Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم فسا در مجلس خطاب به اصلاح‌طلبانی که نامه مذاکره با آمریکا را نوشتند، گفت: با این کارها وحدت عمومی جامعه را بر هم نزنید و فضای دو قطبی مخالف و موافق مذاکره با آمریکا را ایجاد نکید. هنوز هم برای تجدید نظر دیر نشده نامه را پس بگیرید.

محمدجواد جمالی‌نوبندگانی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، درباره نامه‌ مشترک برخی اصلاح‌طلبان داخل کشور و اپوزیسیون خارج از کشور مبنی بر طرح مذاکره مستقیم با آمریکا و تضمین گرفتن از ترامپ اظهار کرد: در شرایطی که ترامپ فشارهای خود را در امور بیمه‌، بانک، تجهیزات پزشکی و هواپیمایی تشدید کرده و کشور را تهدید و عنوان می‌کند ایران را پای میز مذاکره می‌کشانم و تمام قدرت خود را به کار گرفته تا منافع ملی ما را تحت کنترل خود در بیاورد، نوشتن چنین نامه‌ای بسیار ناشیانه و غیرقابل قبول است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در فضایی که دشمن امنیت ما را تهدید می‌کند، اینها در نامه‌شان از ترامپ می‌خواهند تضمین بدهد! غافل از اینکه اوباما و دیگران در برجام تضمین دادند، اما نفر بعدی آنها قبول نکرد. باید به نویسندگان چنین نامه‌ای گفت که کسی که تضمین رئیس جمهور پیش از خود را زیر پا گذاشته، در هفته گذشته امضایش را از زیر بیانیه گروه 7 برداشته و از سازمان‌های بین‌المللی خارج شده، آیا چنین فردی با این خصلت قابلی اعتماد است؟

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: متأسفانه امضا کنندگان این نامه کسانی بودند که خود سالیان سال در مصدر امور کشور فعالیت کردند و از فضای سیاسی و اجتماعی بیگانه نیستند و چنین اشتباه استراتژیکی را مرتکب شده‌اند.

جمالی نوبندگانی با بیان اینکه نویسندگان چنین نامه‌ای متوجه نیستند که ترامپ به کسی تضمین نمی‌دهد و وقتی شما از سر ضعف بخواهید با چنین فردی مذاکره کنید، نتیجه‌اش از اکنون مشخص است. ترامپ همانگونه که به کره شمالی هم اعلام کرد، می‌خواهد مدل لیبی را برای همه کشورها اجرا کند و این افراد اشتباه استراتژیکی را در زمان بسیار نامناسبی مرتکب شدند.

این نماینده مجلس خاطر نشان کرد: در نامه عنوان شده ما دلمان برای فشارهایی که بر مملکت وارد می‌شود، می‌سوزد! باید به اینها گفت با چنین کارهایی وحدت عمومی جامعه را بر هم می‌زنید و فضای دو قطبی مخالف و موافق مذاکره با آمریکا را ایجاد می‌کنید و این عین بازی در زمین دشمن است. بنابراین اینها کار بسیار اشتباهی کردند و به نظرم هنوز هم برای تجدید نظر دیر نشده نامه را پس بگیرند.

به گزارش آنا، سه شنبه هفته پیش رئیس جمهور آمریکا در کنفرانس خبری بعد از دیدار با کیم جونگ اون رهبر کره شمالی بدون اشاره به خروج غیرقانونی آمریکا از برجام، نسبت به بازگشت ایران به پای میز مذاکره ابراز امیدواری کرده بود. درست یک هفته پس از این اظهارات ترامپ، نامه‌ای مشترک از برخی اصلاح‌طلبان داخل کشور و اپوزیسیون خارج از کشور منتشر شد که در آن طرح مذاکره مستقیم با ترامپ و تضمین گرفتن از او مطرح شد. در این نامه اسامی شماری از اصلاح‌طلبان حامی دولت همچون غلامحسین کرباسچی، احمدی منتظری، ابوالفضل بازرگان و نیز اپوزیسیون خارج از کشور از جمله جمیله کدیور، رضا علیجانی به چشم می‌خورد.

نویسندگان این نامه با اشاره به «از دست رفتن فرصت مناسب» دولت باراک اوباما، از مسئولان تصمیم‌گیر نظام خواسته‌اند «فارغ از جنگ‌های روانی کاخ سفید با یک تصمیم ملی اعلام کنند که حاضر به انجام مذاکرات بدون قید و شرط با آمریکا هستند تا قدمی در راه‌حل مشکلات و اختلافات برداشته شود!

