Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد - رئیس جهاد کشاورزی استان یزد گفت: با توجه به بحران کم آبی در استان یزد، اصلاح الگوی کشت، ترویج کشت گیاهان داروئی، توسعه و ترویج کشت گیاهان کم آبخواه و کشت متراکم گلخانه ای در استان از سیاستهای سازمان جهاد کشاورزی استان یزد برای مقابله با بی آبی در استان است.

سید جمال سجادی پور در گفتگو با خبرنگار قدس آنلاین اظهارداشت : بالغ بر ۲۰ درصد از اراضی استان تحت پوشش آبیاری های نوین قرار گرفته این سازمان با ارائه مشوق هائی مانند پرداخت اعتبارات بلاعوض و تسهیلات بانکی ، سعی در تشویق کشاورزان و ایجاد فرهنگ مصرف بهینه آب را برای کشاورزان دارد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود : برای اجرای سیستم های آبیاری تحت فشار وایجاد استخر و شبکه گذاری تا مزرعه از اعتبار استانی و خود کشاورزان استفاده می شود  و هزینه اجرای آبیاری  تحت فشار از طریق هزینه های ملی تامین می شود.  ۲۲۵۰۰ هکتار از اراضی قابل کشت استان تا پایان سال ۱۳۹۶ تحت پوشش سامانه های نوین آبیاری قرار گرفته که از این میزان۳۰۰۰ هکتار آن در سال ۹۶ انجام گرفته است.

سجادی پورتصریح کرد: زمین های قابل کشت در استان بیش از ۱۵۹هزار هکتار بوده  که به دلیل خشکسالی های متمادی تنها ۱۱۸هزارهکتار از اراضی استان قابل کشت است که در سال ۹۵ سطح زیر کشت محصولات کشاورزی استان ۱۱۷هزار هکتار بوده است.

وی افزود: از سال ۹۶ در اجرای برنامه حذف وکاهش سطح زیرکشت محصولات پر آبخواه طی یک دوره کوتاه مدت ۱۲ هزار هکتاراز سطح زیر کشت محصولات پر آبخواه  کاملاً حذف و بیش از ۲۱ هزار هکتار نیز محصولات کم آبخواه جایگزین آنها خواهد شد.  همچنین ۲۱۰۰۰ هکتار ازسطح زیر کشت محصولات پرآبخواه جایگزین محصولات کم آبخواهی مانند: گیاهان دارویی، زعفران، گل محمدی، زرشک، عناب، پسته، زیتون، زیره، ارزن، کتیرا و ... می شود .

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اصلاح الگوی کشت بحران کم آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۵۶۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، مدیر گروه خدمات بیمه‌ای بانک کشاورزی خوزستان گفت: کشاورزانی که محصولات خود را بیمه کرده اند می‌توانند با مراجعه حضوری به کارگزاری‌های بیمه کشاورزی و یا از طریق کد دستوری که در بیمه نامه آنها قرار دارد، درخواست خسارت کنند.
محمد آلاله افزود: ارزیابان بیمه نیز در اسرع وقت با مراجعه به مزارع میزان خسارات را بررسی می کنند و سپس از طریق صندوق بیمه غرامت کشاورزان پرداخت می‌شود.
وی با اشاره به بیمه ۴۴۶ هزار هکتار از محصولات و مزارع کشاورزی استان گفت: از این میزان ۳۹۳ هزار هکتار بیمه جامع و ۵۳ هزار هکتار بیمه آتش سوزی هستند.

دیگر خبرها

  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون
  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • برداشت گل محمدی از ۵۰۰ هکتار از گلزار‌های خراسان شمالی
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • یکپارچه سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی شمال کشور با سرمایه گذاری چینی‌ها