Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-04@22:44:33 GMT

دسری برای تیزبینی چشمان تان+دستور تهیه

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۶۸۶۵۸

دسری برای تیزبینی چشمان تان+دستور تهیه

رکنا: دسر موز به دلیل دارا بودن انواع ویتامین ها برای ورزشکاران و افرادی که چشمان شان ضعیف است مناسب و مفید است.

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی دسر را به علت داشتن ویتامین A، گروه ویتامین‌های B و سایر املاح معدنی در تقویت بینایی افراد موثر دانست.

دسر موز حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، D ، E، گروه ویتامین‌های B مانند B۱ ، B۲ ،B۶ ، B۱۲، اسید چرب امگا ۳، سدیم، پتاسیم، کربوهیدرات، فیبر، پروتئین، کلسیم، آهن، منیزیم، مس، منگنز و اسید فولیک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای بررسی خواص دسر موز و اینکه مصرف این دسر برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص دسر موز اظهار کرد: این دسر به علت غنی بودن از ویتامین A، گروه ویتامین‌های B و سایر املاح معدنی نقش موثری در تقویت بینایی و سلامتی Health پوست و مو دارد.

وی درباره خواص دیگر دسر موز بیان کرد: این دسر به علت داشتن ویتامین‌های A ، C و E خاصیت آنتی‌اکسیدانی که دارد، سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماری‌های مختلف به ویژه انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی با اشاره به مفید بودن دسر موز برای افراد لاغر افزود: این دسر تاثیر چشمگیری در چاقی و رفع ضعف بدن این اشخاص دارد؛ دسر موز معده را تقویت و عملکرد روده‌ها را تنظیم می‌کند.

عظمایی تاکید کرد: دسر موز به علت وجود کلسیم، پتاسیم و اسید فولیک برای زنان باردار، شیرده و مبتلایان به کم‌خونی بسیار مفید است؛ این دسر به بهبود نقرس، آرتروز و پوکی استخوان هم کمک شایانی می‌کند.

وی یادآور شد: دسر موز پروتئین بالایی دارد بنابراین برای ورزشکاران مناسب است و موجب عضله‌سازی بدن می‌شود.

مواد لازم برای تهیه دسر موز (۶ نفر)

موز چهار عدد

شیر یک و نیم لیتر

گلاب یک استکان

زرده تخم‌مرغ ۲ عدد

عسل یا شیره انگور یک استکان

پودر نشاسته ۲ قاشق غذاخوری

وانیل به مقدار لازم

طرز تهیه دسر موز

نخست همه مواد را داخل مخلوط‌کن بریزید تا به خوبی مخلوط شوند.

- ظرف حاوی مواد را روی اجاق گاز با حرارت ملایم بگذارید.

-پس از گرم شدن مواد شعله گاز را خاموش سپس صبر کنید تا سرد شود.

- مواد سرد شده را داخل یخچال بگذارید تا قوام بیاید.

- این دسر را می‌توان به همراه بیسکویت خُرد شده میل کرد.

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: جام جهانی سلامت مهم ترین های 24 ساعت طب سنتی طب طب سنتی سلامتی Health چاقی موز ویتامین ورزشکاران بیماری باردار بینایی ویتامین ها دسر موز عکس زن دستگیر شد دختر حوادث فیلم جوان شهروند ایران من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۶۸۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نکوداشت یک پژوهشگر موسیقی در فرهنگسرای ارسباران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی فرهنگسرای ارسباران، ویژه‌برنامه «میر عشق» به مناسبت زادروز میرعلیرضا میرعلینقی مورخ، پژوهشگر، روزنامه‌نگار، تحلیلگر و منتقد موسیقی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ساعت ۱۸ در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

سخنرانی، پخش فیلم و اجرای موسیقی بخش‌های مختلف این برنامه است که با حضور استادان، پیشکسوتان و هنرمندان عرصه موسیقی برگزار می‌شود.

میرعلیرضا میرعلینقی (زاده ۸ اردیبهشت ۱۳۴۵ در تهران) سنتور را نزد مجید کیانی و پیانو را نزد امانوئل ملیک‌اصلانیان و فخری ملک‌پور فرا گرفت و نزد حسینعلی ملاح شیوه‌های نوشتن و نسخه‌شناسی موسیقی را آموخت.

وی یکی از نخستین روزنامه‌نگاران حرفه‌ای حوزه موسیقی به شمار می‌رود که از سال ۱۳۶۵ فعالیت مطبوعاتی دارد و در ده‌ها نشریه به تحلیل رخدادهای موسیقی و نگارش مقالات مشغول است.

مقدمه «ردیف موسیقی ایران برای پیانو» اثر استاد جواد معروفی، موسیقی‌نامه وزیری، کتاب‌شناسی موسیقی ایران، خاطراتی از رفتگان موسیقی، خاطرات جواد بدیع‌زاده و خاطرات هنری میلاد کیایی برخی آثار مکتوب میرعلینقی است.

علاقه مندان برای شرکت در این مراسم می‌توانند به به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنند.

کد خبر 6094891 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • اهدای جایزه احمد اقتداری به پژوهش‌های برگزیده خلیج فارس
  • آموزش یک مدل نوشیدنی کافی شاپی خوشمزه با طالبی
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی عصبانیت
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی خلق و خو
  • آموزش یک مدل نوشیدنی کافی شاپی خوشمزه با طالبی 
  • تجلیل از دکتر سنگری ، پژوهشگر عاشورایی در دزفول
  • فواید و خواص آب سیب‌زمینی
  • طرز تهیه اکبر جوجه با رب انار در خانه + ویدئو | راز خوشمزه شدن اکبر جوجه به روش شمالی‌ها | سس ناردون چیست ؟
  • بزرگداشتی برای یک پژوهشگر موسیقی
  • برگزاری نکوداشت یک پژوهشگر موسیقی در فرهنگسرای ارسباران