Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: شماری از اصلاح‌طلبان تندرو و اپوزیسیون خارج کشور در نامه‌ای به مسئولان عالی نظام سخن از مذاکره مستقیم با آمریکا به میان آوردند. تسنیم در این گزارش به بازخوانی نگارندگان این نامه پرداخته است.

به گزارش تسنیم برخی اصلاح‌طلبان داخلی و اپوزیسیون خارج کشور روز جمعه (۲۵ خرداد) در نامه‌ای به مسئولان عالی نظام سخن از مذاکره مستقیم با آمریکا به میان آوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این گزارش تلاش شده تا به مروری بر کارنامه سیاسی نگارنده این نامه انجام شود.

غلامحسین کرباسچی دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی است در بازه سال‌های ۶۸ تا ۷۷ سابقه شهرداری تهران را در کارنامه خود دارد. در سال ۷۴ و در آستانه انتخابات دوره پنجم مجلس شورای اسلامی به همراه عده‌ای از وزرا و معاونان دولت مرحوم هاشمی رفسنجانی حزب کارگزاران سازندگی را تشکیل داد. کرباسچی در سال ۷۷ با اتهام دست داشتن در پرونده اختلاس از شهرداری تهران به ۳ سال حبس و ۱۰ سال محرومیت از مشاغل دولتی و جزای نقدی محکوم شد.

وی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ از نامزدی مهدی کروبی حمایت کرد و پس از اعلام نتایج انتخابات، یکی از عاملان پررنگ شدن ادعای دروغ تقلب در انتخابات بود به طوری که در مصاحبه با بی‌بی‌سی فارسی گفت: " تعداد افرادی که در ستاد‌های کروبی بودند بالای ۳۰۰ هزار نفر بودند و تقلب در این انتخابات امری واضح است. "  

احمد منتظری فرزند مرحوم آیت‌الله منتظری است. پدر وی در سال فروردین ۶۸ با حکم امام خمینی از قائم مقامی رهبری خلع شد. احمد منتظری چندین بار به دلایل مختلف از جمله حمایت از فتنه‌گران در سال ۸۸ توسط محاکم قضایی بازداشت شده است. وی در سال ۹۵ اقدام به انتشار فایل صوتی جلسه مرحوم منتظری با اعضای رسیدگی به پرونده رسیدگی به وضعیت منافقین در سال ۶۷ کرد که انتشار آن فایل صوتی، موجب شکل‌گیری موجی از تخریب‌ها علیه نظام و امام خمینی (ره) شد.

منتظری همواره اظهار نظرات بی‌پایه و تندی را علیه مرحوم حاج احمد خمینی انجام داده است. وی در یکی از اتهامات توهین آمیزش علیه حاج احمد خمینی گفته است "احمد خمینی پدرم را تخریب می‌کرد تا خودش رهبر شود. "  
حسین کروبی فرزند مهدی کروبی از سران فتنه ۸۸ است. پیش از انتخابات سال ۸۸ فعالیت سیاسی قابل توجه نداشت. وی در ۲۲ بهمن ۸۸ با پخش تصاویری از خود و پدرش مدعی شد که توسط ماموران امنیتی مورد ضرب و شتم قرار گرفته است!

از زمان تصمیم شورای عالی امنیت ملی مبنی بر حصر سران فتنه تبدیل، پای ثابت مصاحبه‌های تلفنی بی بی سی فارسی و رسانه‌های اصلاح‌طلب بوده و بعضا در این گفتگو‌ها اخبار ضد و نقیض و غیر واقعی از وضعیت سران فتنه داده است.  

ابوالفضل بازرگان برادرزاده مهندس بازرگان رئیس دولت موقت در ابتدای انقلاب است. وی که از اعضای حزب منحله نهضت آزادی ایران است، در اردیبهشت سال ۶۹ به همراه تعدادی از همفکرانش طی نامه‌ای خطاب به مرحوم هاشمی رفسنجانی که آن زمان رئیس جمهور بود، انتقادات تندی را علیه عملکرد یک دهه‌ای جمهوری اسلامی وارد کردند.  

