Web Analytics Made Easy - Statcounter

دشمن به دنبال آن است که از طریق فشار اقتصادی به مردم، مسئولین را با دوگانه مشکلات و سازش روبه‌رو سازد.

به گزارش مشرق، در حالی که برخی مسئولین دولتی می‌گویند گرانی‌ها و بالا رفتن نرخ ارز و سکه حباب بوده و به زودی رفع می‌شوند که بررسی‌ها و نظرات کارشناسان حکایت از واقعی بودن این مشکلات داشته و به مسئولین امر از جمله سران قوا نهیب می‌زند که مدیران تماشاچی و سهل‌انگار در برخورد با مفسدین اقتصادی پازل دشمن برای ناراضی کردن مردم را تکمیل می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

چرا مستضعفان احساس عدالت نمی‌کنند؟


کافی است چند خبر که در روزهای گذشته در رسانه‌ها منتشر شد را مروری گذرا کنیم تا مشخص شود که مشکلات امروز اقتصادی کشور ناشی از اتفاق و حباب، آن چنان‌که رئیس‌جمهور محترم و برخی مسئولین دولتی می‌گویند نیست و اخلالگران اقتصادی دانه‌درشت در نبود قاطعیت سران قوا پازل دشمن برای ایجاد نارضایتی عمومی را تکمیل می‌کنند.


ناصر سراج رئیس ‌سازمان بازرسی در نشست خبری اخیر خود گفته است: بازار سکه، خودرو، مسکن و ارز چهار بازاری است که سازمان بازرسی به آن ورود کرده است. در رابطه با سکه هفت میلیون و ششصد هزار ثبت‌نام سکه داشتیم که ۵۰ نفر، پنج درصد این سکه‌ها را در اختیار دارند و هر سکه‌ای یک‌ میلیون سود دارد.


وی به موضوع خودروهای خارجی و گران شدن بیش از حد آن نیز ‌اشاره کرده و گفته است: متاسفانه سایت وزارت صنعت، معدن و تجارت(صمت) هک شد و حدود ٥ هزار خودرو مدل بالا و گران‌قیمت وارد کشور شد که از این تعداد حدود ٤ هزار خودرو ترخیص و وارد بازار شده است و هزار خودرو همچنان در گمرک است که امیدواریم در این خصوص نیز تصمیم‌گیری شود.


ثبت‌نام ۳۸۰ هزار سکه توسط ۵۰ نفر  با سود یک میلیون تومانی!


این اظهار نظر رئیس ‌سازمان بازرسی به وجود آورنده سؤالات بسیاری در اذهان عمومی است که جوابی برای آنها وجود ندارد، نخست آنکه این آمار نشان می‌دهد که ۳۸۰ هزار سکه توسط ۵۰ نفر با سود یک میلیونی ثبت‌نام شده است، یک حساب ساده نشان می‌دهد که هر نفر ۷۶۰۰ سکه ثبت‌نام و ۱۹ میلیارد تومان در بازار سکه سرمایه‌گذاری کرده و در مجموع نیز ۷ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان سود کرده‌اند!


اما خبر دوم مبنی بر هک شدن سایت وزارت صنعت، معدن و تجارت(صمت) و وارد شدن حدود ٥ هزار خودرو مدل بالا و گران‌قیمت و ترخیص ۴ هزار خودرو از این میزان عجیب‌تر و تاسف‌بارتر از مورد قبلی است، در حالی که حتی ارزان‌ترین خودروها دارای مشخصاتی است که آنها را کاملا منحصر به فرد و قابل ردیابی و پیگیری می‌کند، چگونه مسئولین ذی‌ربط نمی‌توانند خریدار، واردکننده و صاحبان کنونی این ۵ هزار خودروی مدل بالا را شناسایی کرده و پیگیر تخلف صورت گرفته شده باشند؟!


این دو خبر به خوبی نشان می‌دهد که در نوسانات شدید بازار سکه و خودرو حقیقتی عیان وجود دارد، حقیقتی که ظاهرا برخی مسئولین تمایلی به توجه به آن ندارند و آن اینکه مفسدین اقتصادی در بی‌عملی و سهل‌انگاری مقامات ذی‌صلاح سودهای میلیاردی به جیب زده و با بی‌ثباتی بازار به صورت مستقیم در حال تکمیل پازل دشمن در جنگ اقتصادی هستند.


دولت به حساب این ۵۰ نفر نیز سرک نمی‌کشد؟!


چند سال پیش رئیس‌جمهور محترم درباره یارانه‌ها و اینکه چگونه می‌توان افراد فاقد صلاحیت برای دریافت یارانه را استخراج و اسامی آنان را از لیست حذف کرد گفته بود اجازه سرک کشیدن به حساب مردم را نمی‌دهم! جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور نیز گفته بود: «این دولت به هیچ وجه از خطوط قرمزی که منجر به آسیب رساندن به اقتصاد کشور شود عبور نخواهد کرد و تصور اینکه در دولت کسی بخواهد به حساب مردم و مسائل محرمانه آنها دست‌درازی کند و سرک بکشد در دولت مطرح نبوده و نیست.

بانک‌های اطلاعاتی وجود دارد که می‌توان از آن استفاده کرد.»


فارغ از اینکه آیا دولت واقعا به اطلاعات مردم اهمیتی قائل است یا نه و اینکه اگر این گونه بود چه اصراری برای تصویب لوایحی بود که این اطلاعات را در اختیار بیگانگان قرار می‌دهد می‌توان از رئیس‌جمهور پرسید که آیا دولت به حساب این ۵۰ نفر که ۳۸۰ هزار سکه ثبت‌نام و میلیاردها سود کرده‌اند نیز سرک نمی‌کشد که بداند این پول‌ها اولا از کجا آمده است؟ ثانیا آیا این افراد بابت این سودهای ناشی از دلالی، مالیات می‌پردازند یا نه؟


مشکل ارز و واردات « خاک برای خواب گربه»!


در حالی که بازار ارز ملتهب است و دولت نیز ظاهرا تمایلی برای برخورد با این نوسانات ندارد خبرها حکایت از خروج ارز از کشور برای واردات عجیب و غریب می‌دهد.


احمد امیرآبادی نماینده قم و عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس، از روند واردات برخی از کالاها به کشور به شدت انتقاد کرد.


وی در همین زمینه گفت:‌ اخیراً دو سند به دست ما رسیده که نشان می‌دهد ثبت سفارش‌هایی برای واردات خاک برای بستر خواب گربه و همچنین سطل آشغال از آلمان با دلار ۴۲۰۰ تومانی صورت گرفته است.


وی بااشاره به وضعیت اقتصادی جامعه اظهار داشت: با توجه به وضعیت دلار و مشکلات ارزی ورود چنین کالاهایی توهین به ملت است.


نماینده قم در مجلس با تأکید به اینکه قوای سه‌گانه و تمامی دستگاه‌ها باید برای رفع مشکلات اقتصادی مردم بکوشند تصریح کرد: چنین ثبت سفارش‌هایی نشان می‌دهد که برخی انگیزه‌ای برای رفع مشکلات مردم ندارند و مسائل دیگر را دنبال می‌کنند.


اظهارات با تاخیر روحانی منتظر برخورد مالیاتی باشید!


رئیس‌جمهور که چند روز پیش از حباب بودن تحولات بازار سخن گفته و از جنگ روانی خبر داده بود دیروز در جلسه ساماندهی بازار و بررسی نوسانات اخیر اظهار داشت: مصرف کنندگان نباید هزینه سودجویی عده‌ای را بپردازند؛ سودجویان اقتصادی آماده برخورد قاطع مالیاتی باشند.


این سخنان از سوی رئیس‌قوه مجریه با تاخیر بیان می‌شود، اگر برخورد قاطع با سودجویان از مدت‌ها پیش صورت گرفته بود امروز دیگر شاهد چنین نوساناتی در بازار ارز و سکه نبودیم که گروهی معدود سودهای میلیاردی برده و پاسخگو نباشند.


نکته دیگر اینکه مشکل اخلالگران بازار ارز تنها پرداخت و یا عدم پرداخت مالیات از سوی این افراد نیست، نگاهی از سر دقت به حساب این افراد و محاسبه دقیق نشان می‌دهد که مفسدین اقتصادی با سوءاستفاده از بی‌عملی مسئولین امر بازار را برای سودجویی‌های شخصی خود به هم زده‌اند.


طبیعی است که آن‌۵۰ نفری که ۳۸۰ هزار سکه ثبت‌نام کرده‌اند افراد معمولی نبوده و حساب و کتاب آنها مشخص است، اگر لیستی از کلان بدهکاران بانکی وجود داشته باشد و این لیست را با به هم زنندگان وضعیت بازار در روزها، ماه‌ها و سال‌های اخیر منطبق کنیم شاید به اسامی مشترک فراوانی برخورد کنیم!


خلاء قانونی، نبود نظارت و...!


در این گردونه نهادهای مختلفی می‌توانند مورد سؤال قرار گیرند، سال گذشته خبری در رسانه‌ها منتشر شد که نشان می‌داد ۶۰۰ خودروی لوکس به نام یک زن روستایی وارد کشور شده است.


 گمرک ایران متعاقب انتشار این خبر اعلام کرد:« عده‌ای برای پرداخت نکردن عوارض و مالیات گمرکی از کارت‌های بازرگانی یکبار مصرف و اجاره‌ای استفاده کرده و تجارت می‌کنند. افرادی که هیچگونه اطلاعی از تجارت و بازرگانی ندارند و در قبال پرداخت مبلغی توسط افراد سودجو مبادرت به دریافت کارت بازرگانی یک بار مصرف نموده و با در اختیار قرار دادن آن اقدام به واردات کالاهایی با ارزش‌های میلیون دلاری می‌نمایند در حالی که کل سرمایه این افراد در مقایسه با حجم تجارت آنها گاها بسیار ناچیز است.»


این توضیح و آن خبر نشان از وجود خلاء‌های قانونی مهم در کشور دارد که سوجویان از طریق آن سر آن زن روستانشین کلاه گذاشته و در ازای پرداخت مبلغی ناچیز سود کلانی را نصیب خود می‌کنند.


کار مجلس شورای اسلامی در این میان مهم به نظر می‌رسد، نمایندگان ملت بایستی با شناسایی این خلاء‌های قانونی طرح‌هایی را به تصویب برسانند تا راه بر مفسدین اقتصادی و قانون دان‌های قانون شکن بسته شود.


قوه قضائیه نیز بایستی با کلان مفسدین اقتصادی برخورد بدون مسامحه داشته و آنان را با احکام قاطع و سریع به مجازات رساند تا عده‌ای به خود این فرصت و اجازه را ندهند که با امنیت روانی و اقتصادی مردم بازی کنند و آن را ملعبه اهداف شوم و کاسبکارانه
خود سازند.


تکمیل پازل دشمن!


چنان که گفته شد مسئولین بی‌عمل و مسامحه‌کار دانسته و یا نادانسته پازل دشمن را تکمیل می‌کنند، دشمن به دنبال آن است که از طریق فشار اقتصادی به مردم، مسئولین را با دوگانه مشکلات و سازش روبه‌رو سازد، بی‌شک کشور درگیر مشکلات اقتصادی فراوانی است که هیچ یک از این مشکلات بدون راهکار نیستند.


اولین گام برخورد قاطع با مفسدین اقتصادی و دانه‌درشت‌ها است، در صورتی که با این افراد برخورد نشود، در گردنه‌های مهم با دست بردن در بازار سکه، ارز و... در تصمیمات کلیدی مسئولین تاثیرگذار خواهند بود و کشور را دچار مشکلات بزرگ‌تری خواهند کرد.

منبع: کیهان

منبع: مشرق

کلیدواژه: جام جهانی روسیه برجام حمایت از کالای ایرانی کره شمالی اخلال گران اخلال گران اقتصادی دولت گرانی مشکلات اقتصادی مفسدین اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۴۵۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز رقابت بیش از ۶۵۰ هزار داوطلب کنکور در اولین روز آزمون

بیش از ۶۵۰ هزار داوطلب مرحله نخست کنکور ۱۴۰۳ امروز طی ۲ نوبت صبح و عصر برای کسب صندلی دانشگاه‌ها به رقابت می‌پردازند.   به گزارش ایسنا، رقابت برای کسب صندلی‌های سال ۱۴۰۳ دانشگاه‌های کشور از صبح امروز پنجشنبه ششم اردیبهشت ماه جاری آغاز شد، در این آزمون در مجموع یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ داوطلب ثبت‌نام کرده‌اند که ۶۳ درصد آنها زن و ۳۷ درصد مرد هستند. در آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو- معلم نیز ۶۶۰ هزار و ۳۹۳ نفر ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد ۶۶ درصد زن و ۳۴ درصد مرد هستند.   آزمون گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه، هنر و زبان‌های خارجی نیز عصر امروز  آغاز می‌شود و در اولین روز رقابت کنکور ۱۴۰۳ بیش از ۶۵۰ هزار داوطلب به رقابت می‌پردازند.   داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی نیز صبح فردا جمعه ۷ اردیبهشت ماه در ۴۱۲ شهر، ۶۲۴ حوزه اصلی و ۱۹۹۳ حوزه فرعی با یکدیگر رقابت می‌کنند.   گروه علوم تجربی با بیش از ۵۰۱ هزار داوطلب و گروه علوم ریاضی با بیش از ۱۲۸ هزار داوطلب بیشترین و کمترین تعداد داوطلبین در میان گروه‌های آزمایشی اصلی را به خود اختصاص داده‌اند.   مهلت دریافت کارت شرکت در آزمون داوطلبان نوبت اول آزمون سراسری به‌ همراه راهنمای شرکت در آزمون تا روز گذشته چهارشنبه ۵ اردیبهشت‌ماه در سامانه جامع آزمون سراسری در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور برای مشاهده و پرینت فعال بود.   داوطلبان موظف بودند با ورود به کارپوشه خود از طریق درج کدملی/ شناسه یکتا و رمز عبور یک نسخه پرینت از راهنما و کارت شرکت در آزمون تهیه کنند. داوطلبانی که در دو گروه آزمایشی شامل یک گروه آزمایشی اصلی (علوم ریاضی، علوم انسانی و علوم تجربی) به همراه یکی از گروه‌های آزمایشی هنر یا زبان‌های خارجی متقاضی شده‌اند، دارای دو کارت بودند.   براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور ۱۴۰۳ یکی از مهم ترین تغییرات آزمون امسال در مقایسه با سال گذشته است.   آزمون سراسری از سال  ۱۴۰۲ فقط برای دروس تخصصی هر یک از گروه‌های آزمایشی برگزار شد. اما دروس عمومی در سابقه تحصیلی داوطلبان وجود داشته و در نمره کل سابقه تحصیلی لحاظ شد.   داوطلبان می‌توانند در یکی از سه گروه اصلی ( علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی) مختلف در دو نوبت آزمون شرکت کنند ولی در صورت تغییر گروه آزمایشی در نوبت دوم آزمون، باید گروه مورد نظر را برای پذیرش در دانشگاه ( در مرحله انتخاب رشته ) انتخاب کنند و امکان انتخاب رشته از هر دو گروه اصلی میسر نیست. البته باید توجه داشته باشند که سوابق تحصیلی کامل مربوط به گروه آزمایشی مورد نظر را نیز باید دارا باشند و درصورتی که در یک یا چند درس، سابقه تحصیلی لازم برای گروه آزمایشی درخواستی را نداشته باشند نمرات آن دروس صفر لحاظ می‌شود.   برای داوطلبانی که برای پذیرش در آزمون پذیرش دانشجو- معلم اعلام علاقه مندی کرده‌اند نیز در گروه آزمایشی مربوطه منحصراً یک کارت ورود به جلسه منتشر شده است. این دسته از داوطلبان باید علاوه بر پاسخگویی به دفترچه‌های سؤالات آزمون اختصاصی مربوط به گروه آزمایشی انتخابی، به دفترچه سوالات اختصاصی آزمون پذیرش دانشجو- معلم نیز پاسخ دهند.   برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و هم‌چنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکس‌دار و ارائه آن الزامی است. فرآیند برگزاری آزمون صبح‌ها رأس ساعت ۸:۰۰ (هشت) و بعد از ظهر ساعت ۱۴:۳۰ (دو و نیم بعدازظهر) آغاز می‌شود و درب حوزه‌های امتحانی به ترتیب رأس ساعت ۷:۳۰ صبح و ۱۴:۰۰ (دو بعدازظهر) بسته می‌شود.   الف - ارتکاب هرگونه عملی که موجب بی نظمی در برگزاری آزمون شود یا همراه داشتن هرگونه وسیله غیرمجاز از قبیل وسایل ارتباط الکترونیکی (حتی به صورت خاموش) و دستگاه‌های حافظه‌دار   ب - ارتکاب هرگونه عمل خلاف مقررات که آزمون داوطلب را از نظر علمی خدشه دار سازد از قبیل ارائه مدرک یا گواهی مجعول یا تصویر گواهی مجعول برای شرکت در آزمون، تبانی با داوطلبان یا افراد خارج از حوزه امتحانی یا دستاندرکاران آزمون از قبیل عوامل اجرایی و طراحان سوال برای تخلف در آزمون و ثبت نام در آزمون با هویت مجعول یا شرکت در جلسه آزمون به جای داوطلب اصلی   ج - استفاده از هرگونه وسیله غیرمجاز از قبیل وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاه های حافظه دار   د - کمک به داوطلب خارج از ضوابط برگزاری آزمون جهت پاسخ به سوالات   ه- دسترسی غیرمجاز به اطلاعات مربوط به داوطلبان یا استفاده غیرمجاز از آنها   و - هرگونه تغییر غیرمجاز سئوالات، اوراق و پاسخنامه های داوطلبان یا سایر مدارک و دفاتر مربوط به آزمون   ز- افشای سئوالات آزمون یا تلاش در جهت دستیابی و افشای آن یا شرکت یا معاونت در این امر قبل یا حین برگزاری آزمون به هر نحو   ح - خرید یا فروش سئوالات آزمون یا پاسخ آنها یا شرکت یا معاونت در این امر قبل یا حین برگزاری آزمون اعم از اینکه سئوالات یا پاسخ آنها واقعی یا غیرواقعی باشد    *هیأت‌های رسیدگی به تخلفات، صلاحیت صدور حکم درباره چه مجازات‌هایی دارند؟   الف - در مورد مشمولان بند الف ماده ۵ اخطار کتبی با درج در پرونده داوطلب و اعلام به مراجع ذی ربط یا محرومیت از گزینش در آزمون همان سال   ب - در مورد مشمولان بند ب و ج محرومیت از گزینش علمی در آزمون همان سال و ابطال قبولی داوطلب در همان سال و محرومیت از شرکت در آزمون از یک تا ده سال بعد   تبصره - آراء هیأت‌های بدوی جز در مورد مشموالان بند (الف) ماده ۶ این قانون قابل تجدید نظرخواهی در هیأت تجدید نظر رسیدگی به تخلفات در آزمون‌ها است.   در مورد مشموالان بندهای (د)، (ه)، (و)، (ز) و (ح) ماده ۵ هیأت های رسیدگی متهم را برای رسیدگی و اعمال جزای نقدی از ده میلیون تا یک میلیارد ریال یا حبس از یک تا پنج سال یا هر دو مجازات به محاکم دادگستری معرفی می‌شود.   ارتکاب هر یک از اعمال موضوع ماده (۵ )چنانچه در قالب عضویت در یک گروه یا شبکه باشد موجب تشدید مجازات می شود و تشکیل دهنده و سرکرده گروه یا شبکه به حداکثر مجازات محکوم می شود. مجازات هر یک از اعضاء که در ارتکاب تخلفات و جرایم فوق دخالتی نداشته باشند حسب مورد حداقل مجازات ذکر شده برای مرتکب می‌باشد.   رسیدگی در هیأت های رسیدگی به تخلفات در آزمون ها مانع از رسیدگی برابر سایر قوانین جزایی یا رسیدگی در هیأت های رسیدگی به تخلفات اداری یا هیأت های انتظامی اعضای هیأت علمی یا کمیته های انضباطی دانشجویان نیست و مرتکب علاوه بر مجازات مندرج در مواد ۶ و ۷ این قانون به مجازات مقرر در سایر قوانین و مقررات محکوم می‌شود.   در صورت محکومیت قطعی فردی به یکی از مجازات های مندرج در این قانون، به استثنای مجازات مندرج در بند الفماده ۶ هیات رسیدگی به تخلفات در آزمون ها، قبولی وی در آزمون را ابطال می‌کند.   در این صورت موسسه آموزشی مربوط از صدور و اعطای هرگونه گواهی یا مدرک به وی خودداری خواهد نمود و چنانچه گواهی فارغ التحصیلی به وی اعطاء شده باشد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یا وزارت آموزش و پرورش یا دانشگاه آزاد اسلامی ملزم به ابطال آن گواهی می‌باشند.   چنانچه با بررسی‌های فنی و علمی بین نمرات و رتبه اکتسابی داوطلب و سوابق تحصیلی وی مغایرت های غیرمتعارف مشهود و اساسی از قبیل عدم تطابق معدل دیپلم و دوره پیش دانشگاهی با رتبه و نمره اکتسابی در آزمون وجود داشته باشد، با تأیید هیأت‌های بدوی رسیدگی به تخلفات در آزمون‌ها از داوطلب در یک یا چند درس عمومی و اختصاصی امتحان مجدد به عمل می‌آید.   تعیین وضعیت نهایی آزمون این داوطلب، براساس نتایج حاصل از امتحان مجدد بر عهده هیأت بدوی می‌باشد.   هر موسسه یا آموزشگاه علمی و آموزشی که برای افزایش آمادگی داوطلبان شرکت در آزمون‌های مورد بحث این قانون فعالیت می‌کند چنانچه در تخلفات ماده ۵ مشارکت داشته باشد مجوز تاسیس آن لغو می‌شود و مدیران مسئول آنها علاوه بر محرومیت دائمی از تاسیس و اداره این‌گونه مراکز به مجازات‌های پیش‌بینی شده در این قانون و سایر قوانین محکوم می‌شوند و چنانچه موسسه یا آموزشگاه فاقد مجوز باشد مجازات مدیران مسوول آنها حداکثر مجازات مندرج در ماده ۶ می‌باشد.   در مورد آموزشگاه‌هایی که فاقد مجوز باشند علاوه بر اقدام مراجع قانونی ذیربط مدعی العموم نیز می‌تواند راسا نسبت به اعلام جرم و پیگیری تخلفات آنان اقدام نماید. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست
  • دولت توانسته بخش قابل توجهی از اهداف خود برای رفع ناترازی‌ها و مشکلات اقتصادی را محقق کند
  • لزوم بازنگری در زمان اجرای مالیات بر عایدی سرمایه
  • آغاز رقابت بیش از ۶۵۰ هزار داوطلب کنکور در اولین روز آزمون
  • مخبر: دستگاه‌های ذیربط مراقبت کنند تا اخلال و مشکلی در برگزاری کنکور رخ ندهد
  • مخبر: دستگاههای ذیربط مراقبت کنند تا اخلال و مشکلی در برگزاری کنکور سراسری رخ ندهد
  • قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار
  • قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار اعلام شد
  • فروش نوکیای تقلبی حرام است!
  • تلاش دانه‌درشتها برای جلوگیری از لغو رانت مالیاتی صندوق‌ها