Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سمنان- ايرنا- معاون فني اداره کل منابع طبيعي و آبخيز داري سمنان گفت: اجراي طرح بيابانزدايي براي جلوگيري از تشديد کانون فرسايش بادي و ريزگردها در اين استان نيازمند اعتبار است.

علي اصغر جلالي روز سه شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: به دليل طولاني مدت بودن روند پرداخت اعتبارات به پيمانکاران به دليل اسناد خزانه اي ، انان کمتر راغب به کار در حوزه بيابانزدايي هستند ومنابع طبيعي اکنون با کمبود پيمانکاران حرفه اي روبه رو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اظهارداشت : تخصيص نيافتن اعتبارات مصوب شده از ديگر معضلات اجراي طرح هاي بيابانزدايي است که بيش از کمبود اعتبار رنج آور است.
جلالي يادآورشد : اعتبار مصوب سال گذشته 113 ميليارد ريال شامل 13 ميليارد ريال استاني و يکصد ميليارد ريال ملي بود که از اين ميزان 80 درصد استاني و 45 درصد ملي تخصيص يافت.
وي اظهار داشت : از 9ميليون و 700هزار هکتار مساحت استان در حدود پنج ميليون و 200 هزار هکتار عرصه هاي بياباني تشکيل مي دهد ، سمنان سومين استان بياباني کشور و داراي اقليم خشک و نيمه خشک است،
وسعت بيابان در اين استان لزوم و اهميت بيابانزدايي را 2 چندان مي کند.
وي با بيان اين که بيش از 20 درصد مساحت کشور را بيابان تشکيل مي دهد گفت : سرانه بيابان در مقياس جهاني 0.22 هکتار است و اين در حاليست که سرانه بيابان در کشور بيش از مقياس جهاني و در حدود نيم هکتار است.
وي ادامه داد : بيابان در 18 استان و 98 شهرستان کشور گسترش دارد و 32 ميليون هکتار از مساحت کشور را اراضي بياباني تشکيل مي دهد و از اين ميزان 20 ميليون هکتار در معرض فرسايش بادي و 6 ميليون هکتار از اراضي در معرض فرسايش بادي در کانون بحراني فرسايش بادي قرار دارند و در استان سمنان نيز براساس مطالعات انجام شده 22 منطقه کانون بحراني فرسايش بادي وجود دارد.
وي خاطر نشان کرد : سال گذشته در بيش از 10 هزار هکتار از اراضي ملي استان سمنان عمليات بيابان زدايي انجام شد و نهال کاري در سه هزار و 500 هکتار در 50 منطقه اين استان ، بذر پاشي ، کنترل هرز آب در 6 هزار و 500 هکتار ، احداث بادشکن به طول يکصد کيلو متر با مشارکت مردمي و اجراي طرح ترسيب کربن با هدف توانمندسازي جوامع مناطق بياباني مجموعه اي از اقدامات صورت گرفته در سال گذشته است.
به گزارش ايرنا ،عرصه منابع طبيعي استان سمنان 9 ميليون و 700 هزار هکتار وسعت دارد که شامل پنج ميليون و 200 هکتار بيابان، سه ميليون و 700 هزار هکتار مرتع و 352 هزار هکتار جنگل است.
بر اساس مصوبه کنوانسيون جهاني مقابله با بيابان زايي سازمان ملل متحد 17 ژوئن ميلادي برابر با 27 خرداد به عنوان روز جهاني مقابله با بيابان زدايي نامگذاري شده و شعار امسال سرزمين ارزشمند است براي حفظ و احياي آن سرمايه گذاري کنيم است.
7342/6026
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۵۶۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص بیش از ۲ هزار میلیارد ریال برای اجرای پروژه های راه و شهرسازی استان قم

تین نیوز

 رئیس اداره برنامه، بودجه، جذب سرمایه وتجهیز منابع اداره کل راه و شهرسازی استان قم از اختصاص بیش از ۲۰۰۰ میلیارد ریال منابع مالی برای اجرای پروژه های عمرانی این اداره کل طی سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، علیرضا باقری اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای تخصیص داده شده به پروژه های بهسازی محور قم-نیزار، احداث قم-کهک، بهسازی جاده قم-آوه بالغ بر ۱۴۰۴ میلیارد ریال بوده است.

باقری افزود: در سال گذشته ۱۳ کیلومتر از ۲۶ کیلومتر طرح احداث محور قم ـ کهک به همراه تقاطع غیر همسطح ورجان با اعتباری بالغ بر ۳۸۰۰ میلیارد ریال تکمیل و به بهره برداری رسیده است

وی تصریح کرد: در این پروژه بالغ بر ۲۰۰۰ میلیارد ریال از مطالبات پیمانکاران پرداخت نشده است و برای احداث ۱۳ کیلومتر باقی مانده و چند دستگاه پل و تقاطع حدود ۷۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار دیگر مورد نیاز است.

باقری توضیح داد: عملیات بهسازی ۸ کیلومتر از محور قم ـ نیزار با پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصد در حال اجراست و قرارداد بهسازی ۹ کیلومتر از محور قم ـ آوه با اعتبار مورد نیاز حدود ۱۵۰۰ میلیارد ریال منعقد شده و در انجام است.

وی افزود: برای اجرا و تکمیل ۳ باب مدرسه و یک باب کلانتری و ساماندهی منازل اطراف امامزاده موسی مبرقع (ع) واقع در بافت فرسوده و سکونت گاه غیر رسمی و همچنین تهیه طرح جامع شهر قم از محل ردیف های متمرکز وزارت راه و شهرسازی بیش از ۶۸۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص داده شده و دو باب مدرسه شیخ آباد و ثامن الحجج با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصد در مرحله تکمیل و اتمام پروژه است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اختصاص بیش از ۲ هزار میلیارد ریال برای اجرای پروژه های راه و شهرسازی استان قم
  • اختصاص 350 میلیارد ریال اعتبار برای توسعه طرحهای آبیاری در شهرستان مهاباد
  • شرط ۲ برابر خرید برای استفاده کالا برگ نیازمند بازنگری است
  • تخصیص ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای فاز سوم پروژه‌‎های زودبازده
  • اجرای عملیات آبخیزداری نیازمند حدود ۳.۵ همت اعتبار است
  • استقبال ۷۲ درصدی تهرانی‌ها از مرحله سوم طرح کالابرگ
  • نیاز به ۹۰‌ همت اعتبار برای تکمیل پروژه آزادراه حرم تا حرم
  • تکمیل طرح های راهداری مرکزی نیازمند ۸۶۰ میلیارد تومان اعتبار است
  • تخصیص ۱۲۰۰ میلیارد تومان برای پروژه‌‎های زودبازده مشهد
  • جهش ۲۲ پله‌ای فارس در اجرای طرح نهضت ملی مسکن