Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@06:44:59 GMT

متالیکا مبلغ نقدی جایزه پولار را به خیریه اهدا کرد

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۶۸۵۸۲

متالیکا مبلغ نقدی جایزه پولار را به خیریه اهدا کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، گروه موسیقی متالیکا که در کنار دکتر احمد سرمست موسس انستیتوی موسیقی ملی افغان (ANIM) موفق به کسب جایزه موسیقی «پولار» ۲۰۱۸ شد، تصمیم گرفت جایزه نقدی یک میلیون کرون سوئدی (تقریبا ۱۳۰ هزار دلاری)‌ خود را به سه سازمان خیریه اهدا کند.

این گروه ۵۰ درصد از جایزه نقدی را به خیریه «ماموریت شهری استکهلم» با هدف حمایت از بی‌خانمان‌ها اهدا می‌کند و ۲۵ درصد را به «بنیاد کودکی جهانی» تقدیم می‌کند که توسط ملکه سیلویا از سوئد تاسیس شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نهایت، ۲۵ درصد باقی‌مانده جایزه نقدی به دیگر دریافت‌کننده جایزه یعنی ANIM تعلق می‌گیرد که در سال ۲۰۱۰ در پاسخ به جنگ داخلی افغانستان و نابودی قرن‌ها سنت‌های موسیقی غنی آن تشکیل شد.

درامر و نوازنده گیتار بیس گروه یعنی لارس اولریش و رابرت تروخیلو روی صحنه حاضر شدند تا جایزه‌ای را دریافت کنند که به نیابت از پادشاه سوئد کارل گوستاف شانزدهم اهدا می‌شود.

جایزه موسیقی پولار درباره اهدای جایزه به متالیکا نوشت: از زمان تنش احساسی موسیقی واگنر و کوبش‌های چایکوفسکی تا به حال کسی نتوانسته بود موسیقی‌ای خلق کند که تا این حد فیزیکی و خشمگین و در عین حال اینقدر در دسترس باشد.

اولریش بعد از دریافت جایزه گفت: چه کسی فکر می‌کرد که وقتی متالیکا این سفر موزیکال را ۳۷ سال پیش آغاز کرد، یک روز ما جلوی اشرافیان موسیقی و یک خانواده اشرافی واقعی بایستیم و یکی از معتبرترین جوایزی را دریافت کنیم که یک موسیقیدان می‌تواند کسب کند؟ آن نوع موسیقی که ما می‌نوازیم قرار نبود توسط رسانه‌ها یا حتی مخاطبان گسترده به رسمیت شناخته شود. در سال ۱۹۸۱ وقتی که این گروه شکل گرفت، من فقط می‌خواستم در یک جمع گروهی موسیقی بنوازم و حس کنم به چیزی بزرگتر از خودم تعلق دارم.

جایزه موسیقی پولار توسط استیگ اندرسون ملقب به استیکان، مدیر گروه آبا (ABBA)، ناشر موسیقی و ترانه‌سرا به منظور تجلیل از «دستاوردهای قابل‌توجهی و/یا فعالیت موسیقی» و همچنین به رسمیت شناختن موسیقی‌ای که «مرزهای موسیقی را در هم می‌شکند» تاسیس شد.

نخستین جایزه پولار در سال ۱۹۹۲ به پل مک‌کارتنی و گروه بالتیک استیتس اهدا شد. از دیگر دریافت‌کنندگان آن می‌توان به استیوی واندر، باب دیلن، ری چارلز، رنی فلمینگ، التون جان، بروس اسپرینگستین و استینگ اشاره کرد.

کد خبر 4325436

منبع: مهر

کلیدواژه: افغانستان سوئد موسیقی راک تئاتر ایران فیلم سینمایی جام جهانی 2018 روسیه موسیقی ایرانی فیلم کوتاه سینمای مستند سریال ایرانی کنسرت موسیقی سینمای آمریکا پوستر نمايشگاه عكس کارگردان تئاتر شبکه چهار سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۶۸۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این صدا برای بچه‌های ایران است/ جزییات یک کنسرت باتربیت!

عَبِد آتشانی آهنگساز، بازیگر، خواننده و سرپرست گروه موسیقی «بامانی» که طی روزهای گذشته اولین کنسرت موسیقی تئاتر کودکان و خردسالان را پیش روی مخاطبان قرار داده بود، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر ضمن ارایه توضیحاتی درباره نحوه برگزاری این پروژه موسیقایی که با حمایت معنوی انجمن صنفی سراسری موسیقی تئاتر ایران روی صحنه رفته است، بیان کرد: عبارت «بامانی» که برای فعالیت های گروه موسیقی مان انتخاب کردیم مشتمل و برگرفته از سه واژه «بابا»، «مامان» و «نی نی» است که همین موضوع به خودی خود موید تمرکز و توجه ما روی گروه سنی کودک و خردسال است که بتوانیم با زبان موسیقی و نمایش علاوه بر اجرای یک فضای کمتر تجربه شده در ایران و ایجاد یک فضای سرگرم کننده برای کودکان ایران، مفاهیم تربیتی و آموزشی را در قالب یک کنسرت ارایه دهیم.

وی که طی سال های اخیر در پروژه های مختلف تئاتری و تلویزیونی مرتبط با گروه سنی کودک و نوجوان فعالیت های زیادی را در عرصه آهنگسازی و بازیگری انجام داده، درباره انگیزه برگزاری کنسرت ویژه گروه سنی خردسال و کودک گفت: در این سال ها همواره به این موضوع فکر می کردم که ای کاش شرایطی فراهم می شد تا آن دسته از خردسالان و کودکانی که با والدین خود به کنسرت های پاپ و سنتی می روند، فضایی را پیش روی خود داشته باشند که کنسرت هایی ویژه گروه سنی آنها وجود داشته باشد. مسیری که متاسفانه در کشور ما از سابقه چندانی برخوردار نیست و آثار موسیقایی که در حوزه کودک اجرا می شوند اغلب مرتبط با جُنگ های شادی است که یک دستگاه کیبورد روی صحنه و پلی بک خوانی هم محتوای اصلی آن را تشکیل می دهد. شرایطی که می تواند در قالبی منسجم تر با یک ارکستر کامل به گوش بچه های ایران برسد.