جلال جلالی‌زاده نماینده اصلاح طلب مجلس ششم و رئیس ستاد انتخاباتی روحانی در انتخابات دوره دوازدهمین ریاست جمهوری در استان کردستان بود.

وی که در رقابت‌های انتخاباتی سال ۸۴ حامی گزینه اصلاح طلبان بود، به دلیل تحریک مردم سنی نشین سنندج علیه نظام در یکی از میتیگ‌های تبلیغاتی محکوم به یکسال زندان شده بود. جلالی‌زاده سال گذشته در زمان رفراندوم اقلیم کردستان عراق برای جدایی از این کشور، در کانال تلگرامی خود به شدت از این اقدام اقلیم حمایت می‌کرد. اقدامی که در تعارض کامل با امنیت ملی ایران بود.  

جمیله کدیور نماینده اصلاح طلب مجلس ششم و همسر عطاالله مهاجرانی وزیر فرهنگ و ارشاد دولت اصلاحات است. کدیور از جمله شرکت‌کنندگان ایرانی در کنفرانس ضد ایرانی برلین بود. وی همچنین از امضاکنندگان نامه ۱۲۷ نفری نمایندگان مجلس ششم خطاب به رهبر معظم انقلاب درباره نوشیدن جام زهر مذاکره با آمریکا است.

مهاجرانی و همسرش که در انتخابات سال ۸۸ در ستاد کروبی فعالیت می‌کردند، بعد از اغتشاشات از کشور فرار و فعالیتشان علیه نظام را در قالب سایت ضدانقلاب "جرس" ادامه دادند که بعد از چند سال فعالیت این سایت تعطیل شد. این دو هم اکنون ساکن لندن هستند و مهاجرانی در بسیاری از برنامه‌های BBC به‌عنوان تحلیلگر حضور دارد.  

صدیقه وسمقی از چهره‌های سیاسی سابق اصلاح طلب است که سخنگوی شورای شهر تهران در دوره اول این شورا بود که در نهایت به دلیل اختلافات سیاسی اعضا منحل شد. وسمقی از جمله نویسندگانی است که دیدگاه‌هایی او در مورد حجاب و پوشش زنان و برخی مسایل فقهی دیگر در تعراض با آراء علمای مسلمان است.

وسمقی در مردادماه سال ۹۵، جزو ۶ نفر از اپوزیسیون خارج‌نشین بودند که اعدام تروریست‌های منافق در سال ۶۷ را "سیاه‌ترین اوراق کارنامه جمهوری اسلامی" دانستند و به دفاع از اقدام احمد منتظری در انتشار فایل صوتی پدرش کردند.  

حسن فرشتیان فردی روحانی نما و از حامیان فتنه ۸۸ است. وی چند سال پیش از مردم خواسته بود با روزه‌خواری در ایام ماه مبارک رمضان به نام «مقاومت مدنی» و «اعتراض» در مقابل نظام جمهوری اسلامی قد علم کنند. وی که مدعی است علوم حوزوی را پیش از انقلاب و در حوزه علمیه قم گذرانده، در گفتگو با یکی از سایت‌های ضدانقلاب با ادعای اینکه ماه رمضان در نگاه مردم ایران ماه اشک و ماتم است، روزه‌خواری برخی مردم ایران را از سر لجبازی با حکومت و نوعی نافرمانی مدنی دانسته بود.  

رضا علیجانی عضو شورای فعالان ملی مذهبی و سردبیر نشریه توقیف شده ایران فردا است. علیجانی که از حامیان سرسخت جنبش سبز به حساب می‌آید، پس از اعلام نتایج انتخابات سال ۸۸ در انتشار بیانیه‌های خلاف واقع و تحریک آمیز مشارکت ویژه داشت. وی نهایتا در سال ۹۰ پس از طریق مرز‌های غربی از کشور فرار و پس از اقامت کوتاهی در کردستان عراق عازم فرانسه شد و مدتی بعد تابعیت این کشور را دریافت کرد.  
عیسی سحرخیز از فعالان سیاسی اصلاح‌طلب است که بعد از پیروزی محمد خاتمی در دوم خرداد ۱۳۷۶ با معرفی عطاء‌الله مهاجرانی به جایگاه مدیرکلی مطبوعات داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منصوب شد. وی در هنگامه هجمه شدید روزنامه‌های زنجیره‌ای به نهاد‌ها و شخصیت‌های انقلابی، از آنان به‌طور تمام‌عیار حمایت کرد و به ابراز تأسف از توقیف نشریات هتاک پرداخت. حمایت علنی وی از روزنامه‌نگار‌های ضدانقلاب به نحوی بود که دفتر کارش در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به محل رفت و آمد دائمی افرادی مانند اکبر گنجی و ... برای جنگ روانی علیه جریانات سیاسی انقلابی بدل شده بود.  
سحرخیز پس از انتخابات ۸۸ با اعلام تقلب گسترده در انتخابات و آنچه آن را کودتای حاکمیت می‌خواند خواهان ابطال آن می‌شود و در همین راستا یادداشت‌های فراوانی را ضد شورای نگهبان و نهاد‌های امنیتی می‌نویسد و خواهان برگزاری تجمعاتی ضد جمهوری اسلامی در مقاطع خاص زمانی می‌شود. به دلیل این رفتار‌های غیرقانونی سحرخیز دستگیر و روانه زندان شد.

محمدصادق جوادی‌حصار از فعالان سیاسی اصلاح طلب و عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی که در دی ماه سال ۸۸ به دلیل دست داشتن در اغتشاشات پس از انتخابات توسط نیرو‌های امنیتی، بازداشت شد.  

علی فرخنده جهرمی معروف به کشتگر از اعضای سازمان چریک­های فدایی خلق ایران است. وی پس از فتنه ۸۸ به حمایت آشکار از سران فتنه و شایعه‌­پراکنی درباره تقلب در انتخابات و ابراز دشمنی آشکار با نظام جمهوری اسلامی، پرداخت.  

بهروز خلیق ساکن کانادا و عضو سازمان چریک‌های فدایی خلق ایران است که پیش از انقلاب مبارزاتی مسلحانه علیه رژیم پهلوی داشت. وی بار‌ها در نشست‌های ضد ایرانی شرکت و به سخنرانی علیه جمهوری اسلامی پرداخته است.

 

حمید آصفی از جمله نیرو‌های اپوزیسیون خارج کشور است که به نوشتن مقالاتی در سایت‌های ضد انقلاب اشتغال دارد. آصفی از جمله اپوزیسیونی است که از راهکار دو دولت فلسطین و اسرائیل حمایت و خواستار به رسمیت شناخته شدن اسرائیل توسط ایران است.

ویدا فرهودی از شاعران ایرانی ساکن فرانسه است که دوران دبستان و دبیرستان را در مدرسه‌های فرانسه زبان تهران به پایان رساند. وی تاکنون اشعاری علیه جمهوری اسلامی و در دفاع از محکومان فتنه ۸۸ سروده است.  


  حسن امینی از فعالان قومی و مذهبی ساکن کردستان است و در انتخابات ریاست‌جمهوری دهم از مهدی کروبی حمایت کرد. امینی تلاش‌های در جهت تفرقه میان اهل سنت و شیعه انجام داده است. وی در برنامه‌های شبکه کلمه که هدفش ایجاد اختلاف بین شیعه و سنی است حاضر شده و صحبت کرده است. حسن امینی سابقه احضار به دادگاه ویژه روحانیت را نیز در پرونده دارد.

   

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: اصلاح طلبان ترامپ اپوزیسیون خروج از برجام لغو برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۵۴۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از تسلیم در ۸۰ ساعت تا تحقق وعده صادق در ۵ ساعت

ارتش جمهوری اسلامی ایران که امروز با صلابت و اقتدار به عنوان یکی از دو بال قدرتمند توان نظامی کشور دوشادوش سپاه برای خدمت رسانی حاضر است، مراحل و چالش‌های مختلفی را برای رسیدن به جایگاه فعلی خود طی کرده است؛ تا جایی که از تسلیم در 80 ساعت در زمان جنگ جهانی دوم به تحقق وعده صادق در 5 ساعت رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، ارتش جمهوری اسلامی ایران که امروز با صلابت و اقتدار به عنوان یکی از دو بال قدرتمند توان نظامی کشور، با تقدیم شهدای متعدد در طول سالیان پس از انقلاب، برای خدمت رسانی حاضر است، مراحل و چالش‌های مختلفی را برای رسیدن به جایگاه فعلی خود طی کرده است.

با پیروزی انقلاب و تحول و دگرگونی در همه عرصه‌ها، یکی از مسائل مطرح بخصوص در نیروهای مسلح این بود که دیدگاه انقلاب و امام نسبت به ارتش و تکلیف ارتش در نظام اسلامی چیست؟ در همین راستا شاید بتوان بدون اغراق گفت یکی از افرادی که از ابتدا به توانمندی و مردمی بودن ارتش اعتقاد قلبی داشت و با هوشمندی تمام برای دفاع از ارتش ایستاد، امام خمینی (ره) بود، درواقع ایشان با اتخاذ این رویکرد در قبال ارتش، توطئه دشمنان در ابتدای انقلاب برای ضربه به نیروهای نظامی کشور را خنثی کردند و طی پیامی تاریخی بر ضرورت حفظ ارتش و انجام وحدت و نظم در ارتش تاکید نمودند.

اعلام روز ارتش و خنثی کردن توطئه دشمنان توسط امام خمینی (ره)

در روز ۲۶ فروردین ماه سال ۱۳۵۸ بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، در پیامی خطاب به ملت شریف و مبارز ایران روز ۲۹ فروردین را «روز ارتش» اعلام کردند تا ارتش محترم در این روز در شهرستان‌های بزرگ با ساز و برگ به رژه بپردازند و پشتیبانی خود را از جمهوری اسلامی و ملت بزرگ ایران و حضور خود را برای فداکاری در راه استقلال و مرزهای کشور اعلام کنند، همچنین از مردم خواستند تا حضور خود از ارتش حمایت کنند زیرا ارتش اکنون در خدمت ملت و اسلام است.

در شرایطی که در ابتدای انقلاب گروه‌های مختلف به بهانه وابستگی ارتش به نظام شاه، شعار انحلال ارتش را سر می‌دادند، امام خمینی (راه) که از فداکاری و دلدادگی عموم ارتشان به انقلاب اسلامی آگاه بودند سعی کردند تا با اعلام روز ارتش، حمایت خود را از این نهاد مهم که از روزهای اول انقلاب برای خدمت رسانی حاضر بود اعلام کنند و همین رویکرد هوشمندانه سبب شد تا ارتش جمهوری اسلامی در شرایط نابسامان آغاز جنگ، حفظ شود و با حضور در جبهه‌های مختلف از خاک کشور دفاع کند. یگان هوانیروز ارتش یکی از واحدهای نظامی ارتش بود که پیش از انقلاب با رقم زدن صحنه تاریخی بیعت با امام خمینی، نقش بسیار مهمی در تسریع روند پیروزی انقلاب ایفا کرد و بعد از پیروزی انقلاب نیز با حضور در عملیات‌های هوایی مختلف، از تمامیت ارضی کشور دفاع کرد.

هوانیروز؛ نخستین یگان نظامی که به مردم پیوست

امیر سرتیپ خلبان علی اقلیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در همین راستا اظهار کرد: در زمان انقلاب نخستین یگان نظامی که همبستگی خود را با مردم اعلام کرد و در مسجد سید اصفهان به شکل سازمان یافته این همبستگی را اعلام کرد، هوانیروز بود.

وی با اشاره به اعزام هوانیروز به عنوان نخستین واحد نظامی سازمان یافته به کردستان، افزود: هوانیروز بلافاصله ۱۰ روز پس از پیروزی انقلاب برای مقابله با قائله کردستان اعزام شد و در روزهای آغاز دفاع مقدس که هنوز واحدهای زمینی شکل و سازمان نیافته بود، هوانیروز گروه‌های رزمی و واحدهای آتش خود را در نقاط مختلف غرب و جنوب کشور مستقر کرد.

فرمانده پایگاه هوانیروز شهید وطن‌پور، آثار باقی مانده از تانک‌های منهدم شده توسط تیم‌های آتش هوانیروز در دشت ذهاب را گواه حضور در جنوب و غرب کشور دانست و گفت: تیم‌هایی که با مدیریت سردارانی مانند شهید سهلیان، شهید کشوری، شهید شیرودی، شهید پیشگاه‌هادیان به این مناطق اعزام شد، رشادت و شجاعت خود را برای همیشه در تاریخ ماندگار کردند.

وی درباره نقش هوانیروز در دوران هشت ساله دفاع مقدس خاطرنشان کرد: به طور قاطع می‌توان اعلام کرد در دوران دفاع مقدس هیچ عملیاتی نبود که هوانیروز به عنوان یکی از عناصر اصلی آن عملیات شرکت نکرده باشد و چه بسا در اوایل جنگ برخی از عملیات را هوانیروز به تنهایی و بدون حضور نیروی زمینی انجام داد از جمله عملیاتی که در تپه‌های الله و اکبر و بازی دراز انجام شد.

ارتش در مسیر خودکفایی

به مرور زمان ثمره اعتماد و حمایت رهبر کبیر انقلاب از نیروهای ارتش بیش از پیش آشکار شد و با تاکید ایشان و آیت الله خامنه‌ای در سال‌های ابتدایی جنگ بر لزوم دستیابی به خودکفایی در تولید و نگهداری سلاح‌های مختلف، پتانسیل‌های نهفته درون نیروهای نظامی کشور به عرصه ظهور رسید و روند رشد ارتش آغاز شد، تا جایی که امروز با اتکا به روحیه خودباوری به تولید انبوه تسلیحات پیشرفته بومی رسیده‌ایم و در رزمایش‌ها و عملیات‌های مختلف، با به نمایش گذاشتن این تجهیزات قدرت نظامی خود را به رخ مستکبران جهان می‌کشیم.

امیر سرتیپ دوم خلبان صمد نوری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: پرسنل نیروی هوایی از اوایل انقلاب در پیروزی انقلاب اسلامی نقش داشته و در ادامه هشت سال دفاع مقدس آمادگی کامل خود برای حفظ و حراست از امنیت کشور را نشان داده‌اند. در حال حاضر نیز یکی از هواپیماهای استراتژیک (F14) برای دفاع از امنیت کشور و به خصوص دفاع از حریم هسته‌ای در استان اصفهان قرار گرفته است و این موضوع نشانگر آمادگی شبانه روزی این پایگاه است. این پایگاه هر روز بر توان رزمی خود افزوده و آن را ارتقا می‌دهد.

وی افزود: نیرو هوایی نیروی تجهیزات محور است و اگر رسیدگی به تجهیزات آن انجام نشود، احتمال زمین‌گیر شدن این نیرو وجود دارد. با توجه به پروازهای هواپیماها با سلاح‌های بومی که اخیراً که در طول چندسال اخیر روی هواپیماها نصب شده است آمادگی نیروی هوایی مشهود است. بومی شدن از زمان جنگ که از ساخت یک قطعه کوچک در جهاد خودکفایی شروع شد و افراد را برای خودکفایی‌های بیشتر مصمم کرد.

فرمانده پایگاه هشتم شکاری شهید بابایی اصفهان تاکید کرد: خدا را شاکریم علاوه بر آنکه هواپیماهای که ۴۰، ۴۵ سال گذشته هنوز می‌پرند، به روز نگه داشته شده‌اند و هر روز سیستم‌ها ارتقا می‌یابند، هواپیماهای جدیدی نیز در کنار آنها ساخته شده که تمام این موارد از توانمندی‌های داخلی کشور خبر می‌دهد؛ از هواپیمای صاعقه و کوثر گرفته تا هواپیمای A90 که در پایگاه شهید بابایی پرواز می‌کنند و افتخار می‌کنیم که نیروی هوایی در مورد شعار «ما می‌توانیم» قدم‌های خوبی برداشته و علاوه بر تسلیحات بومی که به تولید انبوه رسیده‌اند و یکی پس از دیگری به ما واگذار می‌شود، در بحث ساخت هواپیماهای با سرنشین به نحو احسن عمل کرده و در راستای هواپیمای بی‌سرنشین نیز هم قدم‌های خوبی برداشته شده است.

از تسلیم در ۸۰ ساعت تا تحقق وعده صادق در ۵ ساعت

امروز با نگاهی به تاریخ ۲۰۰ سال اخیر ایران عزیز، به خوبی می‌توان اهمیت قدرت امروز ارتش کشور را متوجه شد. در یک نمونه اگر در یک مرور تاریخی به سوم شهریور ۱۳۲۰ بازگردیم، ایران در شرایطی قرار گرفت که از شمال و جنوب در جنگ جهانی دوم مورد حمله شوروی و انگلیس قرار گرفت و کشور ظرف ۸۰ ساعت اشغال شد. در کتاب شهریور ۱۳۲۰ آمده است در ۴ مرداد ۱۳۲۰ در تهران مانور نظامی توسط ارتش شاهنشاهی برگزار شد که در آن مانور شاه از فرماندهان نظامی و مستشاران خارجی می‌پرسد اگر متفقین به ایران حمله کنند ارتش ما تا چه مدت می‌تواند دفاع کند؟ یکی از مستشاران فرانسوی پاسخ می‌دهد: اعلیحضرت بفرمائید چند دقیقه!

مرور این حوادث نشان می‌دهد ارتش کشورمان چگونه از ناتوانی در زمان شاه، در سایه آرمان‌های انقلاب اسلامی به جایگاهی رسیده است که در یک نمونه دوشادوش نیروهای سپاه پاسداران می‌توانند با رقم زدن عملیات عظیمی مانند عملیات «وعده صادق» قدرت‌های بزرگ نظامی زمان را متحیر کرده و با تاسی به آموزه‌های اسلام و آیه «أَشِدَّاء عَلَی الْکُفَّارِ رُحَمَاء بَیْنَهُمْ» به جهان اعلام کنند هرگز به دشمن اجازه عبور از خط قرمزهای جمهوری اسلامی را نمی‌دهند.

نکته‌ای که امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی، وزیر دفاع نیز به آن اشاره کرد و در پیام خود به مناسبت روز ارتش گفت: همکاری و مشارکت ارتش با سایر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی به ویژه تعامل مثال‌زدنی با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منجر به خلق صحنه‌های بدیع و باشکوهی گشت که نمونه بارز و موفق آن در اجرای کامل و بی نقص عملیات «وعده صادق» محقق گردید.

امیر سرتیپ دوم محمدرضا فولادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در همین راستا اظهار کرد: ارتش ما امروز یک ارتش معنویت محور سه بعدی است، که بعد اول آن نظم و انضباط اعم از انضباط ظاهری و معنوی است، بعد دوم آمادگی فردی و یگانی است و بعد سوم نیز توانمندی دانشی و مهارتی است و این ابعادی است که ارتش انقلابی جمهوری اسلامی ایران را انشاالله با طی مسیر ایثار و جهاد و مقاومت به یک ارتش آماده ظهور خواهد رساند.

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزهای دفاع مقدس ارتش با بیان اینکه الگوهای زیادی در ارتش وجود دارد گفت: شهدای گرانقدر ارتش همگی ستاره و الگو هستند؛ شهید صیاد شیرازی، شهید قرنی و شهدای مدافع حرم از جمله شهید یداللهی منفرد، شهید قوطاسلو، شهید ذوالفقاری نسب، شهید زرهرند، شهید شیبک، شهید همتی و جودی ثانی شهدایی هستند که می‌توانند برای جوان امروز الگو باشند.

فولادی تاکید کرد: ارتش دو بعد دارد که ارتش فدای ملت یک بعد آن است، بعد اول ارتش مقابله با دشمنان است که مطابق «اشدا علی الکفار» است و روی دیگر آن همراهی با مردم هست که مطابق «رحما بینهم» است.

وی در انتها تصریح کرد: ارتش به دلیل اینکه مردمی‌ترین ارگان است، از مردم با مردم برای مردم و در خدمت است و همه توان ارتش آماده است تا در هر شرایط، زمان و مکانی با تمام وجود به مردم خدمت کند.

ارتش آماده برای خدمت‌رسانی

اگرچه ارتش یک نیروی نظامی محسوب می‌شود اما این امر سبب نشده تا این نهاد مردمی از خدمت به مردم باز بماند و در طول سال‌های پس از انقلاب، همواره با حضور در عرصه‌های مختلف، از امداد رسانی در شرایط سیل و زلزله گرفته تا محرومیت زدایی و کمک به مردم مناطق مختلف کشور برای خدمت رسانی حاضر شده است.

امیر سرتیپ دوم ستاد سیاوش میهن‌دوست در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خصوص خدمات ارتش اظهار کرد: در زمینه مردم‌یاری ملت ایران و در موضوعاتی چون سیل، زلزله، محرومیت‌زدایی و آبرسانی خدمات ارزنده‌ای توسط نیروهای جان بر کف ارتش انجام شد و به صورت مفرط و مداوم در اختیار مردم غیور ایران اسلامی در اقصی نقاط کشور قرار گرفت.

وی افزود: در زلزله کرمانشاه مقام معظم رهبری در دیدار با نیروی زمینی ارتش فرمودند، «این حضور در زلزله غرب کشور بسیار مؤثر و انصافاً یک عملکرد خوب بود. یعنی احساس می‌شد مردم قدردان ارتش و نیروی زمینی هستند.» این اعتماد و قدردانی حضرت آقا از نیروی زمینی که یکی از نیروهای ارتش است جای بسی افتخار برای ارتشیان است که امیدواریم بتوانیم در همین راستا قدم برداریم و به معنای واقعی شعار ارتش فدای ملت را برای مردم معنا و تبیین کنیم.

ارشد نظامی ارتش در استان اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: ارتش در کنار سایر نیروهای مسلح همدلی، تعامل، هم‌افزایی و برادری را حفظ کرده است. این تعامل و برادری باعث می‌شود چشم دشمنان قسم خورده و دشمنان اسلام و ملت ایران کور شود و دشمنان مأیوس شوند. هرچقدر همدلی و انسجام بیشتر حفظ شود دشمنان به شکست خود اعتراف خواهند کرد.

میهن‌دوست ادامه داد: اکنون شاهد هستیم که دشمن به شکست خود اعتراف کرده و به یقین رسیده است که نمی‌تواند نیروهای مسلح ایران و کشور عزیزمان را شکست دهد.

کد خبر 745321

دیگر خبرها

  • «آیین‌نامه پیشگیری و مبارزه با رشوه» اصلاح و بازنویسی شود
  • حرکت جدید و عجیب ترامپ برای بردن در انتخابات آمریکا
  • پیامد تردید نسبت به یکی از متهمان پرونده ۶ ژانویه برای ترامپ
  • رژه روز ارتش در سنندج
  • سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه شد؟
  • از تسلیم در ۸۰ ساعت تا تحقق وعده صادق در ۵ ساعت
  • صدور اعتبار نامه نمایندگان منتخب تهران در مجلس دوازدهم
  • سالانه ۱۰ میلیارد مترمعکب آب از کشور خارج می‌شود
  • حضور در انتخابات از پشت میله‌های زندان؟
  • رأی اعتراضی مردم این استان به اصولگرایان است یا اصلاح طلبان؟