Web Analytics Made Easy - Statcounter

ژاوی هرناندز بازیکن سابق تیم ملی اسپانیا و بارسلونا در خصوص هم تیمی سابق خود گفت: بازیکنی مثل مسی تا ۵۰ سال آینده متولد نمی‌شود.

به گزارش شریان نیوز، با نزدیک شدن به جدال حساس با اسپانیا در روز دوم مرحله گروهی جام جهانی ناخودآگاه همه توجهات معطوف به ژاوی هرناندز کاپیتان سابق لاروخا و بارسلونا می‌شود، بازیکنی که هشت سال پیش با مهندسی خود در آفریقای جنوبی یکی از عوامل اصلی اولین قهرمانی اسپانیا در جام‌های جهانی لقب گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ژاوی که با پیراهن السد سال هاست در فوتبال خاورمیانه به میدان می‌رود و طی دو سال گذشته بار‌ها با این تیم قطری به ایران سفر کرده تا مقابل نماینده‌های باشگاهی این کشور به میدان برود از جمله چهره‌هایی است که مورد توجه رسانه‌ها قرار دارد. ژاوی به عنوان کارشناس شبکه beine sport در حاشیه حضور در روسیه مصاحبه‌ای با یکی از روزنامه‌های فرانسه انجام داد تا علاوه بر پرداختن به حواشی رقابت‌ها تا به اینجا نظرات خود پیرامون جدال اسپانیا با ایران و رویارویی دوباره لاروخا با مربی‌ای مثل کارلوس کی‌روش را بیان کند.

بعد از ۲۰ سال نقش هوادار اسپانیا را بازی می‌کنم
این اولین بار طی ۲۰ سال گذشته است که به عنوان هوادار و نه عضو تیم راهی جام جهانی شدم تا اسپانیا را تشویق کنم. آخرین بار که این حس را تجربه کرده بودم یک نوجوان مثل تمام نوجوان‌های طرفدار اسپانیا در شهر بارسلون بودم که دوست داشتم تیم ملی کشورم قهرمان شود. در جام جهانی ۹۴ آمریکا در مرحله یک‌چهارم نهایی به ایتالیا باخت و از جام جهانی کنار رفت. این بار امیدوارم آن اتفاق تلخ تکرار نشود.
دوست دارم گواردیولا را در جام جهانی ببینم
مرد مورد علاقه من روی نیمکت تیم‌ها قطعاً تیته سرمربی برزیل است. او با تفکرات خود در یکی، دو سال گذشته برزیل را به فرمی بازگردانده که همه انتظار داشتند از همین رو هیجان زیادی دارم از نزدیک تیته و برنامه‌هایش را پیگیری کنم. خیلی دوست داشتم موقعیتی پیش می‌آمد که روزی پپ گواردیولا را در قامت مربی یک تیم ملی می‌دیدم، چون حضور او در عرصه ملی می‌تواند انقلاب بزرگی در رده ملی درست مثل رقابت‌های باشگاهی ایجاد کند.
اسپانیا مدعی سوم قهرمانی است
جام جهانی ۲۰۱۸ بزرگترین سورپرایزش غیبت برخی تیم‌های سرشناس بود؛ تیم‌هایی مثل هلند، ایتالیا و... از رسیدن به روسیه بازماندند در حالی که به شخصه اصلاً تصور نمی‌کردم این اتفاق رخ بدهد. با این حال از جمع تیم‌های حاضر مثل همیشه برزیل را مدعی اول قهرمانی می‌دانم، بعد از آن‌ها آلمان قرار دارد، تیمی که همیشه DNA قهرمانی در وجودش موج می‌زند و نمایش آن‌ها واقعاً غیرقابل پیش‌بینی است. بعد از این دو تیم برای اسپانیا هم شانس زیادی در راه قهرمانی قائل هستم، چون ترکیب فعلی بازیکنان شباهت زیادی به همان ترکیبی دارد که هشت سال پیش با آن به جام قهرمانی یورش بردیم.
هیرو بهترین جانشین برای لوپتگی بود
نمی‌دانم پیرامون اتفاقی که برای جولن لوپتگی افتاد باید صحبتی انجام شود یا نه؟ اما هرچه بود این اتفاق رخ داد و سرمربی تیم ۲۴ ساعت قبل از جام اخراج شد تا فرناندو هیرو جانشین او شود. با هیرو سال‌ها در تیم ملی همبازی بودم و شناخت کاملی از افکار و جاه‌طلبی‌ها او دارم و شخصاً تصورم این است رئیس فدراسیون فوتبال بهترین تصمیم ممکن برای انتخاب او به عنوان جانشین لوپتگی را گرفت.
هت‌تریک رونالدو تعجب‌آور نبود
تساوی ۳-۳ برابر پرتغال آن هم با شوک تغییر مربی یک روز قبل از بازی می‌تواند نتیجه نسبتاً خوبی باشد به خصوص که مقابل حریفی این نتیجه به دست آمد که ستاره‌ای بزرگ همچون رونالدو را در اختیار داشت. طبیعی هم بود با روی کار آمدن سرمربی جدید بازیکنان برای اجرای برنامه‌های تاکتیکی کمی به مشکل بخورند از همین رو این تساوی بهترین نتیجه ممکن بعد از اتفاقات بود. واقعیت این است دیدن هت‌تریک از بازیکنی مثل رونالدو دیگر سورپرایز نیست، چون او نشان داده خلق کار‌های بزرگ برایش چندان سخت نیست.
بازیکنی مثل مسی تا ۵۰ سال آینده متولد نمی‌شود
از انتقادات صورت گرفته پیرامون عملکرد لیونل مسی در جدال با ایسلند واقعاً تعجب می‌کنم، چون به شخصه اعتقاد دارم لیونل مسی در تاریخ فوتبال جزو نوادری است که باید برایش احترام خاصی قائل شد. شک نداشته باشید بازیکنی مثل مسی شاید تا ۵۰ سال آینده هم متولد نشود بنابراین باید از هنرنمایی او لذت برد. بی‌انصافی است با از دست دادن یک پنالتی این‌گونه به ستاره‌ای مثل مسی حمله شود.
هیجان زیادی برای درخشش دمبله در بارسا دارم
استعداد‌های جوان جام؟ باید از عثمان دمبله نام ببرم، بازیکنی که بارسلونا به خدمت گرفت و من این بازیکن را همردیف بزرگانی همچون دی استفانو، یوهان کرویف، پله، زیدان، مارادونا و... می‌بینم. البته بازیکنان و استعداد‌های جوان برای همخوانی با فرهنگ بارسا نیاز به زمان دارند که دمبله هم این شرایط را دارد، اما شک ندارم به زودی او همگان را مجذوب خود خواهد کرد. برهه‌ای که به شخصه هیجان زیادی برای دیدن آن روز‌ها دارم.
ایرانی‌ها دیوانه فوتبال هستند
من سه سال است در قطر برای السد بازی می‌کنم و این اتفاق باعث شد تا بار‌ها با این تیم فرصت سفر به کشوری مثل ایران را به دست بیاورم. از همان روز که قرعه‌کشی برگزار شد و اسپانیا با ایران همگروه شد برای دیدن بازی لاروخا با تیم اول قاره آسیا هیجان داشتم، چون دیدن فوتبالی با دو سبک متفاوت می‌توانست یکی از زیباترین بازی‌های جام جهانی ۲۰۱۸ باشد. ایران کشوری است با مردمی دیوانه فوتبال که برای بازی‌های باشگاهی گهگاه بیش از ۱۰۰ هزار نفر تماشاگر را به ورزشگاه می‌کشاند از همین رو نمی‌توان آن‌ها را دست‌کم گرفت.
کی‌روش بزرگ است، اما لاروخا بزرگتر است
کارلوس کی‌روش مربی بزرگی است، کسی که اولین بار در ال‌کلاسیکوی فصل ۲۰۰۴-۲۰۰۳ با او که سرمربی رئال بود، روبه‌رو شدم. نزدیک به دو دهه می‌شود نام او در سطح اول مربیان دنیا شنیده می‌شود از همین رو به هیچ عنوان نمی‌توان هوش و ذکاوت او در رهبری شاگردانش را دست‌کم گرفت. به نظرم او برای بازی با اسپانیا ایده‌های جدید دارد، چون خوب می‌داند برای مهار لاروخا نیاز به نقشه‌های تاکتیکی مدرن است. با وجود اینکه کارلوس کی‌روش مربی بزرگی است، اما باید اعتراف کنم بزرگی او تحت‌الشعاع بزرگی لاروخا قرار خواهد گرفت و ایران شانسی مقابل اسپانیا نخواهد داشت.   منبع: خبرورزشی

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۶۸۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰‌ماه با علی خطیر؛ هیاهوی بزرگ برای هیچ!

روزنامه اعتماد-صبح روز چهارشنبه روزنامه اعتماد در خبری اختصاصی نوشت «مشخص شده علی خطیر به پایان کار خود در استقلال رسیده» و به زودی برکنار می‌شود. آخر همان شب خبر اخراج خطیر روی خروجی خبرگزاری‌ها درج شد.

علی خطیر مدیرعاملی که ۱۰‌ماه قبل با هزار ابهام و سوال به صندلی مدیریتی یکی از دو باشگاه بزرگ کشور رسیده بود بعد از واگذاری سهام باشگاه به هلدینگ خلیج‌فارس به سمت در‌های خروجی باشگاه هدایت شد تا یک دوره پرتنش، پرحاشیه و البته بدون دستاورد به پایان برسد. در ادامه نگاهی گذرا داریم به نقاط عطف کارنامه این مدیر جنجالی.

 
علی خطیر با پرزنت و حمایت حسین قربانزاده رییس قبلی سازمان خصوصی‌سازی، پشتیبانی رییس فعلی فدراسیون فوتبال که او را به سمت مشاور خود منصوب کرده بود، حمایت برخی نهاد‌های خارج از فوتبال به مدیرعاملی استقلال رسید. اولین سوالی که در آن زمان در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها مطرح شد، این بود: مگر خطیر دوتابعیتی نیست؟ پس چطور برخلاف قانون مجلس توانسته جایگاهی چنین مهم را به دست آورد؟ این سوال امروز هم پابرجاست و باید آنهایی که او را به مدیرعاملی استقلال رساندند حتما به آن پاسخ دهند. مشخصا قربانزاده و حمید سجادی وزیر سابق ورزش.

 
همان موقع بسیاری از کارشناسان و اهالی فوتبال ابهامات دیگری در مورد توان مدیریتی خطیر مطرح کردند: شرایطی که او با آوردن استراماچونی به وجود آورد، درگیری‌اش با وینفرد شفر، کی‌روش و علیرضا حقیقی، ماجرا‌های بازی پرسپولیس و النصر، پرونده‌های مربوط به باشگاه تراکتور و.

 
با این حال آنچه این مدیر در پیش از آمدن به باشگاه استقلال رقم زده بود در مقابل دوران ۱۰‌ماهه او در جمع آبی‌ها داستان دیگری است.

 
تا به حال سابقه نداشته است که یک مربی فوتبال با مدیرعامل باشگاه از همان روز اول روی دنده لج بیفتد و این اتفاقی است که دقیقا از روز آمدن خطیر در باشگاه استقلال رقم خورد و جواد نکونام مقابل او موضع گرفت. دلیل چنین اتفاقی هم واضح بود هرچند هرگز به صورت رسمی اعلام نشد. منابع خبری می‌گفتند خطیر نکونام را نمی‌خواهد و منتظر فرصت است که بتواند گزینه مدنظر خود را به استقلال بیاورد. این مساله در مورد آوردن بازیکنان هم وجود داشت.

مدیرعامل باشگاه قصد داشت بازیکنانی را به تیم اضافه کند، عمدتا خارجی، که نکونام علاقه‌ای به همکاری با آنها نداشت چرا که با توجه به تجربه طولانی‌مدتش در فوتبال می‌دانست پشت پرده این نقل و انتقالات احتمالی چیست. وضعیت کارد و پنیر شدن خطیر و نکونام کار را به جایی رساند که عملا تمام تیم از سرمربی تا مربیان و بازیکنان به اضافه هواداران و پیشکسوتان مقابل مدیرعامل و نفرات مدیریتی او در بدنه باشگاه قرار گرفتند و حالا در این دو، سه روز به شکل قابل‌توجهی از رفتن خطیر ابراز خوشحالی کردند. اتفاقی کاملا بی‌سابقه در فوتبال که بعید است تکرار شود. مخصوصا اگر بدانیم حتی مدیران قبلی استقلال و حتی مربیان پیشین این تیم مثل وینفرد شفر هم از رفتن خطیر شادمان شدند!

بررسی کارنامه مدیریتی یک امر آماری و قابل اندازه‌گیری است و در فوتبال ایران و به خصوص دو باشگاه سرخابی، بیشتر معطوف به یک مورد می‌شود: اینکه مدیر مورد نظر چقدر پول وارد باشگاه کرده؟

 
خطیر در وهله اول قراردادی برای چند بازی معدود با شرکتی به نام کاسکو امضا کرد. مشخص نیست نوع نوشتن این قرارداد به چه صورت بوده که این شرکت بدون پرداخت پول کار را به اتمام رساند و هنوز پرونده این ماجرا مفتوح است. مدیرعامل استقلال سپس با یک موبایل‌فروشی وارد همکاری شد که بعد‌ها مجبور شد به خاطر حواشی لوگوی آن را از روی لباس استقلال بردارد. این هم پرونده‌ای است که احتمالا دردسر‌های بزرگی در آینده برای باشگاه خواهد ساخت. وضعیت مالی باشگاه با این شکل قرارداد‌ها به سمتی رفت که هم بازیکنان از پرداختی‌ها ناراضی شدند هم پرونده‌های بدهی باشگاه که از قبل باقی بود روی هوا ماند.

از جمله پرونده شکایت باشگاه سانتاکلارا بابت انتقال محبی. پرونده‌ای که از آبان سال گذشته مفتوح شد و هنوز آن بدهی تسویه نشده. البته مدیران استقلال مدعی بودند بخشی از این بدهی پرداخت شده که آن هم از روی مطالبات استقلال در نزد فیفا بوده است. یعنی مدیرعامل باشگاه موفق نشد پولی برای حل پرونده جور کند. در این بین برخی منابع گزارش داده‌اند پرونده شکایت سانتاکلارا از استقلال در بحث گرفتن مجوز حرفه‌ای برای باشگاه مشکل ایجاد خواهد کرد چرا که این بدهی تا موعد مقرر یعنی اوایل فروردین پرداخت نشده بود و هنوز هم پرداخت نشده.

 
در این مدت حواشی دیگری هم اطراف نام مدیرعامل استقلال مطرح شد از جمله چند بار بحث جعل سند و امضا و داستان‌های سقف قرارداد که اتفاقا خود علی خطیر در تدوین قوانین آن نقش داشت و مسائلی از این دست که به هر حال روز‌های طولانی تیم را به حاشیه برد. مخصوصا اجبار بازیکنان به کم کردن قرارداد که آنها را حسابی شاکی کرد و شرایط را به سمت عقد قرارداد‌های غیررسمی پیش برد.

 
البته مدیرعامل باشگاه تلاش کرد در این ۱۰‌ماه با برخی اقدامات برای خودش برندسازی کند. نمایشی مفرح با عنوان عقد قرارداد با چند شریک شرق آسیایی برای ساخت استادیوم یکی از این اقدامات بود. آن هم در شرایطی که دولت با همه امکاناتش هنوز در انجام پروژه ساخت استادیوم با مشکل روبه‌رو است. ملاقات‌های عجیب با سفیر عربستان و شهردار و که و که در راستای همین اقدامات نمایشی بود که امروز مشخص شده نه به کار استقلال می‌آمدند نه به کار خود شخص مدیرعامل.

حالا علی خطیر رفته! اول از همه باید آنهایی که این مدیر را با آن کارنامه روی صندلی مدیریت باشگاه بزرگ استقلال نشاندند جواب بدهند روی چه حسابی او را انتخاب کردند؟ مرحله بعدی مربوط به مالک جدید باشگاه است؛ آنها باید از این تجربه ۱۰‌ماهه درس بگیرند و برای انتخاب مدیر اجرایی تیم فارغ از جوسازی‌ها، فشار‌ها و اقدامات رسانه‌ای فردی را انتخاب کنند که تنش‌های به اوج رسیده را کاهش بدهد.

به هر حال حتی مدیری کارمندمسلک که فقط اقدامات اجرایی را انجام دهد بهتر از فردی است که نه تنها اقدام مثبتی انجام نمی‌دهد که درگیری و جنجال را سرلوحه کار خودش قرار می‌دهد. عقلانیت در پروسه انتخاب مدیر بعدی استقلال آن چیزی است که همه اهالی فوتبال از جمله استقلالی‌ها خواهان آن هستند تا در روز‌های بسیار حساس پیش رو شرایط برای قهرمانی باشگاه مهیا شود.

دیگر خبرها

  • آمریکا: اقدامات اسرائیل در رفح همچون پیش درآمدی برای عملیات نظامی بزرگتر است
  • این بیلسای دیوانه؛ دعوت از بازیکن آماتور به تیم ملی اروگوئه!
  • اسپورتینگ قهرمان جدید فوتبال پرتغال
  • پالما با درخشش ستاره‌های ایرانی، سلطنت خود در اروپا را تداوم بخشید
  • ستاره‌های ایرانی دوباره فاتح لیگ قهرمانان اروپا!
  • گل‌های رونالدو به دروازه‌بانان بزرگ فوتبال (فیلم)
  • متئو لاهوز: به خاطر زدن تونل افتخار برای رئال مادرید، محروم شدم!
  • گل‌های رونالدو به دروازه‌بانان بزرگ فوتبال؛ از بوفون تا فن در سار / فیلم
  • از اعداد «هم‌‌نهشتِ کَرجی» تا دنباله فیبوناچی| شرح آب‌شناس بزرگ ایرانی از قنات
  • ۱۰‌ماه با علی خطیر؛ هیاهوی بزرگ برای هیچ!