Web Analytics Made Easy - Statcounter



به گزارش ایسکانیوز، سید دانیال محبی، دوشنبه شب در نخستین شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در سال جاری که در استانداری برگزار شد، با اعلام افزایش ۸۷ درصدی تولید مواد مخدر در افغانستان طی سال ۲۰۱۷ گفت: سیستان و بلوچستان به لحاظ مجاورت با کشور افغانستان به عنوان بزرگترین تولید کننده مواد مخدر در جهان، گفت: افزایش این میزان تولید مواد مخدر میزان قاچاق آن را از طریق مرزهای استان افزایش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شهدای بسیاری را تقدیم کرده و خسارت‌ها و تبعات منفی فراوان اجتماعی را متحمل شده است که به این دلیل باید مورد توجه بیشتر مسئولان کشوری قرار گیرد.
وی افزود: سیستان و بلوچستان به عنوان خط مقدم مقابله با قاچاق مواد مخدر است که شهدای بسیاری را تقدیم کرده و خسارت‌ها و تبعات منفی فراوان اجتماعی را متحمل شده است که به این دلیل باید مورد توجه بیشتر مدیران و مسئولان کشوری قرار گیرد.
رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با بیان اینکه میانگین سن شروع مصرف مواد مخدر در کشور ۲۴ و سه دهم سال می باشد و این رقم برای سیستان و بلوچستان ۱۹ و ۶ دهم سال است، افزود: افزایش تقاضا و پایین آمدن میانگین سن مصرف مواد مخدر انگیزه قاچاق بیشتر مواد مخدر را برای سوداگران و عرضه کنندگان مواد افیونی بیشتر کرده است.
محبی ادامه داد: دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی و مطالعاتی باید دلایل روی آوری به مصرف مواد مخدر را مورد مطالعه و تحقیق قرار دهند و نسخه ای مطابق با فرهنگ، مسائل و مشکلات استان، برای رفع این معضل که مشکلات اجتماعی را در پی دارد ارائه دهند.
سرپرست دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان هم در ابتدای این جلسه به ارائه گزارش عملکرد این شورا در سال ۱۳۹۶ پرداخت و گفت: در سال گذشته ۲۲۷ تن انواع مواد مخدر از سوداگران مرگ کشف و ضبط شده است.
امیری همچنین از افزایش چشمگیر کشفیات مواد مخدر صنعتی در سال گذشته خبر داد و ادامه داد: کشف ماده مخدر شیشه ۲۴۶ درصد و مرفین ۳۲۴ درصد افزایش داشته است.
وی افزود: در حوزه فرهنگی و پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر تعداد ۱۲ هزار و ۵۳۰ نفر در محیط خانه و ۱۵ هزار و ۶۳۰ نفر هم در محیطهای آموزشی مربوطه تحت پوشش حمایتی و ترک اعتیاد و حرفه آموزی قرار گرفته اند.

900

سیستان و بلوچستان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۵۶۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استعدادهای برتر ادبی و هنری سیستان و بلوچستان حمایت شوند

 رضا شریفی در جشنواره استعدادیابی از مدرسه و محله تا انجمن که در سالن همایش‌های بین‌المللی پردیس دانشگاه زابل برگزار شد، با بیان اینکه ضریب هوشی نخبگان و دانش‌آموزان سیستان و بلوچستان از سطح ملی فراتر است و این را ثابت کرده‌اند، بیان کرد: ریش‌سفیدان و مسئولان باید جوانان، نوجوانان و نخبگان شناسایی شده را جدی بگیرند و حمایت و هدایت کنند تا در جایگاه تصمیم‌گیری و مشورت دادن به تیم مدیریت استان و کشور قرار بگیرند.

وی افزود: سیستان و بلوچستان در سال گذشته افتخارات ارزشمندی کسب کرد همچنین در شاخص‌های توسعه و زیرساخت‌ها نیز رشد و پیشرفت چشمگیری داشت که گام برداشتن مستلزم پیوست اجتماعی، فرهنگی و هنری است و امنیت بدون پیوست فرهنگی و اجتماعی امنیت با ثباتی نخواهد بود.

معاون استاندار با اشاره به اینکه امنیت باید اجتماعی باشد تصریح کرد: داشتن استعداد و دغدغه در این زمینه می‌تواند به امن شدن و خوشنامی و معرفی استعدادهای سیستان و بلوچستان کمک کند.

وی با بیان اینکه این استان بالاترین سطح شناخته شده معادن در حوزه‌های مختلف را دارد و محروم نیست ادامه داد: انرژی شناخته شده و ظرفیت معادن این منطقه با ذخیره شناسایی شده نفت خوزستان برابری می‌کند.

شریفی تشریح کرد: اگر می‌خواهیم سیستان و بلوچستان را با هزینه کمتری مدیریت کنیم باید یک شورای مشورتی پیش‌کسوتان و ریش‌سفیدان و یک شورای مشورتی از جوانان، نوجوانان و نخبگان منتخب شناسایی شده این رویداد تشکیل دهیم.

وی افزود: سال گذشته در سیستان و بلوچستان اتفاقات خوبی رقم خورد و تیم مدیریتی استان توانست به میزان چندبرابر اعتبارات سالانه اعتبار جذب کند و طرح‌های بزرگی در استان شروع شد و قرار است امسال به بهره‌برداری برسد که شاهد شکوفایی استان باشیم.

 معاون استاندار گفت: ما به‌اندازه کافی در استان از تعصبات قومی و مذهبی هزینه داده‌ایم و باید حل شود و ما هنرمندان و بزرگانی داریم که تاریخ‌ساز شده‌اند.

وی با بیان اینکه یک طرح تمام شده بهتر از ۱۰ طرح نیمه‌تمام است، تأکید کرد: مسئولان و نمایندگان مردم باید اولویت‌های سیستان و بلوچستان را شناسایی کرده و همه ما متمرکز شویم و آن را به نتیجه برسانیم و عقب‌ماندگی‌ها را باید جبران کنیم.
 
گفتنی است؛ هم‌زمان با برگزاری آیین پایانی دومین رویداد از محله و مدرسه تا انجمن، تفاهم‌نامه همکاری علمی، آموزشی و پژوهشی بین دانشگاه زابل و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان منعقد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • مدیران حوزه کارگری در نماز جمعه سیستان و بلوچستان پاسخگوی مطالبات مردم شدند
  • اگر می‌خواهید با افزایش سن اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید، با این ۸ رفتار خداحافظی کنید
  • استعدادهای برتر ادبی و هنری سیستان و بلوچستان حمایت شوند
  • زاهدان میزبان گردهمایی کشوری مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی
  • تشریح برنامه‌های روز ملی ایمنی حمل‌ونقل در سیستان و بلوچستان
  • مواد شیمیایی ماریجوانا 5 برابر سیگار
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • زاهدان میزبان گردهمایی مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • اعتراض دانشجویان دانشگاه سیستان به انتصاب مجدد مدیر متخلف
  • زاهدان میزبان گردهمایی مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌ها