Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور عشایر استان اردبیل گفت: در ماه‌های اخیر شاهد مرمت و بهسازی راه‌های ارتباطی عشایر اردبیل بودیم که در این عملیات همچنان در برخی مناطق استان و راه‌های عشایری ادامه دارد. ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۳۸ استانها اردیبل نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، معرفت آذری بعد از ظهر امروز در بازدید از عملیات اجرایی راه‌های عشایری شهرستان نیر اظهار داشت: باتوجه به اینکه به جهت مقارن شدن کوچ عشایر با آغاز فصل بهار مرمت و بهسازی راه‌های عشایری استان دردستور کار بود که هم‌اکنون عملیات برخی از این راه‌ها آغاز و برخی دیگر به اتمام رسیده است که در این زمینه راه ارتباطی 300 خانوار عشایری در ییلاقات شهرستان نیر در حال اجرا می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه با مرمت و بهسازی این مسیر راه مناسب برای یک هزار و 400 نفر از جمعیت عشایری این منطقه فراهم می‌آید، افزود: انتظار داریم تا عملیات اجرایی این راه‌های عشایری تا میزان 100 کیلومتری تسطیح و مرمت شود که در این زمینه همکاری نهادها و دستگاههای اجرایی استان به عنوان یک لازمه اساسی بسیار خوب ارزیابی می‌شود.

مدیرکل امور عشایر استان اردبیل با  اشاره به اهمیت مرمت و بازسازی راه‌های عشایری استان اردبیل در امر کوچ، تردد و عبور ومرور جمعیت عشایری استان به منزله دور بودن از خطرات و مخاطرات طبیعی و جاده‌ای گفت: تسطیح و مرمت راه‌های ییلاقی عشایر در جهت افزایش ایمنی مسیرهای ارتباطی اجرا می‌شود و در این راستا با بهره‌گیری از نظرات کارشناسان و نیازمندی‌های موجود برای خدمات‌رسانی بیشتر به عشایر استان تلاش می‌کنیم که در این زمینه خرد جمعی یکی از ضروریات می‌باشد.

آذری تصریح کرد: در ادامه سلسله عملیات اجرایی راههای عشایری استان اردبیل راه برخی مناطق عشایری اردبیل نیز مرمت می‌شود که در این زمینه خوشبختانه تا به امروز راه‌ گورچین به طرف صندوقلو، علائدین و بزداغ وهمچنین روستای لای و کندوان به طرف قره‌مسجد و راه‌های عشایری کمال‌آباد، کنگرلو به طرف اَیری‌قار و برخی دیگر از مسیرهای روستایی و عشایری به صورت کامل و مناسب مرمت شده است.

وی ادامه داد: نیاز است تا به منظور تامین برخی زیرساختهای ضروری جمعیت عشایری استان اردبیل نسبت به راه‌های عشایری و روستایی تمرکز و دقت کافی داشته باشیم چرا که در این زمینه اصلی‌ترین مشکل برخی از عشایر استان در برخی ییلاقات نبود راه مناسب جهت تردد می‌باشد که نیاز به آب شرب کافی و سالم و برخی زیرساختهای در ردیف بعدی نیازها و مشکلات جمعیت عشایری استان قرار داد.

مدیرکل امور عشایر استان اردبیل گفت: باتوجه به اینکه به جهت مقارن شدن کوچ عشایر با آغاز فصل بهار مرمت و بهسازی راه‌های عشایری استان دردستور کار بود که هم‌اکنون عملیات برخی از این راه‌ها آغاز و برخی دیگر به اتمام رسیده است که در این زمینه راه ارتباطی 300 خانوار عشایری در ییلاقات شهرستان نیر در حال اجرا می‌باشد.

انتهای پیام/م

R41374/P1486/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۴۳۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری

رییس سازمان امور عشایر ایران، میزان خسارت بارندگی‌ و سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری از ابتدای سال ‌جاری تا کنون را ۵۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

به گزارش مهر، شایان نادری، رئیس سازمان امور عشایر ایران از تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر و کارگروه‌های تخصصی در امور عشایر استان‌ها خبر داد و گفت: با تشکیل این ستاد، از طرق مختلف هشدارهای هواشناسی به عشایر اطلاع‌رسانی شد و خوشبختانه تا کنون گزارشی مبنی بر خسارت و تلفات جانی به عشایر، دریافت نکرده‌ایم.

وی ادامه داد: بخشی از خسارت‌ها به چادرها، وسایل زندگی و معیشت، دام و احشام عشایر وارد شده که برآورد میزان این خسارت‌ها در حال انجام است.

رئیس سازمان امور عشایر ایران ابراز کرد: بیشترین خسارت وارد شده به زیرساخت‌ها به ویژه ایل‌راه‌ها و راه‌های عشایری به دلیل نداشتن ابنیه فنی است.

وی افزود: در ارزیابی اولیه، بارندگی‌های سیل‌آسا در یک ماه اخیر ۵۶۰۰ کیلومتر از ایل‌راه‌ها و راه‌های عشایری را تخریب و دچار آسیب کرده که نیاز به تخصیص اعتبار برای مرمت، بهسازی و بازگشایی فوری دارند.

نادری بیان کرد: برآورد اولیه میزان خسارت به راه‌های عشایری و زندگی و معیشت آنان ۵۰۰ میلیارد تومان است که در صورت تقویت اعتبارات راه‌های عشایری و احداث ابنیه فنی، این خسارت‌ها به حداقل می‌رسد.

رئیس سازمان امور عشایر ایران اظهار کرد: احداث سرپناه‌های ایمن در مناطق عشایری در سال جاری در دستور کار سازمان است که با اجرای این سکوها، چادرهای عشایر در مخاطراتی همچون سیل آسیب و خسارت کمتری می‌بینند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: فارس/ تلف شدن 50 راس دام سبک بر اثر رعد و برق سازمان آب وبرق : مردم از نزدیک شدن به رودخانه‌ های دز و کارون اجتناب کنند

دیگر خبرها

  • عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری
  • روایت خبرنگار صداوسیمای لرستان از کوچ عشایر
  • جشنواره روستایی و عشایری در استان قزوین برگزار می‌شود
  • رعد و برق بلای جان دام‌های عشایر در فارس شد
  • تلف شدن ۵۰ راس گوسفند عشایر در اثر رعد و برق
  • رعد و برق ۵۰ راس گوسفند عشایر حومه شیراز را تلف کرد
  • آذرخش، ۵۰ رأس دام عشایر فارس را تلف کرد
  • رعدوبرق، جان دام‌های عشایری را در فارس گرفت
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود