Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی نوشت که «پنتاگون جنگجویان سایبری خود را در حالت تهاجمی قرار داده که خطر درگیری را افزایش می‌دهد.» ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۲ بین الملل دیپلماسی ایران آمریکا نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم، روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی به قلم دیوید سنگر نوشت: وزارت دفاع آمریکا به ستاد فرماندهی سایبری این کشور اجازه داده است برای دفاع از کشور در برابر حملات سایبری، رویکرد تهاجمی تری در پیش بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تغییر رویکرد دولت آمریکا در زمینه مقابله با حملات سایبری، خطر بروز مناقشه بین این کشور و حکومت هایی را که برای به راه انداختن حملات سایبری هکرها به خدمت می گیرند، افزایش خواهد داد. 

این گزارش مدعی است: فرماندهی سایبری آمریکا تا کنون رویکرد تدافعی داشته و تلاش کرده است تا از وارد شدن هکرها به شبکه های رایانه ای کشور پیشگیری کند و فقط در موارد خاصی در این زمینه رویکرد تهاجمی داشته که از جمله موارد آن ایجاد اختلال در فعالیت های آنلاین داعش و عوامل آن در خلال چند سال گذشته بوده است. 

نیویورک تایمز ادامه داد: از چندی پیش وزارت دفاع آمریکا زمینه را برای حمله سایبری به شبکه های رایانه ای کشورهای دیگر فراهم آورده است تا جنگ افزارهای سایبری دشمنان آمریکا را قبل از اینکه علیه این کشور به کار گرفته شوند، از فعالیت بازدارد. به گفته مقامات پیشین و کنونی آمریکا تغییر رویکرد سایبری این کشور پیش از اعلام آن از سوی وزارت دفاع، در کاخ سفید مورد بحث و بررسی قرار نگرفته است. تردیدی وجود ندارد که ترامپ در این زمینه اختیارات بیشتری به فرماندهان نظامی واگذار کرده است. 

سنگر نوشت: معلوم نیست که آیا دولت آمریکا پیامدهای مخاطره آمیز این اقدام خود را سنجیده است یا خیر چون ممکن است رویکرد تهاجمی واشنگتن در زمینه نبردهای سایبری، این کشور را در مقابل دیگر قدرت های جهان از جمله روسیه، چین و کره شمالی قرار دهد که پیش از این حملات گسترده سایبری به راه انداخته اند. مساله بحث برانگیز دیگر این است که برای به راه انداختن حمله سایبری علیه یک کشور متخاصم، به ورود غیر مجاز و پنهانی به شبکه یک کشور دوست و متحد، مثل آلمان نیاز است و همین مساله باعث شد تا دولت اوباما از این کار خودداری کرد.

این روزنامه افزود: در بیانیه‌ای که در این زمینه از سوی پنتاگون منتشر شده علت تغییر رویکرد این وزارتخانه در عرصه حملات سایبری، پی بردن به توانمندی، نقاط ضعف و اهداف دشمنان و مقابله با حملات آن ها در همان منشاء و سرچشمه حملات است.

بر اساس این گزارش، سند دیگری که در سال ٢ ١٧ از سوی پنتاگون منتشر شده است به جنبه های قانونی و حقوقی مربوط به حمله با موشک های هسته ای در سکوهای پرتاب آنها با بهره گیری از حملات سایبری اشاه شده است بدون اینکه نیازی به بمباران سکوهای پرتاب این گونه موشک ها باشد.

این سند دو ماه پس از انتشار مقاله ای در این روزنامه صورت گرفت که در آن توانمندی تازه آمریکا برای حمله به موشک های کره شمالی از طریق سایبری و الکترونیک تشریح شده بود.

نیویورک تایمز نوشت:‌ در سندی که پنتاگون درباره رویکردی سایبری جدید این وزارتخانه منتشر کرده است از آماده بودن یکصد و سی و سه تیم عملیات سایبری پس از سال ها برنامه ریزی برای این نوع از توانمندی، اشاره شده است اما بیشتر این تیم ها به دفاع از شبکه های رایانه ای وزارت دفاع سرگرم هستند. حملات سایبری آمریکا بسیار اندک بوده است چون به راه انداختن این گونه حملات بسیار وقتگیر است و صدور فرمان حملات گسترده سایبری، فقط در حوزه اختیارات رئیس جمهوری قرار دارد. اختیارات رئیس جمهور آمریکا در زمینه به راه انداختن جنگ سایبری، مشابه اختیارات وی در زمینه صدور فرمان حملات هسته ای است.

سنگر ادامه داد: ساختار سنتی حاکم بر کاخ سفید در زمینه نظارت بر عملیات تدافعی و تهاجمی سایبری با منصوب شدن جان بولتون به عنوان مشاور امنیت ملی ترامپ مورد بازنگری جدی قرار گرفته است و بولتون توانسته است توماس بوسرت وزیر امنیت ملی را که دسترسی مستقیم به ترامپ داشت، از کابینه کنار بگذارد.

این روزنامه افزود: دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی آمریکا تهدیدهای سایبری را عمده ترین تهدید علیه این کشور ارزیابی کرده اند در حالیکه برای سالیان متمادی حملات تروریستی عمده ترین تهدید علیه امنیت ملی آمریکا محسوب می شد. فرماندهی سایبری آمریکا در سال ٢ ٨ در پی حمله سایبری عظیم روسیه و رخنه به شبکه سری وزارت دفاع آمریکا تشکیل شد. این حمله باعث شد تا برنامه های متعددی که در زمینه مسایل سایبری وجود داشت در یکدیگر ادغام و فرماندهی سایبری تشکیل شود.

نیویورک تایمز نوشت: اکنون فرماندهی سایبری آمریکا را ژنرال پل ناکاسون بر عهده دارد. وی در سال های اولیه تشکیل ستاد فرماندهی سایبری در ردیف افسران این ستاد بود و نقش مهمی در نخستین طرح های طبقه بندی شده سایبری یعنی" نیترو زئوس" داشته است که از جمله اهداف آن از کار انداختن سامانه های دفاع ضد هوایی، سامانه های مخابراتی و شبکه های برق رسانی ایران در صورت درگیری بود.

این روزنامه آمریکایی افزود: برای به راه انداختن چنین حمله ای، آمریکا می باید به گونه گسترده به شبکه برق رسانی ایران و حتی ستاد فرماندهی سپاه پاسداران رخنه می کرد و برای اجرای این طرح به صدها نفر از نیروهای نظامی و غیر نظامی نیاز بود. این طرح هرگز از مرحله طرح به مرحله اجرا نرسید و توافق هسته ای سال 2015 از بروز مناقشه بین دو طرف پیشگیری کرد. اما اکنون که ترامپ از توافق هسته ای با ایران خارج شده است، این طرح های بایگانی شده به گفته چندین مقام مختلف، از قفسه هایی که در آن ها خاک می خوردند بیرون آورده شده اند.

بر اساس این گزارش، ژنرال ناکاسون در مراسم گرفتن رای اعتماد از کنگره بدون تشریح جزئیات گفت که در زمینه جنگ سایبری، رویکرد به مراتب تهاجمی تری در پیش گرفته خواهد شد. 

این گزارش نوشت: در پیش گرفتن رویکرد تهاجمی در عرصه حملات سایبری تهدید علیه زیرساخت های آمریکا از جمله بانک ها، بازهای مالی، شبکه های مخابراتی و سدها را به میزان چشمگیری افزایش می دهد اما ترامپ به علت بیگانه بودن با دنیای رایانه و پیشینه حرفه ای خود که هنوز هم از رایانه استفاده نمی کند، توجه چندانی به این تهدید نشان نمی دهد.

سنگر در پایان نوشت: خطر عمده در این زمینه تبدیل شدن اینترنت به میدان نبرد "همه علیه همه" است چون نه فقط کشورها به شبکه های دشمنان خود رخنه می کنند یعنی کاری که آمریکا، روسیه ، چین، کره شمالی و ایران در سطوح مختلف از پیچیدگی، انجام داده اند بلکه درگیر شدن کشورها در حملات و ضد حمله های سایبری به فعالیت روزمره تبدیل شده است. 

انتهای پیام/.

R36439/P36439/S8,95,1128/CT7 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "آمریکا" پنتاگون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آمریکا پنتاگون اخبار آمریکا پنتاگون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۴۱۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حملات ضدفرهنگی پدافند شایسته می‌طلبد

ما همین حالا هم درگیر بزرگ‌ترین جنگ فرهنگی تاریخ هستیم و نیروهای متخاصم خارجی با کینه‌های تمدنی به همراه ایادی داخلی‌شان خیز گرفته‌اند تا در هر فرصت خاکریزی از فرهنگ ایران را ساقط یا تصرف کنند.

 به گزارش ایسنا، علی‌اکبر عبدالعلی‌زاده در یادداشتی با این عنوان در روزنامه جام جم نوشت: برخی رخدادها فرصت بررسی موقعیت‌های مخرب تکرار شونده و اصلاح آنها را تامین می‌کنند که سریال «حشاشین» از آن جمله است؛ سریالی در ظاهر تولید مصر اما در واقع روایتی صهیونیستی و مملو از تحریفات تاریخی از ظهور اسماعیلیه که در لایه‌های زیرین خود، جنبش‌های شیعی را با فتنه‌های برساخته اسرائیلی همچون داعش در ذهن مخاطب تطبیق می‌دهد.

به طور کل آش این سریال در ضدیت با فرهنگ ایرانی آنچنان شور است که صدای تمام رسانه‌های داخلی با گرایش‌های متفاوت را در آورد و همگی متفق‌القول این سریال را اثری ضد ایرانی توصیف کردند. 

