Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو سابق شورای شهر تهران گفت: هر سال به طور متوسط حدود ۶۰۰ پروژه توسط شهرداری دنبال می‌شود و شهرداری باید گنجایش رسیدگی به این حجم از پروژه‌ها را داشته باشد و خوب است که دوستان به این کارها بپردازند و گزارش عملکرد را ارائه کنند. ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۱ اجتماعی تهران نظرات

مجتبی شاکری عضو سابق شورای شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اتهام‌زنی‌های جدید و تکراری یکی از اعضای شورای شهر تهران در دوره پنجم اظهار کرد: شورای شهر پنجم بهتر است به جای پرداختن به این مسائل که روی میز یک نفر هم هست، به مطالباتی که شهروندان دارند بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر پرونده‌ای روی میز آقای میرلوحی هست چرا شکایت نمی‌کند؟ چرا پرونده نباید روی میز قاضی باشد؟ پرونده باید از حیث اسناد به قدری قوی باشد که به دست قاضی برسد و قاضی داوری کند وگرنه همان شانتاژ‌های مطبوعاتی خواهد بود و در این شرایط کسی از این سیاه‌نمایی‌ها سود نمی‌برد. البته همه ما موظف هستیم اگر سندی را دال بر فساد ملاحظه می‌کنیم حتما به خاطر دفاع از بیت‌المال آن را به قوه قضائیه ارجاع دهیم و آقای میرلوحی هم اگر سندی دال بر این موضوع دارند به مرجع قانونی مراجعه کند و قبلا هم در زمان آقای نجفی ادعاهایی مطرح شد که پرونده‌هایی را به قوه قضائیه فرستادند بدون آنکه سندی ارائه دهند و اتفاقا سخنگوی قوه قضائیه گفت تا به حال چیزی به دست من نرسیده است و بهتر است آقای میرلوحی اگر سندی دارد که از وجاهت قانونی برخوردار است به جای آشفته کردن فضای کشور آنها را ارائه دهد زیرا با این کار در نهایت باعث بی‌اعتمادی مردم نسبت به همه مدیران می‌شود.

وی افزود: جایگاه عدالت در مکتب ما و مکتب امام بالاست و با هیچ چیزی جایگزین نیست. اگر قبل از اینکه موضوعی از نظر قانونی بررسی شود آن را مطرح کنید و مستندات آن ارائه نشود، ضرر آن هم به شهرداری و هم به مردم و سایر مسئولان می‌رسد. واقعیت این است که همه این جریانات وقتی ارزش دارند که مستند باشد و بر اساس عدالت مطرح شود وگرنه این نوع صحبت کردن سودی ندارد و تخریب شرایط است. به نظر بنده هرگونه مباحث فنی و اختصاصی اگر حیف و میل بیت‌المال در آن صورت گرفته باید به قوه قضائیه ارجاع داده شود و در آنجا مطرح شود. اگر مربوط به اختلاف نظر کارشناسی است، می‌شود با میزگرد و یا مناظره‌ای که متولی آن، رسانه یا خود شورای شهر باشد به طرح آن پرداخت و فکر می‌کنم خبرگزاری‌ها هم از آن استقبال می‌کنند شاید از این طریق پرونده حرف‌ها و حاشیه‌هایی از این دست یک بار برای همیشه بسته شود.

عضو سابق شورای شهر تهران گفت: این یک شیوه ناصواب مدیریتی است یعنی گذشته را واکاوی کنیم و ببینیم چه چیزهایی وجود دارد و اطلاعات ذره‌ای را به رسانه‌ها بدهیم و فضا را از متن به حاشیه ببریم. الان فضا در متن است و تیمی که بر سر کار است یک دست است و بهتر است به جای حاشیه‌ها گزارش دهند که چه بر سر پروژه‌ها آمده و به کجا کشیده شده است.

شاکری ادامه داد: هر سال به طور متوسط حدود 600 پروژه توسط شهرداری دنبال می‌شود و شهرداری باید گنجایش رسیدگی به این حجم از پروژه‌ها را داشته باشد و خوب است که دوستان به این کارها بپردازند و گزارش عملکرد آن را ارائه کنند. اگر همین شیوه غلط را که دولت هم به نوعی آن را دنبال می‌کرد در پیش گیرد در نهایت خودش به مخمصه می‌افتد و هر آنچه که از گذشته انتقاد کرد و وعده‌های جدید داد، انبوه آن بر اقتصاد و شرایط کشور آوار شده است و باید از این شیوه‌های غلط عبرت گرفت. به نظر می‌رسد که شهرداری هم باید پاسخ بدهد که چرا علیرغم یک دست بودن دولت و شهرداری بسیاری از طرح‌ها و پروژه ها متوقف شده و این موضوع چگونه توجیه‌پذیر است و اگر کسی مدافع اقامه عدل و عدالت در کشور نباشد، اگر جاهل هم نباشد، خائن است و اگر از روی جهل است به جهل خود بپردازد و در غیر این صورت خائن است و اگر می‌داند خسارت و خلافی صورت گرفته است آن را به دادگاه و قوه قضائیه بسپارد وگرنه این شیوه‌های نخ‌نما شده مدیریتی و کاویدن گذشته برای به دست آوردن اتهام، خلاف عقل و منطق است.

انتهای پیام/

R1491/P1014142/S2,25/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۵۰۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبهات مطرح شده درباره بودجه شهرداری صحت ندارد

شهردار کرمانشاه، گفت: ادعای مطرح شده درباره برخی بندهای لایحه بودجه ۱۴۰۳ و سرفصل‌های عنوان شده، صحت ندارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، نادر نوروزی در نشست خبری که امروز در شهرداری برگزار شد، اظهار داشت: کلیات بودجه 1403 شهرداری در موقع مناسب و براساس دستورالعمل‌های وزارت کشور تحویل شورای شهر شده است.

وی با اشاره به اینکه در هفتم اسفندماه سال گذشته جلسه فوق‌العاده برگزار و کلیات بودجه 1403 مصوب شد، عنوان کرد: ریاست شورا مصوبه کلیات بودجه را تا 28 اسفندماه به فرمانداری ارسال نکرد و 10 روز بعد از تصویب اولیه رأی‌گیری دیگری انجام داده و دو دوازدهم بودجه را به تصویب رساند.

شهردار کرمانشاه گفت: بنابراین دو مصوبه برای بودجه وجود داشته که مورد دوم غیرقانونی است و هیئت تطبیق فرمانداری به این مصوبه ایراد گرفته و غیرقانونی دانسته شد، اما به جهت ضرورت و پیشبرد امور شهری رد نشد و تخلف آن در هیئت حل اختلاف رسیدگی می‌شود.

وی افزود: بودجه در نظر گرفته شده برای امسال 6800 میلیارد تومان بود که با کاهش 500 میلیون تومانی از سوی شورای شهر به 6300 میلیارد تومان تقلیل یافت و کلیات بودجه تصویب شد.

امکان انحراف در بودجه با وجود نظارت دستگاه‌ها وجود ندارد

نوروزی با بیان اینکه علاوه بر شورای شهر 11 دستگاه از جمله بازرسی کل کشور بر شهرداری نظارت دارند، عنوان کرد: سرفصل‌های عنوان شده در بودجه شهرداری از سوی رئیس شورای شهر صحت ندارد.

وی با اشاره به اینکه یکی از آیتم‌ها برای تعیین بودجه میزان تحقق بودجه سال گذشته شهرداری است، گفت: بودجه سال گذشته 4950 میلیارد تومان بود که به صورت نقدی و غیرنقدی تحقق یافته است.

شهردار کرمانشاه میزان تحقق بودجه سال گذشته را 70 درصد عنوان کرد و افزود: شورای شهر تنها تحقق به صورت نقدی را در نظر گرفته و به همین دلیل میزان تحقق بودجه را 51 درصد اعلام می‌کند.

نوروزی با بیان اینکه میزان تحقق بودجه در کرمانشاه نسبت به سایر کلانشهرها مطلوب است، گفت: کرمانشاه 11 هزار هکتار وسعت و یک میلیون نفر جمعیت دارد و درآمد به گزارش مالی بستگی دارد و بخشی از درآمد از مالیات است، اما کرمانشاه سهم ارزش افزوده زیادی ندارد.

وی با اشاره به اینکه نرخ افزایش حقوق و دستمزد و خدمات نیز بر تنظیم بودجه مؤثر است، افزود: براساس دستورالعمل وزارت کشور مجوز افزایش 40 درصدی بودجه نسبت به سال گذشته داده شده است.

شهردار کرمانشاه با بیان اینکه تمام بندهای لایحه بودجه 1403 در دفترچه بودجه سال‌های قبل نیز وجود داشته است، گفت: تمام بندها و آیتم‌ها در کمیسیون اقتصادی و برنامه‌ریزی شورای شهر بررسی شده است.

نوروزی با اشاره به مقایسه بودجه شهرداری کرمانشاه با شهرهای با جمعیت کمتر، افزود: باید پنج درصد کل بودجه، بودجه فرهنگی باشد، اما شورای شهر با تقلیل بودجه، بودجه فرهنگی را به 22 میلیارد تومان کاهش داد.

وی با بیان اینکه امور شهری در گرو تصویب بودجه است، گفت: با وجود اینکه درخواست طرح دوفوریتی لایحه بودجه از طرف ما مطرح شد، اما رئیس شورا عنوان کرد که باید به کمیسیون ارجاع داده شود در صورتی که طرح دوفوریتی باید بلافاصله مطرح شود و نیازی به ارجاع به کمیسیون را ندارد.

شهردار کرمانشاه با بیان اینکه هیچ مدیری در بودجه دستگاه خود کارشکنی نمی‌کند، بیان کرد: براساس قانون تصویب لایحه بودجه تا 15 اردیبهشت‌ماه فرصت دارد.

مصرف 280 هزار تن آسفالت برای شهر کرمانشاه 

وی با اشاره به شبهات مطرح شده درباره برخی بندهای لایحه بودجه، عنوان کرد: مجموع اعتبار سال گذشته سازمان عمران و معاونت عمرانی شهرداری 290 میلیارد تومان بوده که همه برای اقداماتی از جمله آسفالت هزینه شده است.

نوروزی گفت: مجموع اعتبار پیش‌بینی شده سال 1403 برای سازمان عمران و معاونت عمرانی 320 میلیارد تومان است و این رقم نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

شهردار کرمانشاه با بیان اینکه غیر از اعتبارات بخش عمرانی 200 تن قیر رایگان از وزارت راه دریافت شده است افزود: 280 هزار تن آسفالت برای کرمانشاه استفاده و بیش از 2000 کوچه و 26 شهرک آسفالت شده است.

انتظار یک ساله تبدیل وضعیت کارگران بازیافت در شورای شهر 

وی با اشاره به تبدیل وضعیت کارگران بازیافت، عنوان کرد: لایحه تبدیل وضعیت 1700 کارگر بازیافت از اردیبهشت سال گذشته تقدیم شورای شهر شده، اما از آن زمان تاکنون به آن رسیدگی نشده است.

نوروزی درباره شبهات مطرح شده درباره استخدامی‌های شهرداری گفت: بنابر آمار 300 نفر کارشناس از شهرداری بازنشسته شده‌اند اما ما یک سوم آن را جذب کرده‌ایم.

وی تصریح کرد: چنانچه شهرداری از بخش خصوصی استفاده کند یا برای فعالیت‌ها برون‌سپاری کند باید به ازای هر 1000 نفر 6 نفر نیرو داشته باشد.

شهردار کرمانشاه عنوان کرد: شهرداری کرمانشاه با وجود اینکه برون‌سپاری نکرده و تمام اقدامات توسط نیروهای شهرداری انجام می‌شود اما 4435 نیرو دارد و 2000 کارگر کم دارد. 

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • آسفالت معابر از اولویت‌های شهرداری است
  • یک دستگاه خودروی ون برای حمل و نقل نابینایان تجهیز می شود
  • میدان جی مسدود خواهد شد
  • شبهات مطرح شده درباره بودجه شهرداری صحت ندارد
  • با من مشکل دارید، چرا بودجه شهر را نگه می‌دارید
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تأثیر افزایش حقوق پاکبانان در نظافت پایتخت
  • برگزاری چهل و دومین جشنواره فرهنگی - هنری «امید فردا» در همدان
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست