Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد:«31 مفسد اقتصادی در غارت بانک‌ها نقش اصلی دارند»؛ این خبری بود که امیر خجسته پیش از این به اعتمادآنلاین داده و اعلام کرده بود که در صورت  رسیدگی نکردن سران قوا به این موضوع اسامی مفسدان را منتشر می‌کند. به گفته این نماینده مجلس این افراد در اکثر فسادها حضور دارند و بانک‌ها را غارت کرده‌اند. حالا اما خجسته می‌گوید که این افراد در ارتباط با مسئولان نظام هستند؛ مسئولانی که به گفته او 31 مفسد اقتصادی را مدیریت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خرداد ، نماینده همدان که مدت‌ها است ریاست فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس را بر عهده دراد با انتقاد از افزایش قیمت خودرو این افزایش قیمت خودرو را مدیریت‌شده و هماهنگ  می‌داند و می‌گوید این افراد فشار مضاعفی را به مردم وارد کرده‌اند.
از او درباره سرنوشت پرونده بنیاد شهید هم پرسیدیم و او با انتقاد از به نتیجه رسیدن این پرونده، تأخیر 20 ماهه در رسیدگی به این پرونده را اصلاً قابل‌قبول نمی‌داند و می‌گوید جعفر دولت‌آبادی باید هرچه زودتر این پرونده 30 هزار برگه‌ای را تعیین تکلیف کند. 
متن گفت‌وگوی امیر خجسته با «اعتمادآنلاین»‌ را در زیر می‌خوانید.
دست‌هایی پنهانی در پشت پرده بازار خودرو است
خجسته با بیان اینکه دست‌هایی پنهانی در پشت پرده بازار خودرو است که آن را مدیریت می‌کند، گفت: افزایش بی‌رویه قیمت خودرو باعث آسیب جدی به مردم شده است. البته شاهد افزایش قیمت اقلام، اجناس و خوراکی‌ها نیز هستیم. کسی جز تیم اقتصادی دولت دلار را رها کرده است؟ افزایش نرخ دلار و ارز به دلیل ناکارآمدی تیم اقتصادی دولت و عدم نظارت مجلس و 20 دستگاه نظارتی است.
این نماینده مجلس تأکید کرد: مجلس چرا اقدامی برای جلوگیری از افزایش قیمت ارز و خودرو و کالاها انجام نمی‌دهد؟ مجلس باید با خاصیت و قدرتمند ورود کند و جلوی این اقدامات را بگیرد. استخوان‌های مردم زیر بار فشارهای اقتصادی خورد شده است و همه‌چیز رهاشده و هیچ‌کس مدیریت نمی‌کند.
مسئولین در قبال گرانی خودرو و ارز سکوت کرده اند تا مردم به خیابان‌ها بیایند؟
خجسته با انتقاد از سکوت مسئولین در قبال افزایش قیمت خودرو و ارز، گفت: کسانیکه باید بازار را کنترل و مدیریت کنند، سکوت کرده‌اند! اما دلیل سکوت آن‌ها جای بحث دارد. آیا سکوت کرده‌اند تا نظام را ناکارآمد جلوه دهند؟ و مردم را عصبانی کنند و به خیابان‌ها بیاورند؟
در کشور با آمریکای داخلی مواجه هستیمخجسته گفت: ما در کشور با آمریکای داخلی مواجه هستیم و آن‌ها به دنبال گرانی قیمت‌ها و عصبانی کردن مردم هستند. آمریکای داخلی می‌خواهد به طروق مختلف نارضایتی در میان مردم ایجاد کند. آمریکای داخلی از امریکای خارجی بدتر است. آمریکای داخلی یعنی مسئولینی که بی‌تفاوت و بی‌مسئولیت هستند و وظایفشان را به‌موقع انجام نمی‌دهند.
این نماینده مجلس گفت: طریقه کشورداری و مملکت‌داری این‌گونه نیست و ما از سه قوه مخصوصاً قوه مجریه، تیم اقتصادی دولت و مجلس ناراضی هستیم. چرا مسئولان جلوی گرانی را نمی‌گیرند و مردم می‌گویند اگر بی‌عرضه هستید کنار بکشید. متأسفانه یک حس بی‌تفاوتی در میان مسئولین ایجادشده که مردم را به‌شدت عصبانی کرده است.
بی تفاوتی مسئولین به گرانی‌ها، یک خطر جدی است
خجسته تأکید کرد: اگر روند گرانی و بی‌تفاوتی مسئولین ادامه پیدا کند یک خطر جدی است که قطعاً آسیب آن از آمریکا بیشتر خواهد بود. هیچ‌کدام از مسئولان تخصصی و کشوری جوابگو نیستند و همه در حد حرف اقدام می‌کنند و هیچ‌کس کنترلی بر بازار ندارد. ارزش پول ملی ما نصف شده است و حقوق 2 میلیونی ارزش 1 میلیون تومان را دارد. همه‌چیز برهم ریخته است و یک نفر باید به داد کشور برسد.
وی ادامه داد: ما در مسئولین قاطعیت نمی‌بینیم درحالی‌که مردم تشنه قاطعیت هستند. مسئولین تعمداً کاری که آمریکا انجام می‌دهد؛ را انجام می‌دهند. آمریکا به دنبال نارضایتی مردم است و مسئولین نیز با اقداماتشان همین کار را انجام می‌دهند.
رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی در خصوص اینکه دست‌های پشت پرده گرانی‌ها چه کسانی هستند؟ گفت: نام 31 مفسد اقتصادی که در پشت پرده این اقدامات هستند را به سران سه قوه دادم اما گفتند شما این اسامی را منتشر نکنید.
پشت پرده 31 مفسداقتصادی مسئولین نظام هستند
خجسته در پاسخ به این سؤال که آیا اسامی مسئولین دولتی نیز درمیان این افراد هستند، تأکید کرد: مگر می‌شود مسئولین دولتی نباشند؟ مسئولین در این میان دست دارند که این افراد رشد می‌کنند. پشت پرده این افراد-مفسدان اقتصادی- مسئولین نظام هستند. مسئولین نظام 31 مفسد اقتصادی را مدیریت می‌کنند. مگر یک فرد بی‌مسئولیت می‌تواند جزو سران مفاسد اقتصادی باشد و بانک‌ها را غارت کند؟ این افراد با مسئولین نظام ارتباط دارند که می‌توانند بانک‌ها را غارت می‌کنند. وزیر اقتصاد، وزیر صنعت و رئیس‌کل بانک مرکزی چه‌کار می‌کنند؟
او تأکید کرد: در عرض 5 یا 6 ماه سال گذشته 10 میلیارد دلار ال سی باز کردیم درحالی‌که در 1 ماه تا 45 روز سال جاری 15 میلیارد دلار ال سی بازکرده‌ایم. ال سی که با دلار آن کار می‌کنند و واردات سوری است و در این مدت وارداتی انجام‌نشده است. اما پول‌ها را پشت پرده می‌گیرند و با آن کار می‌کنند. این افراد چه کسانی هستند. آیا افراد عادی هستند؟ قطعاً این افراد کسانی هستند که دستشان در کار است و ما همه این افراد را می‌شناسیم.
این نماینده مجلس گفت: خانه و کشور ما را غارت می‌کنند و کسی جلوی غارت را نمی‌گیرد. وزیر اقتصاد و تیم اقتصادی دولت یا دلار را باید 4200 نگه‌دارند و یا نمی‌خواهند و به نحو دیگری مدیریت می‌کنند. مسئولین ذی‌ربط مدیریت را به بازار داده‌اند و از طریق صرافی‌ها و قاچاق کشور را به این شکل درآورده‌اند. تیم اقتصادی دولت هر طور که می‌خواهند بازار ارز را مدیریت می‌کنند و تمام قیمت‌ها با توجه به افزایش قیمت دلار افزایش می‌یابد.
خجسته ادامه داد: مردم تا کی تحمل کنند؟ چرا مسئولین احساس مسئولیت نمی‌کنند؟ من معتقدم خطر آمریکای داخلی از آمریکا خارجی بیشتر است و آمریکای داخلی در حال آسیب به مردم است که این اتفاقات خطرناک است.
انتقاد از تاخیر در رسیدگی به پرونده بنیاد شهید
او در خصوص آخرین وضعیت پرونده بنیاد شهید، تأکید کرد: مدارک را جمع کردیم و به دادگاه داده‌ایم و از دادگاه جواب می‌خواهیم. پرونده بنیاد شهید و بانک دی 20 ماه است که در دادگاه است و آقای دولت‌آبادی آن را مدیریت می‌کند. آقای علی لاریجانی در این خصوص صحبت کرده‌اند که این پرونده تعیین تکلیف شود و قول داده‌اند که در اسرع وقت پرونده بنیاد شهید تعیین تکلیف شود. اما تأخیر 20 ماهه در رسیدگی به این پرونده اصلاً قابل‌قبول نیست.
رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: از آقای دولت‌آبادی می‌خواهیم که هر چه سریع‌تر به این پرونده ورود پیدا کنند. تخلف بانک دی 5 هزار میلیارد است و 36 مورد در بنیاد شهید است. چرا حرفی نمی‌زنند و آقای دولت‌آبادی این پرونده را نگه‌داشته است؟ ما کارمان را انجام داده‌ایم و منتظر هستیم که جواب بدهند. مستندات این پرونده متقن است و هر جا که شک دارند بگویند تا مدارک را ارائه دهیم. پرونده بنیاد شهید 30 هزار برگه سند دارد. برچسب ها: مفسادان اقتصادی ، رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس ، نظام

منبع: خرداد

کلیدواژه: نظام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۴۴۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد یک مقام سابق از عروسی مجلل دختر شمخانی

به گزارش «تابناک»، حجت الاسلام یدالله حبیی نماینده پیشین ولی فقیه در وارت دفاع در یادداشتی که در روزنامه جمهوری اسلامی منتشر شده است نوشت:

امیر دریابان علی شمخانی از بقیة‌السلف سپاهیان و مجاهدان و امتحان داده‌های جبهه و جنگ است و کارنامه پرباری از جهاد و خدمت در بخش‌های اجرایی و راهبردی نظام دارد.

شجاعت در میدان، شهامت در بیان، ذهن تحلیل‌گر، صداقت و گریز از نمودها و تأکید بر بودها یعنی بی‌نقش وتکلف، نگاه جامع به مسائل، رفیق نواز، خطرپذیر، سعه صدر در مدیریت، تحمل پذیر، مدیرپرور، مسجدساز و مسجد دوست و... از خصوصیاتی هستند که من از او سراغ دارم وامیدوارم امروز که بعنوان یک کهنه سربازومشحون از تجارب است این خصوصیات فرایند ومراحل کمال وتمام خودش را طی کرده باشد.

شاید در ذهن کثیری از مردم او همچنان رزمنده بسیجی، سپاهی و امیر باشد و شناختی از سایر فعالیتهای او نداشته باشند و خاطره فرماندهی نیروی زمینی سپاه و حضور در نیروی دریائی ارتش و وزارت دفاع را در ذهن خود مجسم کنند.و کسانی او را بواسطه مسئولیتهای ستادی خارج از نیروهای مسلح بشناسند ولی امروز جمع کثیری از مردم بواسطه فضای مجازی آقای شمخانی را در جبهه اقتصادی می‌شناسند اگرچه حضور او همانند تعداد قابل توجهی از صاحب منصبان ارشد نظام در بخش اقتصادی در سایه است و فرزندان و خویشان حضور مستقیم آنان را غیر ضرور نموده است.

این از آثار عصر اطلاعات و انفجار اطلاعات است که کره زمین را به مثابه یک خانه با دوربین مدار بسته، تصویر نگاری می‌کند و لحظاتی بعد به نمایش میگذارد که در نوع خود بسی مطلوب است اگرچه بدور از آسیب و تهدید نیست.

آقای شمخانی از جمله افرادی است که حضور خود و فرزندان جبهه وجنگ را در فعالیت‌های اقتصادی ضروری، شرعی و یک عمل انقلابی می‌داند یعنی اینکه کشورگرفتارجنگ اقصادی و تحریم‌های ظالمانه است (صغرای قضیه) وکسانی توانائی و شایستگی حضور در این جبهه را دارند که امتحان داده و کشور را از جنگ تحمیلی نجات داده‌اند و به نظام و انقلاب باور دارند نظیر ما (کبرای قضیه) پس ما نسبت به حضور در این جبهه وظیفه داریم (نتیجه). بنابراین حضور در جبهه اقصادی نه تنها مذموم نیست بلکه ممدوح ومشکور است چراکه با همه وجود درک میکنیم مشکلات اقتصادی وتحریمها چه بلائی برسر مردم آورده است و فقر بر گروه‌های زیادی از مردم چنان مجسم نموده است که خوف فتنه کفر وعصیان می‌رود پس آقای شمخانی و پسران وامثالهم کار بزرگی انجام داده و می‌دهند وبجای سرزنش باید مشکور باشند.

اما و صد اما که خود آقای شمخانی زیرک نیز می‌داند چرا بازتاب اجتماعی عمل مجاهدانه آنها گونه‌ای دیگر است، چرا مردم بجای تشکر باید سرزنش کنند ودر هر محفل ومجلس باید صحبت ایشان و فرزندان وی و سایرین باشد؟

حقیقت این است که مردم اولا در جریان درست اطلاعات و اطلاع‌رسانی نیستند وتاکنون ندیده ونشنیده‌اند فعالان اقتصادی کلان، گزارشی از نقطه آغاز وفراز و فرود خود را به مردم ارائه دهند ومدیریت در ابهام وانتظار اینجا هم اثر بد خود را گذاشته است واز طرفی برای مردم قابل قبول نیست به هر دلیل مسئولین وفرزندانشان فعالیتهای اقتصادی بکنند.

شاید مفروضشان این است که بدون رانت محال است به این سطح از ثروت برسند. پس راهکار چیست؟ راهکار این است که بین دو کار یکی را قبول کنند حضور در ساختار نظام بدون فعالیت اقتصادی ویا حضور در بازار وبخش خصوصی و بدون داشتن مسئولیت. شاهد زنده این مقوله رفتار و آداب مقام معظم رهبری است. مگر ما مدعی اطاعت از او نیستیم‌! حوزه اطاعت شامل قول، فعل و تقریر رهبری است و از این حیث حجت را بر همه تمام کرده است.

من به برادر عزیز شمخانی عرض میکنم فعالیت اقتصادی الزامات والتزامات خود را دارد چون خود را اولی از دیگران به نصیحت میدانم به ایشان و همردیفان ایشان درکشوری ولشکری توصیه می‌کنم تکلیف خود را از حیث فعالیت اقتصادی روشن کنید وافکارعمومی را با اصلاح امور اقناع کنید.

برای مردم قابل پذیرش نیست وقتی چندین دهک تا پایان عمر امکان تهیه مسکن ندارند، بیش از شصت میلیون نفر یارانه بگیر هستند، مشکلات اقتصادی از جمله پاشنه آشیل‌های نظام است، سن ازدواج بالا رفته است ودهها مشکل وآسیب ذهن مردم را مشغول کرده است مشاور بالاترین فرد کشور مجلس عروسی خود را در هتل کذائی برگزار کند و ما را در پاسخگوئی به این مقولات ناگزیر به نوشتن این نصیحت نامه بکند.

اگر این مجالس را ثروتمندان بخش خصوصی برگزار کنند که می‌کنند مگر اشکالی دارد؟ مهمترین پشتوانه ما در حدوث وبقاء انقلاب اسلامی، مردم بوده و هستند واین توصیه امام خمینی(ره) نیز هست، پس هوای مردم را داشته باشیم. امیدوارم برادر عزیزم علی شمخانی از نصیحت دوست خود نرنجد و این نوشته را تذکری بداند که دلسوزانه تقدیم او می‌شود .

دیگر خبرها

  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • زکات مستحبی گره های اقتصادی جامعه را می گشاید
  • انتقاد یک مقام سابق از عروسی مجلل دختر شمخانی
  • کیفرخواست پرونده گروه (ش) با بیش از هزار شاکی در دادسرای تهران صادر شد
  • رسیدگی قضائی به اخلال ۶۰۰۰ میلیارد ریالی در نظام اقتصادی
  • شورا رکن چهارم نظام تصمیم‌گیری کشور/ انتقاد از تضعیف جایگاه شوراها
  • کشف اخلال در نظام اقتصادی به ارزش ۵۰ میلیارد ریال در لرستان
  • نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی در دستور کار است
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • راهنمایی مدیریت مالی بهتر در «دخل و خرج»