Web Analytics Made Easy - Statcounter

کنفرانس مخفیانه‌ی نخبگان لیبرال جهان در هتلی لوکس و تحت حفاظت پلیس به‌مدت سه روز برگزار شد.

سرویس سیاسی فردا: کنفرانس مخفیانه‌ی نخبگان لیبرال جهان در هتلی لوکس و تحت حفاظت پلیس به‌مدت سه روز برگزار شد. «کنفرانس بیلدربرگ»، که هرساله به‌صورت مرموز و پنهانی برگزار می‌شود، همیشه از حفاظت پلیس و نظامیان ضدتروریسم برخوردار است و در اطراف آن منطقه‌ی پرواز ممنوع برقرار می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   در این کنفرانس چهره‌های برجسته‌ی سیاسی، تجاری، بانکی، دانشگاهی، سلطنتی، مخابرات و ارتباطات، و تکنولوژی حضور به هم می‌رسانند. برای اولین بار در طول تاریخ ۶۶ ساله‌ی این کنفرانس، خبرنگاری توانسته است از سد‌های امنیتی بگذرد و در پوشش خدمتکار وارد هتل شود. از آنجا که احزاب پوپولیست تهدید کرده‌اند کشور‌های خود را از اتحادیه‌ی اروپا خارج می‌کنند، در دستور جلسه‌ی کنفرانس سال ۲۰۱۸ پوپولیسم سرفصل اصلی بود. سال‌ها است تئوری‌های توطئه کنفرانس بیلدربرگ را احاطه کرده‌اند، ازجمله اینکه ادعا می‌شود این کنفرانس رهبران جهان را انتخاب می‌کند تا «نظم نوین جهانی» را شکل دهد.     در روز اول کاری‌ام به‌عنوان پیشخدمت، قبل از اینکه فرصت برق‌انداختن لیوانی را پیدا کنم یا خدمت کسی نشستن بر کاناپه تعارف کنم، جزئیات نحوه‌ی ورود به ساختمان را آموزش دیدم. نه از سرسرای جلویی، که از «ورودی مخفی کارکنان» و در مسیری پیچاپیچ باید وارد می‌شدم.
وظیفه داشتم مسیر را حفظ کنم. این را مدیر رستوران، درحالی‌که داشت من را هدایت می‌کرد، گفت. ورودی دری کهنه بود که در کنار شعبه‌ی کی‌اف‌سی در فروشگاهی ارزان‌قیمت قرار داشت.  
بعد با آسانسور درب‌وداغان خدمات دو طبقه بالا رفتیم، از کنار گروه درهم‌فشرده‌ی ماموران امنیتی گذشتیم، وارد محوطه‌ی زیرزمینی تحویل کالا شدیم، چند مخزن و بعد سالن غذاخوری کارکنان را پشت سر گذاشتیم، و از راهروی زیرزمینی بدنوری که بوی ادرار می‌داد عبور کردیم.
یک آسانسور مخصوص کارکنان دیگر ما را در آشپزخانه‌ی هتل تخلیه کرد، بعد از دو در گذشتیم و بالاخره وارد نور و شلوغی رستوران و لابی درخشان آن شدیم.  
گزارشگر Mail، تحت پوشش مخفی، به انجمن سری بیلدربرگ نفوذ می‌کند.
هتل ان‌اچ لینگوتو، جایی که کنفرانس سری بیلدربرگ برگزار شد. از دور می‌شد حباب بزرگ سالن اجلاس را بر سقف ساختمان دید. درحالی‌که نشست درحال برگزاری بود، افسران و ماشین‌های پلیس در بیرون ورودی هتل لینگوتوی تورین ایستاده بودند. یک ون بزرگ پلیس نیز در نزدیکی محل کنفرانس بیلدربرگ مستقر شده بود. حباب بالای ساختمان و همچنین محل نشستن بالگرد را رنزو پیانو طراحی کرده است. مشخص نشد که آیا در این مکان دیداری برگزار شده یا نه. یک ژورنالیست آزاد [فری‌لنس]، که تصاویری از خیمه‌های خالی داخل باغ را در اینترنت منتشر کرده بود، گزارش داد که پلیس ایتالیا ساعت ۴:۳۰ صبح به اتاق او در هتل ریخته و در را شکسته و به سمت او اسلحه گرفته است.  
به من گفتند حتماً باید در پنج روز آینده از این مسیر هزارتو وارد و خارج بشوم، چون «رویدادی کاملاً محرمانه» در حال برگزاری است. رئیسم گفت: «کل هتل به‌روی مردم بسته است. حتماً حواست باشد که از ورودی اصلی رفت‌وآمد نکنی. باید از این مسیر مخفی بروی و بیایی.»
بااینکه ظاهر فروتنانه‌ی زیردستان را به خود گرفته بودم، خیلی خوب می‌دانستم که چرا در این هتل چهارستاره در شمال ایتالیا که هیچ‌کس حدسش را هم نمی‌زند ناگهان سطح امنیتی به‌شدت و تا حد هیستری بالا رفته است. من تحت پوشش به اینجا نفوذ کرده‌ام. ماموریت من این است که مخفیانه این جمع افراد بانفوذ و قدرتمند جهان، معروف به گروه بیلدربرگ، را زیر نظر بگیرم.  
این دسیسه‌گران، که شامل نخبگانِ اکثراً لیبرال جهان می‌شوند و روابط محکمی با اتحادیه‌ی اروپا دارند، هر سال در زیر ردای نهان‌کاری با یکدیگر دیدار می‌کنند.
امسال در این جمع چه گذشت؟ امسال، اصطلاحاً «پوپولیسم» در صدر دستور جلسه بود. به‌همین‌خاطر، باقیماندگان پرشور، از جمله وزیر کشور سابق امبر راد، رئیس بانک انگلستان مارک کارنی، و رئیس خزانه جورج آزبورن، همگی برنامه‌ی سنگین کاری خود را سبک کرده بودند تا بتوانند در این اجلاس شرکت داشته باشند.
در هنگام سفارش نوشیدنی و خوردن ناهار‌های پرشکوه، این افراد شانه‌به‌شانه‌ی رئیس سابق کمیسیون اروپایی می‌ایستادند. خوزه مانوئل باروسو سه دوره نخست‌وزیر اتحادیه‌ی اروپا بود و هم‌اکنون کمیسر مسئول بودجه‌ی این اتحادیه است.
در این آخر هفته، روزنامه‌ی میل اولین روزنامه‌ای بود که در تاریخ ۶۴ساله‌ی کنفرانس بیلدربرگ توانسته از سد دیوار امنیتی دلهره‌آور آن بگذرد و از درون نگاهی به پارانویای شدیدی که این کلوب مرموز ایجاد می‌کند بیندازد.
پلیس نظامی از هتل حفاظت می‌کرد و سگ‌های بمب‌یاب به‌دنبال تهدیدات می‌گشتند. یکی از روزنامه‌نگاران آزادکار ما عکس‌هایی از خیمه‌های خالی در باغ هتل، که قرار بود ضیافت بیلدربرگ در آنجا برقرار شود، به‌صورت آنلاین منتشر کرد. او هفته‌ی گذشته گزارش داد که پلیس ایتالیا به اتاق او در هتل یورش برده است. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003UFt

منبع: فردا

کلیدواژه: پوپولیسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۴۴۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه نخبگان راه‌اندازی می‌‎شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم‌اندیشی جمعی از نخبگان با سیدسلمان سیدافقهی، قائم مقام بنیاد ملی نخبگان، سیدمحمدهادی سبحانیان، معاون وزیر و رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور برگزار شد.

در ابتدای این نشست، سیدافقهی بر لزوم توجه جدی به جذب نخبگان علوم انسانی تاکید کرد و گفت: بنیاد ملی نخبگان نسبت به معرفی نیرو‌های توانمند به سازمان اداری استخدامی کشور آمادگی کاملی دارد.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در ادامه از راه‌اندازی خانه نخبگان به عنوان بستری برای شناسایی کنشگران علمی متناظر با نیاز دستگاه‌های اجرایی کشور شامل وزارت اقتصاد و دارایی، وزارت صمت و وزارت نفت خبر داد.

سیدافقهی با بیان اینکه تعریف بنیاد از فرد نخبه نسبت به گذشته تغییر کرده است، گفت: در دوره جدید فعالیت‌های بنیاد، نخبه، صرفا نخبگان آکادمیک را شامل نمی‌شود، بلکه نخبگان مدیریتی، اجرایی، مهارتی  و ... نیز در این خانواده به شمار می‌آیند.

رویکرد بنیاد در تعامل با نخبگان به سمت شناسایی فعال در حرکت است

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در ادامه با بیان اینکه رویکرد بنیاد در تعامل با نخبگان به سمت شناسایی فعال در حرکت است، گفت: رویکرد اکتفا به خوداظهاری افراد نخبه به پایان راه خود خواهد رسید چرا که ممکن است همه افراد واجد شرایط، خودشان را در معرض اظهار قرار ندهند. در فرآیند شناسایی، حین رفت و برگشت اقدامات میان بنیاد و دستگاه‌ها، نخبه‌های واقعی شناسایی خواهند شد.

سیدافقهی سپس با اشاره به فرآیند طولانی گزینش در پروسه جذب نخبگان گفت: در فراخوان جذب نخبگان در سال ۱۴۰۱ از میان ۷ هزار نفر حدود هزار و ۳۰۰ نفر در گزینش علمی بنیاد و کانون ارزیابی مورد پذیرش قرار گرفتند و به دستگاه‌ها معرفی شدند و طبق آخرین آمار از میان این نفرات ۱۸۹ نفر در دستگاه‌ها مشغول به کار شده‌اند.

وی در ادامه تعریف سیستمی کارآمد جهت شناسایی و صحت‌سنجی توانمندی افراد را از الزامات همکاری دستگاه‌ها و بنیاد دانست و این امر را اقدامی در جهت هموار ساختن مسیر سخت و طولانی گزینش قلمداد کرد.

سیدافقهی با بیان اینکه با تعریف جدید از فرد نخبه و مستعد، مسیر تربیت نیز اصلاح می‌شود، گفت: سیاست استفاده بهینه از ظرفیت نخبگانی کشور ایجاب می‌کند، تمرکز بر اثرگذاری بیشینه نخبگان باشد تا در بستر همکاری و در زمان مناسب بهترین بهره‌وری حاصل شود.

در بخش دیگری از این نشست، سبحانیان با اشاره به توصیه‌های رهبر انقلاب اسلامی مبنی بر به‌کارگیری توان و تفکر نخبگان در دستگاه‌های اجرایی و نظام مسائل کشور گفت: پیش از این سیستم اداری کشور به‌صورت سنتی اداره می‌شد و بدنه اجرایی دستگاه‌ها ۳۰سال در همین فضا رشد کرده و با فناوری نامانوس است.

وی ادامه داد: امروز دغدغه ما جذب نخبگان در سیستم است تا سازمان بعد از خروج نیرو‌های پیشین دغدغه و مشکلی برای جذب نیروی توانمند و اثرگذار نداشته باشد.

همکاری بنیاد با ۱۵۰ هیئت اندیشه‌ورز

در ادامه این نشست، یاسین کیخا معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان گفت: بنیاد با ۱۵۰ هیئت اندیشه‌ورز همکاری دارد که شناسایی اعضای آن به دو صورت فعال وفراخوان محور است. همچنین در دستگاه‌ها میز‌های نخبگانی با حضور نخبگان و مدیران و افراد ذی‌نفع فعال است که با رویکرد‌های متعدد و با تضارب آرا ایده‌های خود را به رای افراد و اجرا می‌رسانند.

وی در ادامه بیان کرد: هدف هیئت‌های اندیشه‌ورز همیشه حل مسئله نیست بلکه گاهی ایجاد گفتمان می‌تواند هدف اساسی آن باشد. رویداد‌های نخبگانی نیز با همین هدف و ایجاد فضای واقع‌بینانه از مشکلات کشور برگزار می‌شوند.

آسیب‌های تخطی از قوانین با کمک نخبگان قابل رفع است

فرشاد سلیمانی معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان نیز در ادامه این نشست گفت: برخی از مسائل کشور بدون نظارت و وضع قانون به یکی از ظرفیت‌های تخطی از قوانین موجود تبدیل شده اند که با کمک نخبگان این مسائل قابل حل هستند، به عنوان مثال حوزه رمز ارز‌ها را شاهد هستیم که به سبب نبود قانون و نظارت‌های لازم به یکی از بستر‌های فرار مالیاتی تبدیل شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فراخوان مقاله اولین کنفرانس بین المللی انقلاب علوم انسانی اسلامی
  • اولین سفر وزیر انگلیسی به قرقیزستان با طعم دخالت
  • عکس/ نشست صمیمی رئیس جمهور با نخبگان پاکستانی
  • آدرس غلط سازمان غذا و دارو با طرح شائبه لوکس بودن داروی هموفیلی‌ها
  • آدرس غلط سازمان غذا و دارو با طرح شائبه لوکس بودن داروی هموفیلی ها
  • پذیرش ۲۸۳ مقاله در اولین کنفرانس ملی مهارت
  • نشست شورای سیاستگذاری جبهه ایران قوی با نامزدهای دور دوم انتخابات
  • خانه نخبگان راه‌اندازی می‌‎شود
  • ثبت نام بیش از ۵ هزار نفر در مسابقه ملی نانو
  • افزایش دایره نخبگی در دستور کار بنیاد نخبگان استان یزد