Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار بورس،بانک و بیمه  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، ولی الله سیف، رئیس کل بانک مرکزی در بیست و هشتمین همایش سالانه سیاست های پولی و ارزی  با اشاره به اینکه اقتصاد ایران در طول سال های اخیر در زمینه ثبات قیمت ها و رشد اقتصادی عملکرد موفقی داشته است، اظهار کرد: سال گذشته برای دومین سال متوالی، تورم در محدوده تک رقمی در کشور قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: متوسط رشد کالاهای مصرفی خانوار در سال های ۹۵ و ۹۶ به ترتیب ۹ و ۹.۶ درصد بود که به جرئت میتوان گفت این عملکرد در ۴ دهه گذشته، بی سابقه بوده است.

سیف  بیان کرد: سال گذشته ۶۱۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات به بخش های مختلف اقتصادی پرداخت شد که این رقم نسبت به سال ماقبل خود ۱۲ درصد رشد داشته است.

این مقام مسئول ادامه داد: سیاست اصلی اخذ تسهیلات با هدف بهره وری از ظرفیت خالی اقتصاد بود که با این وجود ۶۲ درصد تسهیلات صرف سرمایه در گردش واحدهای تولیدی شد.

سیف با بیان اینکه اواخر سال گذشته و اوایل امسال بازار ارز با تلاطم روبرو شد، افزود: ریشه اصلی این نوسانات را باید در انتظارات شکل گرفته در روابط مالی بین المللی در آینده جست و جو کرد.

به گفته وی؛  بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اقدام به طراحی ساماندهی سامانه یکپارچه نظام ارزی کرد تا از حضور واسطه ها و خروج کالا بدون بازگشت سرمایه و قاچاق کالا جلوگیری کند.

این مقام مسئول تاکید کرد:  در تامین ارز کالاهای مورد نیاز ، جای هیچ گونه نگرانی نیست.

سیف در بخش دیگر سخنان خود از اقدام بانک مرکزی در زمینه ثبات بخشی به بازار طلا بیان کرد: در اواخر سال گذشته بانک مرکزی جهت ثبات بازار طلا و سکه در سه مرحله به پیش فروش سکه در بازه های زمانی مختلف اقدام کرد و به این ترتیب ۷ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه سکه در سررسیدهای مختلف پیش فروش شد.

وی بازار سازی اوراق سکه را از دیگر اقدامات بانک مرکزی در زمینه ثبات بازار طلا برشمرد.

در حال تکمیل....

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بانک مرکزی سیف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۵۰۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف نامعلوم عرضه خودرو‌های وارداتی!

در حالی هفته گذشته، رئیس سازمان توسعه تجارت از عرضه اولین خودروهای برقی از فردا (یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه) خبر داد که طبق شنیده‌ها، مدیر سامانه یکپارچه خودروها عنوان کرد که عرضه خودروهای وارداتی برای ثبت‌نامی‌های قبلی است؛ بنابراین هنوز هیچ چیز مشخصی در این زمینه وجود ندارد و سایت سامانه در حال به‌روزرسانی است.

به گزارش ایسنا، سه‌شنبه هفته گذشته (۱۱ اردیبهشت ماه) بود که رئیس سازمان توسعه تجارت از عرضه خودروهای وارداتی و برقی از روز یکشنبه (۱۶ اردیبهشت ماه) در سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی خبر داد. به گفته ضیغمی، طبق سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تصمیم بر این شده است که سامانه فروش خودروهای وارداتی از ۱۶ اردیبهشت ماه فعال و خودروهای برقی و وارداتی نیز عرضه شوند.

به دنبال این موضوع، موضوع را از مدیر سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی مورد پیگیری قرار دادیم؛ بر اساس این پیگیری مدیر سامانه یکپارچه خودروها اعلام کرد که هنوز اطلاعات به صورت دقیق در دست نیست و جلسات پیرامون این موضوع ادامه دارد.

اما شنیده‌ها حاکی از آن است که این مقام مسئول در روز گذشته در مصاحبه‌ای اعلام کرده است: «عرضه خودروهای وارداتی در روز یکشنبه مختص ثبت‌نام کنندگان قبلی است و فعلا برنامه‌ای برای ثبت‌نام جدید وجود ندارد.»

چندین نوبت دیگر نیز این موضوع را مورد پیگیری قرار گرفته است، اما هنوز پاسخی در این خصوص دریافت نشده است؛ ضمن اینکه سایت سامانه عرضه خودروهای وارداتی نیز در حال به‌روزرسانی است و اگر قرار باشد از فردا عرضه‌ای صورت بگیرد، هنوز اطلاعیه‌ای از این عرضه اطلاع‌رسانی نشده است.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • تکلیف نامعلوم عرضه خودرو‌های وارداتی!
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • سفر فرزین به ریاض چه تاثیری بر بازار غیررسمی ارز داشت؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • رانت ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • رانت شیرین ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان