Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندگی > سلامت -
همشهری آنلاین:
وزارت بهداشت، درباره ثبت وضعیت محصولات غیر تراریخته دارای مشابه تراریخته، ابلاغیه صادر کرد.

  به گزارش همشهري آنلاين، مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در نامه‌ای به مسئولان فنی و مدیران عامل شرکت‌های واردکننده و تولید کننده فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی آنها را ملزم کرد در هنگام اخذ IRC نسبت به بارگذاری مدارک و مستندات محصولات غیر تراریخته که مشابه تراریخته آنها وجود دارد در سامانه TTAC مبنی بر (NON GMO) و یا (GMO) بودن هر محموله وارداتی اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش همشهري آنلاين، دکتر وحید مفید در این نامه خطاب به مدیران و مسئولین فنی این شرکت‌ها تاکید کرد: تاییدیه آزمایشگاهی و کنترل تراریختگی و یا عدم تراریختگی انجام و اسناد مرتبط را در بایگانی شرکت نگهداری کنند.

در متن این نامه آمده است:

«احتراما پیرو بخشنامه شماره ۳۰۶۸۸/۶۷۵ مورخ ۹۶/۳/۲۰ در خصوص لزوم کنترل مواد و فرآورده‌های دارای ترکیبات تراریخته، اعم از محصولات وارداتی و یا تولید داخل به اطلاع می‌رساند از صدور تاریخ این نامه می‌بایست تمامی محصولات غیرتراریخته که مشابه تراریخته آنها وجود دارد از قبیل روغن‌ها و دانه‌های (سویا، پنبه دانه، کلزا، ذرت و لستین) در هنگام اخذ IRC نسبت به بارگذاری مدارک و مستندات در سامانه TTAC مبنی بر (NON GMO) و یا (GMO) بودن هر محموله وارداتی اقدام نماید.

لاز م به ذکر است در صورت تولید محصولات و یا در زمان ترخیص محموله‌های وارداتی فوق‌الذکر باید اقدام لازم در خصوص تاییدیه آزمایشگاهی و کنترل تراریختگی و یا عدم تراریختگی انجام و اسناد مرتبط را در بایگانی شرکت نگهداری نمایند.

در همین زمینه: ماجرای ورود محموله پالم تاریخ مصرف گذشته به کشور هشدار نسبت به امکان کمبود برخی داروهای داخلی انحصار واردات داروهای برند شکسته می‌شود اطلاعیه سازمان غذا و دارو درباره چگونگی پیشگیری از مسمومیت با قارچ‌های سمی

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۶۳۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر قیمت گواهی اسقاط برای شماره گذاری هایما / ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد

به گزارش قدس آنلاین، گروه صنعتی ایران‌خودرو در اطلاعیه‌ای با اشاره به تصویب و اجرایی شدن ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو و افزایش مبلغ گواهی اسقاط محصولات مونتاژی، اعلام کرده است که گواهی اسقاط مورد نیاز برای شماره‌گذاری محصول هایما از ۲۵ درصد گواهی اسقاط به ۱.۵ گواهی اسقاط معادل ۵۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان افزایش یافته است.

 قانون ساماندهی صنعت خودرو بالغ بر ۴.۵ سال پیش، مورد بحث مجلس وقت قرار گرفت و در گیرودار رفت‌وآمد به شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام، در نهایت پس از سه سال، در خرداد ماه سال ۱۴۰۱ به تصویب رسید؛ پس از تصویب آن، سه ماه به دولت مهلت داده شد تا آیین‌نامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده را تدوین، تصویب و ابلاغ کند؛ اما به‌جای آنکه این آیین‌نامه تصویب و ابلاغ شود، ماده ۱۰ این قانون را اصلاح کردند و نام "قانون اصلاح ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو" را بر آن نهادند. به عبارت دیگر درست در شهریور ماه ۱۴۰۱ که قرار بود آیین‌نامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده تصویب شود، ماده ۱۰ را اصلاح کردند.

اما ماجرا به همین‌جا ختم نشد و ابلاغ آیین‌نامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده ۱۵ ماهی معطل و بلاتکلیف باقی ماند تا در نهایت در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲، بالاخره این آیین‌نامه ابلاغ شد.

در این آئین‌نامه تعداد گواهی اسقاط حاصل از اسقاط خودروهای فرسوده، افزایش یافته تا بدین ترتیب انگیزه مالکان این دسته از خودروها، برای اسقاط خودرو و جایگزین کردن آن با خودروهای نو افزایش پیدا کند.

به دنبال این موضوع، برخی سایت‌ها و در فضای مجازی موضوعی تحت عنوان "افزایش قیمت محصولات مونتاژی ایران‌خودرو" مطرح شد که براساس آن گفته شده بود "افزایش تعداد گواهی اسقاط برای شماره‌گذاری خودروها، سبب افزایش قیمت محصولات مونتاژی شده است."

ایران‌خودرو: قیمت محصولات تغییری نکرده است 

در پی ابلاغ آیین‌نامه مذکور گروه صنعتی ایران‌خودرو در اطلاعیه‌ای اعلام کرده است:

" براساس مصوبه هیئت وزیران و با توجه به ابلاغ و اجرایی شدن آیین‌نامه اجرایی ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو، گواهی اسقاط مورد نیاز برای شماره‌گذاری خودروهای مونتاژی شامل خانواده هایما، از ۲۵ درصد گواهی اسقاط به ۱.۵ گواهی اسقاط (معادل ۵۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان) افزایش یافته است؛ فلذا مبلغ معادل ارزش ریالی روز گواهی اسقاط در سیستم فروش پیاده‌سازی شده و آیتم ماده ۱۰ قانون ساماندهی خودروهای مونتاژی به مبلغ ۵۲۵ میلیون ریال رسیده است.

بدیهی است بر اساس قراردادهای فروش پرداخت مابه التفاوت ارزش گواهی اسقاط (الزامات قانونی) برای تمامی تعهدات الزامی است.

شایسته است نمایندگان در خصوص اطلاع‌رسانی موضوع فوق به مشتریان شرکت ایران‌خودرو اهتمام ورزند."

البته به تاکید این گروه صنعتی، افزایش قیمت در محصولات هایما رخ نداده و قیمت این محصولات افزایشی نداشته است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم
  • بهبود وضعیت ساماندهی محموله‌ها و کالاها در بنادر و گمرکات استان هرمزگان
  • شکایت دو نشریه از مایکروسافت و OpenAI به دلیل نقض کپی‌رایت
  • ایران‌خودرو: قیمت محصولات تغییری نکرده است
  • مبلغ جدید گواهی اسقاط محصولات مونتاژی ایران خودرو اعلام شد
  • تغییر قیمت گواهی اسقاط برای شماره گذاری هایما / ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد
  • برتری خودروهای تجاری بهمن نسبت به سایر محصولات تجاری مشابه
  • انعقاد ۷ تفاهم‌نامه رهاورد اکسپو برای خراسان جنوبی
  • چرا خرید عمده عطر و ادکلن وارداتی به صرفه تر است؟