Web Analytics Made Easy - Statcounter

انزلی-ایرنا- فعالیت بازارچه صنایع دستی به عنوان یکی از ستون های جذب گردشگر در این منطقه جایگاه خود را تثبیت کرده است.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد انزلی، در این بازارچه به مساحت بیش از 2 هزار متر مربع در محدوده تجاری و گردشگری در20 غرفه انواع صنایع دستی تولیدی هنرمندان منطقه و در 4 غرفه دیگر نیز خوراک های لذیذ گیلانی عرضه می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


یکی از جذابیت های این بازارچه استفاده از معماری سنتی استان گیلان بوده که در کنار مجتمع تجاری نوین منطقه، به عنوان محلی برای عرضه محصولات داخلی و خارجی، به مکانی مناسب برای حمایت از تولیدات صنایع دستی منطقه و استان تبدیل شده و با توجه به کیفیت مناسب اجناس عرضه شده، جذابیت های بصری و عرضه مستقیم محصولات از سوی هنرمندان با استقبال خوب گردشگران و مسافران منطقه همراه است.
فضای نمایشگاهی بازارچه صنایع دستی منطقه آزاد انزلی به صورت رایگان در اختیار هنرمندان صنایع دستی منطقه قرار داده شده است و براساس برنامه ریزی صورت گرفته، این غرفه های به صورت چرخشی هفتگی در اختیار گروه های مختلف هنرمندان منطقه برای عرضه محصول قرار می گیرد تا در طول سال فرصت برابر برای همه هنرمندان صنایع دستی فرآهم شود.
علاوه بر رایگان بودن فضا، سازمان امکانات و تجهیزات نمایشگاهی را نیز به صورت رایگان به غرفه داران ارائه می دهد.
حمایت از هنرمندان و فعالان حوزه های مرتبط با صنایع دستی منطقه و استان، عملیاتی کردن شعار حمایت از کالای ایرانی با عرضه محصولات صنایع دستی فرآهم نمودن شرایط لازم برای عرضه مستقیم و بدون واسطه محصولات تولیدی از سوی هنرمندان صنایع دستی موجبات ایجاد انگیزه برای تداوم فعالیت در این عرصه و آگاهی از سلایق بازار مصرف را پدید می آورد.
همچنین بازدیدکنندگان ضمن آشنایی با این محصولات از طریق ارتباط گیری با هنرمندان با فرآیند ساخت و تولید هر کدام از این صنایع دستی که توسط هنرمندان در غرفه ها صورت می گیرد با بخشی از فرهنگ غنی مردمان گیلان زمین از نزدیک آشنا می شوند.
سازمان منطقه آزاد انزلی حمایت از فعالان و علاقمندان به صنایع دستی را ظرف چهار سال گذشته در دستور کار قرار داده و طی این مدت علاوه بر برپایی دوره های آموزشی، برگزاری نمایشگاه های فصلی، تخصصی و فرآهم نمودن امکان حضور این هنرمندان در نمایشگاه های تخصصی و بین المللی که سازمان حضور پیدا می کند.
همچنین این سازمان در قالب تفاهم نامه منعقد شده با صندوق کار آفرینی امید، اقدام به ارائه تسهیلات بانکی خوداشتغالی کم بهره برای فعالان حوزه صنایع دستی نموده که علاوه بر تقویت، زمینه ساز افزایش تعداد هنرمندان فعال در زمینه های مختلف صنایع دستی شده است.
تاکنون طی چهار مرحله تولیدات صنایع دستی هنرمندان منطقه آزاد انزلی با همکاری سازمان به کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر شده است .
6030

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي صنايع دستي منطقه آزاد گيلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۵۱۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به همت حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج و همکاری بسیج دانشجویی، نمایشگاهی از تولیدات صنایع‌دستی دانشجویان خلّاق برپا شد.   در این نمایشگاه، دانشجویان محصولات تولیدی و صنایع‌دستی خود را به معرض نمایش عموم گذاشتند.   از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه، خودباوری بر توانمندی‌های تولیدی دانشجویان، آشنایی دانشجویان با فرصت‌های اشتغال و کارآفرینی با هدف تقویت وضعیت اقتصادی قشر دانشجو، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی از طریق پر کردن اوقات فراغت دانشجویان، ایجاد بستر مناسب برای آموزش فراگیری جذب سرمایه‌گذار و فروش محصولات تولیدی در بازارهای تجاری است.   برگزاری چنین برنامه‌هایی موجب می‌شود دانشجویان علاوه بر علم‌آموزی با استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی و علمی موجود در دانشگاه و استعدادهای خود، مهارت‌های جدیدی را کسب کنند که در آینده بتوانند با کارآفرینی فرصت‌های اشتغالزایی برای خود و دیگران ایجاد کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چشم انتظاری تاریخ بر بالین ریسباف پیر؛ رویای اصفهان تعبیر می‌شود
  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات «گیوه»
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه
  • آغاز احیای رشته چادر شب‌بافی در چهارمحال و بختیاری