Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@07:42:42 GMT

چگونه شکست‌های عاطفی راپشت سربگذاریم؟

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۴۶۳۳۴

چگونه شکست‌های عاطفی راپشت سربگذاریم؟

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  بروز شکست‌های عاطفی می‌تواند تا مدت‌ها ذهن فرد را درگیر خود کند و  سبب افسردگی، بی انگیزگی، بی اشتهایی یا پراشتهایی کاذب، از دست دادن شغل، پرخاشگری با اطرافیان، ریزش مو، افت نمره‌های درسی، ابتلا به برخی بیماری‌های جسمی و روحی و حتی فکر کردن به تصمیم‌های اشتباهی، چون خودکشی یا انتقام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


زنان بیشتر از مردان در برابر شکست‌های عاطفی حساس هستند و ضربه می‌خورند و تا مدت‌ها ذهن آن‌ها درگیر ارتباطی است که منجر به شکست عاطفی شده است.

فردی که دچار شکست عاطفی شده است مدام به گذشته فکر می‌کند و با یادآوری تک تک لحظه ها، آن‌ها را در ذهن خود مرور خواهد کرد تا  علت  شکست این ارتباط را دریابد.


کارشناسان برای بازگشت به حالت ایده آل و به دست آوردن سلامت جسمی و روانی، تمرکز بر کار‌ها، به دست آوردن موفقیت و موقعیت‌های جدید در زندگی توصیه‌هایی دارند.

بهترین شیوه برای بازگشت به حالت آرمانی، منحرف کردن ذهن از فکر کردن تمام وقت به فردی است که مسبب شکست عاطفی شده است.

برای این کار فرد می‌تواند به یادگیری سرگرمی‌های جدید بپردازد، رفتن به مسافرت، آشنایی با افراد جدید، مطالعه و درس خواندن، انجام ورزش، گفت و گو با دوستان و مواردی از این دست می‌توانند ذهن فرد را خالی و آماده پذیرفتن وضعیت جدید کنند.


یکی از مشخصه‌های افرادی که دچار شکست عاطفی در زندگی خود شده اند حواس پرتی و ضعف تمرکز است که به دلیل مشغول بودن دائم ذهن بر روی رابطه تمام شده به وجود می‌آید.

حواس پرتی برای مدت زمان طولانی می‌تواند خطر‌های جدی، چون تصادف، سقوط، سوختگی و مواردی از این دست را متوجه فرد کند، زیرا تمرکز دقیق بر انجام کار‌ها ندارد.


افسردگی و بی انگیزگی همچنین می‌توانند سبب آسیب سیستم ایمنی بدن و ابتلای فرد به انواع بیماری‌ها شوند.

یکی از بهترین توصیه‌های کارشناسان برای کاستن از حجم ناراحتی و اندوه افراد پس از جدایی، نوشتن خاطره است، وقتی فرد به رابطه گذشته خود می‌اندیشد تمام فضای ذهن او درگیر می‌شود که سبب کاهش یادگیری مهارت‌های جدید و افت قدرت حافظه می‌شود، زیرا فرد می‌خواهد جزئیات اتفاق‌ها را به یاد داشته باشد.

اما زمانی که به نوشتن می‌پردازد اطلاعات را ثبت می‌کند و نگرانی از بابت فراموشی ندارد؛ به این ترتیب مغز توان بیشتری برای انجام کار‌های مختلف و یادگیری موارد جدید پیدا می‌کند.


پژوهش درباره اثربخشی نوشتن احساسات و وقایع در مهار احساس اندوه و افسردگی به وسیله دانشمندان دانشگاه آریزونا بر روی حدود ۱۰۹ داوطلب زن و مرد در طول سه ماه انجام شده است.

افرادی که به شکل پیوسته به نوشتن احساس‌های خود پرداخته و حتی آن را به شکل داستانی روایت کرده اند درماه‌های بعدی از سلامت روان بهتر، تنظیم ضربان قلب و بالا رفتن قدرت حافظه برخوردار شده اند.

کارشناسان اعتقاد دارند امروزه وجود شبکه‌های اجتماعی، پیام رسان‌های آنلاین و سایر فناوری‌های ارتباطی سبب شده است تا افراد بیش‌تر از پیش دچارشکست عاطفی شوند، زیرا پس از قطع ارتباط هنوز می‌توانند فرد را در این گونه نرم افزار‌ها جست و جو کنند و از حال او دورادور باخبر باشند؛ درصورتی که او با فرد دیگری ازدواج کند یا اتفاقی درزندگیش بیفتد فرد با خبر می شود اما درگذشته این حالت به شکل وسیع امکان پذیر نبود. 


محققان اعتقاد دارند افراد باید جنبه‌های مثبت و منفی وجود خود را بشناسند و سعی دربهبود خود داشته باشند، افسردگی و بی انگیزگی مشکلی را حل نمی‌کند بلکه باید به ذهن خود کمک کنند تا به وضعیت آرمانی بازگردد و به فعالیت‌های خود ادامه دهند تا درموقعیت‌های آینده موفق ترظاهر شوند.

منبع: Dailymail
انتهای پیام/

راهکار‌های درمانی برای جبران شکست‌های عاطفی

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۴۶۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپاهان نمی‌تواند استقلال ملاثانی را دست‌کم بگیرد!

به گزارش "ورزش سه"، بی‌شک ژوزه مورایس و شاگردانش حساب ویژه‌ای برای موفقیت در جام حذفی امسال باز کرده‌اند تا به نوعی نتایج نه چندان خوب خود در لیگ برتر را با قهرمانی در این جام جبران کنند.

هرچند این تیم روی کاغذ بازی آسانی مقابل تیم لیگ یکی استقلال ملاثانی دارند، اما نتایج این تیم در دو فصل اخیر جام حذفی سبب نگرانی هواداران سپاهان شده است.

سپاهان در جام حذفی لیگ بیست و یکم با شکست در ضربات پنالتی مقابل آلومینیوم اراک از گردونه رقابت‌ها حذف شد. این تیم سال گذشته نیز در نخستین فصل حضور مورایس با شکست پرگل 4 بر 2 مقابل پرسپولیس در اصفهان از رقابت‌ها کنار رفت تا آخرین حضور طلایی پوشان در جمع 8 تیم برتر جام حذفی به فصل 1400-1399 برگردد.

جایی که شاگردان نوید کیا بعد از پیروزی مقابل تیم‌های مس رفسنجان و خوشه طلایی ساوه در اهواز به مصاف فولاد نکونام رفتند و در پایان با شکست در ضربات پنالتی از این جام کنار رفتند.

جالب آنکه از آخرین قهرمانی سپاهانی‌ها در جام حذفی، یازده سال می‌گذرد و بنظر می‌رسد شاگردان مورایس از انگیزه بالایی برای جبران ناکامی‌های سال‌های اخیر سپاهان در جام حذفی برخوردار هستند.

دیگر خبرها

  • سپاهان نمی‌تواند استقلال ملاثانی را دست‌کم بگیرد!
  • شکست عجیب استقلال در دیداری دوستانه
  • وابستگی عاطفی کاربران به دستیارهای هوش مصنوعی
  • هشدار محققان گوگل: کاربران ممکن است به دستیار‌های هوش مصنوعی وابستگی عاطفی پیدا کنند
  • استقلال در بازی دوستانه شکست خورد
  • ویدیو/ میرزازاده: هیچ سوپراستاری‌ شکست ناپذیر نیست حتی لوپز
  • شکست استقلال در دیداری دوستانه
  • سندروم مسئله با پدر در کمین دختران
  • سندروم «مسئله با پدر» در کمین دختران
  • سندروم «مسئله با پدر» در کمین دختران