Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-26@23:09:51 GMT

آفتابه لگن هفتاد دست

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۴۹۵۵۴

آفتابه لگن هفتاد دست

وبلاگ > حسینی جبلی، رضا - همگی اذعان داریم که تکدی‌گری به هر شکل آن مذموم بوده و زیبنده کشوری اسلامی با تمدنی کهن چون ایران نیست.

صرف‌نظر از یک روی سکه که چهره زشت تکدی‌گری هر روز در جای جای کشورمان خودنمایی می‌کند اما روی دیگر سکه، چهره‌ای زشت‌تر را به ما می‌نمایاند و آن کم‌کاری یا به خوداشتغالی نهادهای حمایتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نهادهای حمایتی اعم از دولتی و غیردولتی که هر روز تحت عناوین مختلفی چون قارچ از گوشه و کنار سرزمین ما سر برمی‌آورند و عمدتاً هیچ نظارتی هم بر عملکرد آنان صورت نمی‌گیرد. بعید می‌دانم در کشوری دیگر هم شاهد این همه نهاد حمایتی باشیم و در عین حال تعداد زیادی هم فقیر واقعی یا متکدی داشته باشیم. اگر این نهاد های حمایتی که بعضاً تبدیل به غول‌های اقتصادی شده‌اند درست عمل کنند قطعاً از سویی فقرای واقعی شناسایی شده و تحت حمایت قرار می‌گیرند و از سوی دیگر افرادی که نیازمند نبوده و دست به تکدی‌گری می‌زنند از کار زشتشان بازداشته می‌شوند و به شکل فعلی چهره کشور را زشت نمی‌کنند.

واقعاً این همه دستگاه به ظاهر حمایتی تحت عنوان کمیته و بنیاد و موسسه کارشان چیست؟ چه تعداد نیازمند را تحت پوشش قرار داده و تامین می‌کنند؟ چه فرد یا شخصی بر عملکرد آنان نظارت می‌کند؟ حساب‌های بعضاً چندین میلیاردی آنان توسط کدام مرجع نظارتی بازرسی و تایید می‌شود؟ آیا غیر از این است که بعضی از این موسسات، از نمد سوءاستفاده از عواطف و احساسات مردم، برای خود کلاه و تن‌پوش فراوان تدارک می‌بینند و بیشتر به خود، اشتغال دارند تا رفع نیاز نیازمندان؟

به نظر می‌رسد وقت آن رسیده که نمایندگان محترم مردم در مجلس شورای اسلامی با تصویب قانونی جامع، در صدد تجمیع نهادهای حمایتی و تشکیل یک نهاد واحد و قوی و قابل نظارت برآیند. نهادی که بتواند همه نیازمندان واقعی را تحت پوشش آبرومندانه قرار دهد تا پس از آن شاهد چهره کریه‌ تکدی‌گری نباشیم. ان‌شاءالله.

کلید واژه‌ها : متکدیان - آسیب اجتماعی - خبرآنلاین -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: متکدیان آسیب اجتماعی خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۴۹۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی

در تبصره هدفمندی یارانه‌ها حدود ۶۰۰ هزار میلیارد تومان مصارف حمایتی لحاظ شده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سیاست‌های حمایتی به‌عنوان نزدیک‌ترین لبه مقابله با فقر در بودجه عمومی نسبت به سال گذشته رشد اسمی پیدا کرده‌اند. اما محدودیت‌های بودجه‌ای و ادامه روند تورمی در کشور باعث شده که به‌مرور یارانه نقدی و مستمری نهاد‌های حمایتی با کاهش کفایت رو به‌رو شوند به این معنی که این مبالغ حمایتی تکافوی تأمین نیاز‌های اولیه زندگی فقرا را ندارند. یکی از دلایل عدم کارایی سیاست‌های حمایتی، وسعت جمعیت گروه‌های هدف حمایت است که به نظر می‌رسد سخاوتمندانه انتخاب‌شده‌اند. این در حالی است که این آرایش از سیاست‌های حمایتی با اقتضائات بودجه‌ریزی و اقتصادی کشور همخوانی ندارد.

از سوی دیگر سقف منابع هدفمندی یارانه‌ها در تبصره مربوطه ۷۵۸.۸ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده که ۷۹ درصد از کل مصارف یعنی ۵۹۹.۶ هزار میلیارد تومان برای اهداف حمایتی در نظر گرفته شده‌است.

این رقم در مقایسه با اعتبار ۴۸۵ هزار میلیارد تومانی مصارف حمایتی قانون سال ۱۴۰۲ حدود ۲۳ درصد رشد داشته است. اعتبارات یارانه نان، پرداخت مستمری خانوار‌های تحت پوشش سازمان بهزیستی و پرداخت مستمری خانوار‌های تحت پوشش کمیته‌امداد امام‌خمینی (ره) به‌ترتیب بیشترین رشد اعتبارات را در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته داشته‌اند.

دیگر خبرها

  • رشد ۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی
  • کمیته امداد، نهاد پیشران در حوزه اشتغال کشور است
  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد
  • اینفوگرافیک/ همه دستگاه‌هایی که درباره حجاب وظیفه دارند؟
  • داوران نوعی نگاه جشنواره کن معرفی شدند
  • داوران نوعی نگاه کن معرفی شدند
  • طرح نور مایه قوت قلب و امید مردم است
  • عاقبت به خیری استقلال و پرسپولیس با واگذاری به نهادهای اقتصادی؛آرزوهایی که دست‌یافتنی شدند
  • واکنش وزارت خارجه به اتهام تازه آمریکا علیه ایران
  • آمریکا به کمک‌های نظامی و مالی از «رژیم آپارتاید» پایان دهد