Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@23:20:12 GMT

قدرت و توان دفاعی کشور باعث افزایش امنیت می شود

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۴۳۴۰۶

قدرت و توان دفاعی کشور باعث افزایش امنیت می شود

تهران – ایرنا – فرمانده سپاه سیدالشهداء استان تهران گفت: قدرت و توان دفاعی کشور باعث افزایش ضریب امنیت می شود و ایران این قدرت و توان دفاعی را با هیچ ابرقدرتی به مذاکره نمی نشیند.

به گزارش ایرنا ، سردار سید محمدتقی شاهچراغی روز دوشنبه در آئین تکریم و معارفه فرمانده جدید سپاه پاکدشت که در کانون شهدای این شهرستان برگزار شد اظهار کرد: امروز ایران اسلامی با وجود آن که در منطقه ای پر از تنش واقع شده ، به دلیل برخورداری از توان دفاعی بالا از ضریب امنیت بالایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت : هر چه میزان توان دفاعی کشور بالا باشد ، به همان اندازه امنیت نیز از ضریب بالاتری برخوردار است بنابراین، این توان با هیچ ابرقدرتی قابل مذاکره نیست.
وی بیان کرد: یکی دیگر از مؤلفه های ارتقاء امنیت کشور ، حضور و پشتیبانی ملت است ، مردمی که در تمامی برهه های حساس در صحنه های انقلاب حضور داشتند و باهوشیاری تمامی توطئه های استکبار را خنثی کردند.
شاهچراغی بیان کرد: در صدر اسلام ، خلافت مسلمین زمانی به حضرت علی(ع) تحویل داده شد که مردم به بلوغ فکری رسیدند و این امر در زمان انقلاب اسلامی نیز نمود پیدا کرد و مردم با علم و آگاهی بر لزوم افزایش قدرت ، اداره کشور را به ولی فقیه تحویل داد و این مهم باعث شد که امروز ایران اسلامی به چنان قدرتی دست پیدا کند که هیچ ابرقدری تاب مقاومت در برابر آن را پیدا نکند.
وی تأکید کرد: جهانیان به روشنی دیده اند که وقتی اراده ملت ما بر دفاع از ارزش های اسلامی استوار می شود ، هیچ دشمنی یارای مقابله با آن را ندارد و این امر موجب افزایش اقتدار و عزت ایران اسلامی می شود.
در این مراسم سرگرد مجید درویش به عنوان فرمانده جدید سپاه شهرستان پاکدشت معرفی و از زحمات سرهنگ سعید موسی پور تقدیر شد.
پاکدشت با 350 هزار نفر جمعیت در 20 کیلومتری جنوب شرق تهران و در مسیر محور امام رضا(ع) واقع شده است.
تهرام/7254//1348

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي امنيت سپاه پاسداران ورامين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۴۳۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود

آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار دکتر روح الله دهقانی فیروز آبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، اظهار کرد: در انقلاب اسلامی دو عنصر علم و فناوری و روحیه معنوی از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه پیروزی وعده صادق و توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های اصیل امام راحل است، مطرح کرد: در طول این مسیر نقش حوزه علمی و دانشی بسیار مهم بوده است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد، عنوان کرد: برای تحقق این هدف نیازمند پیگیری و مطالبه‌گری هستیم.

وی اضافه کرد: با یک فکر و بررسی اساسی باید به یک برنامه دقیق برسیم که چگونه می‌توان روح تمدنی انقلاب اسلامی را در مباحث علمی مختلف جاری کنیم.

آیت الله اعرافی با اشاره به اینکه اگرچه این یک موضوع پیچیده است، ولی باید گام به گام به سمت آن برویم، خاطرنشان کرد: با این منطق باید در عرصه بین المللی کردن دانشگاه‌های کشور نیز اقداماتی انجام می‌شد.

علم قدرت آفرین است

در ابتدای این جدیدار، دکتر روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با اشاره به جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا اظهار کرد: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی داشت. یکی دارا بودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده فناوری.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور علم و فناوری را یکی از مهم‌ترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و افزود: علم در گذشته بیشتر جنبه زینتی داشت. بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود. غرب از این محصول علم برای بهره کشی از طبیعت و ثروت آفرینی استفاده کرد، اما در دهه‌های اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.

دهقان با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی اظهار کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.

دیگر خبرها

  • توانمندی دفاعی ایران از نگاه غرب؛ از فتوشاپ تا تغییر محاسبات
  • انصاری نیک: «خلیج فارس» هویت ایران و یکی از پایه های قدرت تمدنی کشور است/ غرب نمی خواهد در منطقه امنیت برقرار باشد، زیرا امنیت ضامن توسعه است
  • روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود
  • با سفارش نمی‌توان مأموریت مبارزه با فساد را دنبال کرد
  • افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران
  • از وابستگی مطلق دفاعی به توان دفاعی و بازدارندگی رسیدیم
  • 70 نفر با قارچ‌های سمی مسموم شدند/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور
  • مسمویت 70 نفر با قارچ‌های سمی/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور
  • امنیت خوبی در منطقه خلیج فارس برقرار است
  • افزایش قدرت در حوزه نظامی عملیات «وعده صادق» را رقم زد