Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-06@20:05:30 GMT

واردات نهاده‌های دامی در انحصار ۲ نفر

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۴۱۶۲۱

صراط:

جلال محمودزاده درباره دلایل افزایش قیمت نهاده‌های کشاورزی و دامی وارداتی در بازار، اظهار داشت: در زمینه واردات نهاده‌های دامی و کشاورزی چند مشکل وجود دارد یکی از آن‌ها واردات نهاده‌های مانند ذرت و سویا توسط دو نفر است این موضوع باعث می‌شود تا واردات جنبه رانتی پیدا کند و واردکنندگان بتوانند عرضه و تقاضا را کنترل کنند یعنی عرضه و تقاضا بازار به جای اینکه در اختیار وزارت جهاد کشاورزی و سازمان امور پشتیبانی دام باشد درحال حاضر در اختیار واردکنندگان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خانه ملت، نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی باید واردات نهاده‌های کشاورزی را بین تعداد زیادی از واردکنندگان توزیع کند تا با یکدیگر رقابت سالم داشته باشند و نتوانند بازار را تهدید کنند، گفت: اگر تعداد افراد واردکننده محدود باشد می‌توانند بازار را مدیریت و به نفع خود عمل نمایند در مقاطعی نیز با ایجاد کمبود محصول خود را گران‌تر به مردم می‌فروشند.

نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات موجود رانتی بودن و محدود بودن تعداد واردکنندگان نهاده‌های کشاورزی و دامی است، ادامه داد: پشتیبانی و امور دام که وظیفه تنظیم بازار و حمایت از تولیدکننده را دارد به‌خوبی به وظایف خود عمل نکرده است، این سازمان نهاده‌هایی را که با قیمت مناسب خریده بود و در انبار داشت را بر خلاف قانون بعد از افزایش نرخ ارز با قیمت بالاتر وارد بازار کرد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه دولت نباید تجارت کند بلکه وظیفه حمایتی دارد، ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی و سازمان پشتیبانی امور دام نهاده‌هایی را که باقیمت پایین خریداری کرده بود را باید با قیمت پایینی وارد بازار می‌کرد در آینده اگر با قیمت بالاتری نهاده‌ها را خریداری می‌کرد قیمت‌ها را تغییر می‌داد.

محمودزاده با بیان اینکه مرغداران نقدینگی ندارند و نمی‌تواند ذرت و سویا مورد نیاز خود را به صورت نقدی خریداری کند، تصریح کرد: سازمان پشتیبانی امور دام به مرغداران اعلام کرده است که باید به‌صورت نقدی خرید کند این موضوع باعث شده تا تعداد زیادی از مرغداران کشور دچار چالش شوند و زنجیره‌ها تولید تحت فشار باشند.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه به دلیل نگرانی عدم تامین نهاده‌ها در حال حاضر جوجه‌ریزی در مرغداری‌ها ۶۰ درصد کاهش پیدا کرده است، عنوان کرد: عدم تامین نهاده‌های خوراک دام و مرغداری‌ها باعث شده تا مرغداری‌ها تولید نداشته باشند این مسئله در سه ماهه آینده باعث افزایش قیمت مرغ و واردات با ارز گران می‌شود.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: دام نهاده صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۴۱۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۷۴ تن محصولات زراعی، دامی و آبزیان در استان قزوین

شهرام رحمانی مدیر تعاون روستایی استان قزوین گفت: از صادرات ۷۴ تن محصولات زراعی، دامی، آبزیان و فراورده‌های آن، ۵۴ تن محصولات زراعی و ۲۰ تن محصولات دامی و آبزیان بوده است.

این مسئول با بیان اینکه صادرات موتور محرکه تولید و رشد اقتصادی است، افزود: توجه به توسعه صادرات محصولات کشاورزی و حمایت از بهره برداران و شبکه تعاون روستایی ضروری است.

رحمانی اضافه کرد: حضور فعال شبکه تعاون روستایی و سرمایه گذاری در این بخش حجم صادرات محصولات کشاورزی استان را افزایش خواهد داد.

وی در ادامه از عرضه ۲ هزار و ۷۵۴ تن محصولات کشاورزی در فروشگاه ها، غرف دائم و موقت در سال گذشته خبر داد و گفت: شبکه تعاون روستایی استان قزوین در ۸ نمایشگاه داخلی حضور فعال و چشمگیری داشته است.

این مسئول با اشاره به اینکه راه اندازی و فعال کردن فروشگاه‌های مصرف روستایی، انجام خدمات رسانی بهتر را به دنبال دارد، افزود: در سال گذشته ۱۲۱ غرف دائمی و موقت ساماندهی و به بهره برداری رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • صادرات ۷۴ تُن محصولات کشاورزی از استان قزوین
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • صادرات ۷۴ تن محصولات زراعی، دامی و آبزیان در استان قزوین
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