Web Analytics Made Easy - Statcounter

بطحایی گفت: در فضای افراط و تفریط همکاران ما در مدارس غیردولتی اذیت‌های زیادی را تجربه کردند.   به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برخی افراد با نگاه نقادانه به مشارکت غیر دولتی نگاه می‌کنند، ‌گفت: برخی افراد همواره انتقاد می‌کنند که آموزش و پرورش به دلیل ماهیت حاکمیتی نباید سراغ مشارکت برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به توسعه نیافتن مشارکت‌های مردمی پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: بعد از پیروزی انقلاب مشارکت مردمی کاهش پیدا کرده و این به دلیل نگاه برخی از مدیران وقت بوده است اما در برخی از ادوار آموزش و پرورش، مدیرانی بر سر کار آمدند که معتقد بودند مشارکت یک الزام برای ارتقای آموزش و پرورش است .

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش بدون مشارکت مردم و بخش غیر دولتی به موفقیت نخواهد رسید، اظهار کرد: امروز مشارکت‌های غیر دولتی با رشد مواجه شده و توانسته است موفقیت‌هایی را به دست آورد.

بطحایی تصریح کرد: البته باید مراقبت کنیم تا مشارکت در بخش‌های تصدی‌گری وارد شود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به مشکلاتی که در مدارس غیر دولتی بوجود آمده است، اظهار کرد: در فضای افراط و تفریط همکاران ما در مدارس غیردولتی اذیت‌های زیادی را تجربه کردند ما خانواده بزرگی هستیم که بخشی از آنها کارمندان آموزش و پروش دولتی هستند و برخی دربخش غیر دولتی فعال هستند.

بخش غیر دولتی آموزش و پرورش صورت خود را با سیلی سرخ نگه می‌دارد

بطحایی ادامه داد: ما یک خانواده هستیم که ماموریت تربیت نسل آینده را برعهده داریم، نگاه خط کشی و جداسازی بخش دولتی از غیردولتی نگاه تخریب کننده‌ای است؛ بخش غیردولتی با سختی کار را به جلو می‌برد و با سیلی صورت خود را سرخ نگه داشته است.

وی با بیان اینکه نظارت در بخش غیر دولتی و دولتی پیش می‌رود، گفت: نظارت در هر دوب خش به یک صورت است، نظام نظارت باید به عنوان رکنی از واحدهای مدیریت در هر دو بخش دولتی و غیردولتی تقویت شود.

نظارت مستقل ناکارآمد است

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه نظارت بخش مهمی از مدیریت اموزشی در آموزش و پرورش است گفت: نظام مدیریتی باید پابه پای تغیرات مهندسی شود اگر نظارت بخواهد بصورت مستقل عمل کند ناکارآمد خواهد بود.

بطحایی اظهار کرد: نظارت صرفا یک بازدید تصادفی نیست بلکه ما به عنوان ناظر آگاهیم چه چیزی را می‌خواهیم مورد نظارت قرار دهیم و آثار آنرا می‌دانیم.

وی با اشاره به تحلیل نظارت ناظر گفت: ناظر تحلیل عوامل نمی‌کند بلکه تفاوت بین آنچه باید انجام می‌شده و آنچه عملکرد بوده است را نشان می‌دهد، در مفهوم کلی انحراف و انطباق نشان داده می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۵۰۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ دکتر سیدعلی قاسم‌زاده، رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در نشست بررسی مسائل آموزش عالی استان قزوین که در قالب برنامه موسوم به سفر کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری صورت گرفت، اظهار کرد: قزوین به سبب نزدیکی به تهران زمینه جذب دانشجویان زیادی از تهران و کرج را فراهم آورده است.

وی آمار دانشجویان مشغول تحصیل در این استان را ۴۳هزار نفر بیان کرد و گفت: ۳۹مرکز آموزش عالی و دانشگاهی اعم از دولتی، آزاد و غیرانتفاعی در این استان فعال است و همچنین حدود ۱۰۰۰نفر عضو هیئت‌علمی در استان قزوین مشغول به خدمت هستند.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) ارزیابی و نظارت را کاری چالش‌برانگیز و طاقت‌فرسا توصیف کرد و افزود: معمولاً در همه استان‌ها مشکلات و موانعی وجود دارد که امکان ارزیابی و نظارت خوب را از هیأت ارزیابی‌کننده می‌گیرد. در استان قزوین هم مشکلات از این دست از جمله دخالت‌ها و مقاومت‌های بیرونی (خارج از حوزه آموزش عالی) وجود دارد.

قاسم‌زاده با بیان اینکه این دخالت و مقاومت‌های خارج از حوزه آموزش عالی در استان قزوین بارز است، گفت: همین چالش گاهی‌اوقات باعث می‌شود نتوانیم به حد مطلوب کیفیت آموزش عالی را تأمین کنیم و بعضی‌وقت‌ها مجبور می‌شویم رویکردمان در حوزه ارزیابی و نظارت را تعدیل کنیم.

وی ادامه داد: به این شکل وادار می‌شویم که از توقعات‌مان بکاهیم تا کم‌کم بتوانیم زمینه بهتر شدن اوضاع و کیفیت آموزش عالی را فراهم کنیم. با این حال در بین مراکز دانشگاهی استان قزوین وفاق و همگرایی خوبی برای بهبود کیفیت آموزش عالی و تصمیم‌گیری‌ها در این حوزه وجود دارد.

نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با اشاره به موضوع انحلال برخی مراکز آموزش عالی غیرانتفاعی گفت: بعضی از این مؤسسات به حدی نظر کارشناسی حوزه نظارت و ارزیابی وزارت علوم را قبول داشتند که داوطلبانه به سمت انحلال رفتند. چرا که عمدتاً مقاومتی در چنین مؤسسه‌هایی وجود دارد، اما خوشبختانه این اتفاق اینجا به آرام‌ترین شکل افتاد.

قاسم‌زاده ابراز امیدواری کرد با حمایت‌ها و کمک‌های وزارت علوم نظام آموزش عالی در استان قزوین به یک الگو برای کل کشور تبدیل شود.

وی اضافه کرد: زمانی که مسئولیت دانشگاه را به عهده بگیریم، یکی از گلایه‌های جدی این بود که نظارت بر آموزش عالی در استان قزوین جایگاه ندارد و جایگاه و نیروی انسانی در این حوزه وجود ندارد. به همین دلیل چند نیروی کارآمد به این حوزه اضافه کردیم تا حداقل‌های این حوزه تأمین شود و نظارت که وظیفه ذاتی ماست، محقق شود.

قاسم‌زاده ادامه داد: خوشبختانه این اتفاق افتاد و حوزه راکد ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در استان قزوین فعال شده و گزارش‌های هیأت‌های ارزیاب به وزارت علوم می‌رسد، حاصل تلاش شورای ارزیابی و نظارت دانشگاهی در استان قزوین است.

روح‌الله رازینی، رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم هم در این نشست گفت: تعدد مراکز نظارتی در حوزه وزارت علوم ‌مطلوب نیست و تضمین‌کننده کیفیت بالای آموزشی و علمی در دانشگاه‌های ما نخواهد بود.

وی اضافه کرد: تسلسل در نظارت کیفیت آموزشی خوب را ضمانت نمی‌کند و حتی در مواردی از بازوهای نظارتی سلب مسئولیت می‌کند، اما به هر حال می‌شود با تقسیم نقش‌ها و وظایف این تسلسل را تا حدودی توجیه کرد. با این حال اصل کار ما توجه به هدف غایی ارزیابی و نظارت در حوزه علمی و دانشگاهی است.

همچنین در حاشیه این نشست رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم و هیات همراه از تالار قزوین شناسی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) بازدید کردند.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900193

دیگر خبرها

  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذی‌ربط امکان‌پذیر است
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذیربط امکان‌پذیر است
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • شوراها از جمله مظاهر مشارکت مردم در حکمرانی است
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • مانع‌تراشی برای فعالیت تولیدکنندگان پذیرفتنی نیست
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد
  • سند تحول آموزش و پرورش به طور کامل اجرا شود