Web Analytics Made Easy - Statcounter

هرچه بیشتر درباره امور جنسی با نوجوانان حرف بزنید، آن‌ها روابط جنسی بیشتری خواهند داشت و نتیجه کار، بارداری‌های ناخواسته بیشتر خواهد بود.  به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شاید با خود بیندیشید این موضوع که خیلی روشن است. اما دهه‌هاست که تشکیلات لیبرال دقیقا عکس این می‌اندیشد. به اعتقاد آن‌ها اگر درباره خطرات رابطه جنسی محافظت نشده با نوجوانان حرف بزنید، آن‌ها کمتر این کار را انجام می‌دهند یا تفکرات ناشی از قضاوت سوء آن‌ها از بین خواهد رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اما اکنون یک مطالعه دانشگاهی کاملا نشان داده که این افکار مترقیانه چقدر گمراه‌کننده بوده‌اند.
«دیوید پتون» از مدرسه بازرگانی دانشگاه ناتینگهام و «لیام رایت» از دانشگاه شفیلید دریافته‌اند در مناطقی که شورا‌ها بودجه خود را برای برنامه‌های آموزش امور جنسی به شدت کم کرده‌اند، بارداری نوجوانان عملا کاهش یافته است.
به نوشته نشریه هلت اکونومیکز این دو چهره دانشگاهی به این نتیجه‌گیری رسیده‌اند که «صرف هزینه روی پروژه‌های مرتبط با بارداری نوجوانان می‌تواند نتایجی وارونه به بار بیاورد.»
به عبارت دیگر هرجا که دولت تلاش کرده با آموزش امور جنسی به نوجوانان آن‌ها را از رفتن به سمت روابط جنسی دلسرد کند، نتیجه عکس حاصل شده است.
این مطالعه اثرات کاهش شدید بودجه را بعد از بحران مالی سال ۲۰۰۸ از سوی مقامات محلی مورد بررسی قرار می‌دهد؛ بودجه‌ای که تا پیش از آن در قالب میلیون‌ها دلار هر سال صرف تدارک تمهیدات پیشگیری جنسی نظیر در دسترس قرار دادن قرص‌های نظارت بعد از رابطه، استخدام هماهنگ‌کننده‌های کارشناس در زمینه بارداری نوجوانان، راه‌اندازی کلینیک‌های سلامت جنسی و برگزاری کلاس‌های آموزش سکس و روابط بین دو جنس در مدارس می‌شد.
نکته تکان‌دهنده این است که این تازه‌ترین مطالعه دقیقا همان چیزی را ثابت می‌کند که عده‌ای از ما که در این حوزه صاحب تخصص هستیم، سال‌ها از آن سخن می‌گفتیم.
به طور خاص در سال ۲۰۰۴ گزارشی از سوی تراست آموزش خانوادگی- یک اندیشکده مستقل که اثرات فروپاشی خانواده را مورد مطالعه قرار می‌دهد- نشان می‌داد در مناطقی که بیشترین پروژه‌های مرتبط با بارداری نوجوانان در آن‌ها اجرا می‌شد، بارداری درمیان نوجوانان در حال افزایش بود.
در این گزارش – با عنوان آموزش جنسی یا شستشوی مغزی؟ - به طور مشخص آمده بود که جزوه‌های آموزش‌های صریح جنسی و کاندوم رایگانی که در قالب طرح‌های دولتی در اختیار دختران کم‌سن و سال قرار داده می‌شود، صرفا آن‌ها را تشویق به برقراری روابط جنسی می‌کند. این گزارش ادعا می‌کرد که ارتباط مستقیمی بین آموزش جنسی به نوجوانان از این نوع و افزایش شمار نوزادن متولد شده وجود دارد.
امروز یک بار دیگر شواهد روشنی از وجود ارتباطی مستقیم بین آموزش جنسی و نوجوانانی که اقدام به برقراری رابطه جنسی می‌کنند وجود دارد. با این حال رویکرد دولتی اصرار بر این دارد که آموزش‌های جنسی- از سنینی هر چه پایین‌تر- تنها پاسخ این بحران است.
تنها در سال جاری رویال اسنت اختصاص داده شده به کودکان و قانون کار اجتماعی سال ۲۰۱۷ تمام مدارس راهنمایی در انگلیس را ملزم به آموزش‌های جنسی و مدارس ابتدایی را ملزم به گنجاندن مفاهیم مربوط به «روابط» در برنامه درسی می‌کند.
اگرچه برای برخی از دانش‌آموزان این نوع درس‌ها می‌تواند در سن مناسب مفید باشد، اما هم اکنون با فشار شدیدی از ناحیه صنعت آموزش جنسی مترقیانه برای پایین آوردن مداوم سن آموزش این مفاهیم مواجه‌ایم.
چند سال پیش تحقیقی که از سوی خیریه موسسه مسیحی انجام شد، دریافته بود که مدارس ابتدایی از درس‌های آموزش جنسی با استفاده از تصاویر گرافیکی به شکل قصه‌های مصور با توضیحات همراه با کاریکاتور درباره خودارضایی و ارگاسم و طرح‌هایی مدادی برای توضیح تفاوت بین ناهمجنس‌خواهی و همجنس‌خواهی چشم‌پوشی کرده‌اند.
در عین حال ماه گذشته نمایندگان کنفرانس اتحادیه ملی معلمان در کرادیف خواستار آن شدند که به کودکان نوپا در مهدکودک‌ها درباره مسائل مربوط به دوجنس‌گرایی، همجنس‌گرایی و اختلال هویت جنسی آموزش داده شود. گذشته از اینکه چنین کاری سرقت خوف‌انگیز معصومانگی از کودکان است، این رویکرد نسبت به آموزش‌های جنسی حتی برای کودکان بزرگ‌تر همچون سیلی بر صورت عقل سلیم است.
اگر آموزش‌های جنسی به کودکان را در سنینی هرچه پایین‌تر شروع کنید، پیامد اجتناب‌ناپذیری که در پی می‌آید این خواهد بود که آن‌ها از سنینی هرچه پایین‌تر دست به کار خواهند شد و برای تجربه کردن این روابط تلاش خواهند کرد.
دلیل چنین اتفاقی این است که مقدار اندکی از این آموزش‌های جنسی با ممنوعیت‌های اخلاقی یا هر پیام خویشتنداری یا خودداری همراه هستند. برای همین تمام این درس‌های مختلف نوجوانان را نه تنها به فکر کردن به مسائل جنسی بلکه به فکر کردن به آن به عنوان چیزی جذاب تشویق می‌کند.
بله برای نوجوانان پیشرفته‌تری که به هر روی خیال برقراری روابط جنسی دارند، فرصت پیشگیری آزادانه ارائه شده در قالب این برنامه‌ها می‌تواند بارداری را کاهش دهد، اما برای آن کودکانی که از مسائل جنسی اکراه دارند یا از اشاره به آن خجالت می‌کشند، این کلاس‌ها فشاری را برای داشتن رابطه جنسی به آن‌ها وارد خواهد کرد که قبلا تجربه نمی‌کردند. سپس وقتی که کلینیک‌های سلامت جنسی ارائه کاندوم با لحاظ کردن سیاست پرسش بی‌پرسش آغاز به کار کردند، همه چیز بسیار ساده‌تر می‌شود.
موضوعیت پیدا کردن مسائل جنسی برای نوجوانانی که در غیر این صورت به شدت نسبت به این مسائل محتاط بودند، ناگهان به شدت افزایش پیدا می‌کند. به ناگهان روابط جنسی پایین‌تر از سن مقتضی به یک هنجار اجتماعی تبدیل می‌شود و این ما را به رویه بسیار تاریک‌تر عادی‌سازی روابط جنسی نوجوانان و مسئله‌ای که باید همه ما را به خود آورد می‌رساند.
همان‌طور که تراست آموزش‌های خانوادگی در سال جاری فاش کرده، برخی از دخترانی که در رسوایی‌های سوء استفاده جنسی در «راچدل» و «آکسفورد» توسط دار و دسته‌های آسیایی برای روابط جنسی مورد استفاده قرار گرفته‌اند، به کلینیک‌های مشاوره جنسی نوجوانان مراجعه کرده بودند.
آن‌ها که فقط ۱۳ یا ۱۴ سال داشتند نه برای مشورت گرفتن در این باره که چگونه از روابط جنسی پیش از سن مقتضی پرهیز کنند، بلکه به منظور دریافت لوازم پیشگیری به متخصصان سلامت جنسی مراجعه کرده بودند که آن‌ها نیز حاضر و آماده این وسایل را در اختیارشان قرار می‌دادند.
همانطور که «نورمن ولز» مدیر تراست آموزش‌های خانواده می‌گوید: «شواهد موجود در بررسی موارد جدی اخیر، به روشنی نشان می‌دهد که نقص‌های اساسی موجود در نگرش‌های حرفه‌ای نسبت به فعالیت جنسی در سنین پایین، در بهره‌کشی و سوء استفاده‌های جنسی نقشی مستقیم داشته است.»
چندین دهه است که ما با قابل پذیرش کردن روابط جنسی و تسهیل آن، از نوجوانان کم سن و سال قصور کرده‌ایم. این فلسفه شکست خورده در کاهش بارداری نوجوانان از دهه هفتاد آغاز شد. این کار همزمان بود با عادی‌سازی روابط جنسی خارج از ازدواج به همراه قرص‌های ضد بارداری و نگرشی کلی نسبت به اینکه باید درباره لذات رابطه جنسی با کودکان سخن گفت، نه اینکه فقط به آن‌ها نه بگوییم و از آن‌ها بخواهیم که صبر کنند.
نگرش محافظت از کودکان نگرشی عقب مانده و از مد افتاده قلمداد می‌شد. فرض بر این بود که آن‌ها هر چه بیشتر بدانند برایشان بهتر خواهد بود و نتیجه چه شد؟ افزایش شدید بارداری نوجوانان. در سال ۱۹۹۹ بریتانیا بالاترین نرخ بارداری نوجوانان در اروپا را داشت، نرخی که دسترسی ساده به امکانات رفاهی برای مادران نوجوان بیشتر نیز شد. این ارقام با افزایش رشد شدید گسست خانوادگی نیز همزمان بود. تنها در سال‌های اخیر این ارقام اندک اندک رو به کاهش گذاشته‌اند.
اگر نخواهیم از انصاف دور شویم، باید گفت که برنامه‌های بارداری نوجوانان با حسن نیت همراه بود، اما این برنامه‌ها به شدت غلط از کار درآمدند و بی‌دلیل دختران جوان را در معرض اذیت و رنج قرار داد.
در برخی از مدارس کوشش شده مواد آموزشی بهتری ارائه شود، به همراه پیشنهاد‌هایی به دانش‌آموزان که بهتر است خویشتنداری کنند یا منتظر بمانند. اما این رویکرد هنوز خیلی مانده تا به یک هنجار تبدیل شود. در دولت هنوز به این ایده چسبیده‌اند که پاسخ دادن درباره بالا بردن دانش کودکان در مورد مسائل جنسی مشکل است.
آن‌ها این خط را دنبال می‌کنند که ما هرچه بیشتر درمورد مسائل جنسی به کودکان بگوییم، آن‌ها ایمن‌تر خواهند بود. ولی ما کوهی از شواهد در دست داریم که عکس این وضعیت را نشان می‌دهند، به خصوص برای دختران جوان آسیب‌پذیری که در «روچدل» مورد تجاوز قرار گرفتند. این جدیدترین یافته که مطالعات متعددی بر آن مهر تایید می‌زنند، باید برای همه کسانی که با چسبیدن به ایده‌های منسوخ و زیانبار در حفاظت از جوانانمان قصور کرده‌اند، زنگ هشداری برای بیدار شدن باشد. منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تجاوز سند 2030 وزارت آموزش و پرورش سند آموزشی 2030 سند 2030 یونسکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۵۳۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم وفناوری آنا، با آمدن تکنولوژی و فناوری استفاده از تبلت و گوشی در میان کودکان و نوجوانان رواج پیدا کرده است، اما استفاده از فناوری چه اندازه کنترل شده است تا کودکان محتوا‌های مربوط به سنین خود را مشاهده کنند؟

اینترنت و فضای مجازی به همان میزان که مفید و سودمند است می‌تواند مخرب باشد به خصوص برای کودکان و نوجوان که نمی‌توانند محتوای نامناسب و مناسب از یکدیگر تمیز دهند و نیازمند کنترل مستقیم از سوی والدین هستند اما این کنترل نمی‌تواند به صورت مستمر صورت بگیرد از طرفی رها شدن در این فضا خطراتی به همراه دارد.

حفاظت از کودکان اینترنت در کشور‌ها با وضع قوانین سختگیرانه

با پررنگ شدن استفاده از اینترنت در سراسر جهان کشورها به سمت وضع قوانینی رفتند تا فضای مناسب تری جهت استفاده کودکان و نوجوانان فراهم کنند. مثلا یکی از ایالات امریکا کودکان زیر ۱۸ سال را بین ساعت ۱۰:۳۰ شب و ۶:۳۰ صبح، از استفاده رسانه‌های اجتماعی منع  کرده و استفاده از رسانه‌های اجتماعی در این ایالت برای کودکان نیاز به تأیید سن دارد. برخی قوانین در دیگر ایالت‌های امریکا نشان می‌دهد که والدین می‌توانند به حساب‌های فرزندشان دسترسی داشته باشند و شرکت‌ها از جمع‌آوری اطلاعات مربوط به کودکان زیر ۱۳ سال بدون رضایت والدین منع شده‌اند.

سنگاپور

در سنگاپور نیز قوانینی برای مقابله آزار آنلاین کودکان در نظر گرفته شد طبق این قوانین پلتفرم‌های آنلاین موظف هستند در صورت گزارش محتوای مخرب اقداماتی انجام دهند و سیستم‌هایی مانند فیلتر‌های مختلف برای محافظت از کودکان به کار گیرند.

اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا استراتژی بهتری در این زمینه در نظر گرفته این استراتژی مجموعه‌ای از اقدامات پیشنهاد می‌‌کند که نخستین گام آن تولید محتوای آنلاین خلاقانه و آموزشی برای کودکان است که تنظیمات حریم خصوصی با استفاده از کنترل والدین انجام می‌شود. همچنین لایحه‌ای را برای جلوگیری و مبارزه با سواستفاده جنسی از کودکان در فضای آنلاین ارائه شده است.

فرانسه

فرانسه تولید کنندگان موبایل و رایانه مانند اپل و ... را وادار می‌کند گزینه‌ای برای محدود کردن دسترسی کودکان به اینترنت را برای والدین فراهم کنند. این قانون به طور کاملاً واضح استفاده و جمع آوری اطلاعات شخصی کاربران زیر سن قانونی را برای مقاصد تجاری مانند بازاریابی مستقیم ممنوع کرده است.

هند

کشور هند دستورالعملی را برای معلمان و والدین در خصوص ایمنی بازی‌های آنلاین صادر کرده است. طبق این دستورالعمل خرید دراپ‌های بازی بدون تاییدیه والدین مجاز نیست و باید از روش‌های پرداخت با رمز یکبار مصرف استفاده شود.والدین و معلمان باید به کودک آموزش دهند تا حریم خصوصی خود را در فضای آنلاین محافظت کنند.

استرالیا

استرالیا پیش نویس قانونی را ارائه کرده تا شبکه‌های اجتماعی را وادار کند برای کاربران کمتر از ۱۶ سال رضایت والدین را دریافت کنند. به این ترتیب استرالیا نیز به جمع کشور‌هایی می‌پیوندد که مشغول کنترل سنی شبکه‌های اجتماعی هستند و تلاش دارند قدرت شرکت‌های فناوری بزرگ را کنترل کنند.

انگلیس و امریکا

درسال گذشته میلادی انگلیس قانونی شامل ۱۵ استاندارد را اجرا کرد که هدف آن حفظ حریم خصوصی برای کودکان در فضای آنلاین است.در این میان آمریکا نیز در کنار اروپا و آسیا سعی دارد از کودکان محافظت کند. طی این لایحه پلتفرم‌های آنلاین موظف می‌شوند به والدین برای کنترل بهتر فعالیت‌های آنلاین فرزندانشان کمک کنند.همچنین ابزار‌هایی در اختیار والدین کودکان زیر ۱۶ سال قرار می‌گیرد تا از آنها محافظت شود.

چین
چین اقداماتی سختگیرانه علیه شرکت‌های فناوری بزرگ را آغاز کرد که پلتفرم‌های بزرگ باید به طور مرتب میزان حفاظت سایبری از افراد زیر سن قانونی را ارزیابی کنند تا محیطی سالم برای آنها فراهم شود.همچنین چین قوانینی برای محدود کردن وقت گذرانی افراد زیر ۱۸ سال در بازی‌های ویدئویی وضع کرد و مدت زمان مجاز برای این گروه سنی را به ۳ ساعت در هفته کاهش داد.

ایران و اینترنت کودکان

سال گذشته در کشور ما با راه‌اندازی سرویس اینترنت کودک و نوجوان (سرویس ۴۵۶) برای خانواده‌ها سه روش به‌منظور حفاظت از کودکان در فضای مجازی فراهم کرد که نخست با شماره‌گیری #۴۵۶*، دوم از طریق سایت و سوم از طریق اپلیکیشن ۴۵۶ این امکان برای خانواده‌ها فراهم‌شده تا دسترسی کودکان و نوجوانان خود به اینترنت را متناسب با سن و شرایط هر کدام تعریف و مدیریت کنند. زیرا حفاظت از کودکان در محیط اینترنت نیازمند تلاش هماهنگ والدین، تولیدکنندگان، ارائه‌کنندگان خدمات و قانونگذاران است. 

             

فراهم سازی فضای مجازی ویژه کودکان و نوجوانان در چارچوب فرهنگ 

در دولت سیزدهم صیانت به منظور ایجاد شرایط مناسب برای استفاده مفید، سالم کودکان و نوجوانان از فضای مجازی و مراقبت از آنان در برابر آسیب‌های ناشی از آن انجام می‌شود. از جمله اهداف اجرای طرح صیانت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی می‌توان به فراهم سازی فضای مجازی ویژه خردسالان، کودکان و نوجوانان در چارچوب فرهنگ اسلامی-ایرانی برای استفاده مناسب از فضای مجازی و پیشگیری از آسیب‌های احتمالی آن اشاره کرد.

عیسی زارع پور وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات با توجه به اینکه حوزه کودک و نوجوان در فضای مجازی حوزه بسیار مهمی است اما آن‌چنان‌که باید و شاید به آن پرداخته نشده است گفته بود که سابقه بحث حفاظت از کودکان در فضای مجازی قریب به دو دهه است که در دنیا دنبال می‌شود و در اواخر دهه هشتاد و اوایل دهه نود هم فعالیتهای خوبی در کشور انجام شد البته در ادامه کمتر به این حوزه توجه شده است و اقدامات انجام‌ شده یا کافی نبوده یا متناسب با چارچوب‌های فرهنگی کشورمان نبوده است.

تکالیف در نظر گرفته‌شده در سند صیانت از کودکان در فضای مجازی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مکلف شده تا با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر نهادهای فرهنگی یک محیط امن در فضای مجازی برای کودکان فراهم کند تا آن‌ها کمتر در معرض محتواهای نامناسب قرار گیرند. همچنین فراهم سازی محیط امن متناسب با سن و محتوایی که در اختیار کاربر قرار می گیرد، از دیگر تکالیف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است که با همکاری خیلی خوب خانواده ارتباطات کشور و در رأس آن اپراتورهای تلفن همراه این امکان فراهم شده است.

سند صیانت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی یکی از مهمترین سند‌هایی است که در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری در مورد رها بودن فضای مجازی تدوین شده

سند صیانت از کودکان در فضای مجازی
سند صیانت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی یکی از مهمترین سند‌هایی است که در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری در مورد رها بودن فضای مجازی تدوین شده چرا که بر آسیب پذیرترین بخش جامعه که کودکان هستند تاکید داشته و برای کاهش آسیب پذیری در این حوزه موثر است. 

سند حمایت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی، از سال ۱۳۹۸ در دستور کار شورای عالی فضای مجازی قرار گرفته بود تا به واسطه آن اینترنت کودکان از اینترنت عمومی جامعه مستقل شود و هم تولید محتوای گسترده‌ای مخصوص کودکان و نوجوانان در فضای اینترنت انجام شود سند صیانت از کودکان در فضای مجازی خردادماه سال ۱۴۰۰ به تصویب رسید. 

این سند مصوب شورای عالی فضای مجازی خالق الگوی ملی برای نظم بخشی حقوقی و مدیریت فضای مجازی در ارتباط با کودکان و نوجوانان ایرانی است؛ و اصل این سند، ایجاد محیط مجازی صیانت شده برای کودکان و نوجوانان است.

کلام آخر 

محافظت از کودکان و نوجوانان در فضای اینترنت لازم و ضروری است و باید همه نهادهای مربوطه از جمله وزارت ارتباطات و شورای عالی فضای مجازی و وزارت فرهنگ پای کار باشند اما این نقش پررنگ والدین است که می تواند نتیجه مطلبوب را ارائه دهد و از آن مهم‌تر آموزش به کودکان و نوجوان از سوی خانواده و معلمان نکته پررنگی است که باید به صورت ویژه به آن پرداخت.

انتهای پیام/

مهدیه چوپانی

دیگر خبرها

  • پس لرزه های ادعای یک نماینده مجلس درباره روابط جنسی در ترکیه /یک ذره انسانیت و شرم داشته باشید /حرمت زنان و نوامیس یک کشور مسلمان را نشکنید
  • درخشش دختران کرمانی در چهار وزن نخست وزنه برداری نوجوانان ایران
  • ترویج و آموزش مالکیت معنوی به کودکان و نوجوانان
  • پس لرزه ادعای نماینده تندرو مجلس درباره روابط جنسی در ترکیه /روابط با کشور همسایه به مشکل می خورد؟
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم
  • ذوب آهن قهرمان بسکتبال دختران جوانان ایران