Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ بیست و نهمین نشست از سلسله نشست‌های با یاوارن وحی با حضور سیده‌بهناز موسوی، مدیر مؤسسه فرشتگان سماء شهرقدس در استودیو مبین سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور برگزار شد.
وی که دارای تحصیلات سطح دو علوم حوزوی است، از سال 1390 اقدام به راه‌اندازی مؤسسه به‌دلیل علاقه‌مندی به گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه کرده است و برای رسمیت بخشیدن به فعالیت‌های مؤسسه مجوز آن را از سازمان تبلیغات اسلامی اخذ کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشروح این گفت‌وگو در ذیل آمده است؛
ایکنا: درخصوص انگیزه راه‌اندازی مؤسسه بفرمائید.
از جمله اهداف بنده گام نهادن در مسیر قرآن و راه قرآن است و از سوی دیگر درنظر داشتم تا به دلیل این هجمه‌های فرهنگی راه‌هایی پیدا کنم تا مردم بیشتر با قرآن مأنوس شوند و ‌آموزه‌های قرآنی را در زندگیشان به‌کار گیرند و لذا اولویت فعالیت‌هایمان با رویکرد قرآنی است.
ایکنا: علت نامگذاری مؤسسه به عنوان فرشتگان سماء چه بود؟
اعتقادم بر این بود که باید بیشتر بر روی قرآن‌آموز خردسال کار کنیم چون اینها آینده‌سازان جامعه هستند و ذهنشان مثل نوار خامی است و هر کاری که بر روی آنها انجام شود اثرگذار خواهد بود و لذا از نامی استفاده کردیم که بتوانیم بیشتر بچه‌ها(خردسالان و نوجوانان) را به فعالیت‌های مؤسسه جذب کنیم. لذا این عنوان را برای مؤسسه برگزیدیم. از سوی دیگر باید بگویم هنگامی که مادری فرزندنش را به مؤسسه آورد، برای وی نیز برنامه‌ و کلاس خاصی را در نظر می‌گیریم، به گونه‌ای که آنها در کلاس‌های مربوطه حضور پیدا می‌کنند و همین همراهی موجب انگیزه بیشتر برای حضور در فعالیت‌های مؤسسه شده است.
ایکنا: درخصوص کادر آموزشی مؤسسه بفرمائید.
این مؤسسه شامل چارت اداری چون معاون آموزشی و حدود هشت مربی روخوانی، روان‌خوانی و تجوید و خردسالان است. فعالیت مؤسسه از ساعت 9:30 صبح تا 18 است.
ایکنا: چه دوره‌هایی در مؤسسه برپا می‌شود؟
علاوه بر دوره‌های خردسالان چون مهد قرآن، آموزش الفبای قرآنی، حفظ تخصصی، حفظ آیات موضوعی و آموزش آیات به زبان انگلیسی دوره‌هایی نیز برای بزرگسالان چون روخوانی، روان‌خوانی، تجوید، کارگاه آموزشی با محور قرآن برای خانواده‌ها، برپایی دوره‌های تربیت مربی قرآن، دوره‌های مبلغان و ... با حضور قریب به 300 قرآن‌آموز در مؤسسه برپا می‌کنیم که برخی از این طرح‌ها نیز به جهاد دانشگاهی و سازمان بهزیستی ارائه شده است که همکاری در اجرای آن انجام شود.
طی این هفت سال از دوره‌های روخوانی و روان‌خوانی استقبال خوبی از سوی مردم منطقه شده است و همچنین از برپایی دوره‌های مربیگری نیز استقبال می‌شود.


ایکنا: با توجه به پیش رو بودن ایام اوقات فراغت، چه برنامه‌ای برای دانش‌آموزان در نظر دارید؟
با توجه به اینکه دانش‌آموزان طی این ایام اوقات بیشتری دارند، حدود چهار روز در هفته برنامه‌های قرآنی برای آنها در نظر گرفته‌ایم در صورتی‌که در ایام مدرسه فقط پنج‌شنبه‌ها دوره‌هایی را برای آنها داریم.
ایکنا: در خصوص میزان ارتباطتان با دیگر مؤسسات و خانه‌های قرآنی شهر قدس بفرمائید.
ماهی یکبار جلسه‌ای از سوی اداره تبلیغات اسلامی شهر قدس برگزار می‌شود، که این امر موجب ارتباط بیش از پیش مؤسسات و خانه‌های قرآن با یکدیگر، بهره‌مندی از تجربیات و توانمندی‌های مدیران مؤسسات از یکدیگر شده است و موجب مشارکت بیشتر مؤسسات شهر قدس با یکدیگر در اجرای طرح‌ها و برنامه‌ها شده است. چنانکه برنامه حدیث کساء به صورت منسجم و مستمر به مدت یک ماه از سوی مؤسسات شهرستان قدس به همراه اهدای جوایز‌ برگزار می‌شود.
همچنین مؤسسه فرشتگان سماء نیز طی ماه رمضان حدود دو سال گذشته، نمایشگاهی با هدف عرضه محصولات قرآنی در شهر قدس با همکاری اداره ارشاد این شهرستان داشتیم.
ایکنا: ورود مؤسسات به فعالیت‌های تخصصی ارجحیت دارد و یا مباحث و آموزش‌های عمومی؟
نمی‌توانم بگویم کدام یک ارجحیت دارد اما هر مؤسسه بر اساس توانمندی و ظرفیت خود می‌تواند در آن عرصه ورود پیدا کند و در همان زمینه می‌تواند موفقیت‌هایی را کسب کند و اینگونه هم برای قرآن‌آموزان و علاقه‌مندان بهتر است و هم برای خود مؤسسه خوب است البته باید بگویم تخصصی شدن فعالیت‌های مؤسسه در فرهنگ‌سازی قرآنی تأثیرگذار است.


ایکنا: چه میزان از افراد آموزش دیده شده در دوره‌های تربیت مربی مؤسسه بهره‌ می‌گیرید؟
سعی کرده‌ایم از آموزش‌یافتگان مؤسسه برای دوره‌ها و کلاس‌‌های قرآنی خود مؤسسه فرشتگان سماء بهره ببریم و هم اینکه آنها را به دیگر مؤسسات معرفی کنیم تا در صوت نیاز از دانش آنها بهره ببرند.
ایکنا: درخصوص موفقیت‌های کسب شده توسط قرآن‌آموزان مؤسسه بفرمائید.
به لطف خداوند مؤسسه موفقیت خوبی کسب کرده است و قرآن‌آموزان در مسابقات گوناگون حائز رتبه شدند.
ایکنا: نظرتان درباره بهره‌مندی از فضای مساجد برای فعالیت بهتر و پررنگ‌تر مؤسسات چیست؟
در ابتدا ما در مسجد نزدیک مؤسسه فعالیت می‌کردیم اما با توجه به اینکه تداخل برنامه‌ها را بعضاً شاهد بودیم و متأسفانه شاهد همکاری خوبی در این زمینه نبودیم، مؤسسه از مسجد جدا شد. از سوی دیگر شاهد هستیم که در مساجد از سوی پایگاه‌های بسیج دوره‌های رایگان برگزار می‌شود و لذا شاید از آنها بیشتر از دوره‌های مؤسسه استقبال شود و از سوی دیگر چون من مربی نماز دانش‌آموزان در مدارس هستم، بچه‌ها را بیش از پیش به حضور در مساجد تشویق می‌کنم.
ایکنا: حمایت‌های دولتی از مؤسسات باید به چه صورت باشد؟
باید بگویم خیلی وقت است که شاهد حمایت‌هایی از سوی دستگاه‌های دولتی از مؤسسات نیستیم و اصطلاحاً خداوند مؤسسات را می‌چرخاند و موجب دلگرمی مدیران مؤسسات به ادامه روند فعالیت‌ها است و مؤسسات نباید زیاد به این کمک‌ها و حمایت‌ها متکی باشند و باید خودشان با ترفندها، برنامه‌ها و طرح‌هایی که دارند بتوانند خود را اداره کنند. چنانکه فی‌الحال از مؤسسه حمایتی نمی‌شود و سعی کردیم با طرح‌ها و برنامه‌هایی که داریم بتوانیم هزینه‌های جاری مؤسسه را تأمین کنیم.


ایکنا: مؤسسه فرشتگان سماء چه میزان نیازهای علاقه‌مندان به قرآن را در شهر قدس کسب کرده است؟
استقبالی که از طرح‌ها و برنامه‌های مؤسسه می‌شود نشان‌دهنده این است که حداقل بخشی از نیازهای مردم تأمین شده است.
ایکنا: انتظارتان از مسئولان چیست؟
با وجود کمترین حمایتی که از مؤسسات می‌شود، حداقل مسئولان سنگ جلوی پای مؤسسات نگذارند و حداقل کاری که می‌توانند بکنند این است که در اجرای طرح‌ها ما را حمایت معنوی کنند که این نوعی دلگرمی برای مدیران تشکل‌های مردمی است.
ایکنا: صحبت پایانی؛
مؤسسات باید سعی کنند به خود متکی باشند چون اینگونه توقعی پیش نمی‌آید که مانعی برای روند کارشان شود.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فعالیت های قرآنی مؤسسات قرآنی قرآن شهرستان قدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۴۸۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی

نمایندگان کشورمان در شصت و چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کشور مالزی از سوی مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه و کمیته اعزام و دعوت از قاریان و حافظان قرآن کریم اعلام شد.

در شصت و چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی علاوه بر دعوت از شرکت‌کننده رشته قرائت تحقیق که به صورت یک سنت هر ساله صورت می‌گرفت، امسال برای اولین بار از شرکت‌کننده رشته حفظ کل قرآن کریم نیز دعوت شد.

بر همین اساس در رشته قرائت تحقیق حمیدرضا نصیری و در رشته حفظ کل قرآن کریم محمدرضا زاهدی نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در مسابقات بین‌المللی قرآن کشور مالزی خواهند بود.

این دو قاری و حافظ قرآن کریم در چهل و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم که سال گذشته در استان خراسان شمالی و شهر بجنورد برگزار شد، رتبه‌های دوم رشته‌های قرائت تحقیق و حفظ کل قرآن کریم را دریافت کردند

حمیدرضا نصیری، مهندس کامپیوتر در خانواده قرآنی متولد شد. در جلسات عمومی و سنتی قرآن این شهر حضور پیدا کرد و از همین طریق استعداد او در زمینه قرائت قرآن، مشخص شد. این قاری ممتاز کشورمان از محضر اساتید پیشکسوت قرآنی زنجان چون «محمود رنگرز» بهره برده است. اساتیدی همچون احمد ابوالقاسمی، محمدحسین سعیدیان و سیدمحسن موسوی‌بلده در این دوره بیشترین تأثیر را بر تلاوت این قاری ممتاز گذاشتند.

محمدرضا زاهدی علاوه بر شناخته شدن در زمینه حفظ قرآن کریم، به عنوان یک قاری نیز شناخته می‌شود. او متولد شهریورماه ۱۳۸۱ در تهران است سعید حاجیان، حافظ، قاری و مدرس قرآن کریم یکی از اصلی‌ترین استادان محمدرضا زاهدی در دوران یادگیری قرآن کریم بوده است. او سال ۱۳۹۷ در حالی که ۱۶ سال سن بیشتر نداشت در بیست‌ودومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جایزه دبی در امارات در بخش حفظ حضور یافت و در پایان موفق به کسب رتبه خاصی نشد. شاید بهترین رتبه این حافظ کل قرآن همان رتبه دوم مسابقات سراسری قرآن کشورمان در سال ۱۴۰۲ و در چهل و ششمین دوره باشد.

یادآور می‌شود مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی در دو مرحله مقدماتی (مجازی) و نهایی (حضوری) برگزار می‌شود، سبکی که ایران طی سال‌های اخیر مبدع آن بوده است. این مسابقات در دو بخش بانوان و آقایان و در رشته‌های قرائت تحقیق و حفظ کل قرآن برگزار می‌شود.

آخرین قاری ایرانی که حائز رتبه نخست این مسابقات شده، حامد علیزاده در سال ۱۳۹۶ بود. قاریان ایرانی علاوه بر دریافت چندین رتبه نخست، صاحب چندین رتبه دوم، سوم و چهارم در کهن‌ترین مسابقات بین‌المللی قرآن جهان اسلام شده‌اند. سال گذشته و در شصت و سومین دوره این مسابقات علیرضا بیژنی که همراه با امین پویا به عنوان استاد راهنما عازم این مسابقات شده بود، موفق به دریافت رتبه دوم شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • وزیر صمت: شرکت‌های ارزآور در اولویت تامین ارز هستند
  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد
  • ثبت‌نام سومین دوره مسابقات تیمی قرآن در گیلان آغاز شد
  • برگزاری دوره تربیت مربی آموزش نوین قرآن در کهگیلویه
  • دیدار مدیران مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان+تصاویر
  • آغاز ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی حفظ نور رضوی
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • دیدار مدیران کل امور اتباع و فنی و حرفه‌ای استان قزوین
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی