Web Analytics Made Easy - Statcounter

حرکت قابل تقدیر جنبش عدالتخواه دانشجویی

محمدجواد معتمدی دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی درباره جزئیات روند مطالبه بازپس گیری ویلای لواسان از سرلشکر فیروزآبادی گفت: جنبش عدالتخواه دانشجویی در نامه‌ای به دادستان تهران در خصوص ویلای مصادره‌ای که سرلشکر فیروزآبادی رئیس سابق ستاد کل نیروهای مسلح به مدت 25 سال در آن زندگی می‌کند، خواستار بازپس‌گیری آن شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فعال دانشجویی گفت: ... بعد از نامه جنبش عدالتخواه دانشجویی به ستاد اجرایی، نامه جنبش را همراه با نامه‌ای از ستاد به مقام معظم رهبری ارسال کردند و دوباره رهبر معظم انقلاب بر روی نامه ستاد پارافی مبنی بر تخلیه ویلای مزبور می‌نویسند. بعد از آن آقای فیروزآبادی اعلام می‌دارند که تا آخر اردیبهشت‌ماه 97 ملک مذکور را تخلیه خواهند کرد.

دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی: آقای فیروزآبادی گفته بود اواخر اردیبهشت ویلای لواسان را تخلیه می‌کند، ولی نکرده است

 علیرضا زاکانی، فعال سیاسی اصولگرا نیز در توئیتر خود نوشت: از جنبش عدالتخواه در مطالبه بحق بازگرداندن ویلای لواسان به بیت المال متشکرم. برای آقای فیروزآبادی متاسفم و تاسف بیشتری نیز بر مماشات قوه قضائیه، ستاد اجرایی فرمان امام و نیروی انتظامی در عدم برخورد قاطع با اجحاف بیت المال و بر زمین ماندن دستور رهبری در احقاق حق مردم دارم.

ابهام در نحوه ورود خودروهای خارجی به کشور

در پی اظهارات ناصر سراج، رییس سازمان بازرسی کشور مبنی بر اینکه سایت وزارت صنعت، معدن و تجارت هک شده و حدود پنج هزار خودروی مدل بالا وارد کشور شده است، وزارت صنعت، معدن و تجارت طی اطلاعیه‌ای این موضوع را رد کرد. وزارت صنعت، معدن و تجارت هک شدن سایت ثبت سفارش این وزارتخانه را تکذیب کرد و ضمن تایید تخلف در ورود شش هزار و ۴۸۱ خودرو به گمرکات کشور، از پیگیری برای برخورد قانونی با متخلفان خبر داد.

تکذیب هک شدن سایت وزارت صنعت

 احمدی‌نژاد رنگ عوض کرد

احمد کریمی اصفهانی، عضو حزب موتلفه اسلامی به ایلنا گفت:  وقتی در مملکتی اختلافات و کشمکش‌ها بین سیاستمداران و جناح‌های مختلف انجام شود به طور طبیعی به آنچه که مسیر اصلی و صلاح ما است نمی‌رسیم به دلیل اینکه در دوره‌ای انجام می‌شود که هرکس منافع جناحی خودش برایش مطرح است... کسی که تا دیروز همه خیانت‌ها را در دولت نهم و دهم انجام می‌دهد و خودش مقابل رهبری می‌ایستد و همه سدها را در برابر علما ایجاد می‌کند و به توهین کردن روی می‌آورد و امروز رنگ عوض می‌کند و به عنوان مدافع ولایت جلو می‌آید، فکر می‌کند که ملت ما حافظه تاریخی خوبی ندارد در صورتی که ملت ما آنها را می‌شناسند... تا دیروز این آقا کنار آقای مشایی و بقایی می‌ایستاد و می‌گفت من حاضرم برای این دو جان بدهم و امروز که این دو همه خیانت‌هایشان ثابت شده رهایشان کرده و رفته است.

مداح عیدفطر نماینده اصولگرایان نبود

عباس سلیمی‌نمین به روزنامه شرق گفت: میثم مطیعی نماینده جریان اصولگرایی نبوده و ماموریتی هم نداشته است. مداحی بوده که آمده و حرفش را زده است. او در پاسخ به این سوال که اگر این‌طور است پس چرا هیچ‌وقت نهادها یا جریان‌های سیاسی دیگر از تریبون‌هایی مثل نمازجمعه مورد انتقادات سنگین قرار نمی‌گیرند، می‌گوید: «من قبول دارم که بیشترین نقطه ثقل و تمرکز انتقادات همواره دولت بوده اما این طبیعی است، چون دربرگیری و نقش نهاد دولت بیش از نهادهای دیگر است». اگرچه در ادامه هم می‌گوید: «قبول دارم که انتقاد از دولت هزینه کمتری از مثلا انتقاد از قوه قضائیه دارد».

موضع گیری دادستان کل کشور درباره اتفاقات ایرانشهر

حجت‌الاسلام و المسلمین منتظری دادستان کل کشور با تکذیب ادعای مطروحه مبنی بر تجاوز به تعدادی از بانوان در شهرستان ایرانشهر از پیگیری این موضوع در دادستانی کل و مراجع قضایی استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

دادستان کل کشور: عامل انتشار خبر کذب تجاوز در ایرانشهر تحت تعقیب قرار می‌گیرد

امام جمعه اهل سنت به معترضین حادثه ایرانشهر؛ تجمع نکنید

مناظره تکلیف CFT را روشن می کند

دوشنبه یا سه شنبه هفته آینده یک مناظره در مجلس، تکلیف لایحه پرسروصدای کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم (CFT) را مشخص خواهد کرد. نصرا... پژمانفر نماینده مشهد این موضوع را اعلام کرده و گفته است: از همه نمایندگان مجلس برای حضور در این مناظره دعوت شده است تا کسانی که موافق و مخالف این لایحه هستند به صورت مناظره ای به بیان نظرات خود بپردازند. همچنین از کارشناسان مربوط دعوت خواهد شد تا آن ها هم برای روشنگری موضوع و آگاهی نمایندگان مجلس در این نشست حضور یابند.

نقدهای تاجیک به دولت روحانی

محمدرضا تاجیک، رییس مرکز بررسی‌های استراتژیک دولت اصلاحات و مشاور سیاسی سیدمحمد خاتمی به اعتماد می گوید: مشکل اصلی در مواجه فردی با این اصحاب قدرت نگاه تیره و فهم مطالب‌ و آسیب‌های جامعه است. این نگاه را باید تعدیل‌کرد اما نوعی فرافکنی نیز وجود دارد. پنداری نوعی دست نامریی آدام اسمیتی در کشور فعال است که همه می‌فهمند شرایط خیلی مطلوب نیست اما همه فکر می‌کنند که عامل ایجاد این فضا چیز دیگری است. به دنبال عاملی غیر از خودشان، مدیریت و تصمیمات خود هستند نه یک بیگانه در بیرون اما به دنبال یک بیگانه در درون می‌گردند. در واقع می‌گویند که ما هم می‌دانیم اما تصمیم و تدبیر با ما نیست. جالب اینکه با وجود آنکه معتقد هستند که تمام تصمیم و تدبیر با آنها نیست و ذیل مدیریت آنها چنین وضعیتی جامعه را در بر می‌گیرد، حاضر نیستند که از صحنه خارج شوند و بگویند که حداقل در این شرایط در حاشیه باشیم. هم ‌می‌خواهند در درون قدرت باشند و هم می‌خواهند که مسوولیت قدرت و مدیریت جامعه را نپذیرند...به همین دلیل می‌بینید که افراد مسوول و قرار گرفته در مسند وقتی چنان از ناهنجاری‌های جامعه صحبت می‌کنند و آمار می‌دهند که هیچ اپوزیسیونی صحبت نمی‌کند. در جامعه ما کاملا مرسوم است که همان فردی که گذاشتند تا جلوی تشدید ناهنجاری‌ها، مشکلات، اعتیاد، فساد و... را بگیرد چنان سخن می‌گوید که گویی اپوزیسون است. این وضعیت خیلی بدی است. جامعه باید بداند که با چه کسی مواجه است و باید بتواند کسی که در این موضع قرار دارد را سینه دیوار گذارد و از او مطالبه‌گری کند. باید بتوان این افراد را استیضاح کرد. نباید اینطور باشد که در هر شرایطی مثل گربه چهار دست و پا پایین بیاید. نباید اجازه داد که یک مسوول و صاحب قدرت به پرندگان گردن‌چرخانی تبدیل شود که وقتی احساس تهدید می‌کند، گردن او، لسان او و چشم او 180 درجه بچرخد.

تاجیک در ادامه درباره دولت روحانی می گوید: به هرحال تردید ندارم که نسل ما در دهه چهارم پذیرای گفتمانی است که گزاره‌های آن بیشتر از جنس کنش باشد تا کلام. منتها متاسفانه «زیست جهان» آقایان یک «زیست جهان» کاملا زبانی، کلامی و بیانی است. در یک «زیست جهانی» زیست می‌کنند که وقتی می‌خواهند از درد و مشکلات صحبت کنند همه‌چیز در کلام و زبان خلاصه می‌شود. وقتی هم می‌خواهند از درمان صحبت کنند به کلام و زبان خلاصه می‌شود. کلام و زبان یا بافت گفتمان آنها از جنس کنش نیست و مردم خسته و ملول از حرف‌درمانی نخبگان جامعه هستند. مردم در پس و پشت هر وعده‌ای که داده می‌شود روزگار سخت‌تر و نامیمون‌تری را تجربه می‌کنند و گاه به این نتیجه می‌رسند که شاید اگر آقایان سکوت کنند، بتوان روزگار بهتری را نسبت به وقتی که در مورد معضلی در جامعه و تدبیر و مدیریت آن سخن می‌گویند و اندک زمانی را تعیین می‌کنند؛ تجربه کرد...به نظر می‌رسد که در تیم دولت و شخص رییس‌جمهور یک ضعف اساسی وجود دارد. این نظر شخصی من است اما این رییس‌جمهور و این کابینه را تیم تدبیرگر شرایط پیچیده نمی‌دانم و از همین رو رییس‌جمهور باید طرحی نو دراندازد... معتقد هستم که این تیم نه از دانش و بصیرت لازم برای چنین شرایط پیچیده‌ای برخوردار است و نه از اراده لازم. نه از مدیریت و تدبیر لازم برخوردار است و نه از همبستگی حرفه‌ای درونی. در درون خودشان نیز گروه‌ها و تیپ‌های مختلف با رویکردهای مختلف نسبت به مسائل وجود دارد. چه مسائل اقتصادی و راه‌های برون رفت از آن و چه مسائل اجتماعی و... پارادوکس امروز جامعه ما این است که بر اساس سیاست‌های اعلامی هیچ کشوری نیست که مثل ایران علیه غرب و خصوصا امریکا باشد. اما هیچ کشوری نیست که به اندازه ایران امروز نخبه و سرمایه اقتصادی به امریکا بفرستد. آیا ما عملا امریکا را فربه نمی‌کنیم؟ آیا ما هر روز با فرستادن بهترین فکرها و نخبه‌ها و سرمایه‌داران خود امریکا را تقویت نمی‌کنیم؟ آیا نباید جلوی خروج سرمایه‌های ملی از کشور را بگیریم؟ باید به اینها توجه کنیم. باید مقداری با خود و آنچه هستیم فاصله نقادانه بگیریم.

عباس عبدی نیز در گفت‌وگو با روزنامه همشهری و در پاسخ این سوال که «رئیس‌جمهور اخیراً در دیدار جمعی از اصحاب رسانه گفت «نباید در رسانه‌ها توقعات مردم را بیجا بالا ببریم چرا که بالابردن بی‌حساب توقعات مردم یعنی ایجاد ناامیدی؛ آیا تحمیل توقعات منجر به بی‌نشاطی جامعه شده است؟» گفت: این سخنان آقای روحانی درست است که نباید انتظارات مردم را بالا برد و اتفاقا رسانه‌ها قبلا تذکرات لازم را به مسئولان وقت دادند، اینکه توقعات مردم را در برجام بالا نبرید. آن وعده‌ها و ایجاد انتظارات واقعی نبود؛ من طی چند یادداشت به این مسئله ‌اشاره داشتم. این توقعات قبلاً بالا برده شده است و حالا نمی‌توان آن را پایین آورد و نباید مسئولیت آن را متوجه رسانه‌ها دانست. عبدی می‌گوید این خود روحانی و دولتمردان بودند که توقعات مردم را به خاطر برجام بالا بردند.

 یانکی‌ها در نیشابور

وطن امروز نوشت: شکار 2 راس قوچ وحشی در منطقه حفاظت‌شده در شهرستان نیشابور و حمایت تلویحی سازمان حفاظت محیط‌زیست استان خراسان‌رضوی از این اقدام، با اعتراض گسترده فعالان محیط‌زیست در فضای مجازی و رسانه‌ها مواجه شد. اما جدای از تبعات زیست‌محیطی شکار که بعضا نیز در معرض انقراض هستند، آنچه حساسیت‌ها نسبت به این پرونده را بیشتر کرد، شکارچیان این قوچ‌ها بودند. رسانه‌ها در میانه خردادماه گزارش دادند چند آمریکایی با حضور در منطقه حفاظت‌شده حیدری نیشابور، 2 راس قوچ را شکار کردند... نصرالله پژمانفر، نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی می‌گوید شیوه درآمدزایی با ارائه مجوز شکار به بیگانگان شیوه قجری است و باید دستگاه قضا به آن ورود کند... اگر کسی یک حیوان وحشی را که به گله مردم روستایی می‌زند و گله را تکه‌پاره می‌کند، از پا دربیاورد، مجازات و جریمه خواهد شد اما چون شکارچی آمریکایی پولدار است، نه‌تنها شکار حیوانات برای او اشکالی ندارد بلکه ما باید امکاناتی هم برایش فراهم کنیم و آنان را به مناطق قرق‌شده ببریم.

هاجر چنارانی، نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون امنیت ملی نیز با اعلام مخالفت با اجازه شکار در منطقه نیشابور، تصریح کرد: این افراد برای شکار 10 هزار دلار پرداخت می‌کنند که از این رقم یک میلیون تومان به نیشابور می‌رسد.

 چه شده که تمسخرکنندگان کره شمالی می‌خواهند به این کشور اقتدا کنند؟

سیدمحمد حسینی دبیر کل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی و وزیر اسبق ارشاد در گفت‌وگو با فارس، در مورد نامه جمعی از فعالان اصلاح‌طلب برای مذاکره بی‌قید و شرط با آمریکا گفت: این نامه در شرایطی نوشته شده که ما شاهد خروج ترامپ از برجام و نقض تعهدات از سوی آمریکا هستیم که این بسیار عجیب است. حسینی گفت: نکته عجیب دیگری که وجود دارد این است که افرادی در کنار امضاکنندگان این نامه هستند که پیوند آنها بسیار عجیب است، به‌طور مثال آقایان کرباسچی و علی کشتگر. کشتگر  در گذشته عضو سازمان چریک‌های فدایی خلق بود. حال پیوند این طیف ناهمگون بسیار عجیب است. اینها با وجود اینکه اختلاف دیدگاه دارند به نظر می‌رسد برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی اسلامی نقاط مشترکی دارند.

روزنامه صبح نو نیز نوشت: کارشناسان ارشد حوزه بین‌الملل بارها بر این مهم تاکید کرده‌اند که برنامه هیچ کشوری علیه کشور دیگر بدون همراهی عوامل وابسته یا مرعوب عملیاتی نخواهد شد و حمایت دولت آمریکا از برخی گروه‌های سیاسی داخلی ایران، برای بزنگاه‌هایی است که آمریکا قصد عملیاتی‌کردن برنامه‌های خود علیه ملت ایران را دارد که مقابله با توان دفاعی با ابزار فشار اقتصادی و تحریم نمونه بارز آن در مقطع کنونی است...بی‌شک‌ اگر قرار باشد ترامپ به برخی افراد داخلی جهت همراهی کردن با پروژه‌های ضدایرانی و پروژه فشار به ملت ایران، پاداشی بدهد چه‌کسانی سزاوارتر از امضا‌کنندگان این نامه هستند؟ اقدام آن‌ها نه تنها هیچ قرابت فکری به نیروهای وفادار انقلاب اسلامی ندارد بلکه هیچ سنخیتی هم با اصلاح‌طلبان به معنای واقعی نداشته و باید به آنان به‌خاطر پیوندی که با خط دشمنان برقرار کرده‌اند، تبریک گفت! شاید هم بتوان خلاصه نامه آنان را اینگونه تعبیر کرد: «ترامپ عزیز و دوست‌داشتنی ما آماده هستیم.‌» اما بدانند که این خواب آشفته تعبیر نخواهد شد.

درباره مذاکره مستقیم با آمریکا / رییس جمهور چه کسانی را دیوانه نامید؟

سیدمحمد مرندی نیز به فرهیختگان گفت: این نامه نمی‌تواند مثل نامه جام زهر باشد. همان‌طور که ذکر شد، این افراد عناصر موثری در جامعه ایران نیستند و بعضا حتی در خود آمریکا زندگی می‌کنند و به بیان دقیق‌تر در حاشیه سیاست تعریف می‌شوند. آنها علاقه‌مندند که در آمریکا از جایگاه خوبی برخوردار باشند و نزد حاکمیت آمریکا خوشنام باقی بمانند. به گفته مرندی، امضا‌کنندگان این نامه باید پاسخ دهند که چطور می‌توان با آمریکایی‌ها که تا الان به تعهدات خود پایبند نبودند مذاکره کرده و به آنها اعتماد داشت و از این به بعد باید از چه حقی صرف‌نظر کنیم؟

واکنش عضو اعتماد ملی به نامه‌نگاری اصلاح‌طلبان: چطور یک عده انتظار دارند با مذاکره مستقیم با ترامپ مشکلات کشور حل شود؟

حسین شریعتمداری در کیهان نوشته است: محتوای بیانیه و شرایط زمانی صدور آن در کنار هویت امضاء‌کنندگان به وضوح حکایت از آن دارد که دیکته‌کنندگان بیانیه از بی‌اهمیت بودن آن در تصمیم‌سازی نظام با‌خبر بوده‌اند و به خوبی می‌دانسته‌اند «جایی که عقاب پر بریزد / از پشه لاغری چه خیزد»؟! و در حالی که نظام اسلامی با اقتدار مثال‌زدنی خود در برابر آمریکا و متحدانش ایستاده است بدیهی است که به نسخه سازش ذلت‌بار مشتی پادوی مفلوک و فراری و یا ورشکسته سیاسی داخلی کمترین اهمیتی نمی‌دهد و حرکت آنان را داستان پشه‌ای می‌داند که روی درخت تنومند خرما نشسته بود و هنگام برخاستن به درخت گفته بود؛ خود را محکم نگاه‌دار که می‌خواهم برخیزم!

خاتمی یا عارف؟ مساله این است!

فرهیختگان امروز درباره نامه اخیر اصلاح طلبان به رئیس دولت اصلاحات نوشت: انتقادات به شورای‌عالی و سیاست‌های بالادستی اصلاح‌طلبان، صدای هم‌جریانی‌هایشان را درآورده، اگرچه این انتقادات برای امروز و دیروز نیست و قدمتش به بعد از انتخابات ریاست جمهوری 92 و اوجش به بعد از انتخابات مجلس دهم می‌رسد. اکثریت در جریان اصلاحات -که اغلب احزاب اصلاح‌طلبی که در شورای‌عالی سیاستگذاری و تصمیماتش طی این سال‌ها کمتر بازی داده شده‌اند را تشکیل می‌دهند- به عناوین مختلف تیغ نقدشان را به سمت این شورا نشانه گرفته‌اند و معتقدند بازار لابی، منفعت‌طلبی و فردمحوری چنان در شورای‌عالی داغ شده که شعار دموکراسی را حتی در حلقه اولیه اصلاحات نیز کمرنگ کرده است. از این رو برخی همچون کواکبیان از طرحی به نام «پارلمان اصلاحات» به‌عنوان نهاد بالادستی شورای‌عالی سیاستگذاری نام می‌برند و برخی دیگر معتقدند شورای هماهنگی که به‌عنوان نهادی مادر برای شورای‌عالی محسوب می‌شود، باید به جایگاه اولیه خود بازگردد و نه‌تنها از حاشیه و انزوا خارج، که تقویت شود. از این رو بر نقش احزاب در تصمیم‌گیری‌های درون خانوادگی اصلاحات تاکید دارند.