این آهنگساز و بازیگر تاکید کرد: موضوعی که به آن اشاره کردم برای من بسیار مهم بود زیرا همواره دغدغه این را داشتم و دارم که بتوانم به سهم خودم در عین اینکه موسیقی سرگرم کننده ای را به گوش مخاطب برسانم، مفاهیم تربیتی و تعلیمی را با موسیقی سالم و غیرمخرب هم تولید کنم. مسیری که بچه ها در قالب یک کنسرت ویژه گروه سنی خردسال و کودک سازها را روی صحنه ببینند، با گروه بخوانند و در عین تعامل شنونده یک موسیقی کامل باشند. فرآیندی که بسیار هم مشکل است و تا همین جا هم ما را با مشکلات زیادی روبه‌رو کرده است. اتفاقا در تدارک اجرایی کردن چنین رویکردی بودم که به پیشنهاد سعید ذهنی رییس انجمن صنفی موسیقی تئاتر تصمیم گرفتم برخی از آثارم در حوزه آثار نمایشی مرتبط با تئاتر کودک را تنظیم و برای اجرای زنده آماده کنم. اتفاقی که بسیار هم جذاب شد و ما را وارد مسیری کرد که بتوانیم مجموعه کنسرت هایی را با گروه «بامانی» اجرا کنیم.

آتشانی ادامه داد: مجموعه کنسرت های ما ابتدا در تالار هنر و سپس در پردیس تئاتر شهرزاد پیش روی مخاطبان قرار گرفت و خوشبختانه با استقبال بسیار خوبی هم مواجه شد. مسیری که در هم جواری تئاتر و موسیقی علاوه بر خلق لحظاتی شاد و سرگرم کننده برای کودکان عزیز، مشتمل بر انتقال مفاهیم تربیتی و آموزشی از جمله «بازیافت»، «احترام به بزرگ ترها» و مواردی از این دست بدون شعار و کلیشه های رایج شد و توانست لحظات خوبی را برای مخاطبان رقم بزند.

این بازیگر و خواننده در بخش دیگری از صحبت های خود با قدردانی از والدین برای حضور در این کنسرت ها تصریح کرد: یکی از مهم ترین رویکردهایی که در این کنسرت ها به دنبال آن هستم، معرفی سازهای ایرانی و اساسا موسیقی ایرانی به مخاطبان است. البته آنچه ما در این کنسرت ها ارایه دادیم، عمدتا متمرکز بر موسیقی پاپ بود اما در این مسیر تلاش کردیم با اضافه کردن سازهای ایرانی و سازهای مرتبط با موسیقی نواحی ایران به تدریج نقش پررنگ تری را برای معرفی سازهای ایرانی طراحی کنیم. از این رو در کنسرت های پیش رو تلاش می شود که مجموعه برنامه هایی به صورت کاملا زنده و مبتنی بر سازهای ایرانی پیش روی مخاطبان قرار گیرد که مطمئنم می‌تواند با استقبال بچه ها مواجه شود.

وی در پایان با تاکید برنقش مولفه های آموزشی و تربیتی در این کنسرت‌ها گفت: در این اجراها تعامل، خنده و سرگرمی، پذیرش مفاهیم تربیتی، همراهی کودکان و مسایلی از این دست برای ما حرف اول را می زند و چه قدر خوب که در این چند کنسرت شاهد تحقق چنین رویکرد تعامل گرایانه ای بودیم. موضوع مهمی که آرزو می کنم روزی بتوانم برای همه بچه های سرزمینم آن را اجرا کنم. مسیری که هیچ پلی بکی در آن وجود ندارد و آنچه روی صحنه اجرا می شود همچون قلب راستین و پاک بچه ها اجرای واقعی از موسیقی است که ساز در آن مهم ترین نقش را دارد. مسیری که امیدوارم بتوانم در گام های بعدی آن را پخته تر، سنجیده تر و منسجم تر اجرا کنیم. شرایطی که اگرچه هنوز هیچ اسپانسر و حامی ندارد اما باور دارم به مدد قلب پاک کودکان سرزمینم و نیتی که داریم می تواند مسیر روشنی را برای ما ترسیم کند.

کد خبر 6090425 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • فعالان سرود بیمه می‌شوند
  • نامزد‌های سومین دوره جشنواره پژواک معرفی شدند
  • جایزه فردی خوشحالم نمی کند/ قرارداد کادرفنی باید زودتر مشخص شود
  • تمدید مهلت ارسال اثر به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی جمعیت
  • جایزه بوکر عربی ۲۰۲۴ به اسیر فلسطینی رسید
  • جایزه‌ای به نام اکبر زنجانپور اهدا شود/آرزوی نویدمحمدزاده چه بود؟
  • وحید اسداللهی رِنگ‌های آذربایجانی را به تالار وحدت می‌آورد
  • این صدا برای بچه‌های ایران است/ جزییات یک کنسرت باتربیت!
  • جریان وقف باید به سمت دانش‌محور شدن برود / مبلغ ما در وقف شفاف‌سازی و نمایش کارهای علمی است
  • بیش از ۴ هزار نفر از دانشجویان متاهل علوم پزشکی وام تحصیلی دریافت کردند