Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- مدير درمان تامين اجتماعي سمنان گفت: در راستاي گسترش خدمات الکترونيکي و با توجه به اجراي موفق پروژه حذف دفترچه در مراکز ملکي سازمان و لزوم تعميم به تمامي مراکز درماني طرف قرارداد و توليد پرونده الکترونيک سلامت بيمه شدگان تامين اجتماعي، سيستم توليد نسخه الکترونيک در اين مراکز در دست اجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاري آريا، دکترسيدمجتبي اکرم در اولين جلسه هماهنگي اجراي طرح نسخه الکترونيک مراکز طرف قرارداد سازمان تامين اجتماعي، اظهار داشت: بهره برداري از سيستم هاي مبتني بر فناوري اطلاعات و تکنولوژي هاي نوين براي سازمان تامين اجتماعي به عنوان بزرگترين خريدار و دومين ارائه کننده خدمات درماني و بهداشتي در کشور در جهت اتخاذ استراتژي هاي مناسب در راستاي ارتقاء سطح کيفي و کمي خدمات به بيمه شدگان از اهميت و اولويت بسيار بالايي برخوردار است.
وي اظهار داشت: اجراي طرح نسخه الکترونيک مي تواند ضمن ايجاد صرفه جويي و منافع اقتصادي، به دليل مباحث کنترلي و نظارتي، گام موثري در راستاي استقرار طرح سلامت الکترونيک و به دنبال آن کارت هوشمند درمان در کشور باشد.
دکتر اکرم به طرح هاي نوين ارائه خدمات در سازمان تامين اجتماعي اشاره کرد و افزود: با توجه به پيشرفت هاي علمي و تکنولوژي هاي درماني صورت گرفته در سطح جهان، نياز براي ارائه سرويس در حوزه نظام پرونده الکترونيک بيش از پيش احساس مي شود.
دکتر حسن پيوندي رئيس دفتر اسناد پزشکي تامين اجتماعي استان سمنان نيز در خصوص اين طرح گفت: اين پروژه در چندين فاز عملياتي، اجرايي مي شود  و  طي اين مراحل، فراهم نمودن زيرساخت هاي لازم براي عضويت پزشکان و مراکز درماني و تشخيصي طرف قرارداد براي مشارکت در طرح، اطلاع رساني و برگزاري جلسات توجيهي و آموزشي براي پزشکان و درمانگران، ثبت نام و فعال سازي مراکز در سامانه نسخه الکترونيک و همچنين راهبري مستمر پروژه و اتخاذ تصميمات براي بهبود شرايط انجام مي شود.
وي اظهار داشت: با عملياتي شدن اين طرح، بيمه شدگان تامين اجتماعي براي دريافت خدمات درماني از مراکز طرف قرارداد، ديگر الزامي به همراه داشتن دفترچه ندارند و با ارائه هرگونه مدارک هويتي معتبر مي توانند از خدمات آن مرکز استفاده نمايند.
آخوندي رئيس گروه درماني دفتر راهبري سيستم هاي سازمان تامين اجتماعي نيز با تشريح مراحل و فرآيند اجراي اين طرح گفت: تشکيل پرونده الکترونيک، حذف نسخ کاغذي، اصلاح مشکلات ناشي از ناخوانا بودن نسخ، امکان پرداخت به روز به پزشکان و غيره، از مزاياي اين طرح است که عمليات اصلي با مراجعه بيمار به پزشک شروع شده و پزشک پس از انجام معاينات تشخيصي و درماني نسبت به ثبت نسخه الکترونيک از طريق بستر اينترنت اقدام مي نايد.
وي ادامه داد: پس از آن بيمار مي تواند با مراجعه به کليه مرکز پاراکلينيکي و يا داروخانه هاي سطح کشور، خدمت و يا داروي خود را دريافت نمايد.
آخوندي گفت: طرح نسخه الکترونيک در سه استان کشور در حال اجراست که با برنامه ريزي هاي صورت گرفته و فراهم بودن زيرساخت هاي عملياتي اين طرح در نيمه اول تيرماه سالجاري، در ٥ استان ديگر از جمله استان سمنان اجرايي خواهد شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: نسخه الکترونيک مراکز درماني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۵۳۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۴ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته

سرهنگ خلبان برزو فرجی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: خلبانان پایگاه یکم رزمی هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته با انجام چهار پرواز امدادی توانستند در کمترین زمان ممکن مصدومانی را از استان‌های کرمانشاه و همدان به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی این استان‌ها منتقل کنند.

وی افزود: هفته گذشته در پی درخواست مرکز فوریت‌های پزشکی شهرستان‌های کرند غرب و ماهیدشت در استان کرمانشاه و اسدآباد در استان همدان خلبانان این پایگاه طی عملیات مردم یاری با بالگرد در این مناطق توانستند به چهار نفر از هموطنان امدادرسانی کنند.

فرمانده پایگاه یکم رزمی هوانیروز کرمانشاه تصریح کرد: این افراد به‌علت بیماری نیاز فوری به مراقبت‌های ویژه داشتند که در کمترین زمان به بیمارستان‌های کرمانشاه و همدان منتقل شدند.

فرجی با اشاره به تفاهم‌نامه این پایگاه با وزارت بهداشت، بیان کرد: بالگردهای اورژانس هوایی پایگاه هوانیروز کرمانشاه وظیفه انتقال مصدومان و بیماران بدحال در مناطق دور افتاده، صعب‌العبور و… را به مراکز درمانی بر عهده دارد.

وی تاکید کرد: اورژانس هوایی این پایگاه مجهز به تیم پزشکی اورژانس، دستگاه کمک تنفسی، دستگاه شوک و احیا و جعبه کمک‌های اولیه است.

فرجی خاطر نشان کرد: اورژانس هوایی مستقر در استان‌های همدان، لرستان، کردستان و کرمانشاه تحت فرماندهی پایگاه هوانیروز کرمانشاه قرار دارد و در مواقع ضروری بیماران و مصدومین را به مراکز درمانی منتقل می‌کند.

کد خبر 6095347

دیگر خبرها

  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • انجام چهار عملیات مردم یاری توسط بالگرد‌های پایگاه هوانیروز
  • انجام ۴ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته