Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برناازلرستان ؛ احمدوندی صبح امروز در جمع رسانه های استان با بیان این مطلب اظهار کرد:  سطح زیر کشت زرد آلو در استان لرستان 3 هزارو 36 هکتار می باشد که از این مقدار 2 هزارو 620 هکتار بارور و 416 هکتار نهال می باشد و هنو‌ز به بار‌وی نرسیده اند.

وی افزود : از این مقدار سطح بارور باغات زردآلو سالیانه 24 هزار تن زرد آلو برداشت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدوندی تصریح کرد : لرستان از نظر سطح زیرکشت مقام ششم و از نظر تولید زرد آلو در کشور مقام هشتم را به خود اختصاص داده است و ارقام کشت شده زرد آلوی لرستان رقم عسگری؛شاهرودی؛تخم کردی؛نصیری؛شکرپاره؛خیاری؛آلباتان؛سلطانی و آصفی است.

وی خاطر نشان کرد:  سطح کل باغات زردآلو شهرستان دورود 1446 هکتار است که از این میزان 1275 هکتار بارور و 171 هکتار نهال می باشد.

احمدوندی گفت : 770 هکتار زرد آلوی استان به صورت مجتمع در روستای مروک و 160 هکتار در روستای دو خواهران شهرستان دورود متمرکز شده است و سالیانه حدود 14 هزار تن زرد آلو با میانگین 11 تن در هکتار از باغات شهرستان دورود برداشت می شود و با این ظرفیت احداث کارخانه فرآوری این محصول در شهرستان دورود ضروری به نظر می رسد و در همین راستا سازمان جهاد کشاورزی لرستان این آمادگی را دارد تا به سرمایه گذاران تسهیلات لازم را اعطا نمایید.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جهاد کشاورزی رسانه سرمایه گذاران لرستان زردآلو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۵۴۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین شکرگزاری برداشت گل‌محمدی در سربیشه برگزار شد

صبح امروز آیین شکرگزاری برداشت گل‌محمدی در شهرستان سربیشه با حضور فرماندار و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدرضا لکزایی صبح امروز در این مراسم اظهار داشت: در شهرستان سربیشه بیش از 215 هکتار زیرکشت گل محمدی است.

وی از شهرستان سربیشه به عنوان قطب تولید گل محمدی در خراسان جنوبی یاد کرد و گفت: 250 بهره‌بردار در تولید گل محمدی فعالیت دارند و امسال برداشت گل محمدی برای بهره‌برداران حدود 270  میلیارد ریال عایدی خواهد داشت.

فرماندار سربیشه با اشاره به اینکه نامگذاری یک روز به‌نام‌گل محمدی و گلاب و برگزاری جشن شکرگزاری نشان از اهمیت این محصول مهم است، افزود: بازنشر و کار رسانه‌ای برگزاری جشن شکرگزاری گل محمدی در شهرستان سربیشه بسیار عالی و سبب ایجاد شور و شعف خاصی برای مردم به‌ویژه کشاورزان شده بود که امروز نیز این جشن در حال برگزاری است.

لکزایی گفت: 15 کارگاه سنتی و خانگی گل محمدی کار تکمیل زنجیره ارزش این محصول در شهرستان را انجام می‌دهند و یک کارگاه صنعتی اسانس‌گیری نیز در حال احداث است که تا نیمه اول سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد و با تکمیل زنجیره ارزش افزوده این محصول می‌توانیم شاهد رونق اقتصادی، درآمدزایی، تولید و اشتغال در بخش کشاورزی شهرستان باشیم.

انتهای پیام/251/

دیگر خبرها

  • آیین شکرگزاری برداشت گل‌محمدی در سربیشه برگزار شد
  • پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین
  • طبیعت چشم‌نواز دورود لرستان + فیلم
  • تولید ۲۴ هزار تن توت فرنگی در بابلسر
  • کشف ۳۷ دستگاه گاز صفحه‌ای قاچاق در لرستان
  • آغاز برداشت گل گاو زبان در شهرستان املش
  • پیش بینی تولید بیش از ۲۴ هزار تن باقلا در گلستان
  • متخلفان صید ماهی در تور محیط بانان لرستان
  • برداشت گل محمدی از ۵۰۰ هکتار از گلزار‌های خراسان شمالی
  • برداشت گوجه سبز از باغ های سرخه