با این مقدمه ذکر چند نکته ضروری است:
پلتفرم‌های رسمی و مجوزدار داخلی همزمان با پخش سریال درماه مبارک وهمگام باپخش آن در مصر، اقدام به نمایش سریال کردند؛ اقدامی که با طمع جذب مخاطب و درآمد بیشتر صورت گرفت‌. بسیاری از پلتفرم‌ها پس از اعلام رسمی ممنوعیت دیرهنگام‌، پخش حشاشین را از خروجی خود حذف کردند امابرخی برادامه این مسیر ودرسرپیچی از قانون اصرار واستمرار دارند.

اگر کسی اندکی تاریخ بداند و سریال را ببیند آشکارا متوجه خط ضد فرهنگ ایرانی و ضد شیعی و مخالفت آن با اصل اتحاد اسلامی می‌شود و حتما از خود می‌پرسد پس مدیران پلتفرم‌های داخلی چطور به خود اجازه داده‌اند فیلمی صد در صد تحریف شده از تاریخ کشورشان را منتشر کنند؟ 
‌پاسخ در این است که پخش فیلم‌ها و سریال‌های خارجی در گروه نظارت پسینی قرار می‌گیرد؛ در جهت کمک به پلتفرم‌ها و برای این‌که در صف صدور مجوز نمانند مسئولیت نظارت پیشینی بر آثار خارجی به پلتفرم‌ها تفویض شده و نهاد نظارتی پس از پخش اثر در سکوها و در قالب نظارت پسینی در صورت وجود تخلفات آنها را به پلتفرم مربوط  تذکر می‌دهد. حالا برخی پلتفرم‌ها بدون توجه به ضرورت‌های اخلاقی، قانونی و فرهنگی از این فرصت به وجود آمده سوء‌استفاده و هر اثر مخربی را به تشخیص ناصواب خود منتشر می‌کنند. این وضعیت مثل آن است که درهای قلعه تحت محاصره خودی را باز کنیم و علاوه بر آن به سربازان ارتش دشمن آب و غذا هم بدهیم و بعد مدعی دفاع آفندی و پدافندی هم باشیم‌.

یادمان نرود که ما همین حالا هم درگیر بزرگ‌ترین جنگ فرهنگی تاریخ هستیم و نیروهای متخاصم خارجی با کینه‌های تمدنی به همراه ایادی داخلی‌شان خیز گرفته‌اند تا در هر فرصت خاکریزی از فرهنگ ایران را ساقط یا تصرف کنند. چندی پیش اسرائیل با استفاده از ایادی جریان نفوذ و خائنان داخلی در آن عملیات مضحکش برای دقت سنجی پدافند ایران چند ریزپرنده (کوادکوپتر) را پرواز داد که بلافاصله توسط پدافند ایران منهدم شد. آیا پخش سریال یا فیلم‌های ضد ایرانی در پلتفرم‌های داخلی حکم پرواز ریزپرنده‌های دشمن را ندارد؟ آیا پدافند فرهنگی نباید امکان انهدام آن را در لحظه داشته باشد؟ 
خطای پخش سریال حشاشین وتکرار موارد مشابه که در رسانه‌ها بازتاب منفی داشته‌اند نشان می‌دهد فرصت نظارت پسینی در اختیار پلتفرم‌ها، نتیجه عکس داده و کار از انتشار فیلم‌ها و سریال‌های با موارد اخلاقی و فرهنگی به آثار ضد فرهنگی و ضد ایرانی رسیده و دیگر وقت آن است باتوسعه وتجهیز نظارت پیشینی ازنظر نیروی انسانی‌، امکانات فنی‌،هوش مصنوعی و...ومهم‌تر از آن اصلاح آیین‌نامه‌های اجرایی‌،تمام آثار سینمایی، سریال‌، مستند و...خارجی پیش ازپخش موردارزیابی ونظارت قرارگیرند. همچنین لازم است اصرار به تکرار تخلف را با جرایم مالی و محرومیت‌های معنادار مدیریت کنیم؛ درست براساس الگوهای جهانی‌. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • روایت عربی از حملات پرتعداد با پهپاد ایرانی به اسرائیل
  • انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران
  • چین: فیلیپین اراده پکن برای حفاظت از حاکمیت خود را به جالش نکشد
  • علّت تغییر رویکرد احتمالی اسرائیل در برابر حماس/ امن‌ترین نقطه دریایی در سطح جهان
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • حملات ضدفرهنگی پدافند شایسته می‌طلبد
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بناهای ناپایدار
  • احیای گنجینه‌های تاریخی حیدرآباد به دست متخصصان ایرانی
  • حفظ و احیای معماری اسلامی و ایرانی در یزد ضروری است
  • طرح جنگل‌داری چندمنظوره با رویکرد حفاظتی و توسعه توریسم بررسی شد