Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ شفقنا نوشت: نیویورک تایمز در گزارشی به قلم مصطفی آکول مدعی شد: اعتراضات ضد دولتی در روزهای آخر سال ۲۰۱۷ در ایران نشان داد که تعدادی از مردم با سیستم مخالفت دارند. تعداد اندکی از دین خود رنجیده خاطر شده اند، تعدادی به مذاهب دیگر سوق پیدا کرده اند و تعدادی هم به دین مسیحیت گرایش پیدا کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر طبق گزارش های سایت های خبری مسیحی، گرایش به دین مسیحیت در ایران رشد کرده است. یک شبکه تلویزیونی مسیحی نیز مدعی شده است که رشد گرایش به مسیحیت در ایران بیش از دیگر نقاط جهان است. بر اساس مطالعات دو پژوهشگر در سال ۲۰۱۵ توسط دوئین الکساندر میلر از دانشگاه سنت ماری در سن آنتونیو و پاتریک ژوهانسون از موسسه بین المللی سنگاپور تخمین زده شده است تعداد ایرانی هایی که از سال ۱۹۶۰ تا ۲۰۱۰ به دین مسیحیت گرایش پیدا کرده اند حدود ۱۰۰ هزار نفر را شامل می شوند.

به گزارش شفقنا، پیش تر هم حجت الاسلام مهدی امجدی زاده، امام جمعه باخرز که به عنوان جوانترین امام جمعه ایران معروف است از افزایش تعداد کلیساهای خانگی در نیشابور و شیراز خبر داده بود. امجدی زاده، در گفتگو با خبرنگار شفقنا درباره تبلیغ مسیحیت در مناطق مختلف ایران گفته بود:« متاسفانه شیراز پایگاه تبادل افکار ادیان و فرقه های نوظهور تبدیل شده است و مخصوصا مسیحیت در شیراز آمار بسیار بالایی کلیسای خانگی دارند و در حال فعالیت اند. زمانی که در قم بودم، دو منطقه کشور را نسبت به موضوع مسیحیت حساس معرفی کردند که یکی از آنها شیراز و دیگری نیشابور بود. شیراز در زمینه دین مسیحیت به شدت فعالیت می کند.  در روستاهای اطراف شیراز برای تبلیغ مسیحیت، از طریق کمک به مردم به صورت در اختیار گذاشتن پزشک و دندانپزشک به شکل رایگان جوان ها را جذب می کنند. همچنین جلسات جشن و نشاط نیز برگزار می کنند. در نیشابور نیز که یک شهر مسلمان نشین، شیعه نشین و منسوب به اهل بیت (ع) است به شدت کلیسای خانگی افزایش یافته است و با اینکه شهر نسبتا کوچکی است ۱۱ کلیسای خانگی در آنجا وجود دارد.»

حجت الاسلام و المسلمین صابری تولایی، عضو جامعه مبلغین نیز پیش تر به شفقنا گفته بود: «بحث تبلیغ مسیحیت در ایران از دیرباز وجود داشته و در قالب ها و اشکال مختلفی به وقوع می پیوسته است امروز نیز مدتی است که پدیده افزایش تعداد کلیساهای خانگی به ویژه در دو شهر شیراز و نیشابور مطرح است که به تبع آن عده ای در جذب جوانان به دین مسیحیت می کوشند؛ این افراد از طریق فضاهای مجازی افراد را جذب کرده و پس مدتی دوستی آنها را به مکان هایی با عنوان کلیساهای خانگی می کشانند و کم کم نیز آموزه های مسیحیت را برای آنها بیان و ترویج می کنند. حجت الاسلام احمد صابری تولایی، معتقد است که در حال حاضر نه تنها کلیساهای خانگی بلکه بسیاری از مجموعه هایی که رقیب دین مبین اسلام و مکتب  اهل بیت (ع) هستند در حال افزایش اند.»

در همین حال پیشتر هم موسسه پیو در تحقیقاتی در خصوص گرویدن به اسلام و خارج شدن از دین اسلام در آمریکا آورده بود: مطالعه موسسه پیو در سال ۲۰۱۷ درخصوص مسلمانان آمریکا نشان می دهد ۲۴ درصد از افرادی که به عنوان مسلمان بزرگ شده اند، از این دین خارج شده اند. در میان این گروه ۵۵ درصد خود را پیرو هیچ دینی نمی دانند، ۲۲ درصد به مسیحیت گرویده اند و ۲۱ درصد دیگر نیز مذاهب بسیار متنوعی را به عنوان دین خود برگزیده اند. در این میان افرادی که از دین اسلام خارج شده اند بیشتر احتمال دارد مهاجران ایرانی باشند (۲۲ درصد) تا افرادی که تغییر کیش نداده اند. تعداد زیادی از افرادی که سابقا مسلمان بوده اند، ایرانیانی هستند که پس از انقلاب به آمریکا مهاجرت کرده اند.

به گزارش شفقنا به نظر می رسد بخشی از مهاجران ایرانی که قصد پناهندگی در خارج از ایران را طی سال های گذشته داشته اند برای اقامت خود به دین مسیحیت گرویده اند تا راحت تر بتوانند کارت اقامت دریافت کنند.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 مسیحیت مسیحیان مسیحیان ایران مسیحی ها مسیحی شدن جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۶۲۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای وزیر خارجه انگلیس علیه ایران

آفتاب‌‌نیوز :

دیوید کامرون، وزیر خارجه انگلیس روز دوشنبه و در اظهاراتی گفت «پیشنهاد سخاوتمندانه‌ای» برای آتش‌بس ۴۰ روزه در غزه در مقابل آزادی اسرا اسرائیلی وجود دارد.

طبق گزارش الجزیره، وی مدعی شد: ایران با حمایت از حماس در غزه و حوثی‌های یمن (انصارالله) و حزب‌الله لبنان موجب بی‌ثباتی در منطقه می‌شود.

این ادعا در حالی است که انگلیس به همراه آمریکا بار‌ها به خاک یمن حمله کرده‌اند و از حامیان رژیم صهیونیستی در نسل‌کشی در غزه بوده‌اند.

ایران هم بار‌ها اعلام کرده نیرو‌های مقاومت در منطقه بر اساس منافع کشور‌های خود، به مبارزه علیه اشغالگری آمریکا و رژیم صهیونیستی ادامه می‌دهند.

کامرون که در ریاض صحبت می‌کرد، ادامه گفت: اسرائیل باید از راه‌حل ۲ دولتی حمایت کند، زیرا این امر در طولانی مدت به سودش خواهد بود. راه‌حل ۲ دولتی در طولانی مدت امنیت اسرائیل را تضمین خواهد کرد.

اخیرا نیز «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا توافق آتش‌بسی که به حماس پیشنهاد شده را «بسیار سخاوتمندانه» توصیف کرد و گفت حماس باید هرچه سریع‌تر درباره آن تصمیم‌گیری کند.

او مدعی شد که حماس در میان غیرنظامیان مخفی می‌شود و پایان‌نیافتن جنگ غزه به این دلیل است که حماس سلاح‌های خود را کنار نگذاشته، اسرا را آزاد نکرده و خود را تسلیم نکرده است!

بلینکن همچنین مدعی شد که اجرای راهکار ۲ دولتی در مناقشه فلسطین و رژیم صهیونیستی و همچنین عادی‌سازی روابط میان تل‌آویو و کشور‌های منطقه «بزرگ‌ترین ضربه به ایران و حماس» خواهد بود.

او همچنین با طرح این ادعا که حماس تنها مانع حصول توافق آتش‌بس در جنگ غزه است، گفت سران جنبش مقاومت فلسطین باید هرچه سریع‌تر درباره پیشنهادی که به آن‌ها شده تصمیم‌گیری کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • استقبال وزیر تانزانیایی از انتقال دانش فنی ساخت لوازم خانگی ایرانی
  • شیراز میزبان جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور شد
  • ادعای تکراری وزیرخارجه انگلیس علیه ایران
  • وزیر خارجه انگلیس: ایران منطقه را بی ثبات می کند
  • شیراز میزبان برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور می‌شود
  • ادعای وزیر خارجه انگلیس علیه ایران
  • نیویورک‌تایمز: اسرائیل از موضع قبلی خود درباره توافق با حماس کوتاه آمده است
  • عقب‌نشینی اسرائیل از مطالبه اولیه خود درباره آزادی اسرا
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی
  • چرا پخش سریال حشاشین پس از انتشار ممنوع شد؟/ ممیزی سریال‌های خارجی پسینی است