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۴۵۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟

اگرچه ایالات متحده کمک‌های تازه‌ای را برای اوکراین تصویب و بریتانیا اخیرا از بزرگترین کمک نظامی‌اش به کی‌یف رونمایی کرد، اما زمان خواهد برد تا اوکراین قدرتش را به واسطه این کمک‌های جدید احیا کند و البته در عین حال کمبود نیروهای اوکراینی نقطه ضعف دیگری برای این کشور در مقابل جنگ با روسیه تلقی می‌شود.

به گزارش ایسنا، به محض آنکه «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا لایحه کمک به اوکراین را امضا کرد، ارتش ایالات متحده شروع به ارسال تجهیزات مورد نیاز به خط مقدم کرد. با این حال، بعید است اوکراین بتواند پیشرفت چشمگیری را در مقابل برتری‌های روسیه کسب کند.

روزنامه فایننشال تایمز در گزارشی می‌نویسد: «رای مثبت کنگره جهت ارسال کمک به اوکراین موجب افزایش روحیه برای کی‌یف شده است اما کمبود نیرو دغدغه‌ای بزرگ و حیاتی برای این کشور قلمداد می‌شود. از طرفی شاید کمک‌های آمریکا انگیزه‌ای برای کشورهای اروپایی ایجاد کند تا کمک‌های خود را به اوکراین افزایش دهند؛ همانگونه که نخست‌وزیر بریتانیا در جریان سفرش به ورشو از یک بسته کمکی نظامی ۵۰۰ میلیون پوندی رونمایی کرد.»

این روزنامه انگلیسی در ادامه می‌نویسد: «اوکراین ابتدا امیدوار بود که کمک‌های واشنگتن در ابتدای سال جاری میلادی به دستش برسد اما ظاهرا انتظار می‌رود سال ۲۰۲۴ همچنان برای اوکراین به معنای حفظ خطوط باشد تا بازپس‌گیری قلمروهایش. هفته گذشته لایحه کمک‌ آمریکا به اوکراین تصویب شد و زمان خواهد برد تا اوکراین وضعیت دشوار خود را که از ماه‌های اول ۲۰۲۴ گریبان‌گیر آن شده، بهبود ببخشد. هم‌چنین یگان‌های جدید باید آموزش ببینند و زمان می‌برد تا اوکراین کاملا از کمک‌های آمریکا بهره‌مند شود.»

فایننشال تایمز با اشاره به انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ ایالات متحده می‌نویسد: «کی‌یف شاید برای به رخ کشیدن دستاوردهای نظامی پیش از انتخابات نوامبر ایالات متحده و توجیه این کمک‌ها، تحت فشار قرار بگیرد و آمریکا (دولت جو بایدن) از او دستاوردهای نظامی بخواهد. اما اوکراین همچنان به جذب منابع نیاز دارد و در عین حال با توجه به انتخابات آتی آمریکا و حضور چهره‌ای جمهوری‌خواه نظیر دونالد ترامپ، آینده روند این کمک‌ها به اوکراین مشخص نیست.»

این روزنامه هم‌چنین تاکید می‌کند: «در حال حاضر بهترین راه اوکراین برای تداوم مبارزه با روسیه، ادامه دادن انواع حملاتی است که اخیرا در حال افزایش هستند. طی این حملات از پهپادهای دوربرد علیه پالایشگاه‌های نفت و سایر اهداف با ارزش استراتژیک در روسیه استفاده شده است اما اوکراین نمی‌تواند از موشک‌های دوربرد اتکمز یا موشک‌های کروز سایه طوفان که سوناک در ورشو این هفته وعده داد، برای حمله به اهدافی در روسیه استفاده کند.»

فایننشال تایمز در پایان با اشاره به قدرت روسیه می‌نویسد: «در حالیکه هیچ راه آسانی برای به زانو درآوردن روسیه وجود ندارد، اما شاید در این مسیر نقاط آسیب‌پذیر این کشور فاش شود. از لحاظ انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا هم حتی اگر ترامپ پیروز شود، ضمانتی برای خرسندی پوتین ارائه نمی‌دهد زیرا ترامپ احتمالا بخواهد برنامه صلح خودش را در پیش بگیرد.»

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • خیز اصلاح طلبان رادیکال به سوی خیابان به بهانه طرح نور/ روزنامه آرمان ملی: مسئله مذاکره با آمریکا و حجاب باید حل شود!
  • عذرخواهی ناشر هندی بابت توهین‌ به امام (ره)
  • عذرخواهی رسمی روبن آموریم به خاطر سفر به لندن و مذاکره با وست هم
  • برق کمتر مصرف کنید خودرو جایزه بگیرید
  • انتقاد تند جهره شاخص اصلاح‌طلبان از سوپر افراطی حزب‌اللهی دیروز!
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • رابط اصلاح‌طلبان با رهبری بعد از فوت هاشمی‌رفسنجانی چه کسی است؟
  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!