وجه اشتراک این انتقادات و نسخه‌پیچی‌های اصلاح‌طلبانه اما تاکید بر «نهادمحوری» به جای «فردمحوری» است. در سیبل انتقادات بیشتر عملکرد رئیس شورای‌عالی اصلاحات یعنی عارف نقش بسته است... در تازه‌ترین انتقادات نسبت به عملکرد تصمیم‌گیران اصلاح‌طلب، جوانان این جریان برای «اصلاح اصلاحات» به رئیس دولت اصلاحات دست‌به‌قلم شدند؛ نامه‌ای سرگشاده که به دلیل تعداد امضاهایش به نامه صدنفره موسوم شد. نامه‌ای که برخی از اصلاح‌طلبان گوش شنوایی برایش نمی‌بینند. این صد نفر که خاتمی را خطاب مستقیم قرار داده بودند، با تاکید بر اینکه امور تصمیم‌گیری به دست اصلاح‌طلبان بروکرات و محافظه‌کار افتاده است، هشدار داده‌اند که در حال حاضر هیچ چهره شاخص ملی ۴۰ یا ۵۰ ساله‌ای سراغ نداریم که بتوان فرد او را بر جماعتی ترجیح داد و به عملکرد ضعیف لیست امید مجلس و ناهماهنگی‌های انتخاب شهردار در شورای یکدست اصلاح‌طلب تهران اشاره داشتند. نویسندگان این نامه اوضاع در خانواده اصلاحات را چنان نابسامان توصیف کردند که معتقدند در حال حاضر انتشار اخباری مبنی‌بر برنامه‌ریزی برخی افراد برای آینده سیاسی خود و انتخابات آتی، حس ناخوشایند سوءاستفاده از موقعیت سیاسی را در میان هواداران جریان اصلاحات دامن می‌زند، تا آنجا که ابایی نداشتند به خاتمی یادآور شوند معلوم نیست همواره بتوانند از سرمایه اجتماعی‌اش استفاده کنند.

 حسین دهقان کاندیدای 1400 می شود

روزنامه اعتماد نوشته است: شنیده‌ها حاکی از آن است که سرتیپ حسین دهقان مشاور صنایع دفاعی فرمانده کل قوا اولین چهره‌ نظامی با سودای ریاست‌جمهوری است. بنا بر اخبار غیر رسمی وزیر دفاع دولت یازدهم عزم خود را جزم کرده تا بعد از استعفا در واپسین روزهای قبل از انتخابات ۱۴۰۰ لباس نظامی را درآورده و کت و شلوار ریاست‌جمهوری به تن کند... دهقان طی سال‌ها فعالیت در حوزه نظامی و امنیتی تجارب بسیار اندوخته و اینطور که معلوم است اکنون می‌خواهد خود را در عرصه اجرایی بیازماید. احتمالا وضعیت خطیر منطقه‌ای و بین‌المللی در ترغیب او نقش موثری داشته است و این تصور را برایش ساخته است که زمان، زمان ورود به گود است. حال باید منتظر ماند و دید که در سه سال باقی مانده چقدر به موفقیت ستاد انتخاباتی نوپای خود امیدوار می‌شود و لحظه آخر چه تصمیمی می‌گیرد. بدون شک اعلام آمادگی دیگر چهره‌های نظامی برای شرکت در انتخابات نیز در تصمیم‌گیری او بی‌تاثیر نخواهد بود.

کماکان اینجا کسی استعفا نمی‌دهد!

روزنامه آفتاب یزد امروز درباره شرایط اقتصادی کشور نوشت: همواره در شرایطی که دامنه مشکلات در یک سیستم مدیریتی گسترش می‌یابد و شرایط به گونه‌ای پیش می‌رود که نارضایتی از مدیریت روز به روز افزایش می‌یابد، استعفای آن مقام مسئول به ذهن متبادر می‌شود و حتی در موارد بسیاری، وی به دلیل پذیرش کاستی‌های حرفه‌ای و عوامل متعدد دیگر استعفا داده و مسئولیت خود را به فرد دیگری واگذار می‌کند. تحلیلگران بسیاری معتقدند که با توجه به شرایط اقتصادی حال حاضر کشورمان، لزوم استعفای فرد یا افرادی از مجموعه اقتصادی دولت احساس می‌شود. گزینه مورد نظر برخی از فعالان و متخصصان اقتصادی، رئیس کل بانک مرکزی است که چندی پیش نیز بحث استعفای وی مطرح شد. هرچند که این خبر با تکذیب ولی‌الله سیف شایعه عنوان شد، اما همچنان عده‌ای بر این باورند که شاید فرد دیگری بتواند بهتر از سیف وضعیت نابسامان پولی و مالی کشور را اداره کند. لزوم استعفا در مورد سایر مسئولانی که طی ماه‌های اخیر، عملکردشان به شدت مورد انتقاد قرار گرفته نیز همچنان احساس می‌شود که از جمله آنها وزیر اقتصاد، وزیر صنعت و... هستند... هنگامی که شرایط دشوار اقتصادی بر جامعه حاکم است، سخن‌گفتن مقامات درباره غیر واقعی بودن گرانی‌ها و استفاده از الفاظی مانند «حباب»، نه تنها موجب تزریق آرامش به مردم نمی‌شود، بلکه حتی ممکن است منجر به سرریز شدن کاسه صبر عده‌ای گردد. 

وظیفه دولت در این آشفته بازار چیست؟

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۴۴۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش واعظی به ادعایِ خیالی مشاور وزیر کشور درباره روحانی و ظریف /دولت به دنبال انحراف افکار عمومی است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در حالی که همه گروه‌ها، احزاب و شخصیت‌های سیاسی از اقدام علیه ایران علیه اسرائیل حمایت کردند، روز سه‌شنبه مشاور وزیر کشور طی اظهاراتی به حضور فرضی روحانی و ظریف در جلسه شورای عالی امنیت ملی برای حمله به اسرائیل پرداخته و گفته؛«یکی از شگفتی‌ها این بود که احدی از مسئولان، فرماندهان، اعضای هیأت دولت و کسانی که در شورای امنیت ملی هستند، هیچ کدام نگفتند که نزنید بلکه همه می‌گفتند بزنیم و خودمان هم بزنیم؛ این درحالیست که اگر ظریف وزیر خارجه و حسن روحانی رئیس جمهور بود معلوم نبود که چه بر سر ما می‌آمد.»

این ادعاهای سیدمجتبی ابطحی واکنش، رئیس دفتر دولت دوازدهم را به دنبال داشت، محمود واعظی در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین گفت روحانی از جمله شخصیت‌هایی است که در همان ساعات ابتدایی بعد از حمله سپاه به اسرائیل طی بیانیه‌ای از این اقدام حمایت کرد.

وظیفه حاکمیت و مردم است که انسجام ملی را حفظ کند

محمود واعظی، عضو شاخص حزب اعتدال و توسعه و رئیس دفتر دولت دوازدهم در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین در واکنش به ادعای مشاور وزیر کشور مبنی بر اینکه اگر روحانی رئیس جمهور بود و در جلسه شورای عالی امنیت ملی حضور داشت، معلوم نبود چه بلایی سرمان می‌آمد، گفت: به نظر بنده در همین شرایطی که ایران شجاعانه اقدام بسیار خوبی انجام داد، این وظیفه حاکمیت، مردم، اقشار مختلف، نیروهای مسلح و همه است که وحدت و انسجام ملی را حفظ کنند و به آن توجه کنند.

وی افزود: وقتی در چنین شرایطی قرار داریم بیش از هر زمان دیگری نیاز داریم به همبستگی و وحدت ملی توجه شود، متأسفانه مسائلی که مطرح می‌کنند منجر به تفرقه و دوری می‌شود و من فکر می‌کنم افرادی که وارد این مباحث می‌شوند به منافع و امنیت ملی کشور توجه نمی‌کنند.

روحانی حدود ساعت ۱۰ صبح روز بعد از حمله اعلام حمایت کرد

واعظی در ادامه تصریح کرد: یا توجه به اینکه مشاور وزیر کشور از روحانی اسم آورده باید به این نکته اشاره کرد که روز بعد از حمله سپاه به اسرائیل یعنی روز یکشنبه حدود ساعت ۱۰ صبح روحانی از جمله مقاماتی بود که با حمایت از این حمله و محکوم کردن اسرائیل موضع‌گیری کرد، بر همین اساس این قبیل صحبت‌ها بر خلاف منافع و وحدت ملی محسوب می‌شود و هم به نوعی فرافکنی است. بنابراین توصیه می‌کنم افرادی که مسئولیت امنیتی برعهده دارند، بیشتر از افراد سیاسی، گروه‌ها و جریان‌ها به این مسائل توجه کنند.

یاد گرفتیم در مورد مسائل امنیتی متفق عمل کنیم

مسئول دفتر رئیس دولت دوازدهم با تأکید بر اینکه در نهایت شورای عالی امنیت ملی طبق فرمان رهبری تصمیم‌گیری می‌کند، اظهار کرد: همیشه مصوبات شورای عالی امنیت ملی به تأیید مقام معظم رهبری می‌رسد و در گذشته هم روند معمول این نبوده که در مورد مسائل مهم و امنیتی کشور یک نفر که خودش هم عضو شورای عالی امنیت ملی نیست، این گونه علنی در مورد آن صحبت کند، در گذشته چنین موردی نبوده است چراکه یاد گرفتیم در مورد مسائل مربوط به امنیت کشور همه جریان‌ها، گروه‌ها، شخصیت‌ها و افراد با دیدگاه‌های مختلف در این زمینه متفق هستند و هم نظر و حمایتی عمل می‌کنند.

دولت چون به وعده‌هایش عمل نکرده به دنبال سوژه برای انحراف افکار عمومی است

واعظی با تأکید بر اینکه رهبر انقلاب از ظریف به عنوان دیپلمات امین نام برده‌اند، یادآور شد: فکر می‌کنم دولت به دلیل ضعف و مشکلات خود در حوزه سیاست خارجی و مواردی که قرار بود زودتر حل کند و نتوانست به قول‌هایی که به مردم داده، عمل کند، هر دفعه سوژه‌ای پیدا می‌کند و می‌خواهد افکار عمومی را از آن مسائلی که مطرح است به موضوعات جانبی منحرف کند.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896447

دیگر خبرها

  • لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم به نفع جهش تولید است
  • «آیین‌نامه پیشگیری و مبارزه با رشوه» اصلاح و بازنویسی شود
  • لو رفتن اشتباه محاسباتی اسرائیل درباره حمله ایران | فکر می کردند ایران حداکثر ... | ماجرای شکایت آمریکا از اسرائیل درباره حمله به سفارت ایران در دمشق
  • ۵ وزیر دولت در صفِ اول «اصلاح کابینه» از نگاه محمودزاده /رئیسی با این وزرای ضعیف و ناکارآمد نمی تواند کاری از پیش ببرد
  • واکنش واعظی به ادعای مقام دولت رئیسی علیه روحانی
  • واکنش واعظی به ادعای خیالی مشاور وزیر کشور درباره روحانی و ظریف
  • واکنش واعظی به ادعایِ خیالی مشاور وزیر کشور درباره روحانی و ظریف /دولت به دنبال انحراف افکار عمومی است
  • نامه مجمع کارآفرینان به رئیس‌جمهوری؛ چالش‌های گمرکی را برطرف کنید
  • ماجرای نامه عجیب خروج ایران از شورای بین‌المللی موزه‌ها!
  • علیرضابیگی: گوشت کیلویی ۷۰۰ هزار تومان قابل انکار است؟ /دولت اشکالات را نمی پذیرد چون توانایی اصلاح ندارد