Web Analytics Made Easy - Statcounter

دمشق - ایرنا - یگان موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در 28 خرداد سال 1396 با شلیک شش فروند موشک بالستیک 'ذوالفقار'، مقر فرماندهی گروهک تروریستی 'داعش' در 'دیرالزور' در شرق سوریه را هدف قرار داد، عملیاتی که در نوع خود پس از دوران دفاع مقدس کم نظیر بود.به گزارش بلاغ،ایرنا، این عملیات موشکی که برای اولین بار پس دوران دفاع مقدس (پس پایان جنگ رژیم بعث صدام علیه ایران) صورت گرفت، پیام های مختلفی داشت، برای دوستان جمهوری اسلامی ایران امید بخش و برای دشمنان دلهره آور و نگران کننده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این عملیات دقیق که در پاسخ به دو حمله عناصر گروهک تروریستی داعش به مرقد امام خمینی (ره) و مجلس شورای اسلامی صورت گرفت، موجب هلاکت بیش از 50 نفر از فرماندهان و عناصر این گروهک شد.
چهارشنبه 17 خرداد 96 در دو حمله تروریستی جداگانه، ساختمان اداری مجلس شورای اسلامی و حرم امام خمینی (ره) هدف انفجار و تیراندازی پنج مهاجم انتحاری تروریست قرار گرفت که در نتیجه آن، 18 نفر شهید و 56 نفر دیگر مجروح شدند.
این عملیات موشکی که در پاسخ به حمله تروریستی به حرم امام خمینی (ره) و مجلس شورای اسلامی صورت گرفت، یکی از مقرهای مهم و مرکز فرماندهی گروه تروریستی داعش در دیرالزور را هدف قرار داد. این مقر در آن روزها به هستۀ حیاتی گروهک تروریستی- تکفیری داعش تبدیل شده بود. پس از شکست‌های سنگین این گروهک در استان 'نینوا' در شمال عراق و همچنین شکست‌های مفتضحانه این گروهک در استان 'حلب' در شمال سوریه، باقیمانده‌های این گروهک در واقع به دیرالزور فرار کرده بودند که با شلیک دقیق این موشک‌ها، ضربه کاری به تشکیلات فرماندهی داعش در سوریه وارد شد.
در این عملیات شش موشک میان برد زمین به زمین از پایگاههای موشکی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، مقر اصلی تروریست های داعش در دیرالزور سوریه را هدف ضربات مهلک و کوبنده خود قرار داد.
در همان زمان سخنگوی سپاه پاسدارانقلاب اسلامی اعلام کرد که تمامی موشک های بکار رفته در عملیات ضد داعش، قدرتمند و نقطه زن بوده و با دقت بالا اهداف را منهدم کرده اند و هدف از شلیک این موشک ها نابودی مقرهای فرماندهی، دپوی تجهیزات انتحاری و لجستیکی تروریست های تکفیری داعش در استان دیرالزور سوریه بوده است.
سردار 'رمضان شریف' توضیح داد که تصاویر بسیار خوبی توسط پهپادها از لحظه اصابت موشک ها به اهداف دریافت شده است.
در همان زمان اقدام تلافی جویانه یگان موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بازتاب فراوانی در رسانه ها بین المللی و سوریه داشت.
پایگاه اینترنتی شبکه تلویزیونی 'سی‌ان‌ان' با اشاره به حمله موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مواضع گروه تکفیری داعش نوشت: حملات موشکی، اولین حملات گزارش شده از خاک ایران به خاک سوریه از زمان شروع جنگ این کشور از سال 2011 به این سو است.
شبکه 'الجزیره' نیز گزارش داد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی چندین موشک زمین به زمین را از غرب ایران به (مواضع داعش) در سوریه شلیک کرد. سپاه پاسداران در بیانیه ای اعلام کرد که ریخته شدن هیچ خون پاکی را بدون پاسخ نمی گذارد.
پایگاه اینترنتی 'سی ان بی سی' نیز در گزارشی اعلام کرد: حملات موشکی ایران به مواضع داعش در سوریه به تلافی حملات تروریستی به تهران بود.
'اسکای نیوز عربی' هم در مطلبی با عنوان 'انتقام ایران از داعش در سوریه' نوشت: ایران در دیرالزور حملات موشکی داشت و هدف آن تنبیه عاملان حملات تروریستی در تهران بود.
شبکه 'عربی 48 ' نیز طی مطلبی در این باره نوشت: در پاسخ به حملات تروریستی تهران،‌ ایران دیرالزور در سوریه را مورد هدف قرار داد.
'اسپوتنیک عربی' هم اعلام کرد: سپاه ایران مقر گروهک‌هایی که حملات تروریستی تهران را بر عهده گرفتند، مورد حمله موشکی قرار داد.
'فاکس نیوز' در واکنش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به دو عملیات تروریستی داعش در ایران نوشت: سپاه پاسداران نیروهای داعش را در شرق سوریه مورد هدف موشک‌های خود قرار داد.
پاسخ موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مواضع داعش در دیرالزور بازتاب زیادی نیز در رسانه ها و مطبوعات سوریه داشت و مورد استقبال این رسانه ها قرار گرفت.
روزنامه 'الوطن' در این باره نوشت: با هدف مجازات عاملان حملات تروریستی تهران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی چندین موشک‌ به پایگاه‌های داعش در دیرالزور شلیک کرد.
خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) نیز اعلام کرد: ایران با حمله موشکی به پایگاه‌ها و تجهیزات نظامی داعش در دیرالزور خسارت‌های سنگینی بر این گروهک تروریستی وارد کرد.
روزنامه 'تشرین' نیز نوشت: نیروهای ایرانی پایگاه‌ها و مقرّ فرماندهی گروهک تروریستی داعش در دیرالزور را مورد هدف موشکی قرار دادند.
نظر 'عبدالباری عطوان' سردبیر روزنامه 'رای الیوم' در این باره جالب بود، وی نوشت: حمله موشکی ایران به مواضع داعش در دیرالزور سوریه در این برهه زمانی و برای اولین بار در طول سی سال گذشته، پیامی به طرف های متعدد و پیش از همه عربستان است که رهبران ایران آن رژیم را به دست داشتن در حمله تروریستی به مجلس شورای اسلامی متهم کردند.
پایگاه اینترنتی 'کانال 7 ' تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز با کسب دقیق پیام این عملیات موشکی اعلام کرد: حمله موشکی ایران به مواضع داعش در شرق سوریه پیامی به دشمنانش در منطقه از جمله عربستان و اسرائیل و همچنین به آمریکا است.
وابسته نظامی جمهوری اسلامی ایران در سوریه نیز در گفت وگو با ایرنا با اشاره به عملیات موشکی ایران علیه مقرهای فرماندهی داعش در استان دیرالزور در شرق سوریه گفت: پیام عملیات موشکی سپاه پاسداران برای دوستان امید بخش و برای دشمنان یاس آور بود.
سردار 'ابوالقاسم علی نژاد'، پاسخ موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عملیات تروریستی داعش را هشداری برای همه حامیان منطقه ای و فرامنطقه ای این گروه خواند و تاکید کرد: تروریست ها و حامیان آنها بدانند که در صورت تکرار اقدامات پلید و شیطانی آنها، ملت ایران پاسخ کوبنده ای به تروریست ها و حامیان آنها داده و عاملان آن را به شدت مجازات خواهد کرد، همانگونه که در دیرالزور شاهد آن بودیم.
وی در عین حال گفت: به ملت عظیم الشان ایران عزیز و دوستان نیز اطمینان می دهم که پاسداران انقلاب اسلامی با یاری خدا و کمک سایر نیروهای نظامی، انتظامی، امنیتی و اطلاعاتی کشور برای حفاظت و حراست از امنیت ملی و شکست فتنه ها از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد بود و اقدامات متناسب خود را با هرگونه فعالیت ضدامنیتی انجام خواهد داد.
علی نژاد همچنین هدف قرار دادن مقر تروریست های داعش در دیرالزور را پیامی محکم به آمریکایی ها دانست و تصریح کرد: عملیات موشکی سپاه پاسداران در دیرالزور هشدار واضحی به آمریکایی ها است که با پول کشورهای منطقه اقدام به دپوی تجهیزات و تسلیحات نظامی در خاورمیانه کرده اند.
وی با بیان این که سپاه با عملیات موشکی در دیرالزور متناسب با برد موشک های خود از کنار مرزها اقدامات تروریست ها و حامیان آنها را پاسخ می گوید، گفت: با اجرای عملیات موشکی علیه مواضع تروریست های داعش در دیرالزور، سپاه پاسداران یک خط امنیتی - دفاعی ترسیم کرد تا هرگونه حرکات سوء علیه ایران را در شعاع مورد نظر مورد حمله قرار دهد.
وابسته نظامی جمهوری اسلامی ایران در سوریه پیام دیگر عملیات موشکی سپاه پاسداران در دیرالزور را خطاب به دولت های منطقه که تحت حمایت آمریکا قرار دارند، دانست و اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران روی پای خود ایستاده و تسلیحات مورد نیازش را تولید می کند و در صورت انجام خطایی از سوی دولت های منطقه، پاسخی کوبنده به آنها خواهد داد.
وی با تاکید بر این که سپاه پاسداران با هدف قرار دادن مواضع داعش در دیرالزور اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران را به رخ دشمنان کشید، تصریح کرد: رژیم صهیونیستی نیز متوجه این قضیه شد که اگر مقداری بر برد این موشک ها اضافه شود، سرزمین های اشغالی نیز مورد هدف قرار خواهد گرفت، هر چند موشک های شلیک شده به دیرالزور از نوع برد متوسط بود و سپاه موشک های زیادی با برد بلند در اختیار دارد.
علی نژاد این حرکت سپاه پاسداران را باعث خوشحالی دوستان جمهوری اسلامی به دلیل اقتدار و قدرت ایران دانست و در عین حال گفت: دشمنان ایران اسلامی دریافتند که اگر ایران تصمیم به پاسخگویی نسبت به تجاوز دشمنان بگیرد، می تواند اهداف دشمن را در نقاط دور دست هم مورد هدف قرار دهد.

** کابوسی دیگر برای صهیونیست ها
انهدام مقر فرماندهی داعش در دیرالزور برای 'بنیامین نتانیاهو' و دیگر سران رژیم صهیونیستی بسیار دردناک بود و واکنش آنها را به دنبال داشت.
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که گویی سپاه پاسداران با هدف قرار دادن مقر فرماندهی داعش در دیرالزور سرزمین های اشغالی را هدف قرار داده است، گفت: ایران اسرائیل را تهدید نکند.
'یوزی رابین' مدیر پیشین دفاع موشکی رژیم اسراییل نیز در این باره گفت: ایرانی ها به خوبی در جریان تحولات در بحث دفاع موشکی، مخصوصا اکنون که این سامانه ها در منطقه خلیج فارس مستقر شده اند، هستند. آنها، موشک 'فاتح 110 ' را برای شکست دادن سامانه های دفاع موشکی ساخته اند.
وی در عین حال یادآور گفت: من یک مهندس هستم و به عنوان یک مهندس باید بگویم که ایرانی ها در برنامه موشکی فاتح 110 به خوبی کار کرده اند. آنها یک راکت 610 میلی متر را انتخاب و آنرا ارتقاء دادند، به شیوه های گوناگون دقت این موشک را افزایش دادند و در حال حاضر نزدیک به 5 الی 6 مدل از این موشک وجود داشته و سر جنگی 500 کیلوگرمی دارد که می تواند یک بلوک شهری را نابود کند.
رابین اضافه کرد: مدل ضد اهداف زمینی این موشک با هدایت 'اینرسایی' و 'جی پی اس' ساخته شده و یک سلاح نظامی است که برای حمله به شما (آمریکایی ها) و متحدان و پایگاه های شما در منطقه ساخته شده است.

** نتیجه
با شلیک شش فروند موشک ذوالفقار و انهدام مرکز فرماندهی داعش در دیرالزور یکبار دیگر مشخص شد که جمهوری اسلامی ایران مقتدرانه از خاک مردم و خاک خود صیانت می کند و در مقابله با دشمنان ذره ای عقب نمی نشیند.
یگان موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به نمایندگی از جمهوری اسلامی با این اقدام خود در واقع نشان داد که قلمرو دفاعی و نظامی ایران بسیار وسیع‌ است و هر جنبند‌ه‌ای در هر جای جهان که نیت شومی برای کشور در سر داشته باشد، با توان قوی نیروهای دفاعی ایران رو به رو خواهد شد.
پیام این اقدام انقلابی و مجازات گونه کاملا روشن است، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به تروریست های تکفیری و حامیان منطقه ای و فرامنطقه ای آنان هشدار داد که در صورت تکرار اقدامات پلید و شیطانی آنها علیه ملت ایران، خشم انقلابی و شعله های آتش انتقام پاسداران انقلاب، عاملین و مسببان آن را در بر خواهد گرفت .
پاسخ موشکی ایران به مراکز فرماندهی داعش در دیرالزور همچنین نشان داد که مردم ایران آسوده خاطر باشند، چرا که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و دیگر نیروهای نظامی - انتظامی - امنیتی با توان روز افزون خود در مقابل تهدیدات دشمنان می ایستند و نمی گذارند مردم ایران آسیبی ببینند.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۵۳۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت پیام‌های رئیس اقلیم کردستان عراق در تهران

خبرگزاری مهر - گروه بین الملل: سفر نیچروان بارزانی به تهران و سخنان او در مورد اهمیت نقش انقلاب اسلامی در سرنوشت کردهای عراقی؛ گویای ظرفیت‌های سیاسی و اشتراکات فرهنگی و ارزشی برای توسعه همکاری‌ها است.

آبان ماه سال ۱۳۹۰ بود که در دفتر ساده و معنوی رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، مسعود بارزانی رئیس وقت اقلیم کردستان عراق، در برابر آیت الله خامنه‌ای نشسته بود و به زبان فارسی، درباره اهمیت روابط تهران و کردها صحبت می‌کرد. او در سخنان خود، چندین بار به خاطر حمایت‌های دلسوزانه، از رهبر معظم انقلاب تشکر کرد. حالا ۱۳ سال از آن روز گذشته و این بار در تهران و باز هم در محضر رهبر انقلاب، این بار سیاستمدار کُرد دیگری به نام نیچروان نشسته که عهده دار پست ریاست اقلیم کردستان عراق است. بارزانی جوان، همانند عموی خود، دیدار با رهبری را رویداد مهمی می‌داند و شبکه تلویزیونی «روداو» که سالهاست از سوی نیچروان حمایت می‌شود، از چند روز پیش اعلام کرده که دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران نیز در برنامه سفر رئیس اقلیم، به تهران است.

در این سالیان، منطقه خاورمیانه؛ تحولات بزرگی را پشت سر گذاشته و بسیاری چیزها تغییر کرده است. اما چیزی که ثابت مانده، حضور مقتدرانه جمهوری اسلامی ایران در منطقه و نقش مشفقانه رهبر آن، برای ترسیم افق سیاسی و امنیتی منطقه است. کیست که نداند؛ رهبری در دیدار با سیاستمداران منطقه، همواره بر این موضوع تأکید می‌کنند که امنیت و ثبات منطقه در گرو همکاری و همفکری همه گروه‌های سیاسی و کشورها است و دو عنصری که به شدت، اضافی، آسیب‌زا و مخلّ امنیت این گوشه از جهان هستند، عبارتند از آمریکا و رژیم صهیونیستی اسراییل.

اهمیت حمایت جمهوری اسلامی ایران از کردها

«اگر انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی نبود، معلوم نبود که امروز، حرکت کُرد چه سرنوشتی داشت. رعایت حرمت این همکاری‌ها و تعاملات، خط قرمزی است که ما هرگز از آن عبور نخواهیم کرد». این‌ها بخشی از سخنانی است که نیچروان بارزانی رئیس اقلیم کردستان عراق، با فارسی شیوا و سلیس در حضور سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران بر زبان آورد. همچنین دکتر جمشیدی معاون سیاسی دفتر ریاست جمهوری اسلامی ایران در صفحه ایکس خود نوشته است؛ نیچروان بارزانی در دیدار با آیت الله رئیسی، از نقش تاریخی بنیانگذار انقلاب اسلامی یاد کرده و گفته است: «امام خمینی فقط رهبر ایران نبود، رهبر ما هم بود».

نیچروان بارزانی رئیس اقلیم کردستان عراق در سفر به تهران، دیدارهای متعددی با مقامات کشورمان داشت. دیدار با سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور، حسین‌امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر انقلاب، سه دیدار مهم بارزانی در دوشنبه بهاری پایتخت جمهوری اسلامی بود.

نیچروان ادریس بارزانی که هم اکنون پست ریاست اقلیم کردستان عراق را در اختیار دارد؛ مدت‌ها در ایران زندگی کرده و همواره از این موضوع یاد می‌کند که ایران، در دوران آوارگی کردها به داد صدها هزار نفر از آنان رسیده است. او می‌گوید: «مرزهای ایران و اقلیم کردستان حتی در دوران کرونا نیز بسته نشد. انتظار ما از ایران آن است که همچنان برای رفع مشکلات در عراق و ساختن کشوری آباد و پیشرفته در کنار ما باشد. روابط گذشته ما افتخارآمیز است و تلاش ما بر این است که آینده‌ای درخشان و بهتر از گذشته بسازیم.» البته رئیس اقلیم؛ حساسیت جمهوری اسلامی ایران در مورد مسأله امنیت را نیز درک کرده و درباره این موضوع گفته است: «هیچ عقل سلیمی اجازه نمی‌دهد ما روابط با رژیمی را که امروز در بدترین موقعیت خود قرار دارد، بر روابط با کشور قدرتمند و دوست ترجیح دهیم».

رئیسی نیز در این دیدار اعلام کرد: «ایران مانعی برای گسترش همکاری‌های اقتصادی و مراودات تجاری با اقلیم کردستان ندارد. ما مرزهای طولانی میان دو طرف را فرصتی ارزشمند برای ارتقای سطح روابط می‌دانیم، اما امنیت اساس و بستر ضروری هر نوع همکاری و گسترش تعاملات است».

سید ابراهیم رئیسی در ادامه، از مقاطع تاریخی روابط جمهوری اسلامی ایران و کردها یاد کرده و اعلام کرد: «حمایت ایران از کردها چه در زمان رژیم صدام، چه قتل عام حلبچه و حمله داعش اثبات می‌کند که ایران پشتوانه‌ای بزرگ و دوست روزهای سخت عراق و کردستان است. دولت و ملت ایران، امنیت عراق را به مثابه امنیت خود میشمارند. ما نسبت به حسن نیت و دوستی برادران عراقی و کرد خود اطمینان داریم، اما با توجه به کینه ورزی دشمنان از جمله رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران، انتظار داریم دولت عراق و اقلیم کردستان به طور مطلق از هرگونه سوء استفاده عناصر دشمن صهیونیستی و عناصر ضد انقلاب از خاک این منطقه علیه ایران جلوگیری به عمل آورند».

تأکید مجدد رئیس جمهور ایران بر اجرای کامل و دقیق مفاد توافقنامه امنیتی فیمابین و خلع سلاح کامل و عدم حضور عناصر ضد انقلاب در خاک عراق، از دیگر نکات مهم در دیدار رئیسی – بارزانی بود.

رئیس اقلیم کردستان عراق نیز یک بار دیگر از نقش شهید قاسم سلیمانی در امنیت و بقای کردستان یاد کرد و درباره ویژگی‌های عراق در مقاطع اخیر گفت: «شالوده عراق جدید و روابط امروز فیمابین برآمده از همکاری مبارک ایران و عراق است و لذا ایران برای ما صرفاً یک همسایه نیست».

بارزانی –‌امیرعبداللهیان، گفتگو درباره گسترش همکاری‌ها

دیدار رئیس اقلیم کردستان عراق با حسین‌امیر عبداللهیان در وزارت امور خارجه، در فضایی دوستانه برگزار شد.

در دیدار بین دو هیأت تهران و اقلیم کردستان عراق، موضوعات مهمی همچون امنیت مرزها، توسعه همکاری‌های تجاری و توسعه روابط دوستانه مورد بحث و بررسی قرار گرفت. بارزانی در این دیدار، بر تمایل اقلیم کردستان عراق برای همکاری با بازرگانان ایرانی تأکید کرد و به این اشاره کرد که رایزنی‌های مقامات جمهوری اسلامی ایران، نقش ارزشمندی در تأمین ثبات و امنیت عراق و منطقه داشته است.

اعضای هیأت همراه بارزانی در دیدار با امیرعبداللهیان، عبارت بودند از: شیخ جعفر شیخ مصطفی معاون رئیس اقلیم کردستان، مصطفی سیدقادر معاون رئیس اقلیم کردستان، دلشاد شهاب مشاور ارشد رئیس اقلیم کردستان، ریبر احمد وزیر امور داخلی اقلیم کردستان، فوزی حریری رئیس دفتر بارزانی و عبدالله آکره‌ای مشاور رئیس اقلیم کردستان در امور ایران.

به قول علی محمد صالح از سیاستمداران مشهور کُرد و رئیس جریان موضع میهنی، بارزانی به دنبال نزدیک شدن به تهران است. علی محمد صالح، در شبکه‌های اجتماعی به این اشاره کرده که بارزانی برای حل معضلات مهمی همچون اختلاف نظر درباره برگزاری انتخابات پارلمان محلی، به رایزنی طرف ایرانی نیاز دارد. این سیاستمدار شناخته شده اهل سلیمانیه، معتقد است که رئیس اقلیم کردستان عراق، می‌تواند برگزاری انتخابات را به تعویق بیاندازد اما می‌داند که اتخاذ چنین تصمیم مهمی و اجرای آن؛ بدون رایزنی با ایران، دشوار است.

ناظم دباغ نماینده دولت اقلیم کردستان در تهران، درباره سفر نچیروان بارزانی به تهران گفته است: «سفر نچیروان بارزانی مهمترین سفر در تاریخ روابط دیرینه ایران و اقلیم کردستان است. موضع رئیس اقلیم کردستان و هیئت همراه وی نشان دهنده جایگاه و موقعیت دولت اقلیم کردستان است. محور اصلی گفتگوهای نچیروان بارزانی با مقامات ایران، تأکید بر دوستی و اتحاد استراتژیک میان ایران و اقلیم کردستان است. چرا که ایران، کُردهای عراق را متحد استراتژیک خود می‌داند». این همرزم قدیمی جلال طالبانی گفته است: «تصور می‌کنم همواره آمادگی لازم برای ایجاد روابط نزدیک‌تر و حل اختلافات میان دو طرف وجود دارد».

کد خبر 6098676

دیگر خبرها

  • اهمیت پیام‌های رئیس اقلیم کردستان عراق در تهران
  • اطلاعیه سپاه پاسداران درباره شهدای حمله تروریستی اسرائیل
  • فرمانده کل سپاه پیام داد
  • فرمانده کل سپاه پیام صادر کرد
  • پیام تبریک فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت فرارسیدن روز بسیج سازندگی
  • بازدید فرمانده نیروی زمینی سپاه از مرزهای جنوب شرقی
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • عکس | بازدید فرمانده نیروی زمینی سپاه از مرزهای جنوبی سیستان و بلوچستان
  • تصاویری از فرمانده بلندپایه سپاه در مرزهای سیستان و بلوچستان
  • بازدید فرمانده نیروی زمینی سپاه از مرزهای جنوبی سیستان و بلوچستان