Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛صادق پور،مدیرعامل شرکت آبفای قم ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان قم با اشاره به وضعیت اقلیمی ایران اظهار کرد: کشورمان در اقلیم خشک است و استان قم هم به لحاظ خشکی هوا و بارندگی شرایط متفاوت تری نسبت به متوسط کشور دارد.

وی ادامه داد: هفته صرفه جویی در مصرف آب از یکم تا هفتم تیرماه است و نامگذاری این هفته گامی برای تذکر به مردم برای کاهش مصرف آب است، تک تک اعضای جامعه باید خودشان را نسبت به وضعیت موجود دغدغه مند بدانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم افزود: متوسط مصرف آب در استان به ازای هر فرد، 160 لیتر در شبانه روز است که با توجه به وضعیت قم عدد خوبی نیست. 85 درصد منابع آب استان قم از خارج از این استان تامین می‌شود و با توجه به این مساله باید مصرف آب در استان کاهش پیدا کند.

صادق پور با اشاره به پوشش شبکه آب در استان قم اظهار کرد: 100 درصد جمعیت شهری این استان دسترسی به شبکه آب دارند، همچنین 30 درصد جمعیت شهری استان قم به شبکه فاضلاب وصل هستند. اکنون 312 هزار اشتراک آب در استان داریم که این عدد در طول یک سال اخیر دو درصد افزایش داشته است.

وی تعداد مشترکان آب در استان را 484 هزار مورد دانست و افزود: تعداد اشتراک فاضلاب در استان قم 87 هزار اشتراک است که 11 درصد در یک سال اخیر افزایش داشت، همچنین 322 هزار متر مکعب مخازن ذخیره آب در استان قم داریم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم افزود: طول خطوط جمع آوری فاضلاب در استان، 975 کیلومتر است و در مجموع جمعیت زیرپوشش شبکه آب در استان قم، یک میلیون و 258 هزار نفر است، در حال حاضر محل تامین آب شهر قم و سه شهر دیگر و 40 روستا از سرشاخه‌های دز و سد 15 خرداد است که آب این دو منبع، 86 درصد آب مصرفی استان قم را تشکیل می‌دهد.

صادق پور با اشاره به برنامه های شرکت آب و فاضلاب استان قم در سال جاری اظهار کرد: از جمله برنامه‌های این شرکت، اجرای شبکه فاضلاب در شهرک قدس بود و این شبکه قابل بهره برداری است. همچنین عملیات اجرایی احداث شبکه فاضلاب پردیسان توسط 6 پیمانکار شروع شده است و کلنگ این طرح توسط رئیس مجلس شورای اسلامی به زمین زده زده می‌شود.

وی ادامه داد: هزینه اجرای کل پروژه فاضلاب پردیسان 150 میلیارد تومان است، اکنون برنامه این است که بخش‌هایی از مناطق پردیسان به شبکه فاضلاب شهر قم وصل شود که برای این کار 20 میلیارد تومان تاکنون تخصیص پیدا کرده است. این کار تا پایان سال 98 صورت می‌گیرد تا مشکل مناطق از پردیسان در خصوص فاضلاب حل شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم افزود: آزمایشگاه‌های این شرکت را تجهیز کردیم تا آزمایش‌های شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی را روی آب انجام بدهیم.

صادق پور در پایان خاطرنشان کرد: در سال گذشته 15 هزار انشعاب فاضلاب در استان قم واگذار شد که فراتر از پیش‌بینی‌ها بود. در سال 96، 22 میلیون مترمکعب فاضلاب در استان تصفیه شد، همچنین اکنون قرائت آمار کنتورهای آب در استان قم به صورت آنلاین است.

انتهای پیام/ش

نشست خبری شرکت آبفای قم با اصحاب رسانه 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آب و فاضلاب خشکسالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۵۶۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایداری جریان تامین و توزیع آب شرب شهر‌ها و روستا‌های استان یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، مخلصی از آماده باش کامل پرسنل و تجهیزات اکیپ‌های مدیریت بحران در این شرکت خبر داد و گفت: با توجه به شدت بارش‌ها در برخی شهرستان‌های استان تمامی تجهیزات حوزه آب و فاضلاب، ماشین آلات سنگین و تجهیزات مقابله با بحران در حال امدادرسانی به مردم و هم استانی‌ها هستند.
وی، تعداد اکیپ‌های عملیاتی و پشتیبانی مدیریت بحران آبفا را ۱۱۹ تیم عنوان کرد و افزود: بیش از ۲۶۰ نفر اعم از پرسنل این شرکت و پیمانکاران با ۱۰۰ دستگاه ماشین آلات سبک و سنگین در حال آماده باش کامل برای مقابله با هر گونه حوادث احتمالی هستند.
مدیر دفتر بحران و پدافند غیر عامل شرکت آبفای استان یزد، از بیش از هزار و ۵۰۰ تماس مردمی و انجام بیش از ۴۰۰ عملیات امدادی در حوزه آب و فاضلاب طی روز‌های چهارم و پنجم اردیبهشت خبر داد و گفت: علاوه بر این تعداد عملیات، در صورت نیاز با فرمانداریها، شهرداری ها، ادارات راهداری و آموزش و پرورش همکاری لازم انجام شد.
مخلصی ادامه داد: علیرغم بروز شرایط اضطراری در استان طی چهار روز بارندگی، جریان تامین و توزیع آب شرب در شهر‌ها و روستا‌های استان پایدار بوده و فقط پنج مورد قطعی آب با میانگین یک ساعت گزارش شده است.

دیگر خبرها

  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • آغاز عملیات اجرایی هدایت آب‌های سطحی استان یزد
  • پایداری تامین و توزیع آب شرب شهر‌ستانها و روستا‌های استان یزد
  • پایداری جریان تامین و توزیع آب شرب شهر‌ها و روستا‌های استان یزد
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • اجرای طرح تعویض کنتورهای فرسوده در استان مرکزی
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی بیش از ۵ هزار واحد نهضت ملی مسکن
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش - سراوان
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش سراوان + عکس