Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه از تمامی روش‌های ممکن برای جبران کمبود تولید برق و ممانعت از بروز خاموشی استفاده خواهیم کرد، گفت: برای پیک امسال سیستم‌‌های هوشمندی طراحی شده است که اگر چنان چه دستگاه‌های سرمایشی مصرف گنندگان بزرگ در خارج از ساعت کار اداری فعال باشد بتوانیم برق آن‌ها را از راه دور قطع کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌گزارش «انرژی امروز» از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، رضا اردکانیان در حاشیه نشست ستاد ویژه مدیریت پیک بار سال ۹۷ با حضور در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه از روزهای آینده به مدت ۱۳ هفته با کمبود تولید برق نسبت به نیاز مصرفی مواجه خواهیم شد، گفت: این کمبود تولید برق که حدود پنج هزار مگاوات پیش‌بینی شده عمدتا ناشی از کم بارشی‌های سال آبی ۹۶-۹۷ است.

وی تاکید کرد: ظرفیت نیروگاه‌های برق آبی امسال به دلیل پایین بودن ارتفاع آب در مخازن سدها کمتر خواهد بود که تلاش خواهیم کرد از تمامی ابزار و روش‌های ممکن استفاده کنیم تا بتوانیم این کمبود تولید را جبران کنیم که این امر منجر به قطعی برق و خاموشی نشود.

 

خاموشی و قطعی برق خط قرمز وزارت نیرو است

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه خاموشی و قطعی برق خط قرمز وزارت نیرو است، تصریح کرد: در سال جاری با جدیت بیشتری توان مدیریتی صنعت برق و همکاری مردم را به نحوی سازمان‌دهی خواهیم کرد که با وجود کم بارشی بتوانیم به سلامت از پیک تابستان ۹۷ عبور کنیم.

اردکانیان در پاسخ به سوالی در خصوص نحوه برخورد وزارت نیرو با مشترکان پرمصرف، گفت: ما ابتدا سعی خواهیم کرد بدون تعارف برخی رفتارهای کاملا غلط و ناصحیح خود در بخش مصرف را به روی خود بیاوریم و بی تفاوت از کنار آن عبور نکنیم و این کار را ابتدا در سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی آغاز خواهیم کرد.

 

کاهش ۲۰ درصدی توان مصرف در استان خوزستان

وی یادآور شد: در همین راستا هیئت وزیران از دو هفته پیش تصویب نامه‌ای را مبنی بر تغییر ساعت کار دستگاه‌های دولتی در استان‌های گرمسیر ابلاغ کرده است. در همین چند روز سیستم وسیعی را با همکاری استانداران برای پایش عملکرد سازمان‌های دولتی سازمان دهی کرده‌ایم و نتایج چشمگیری را به همراه داشته است به طوری که در استان خوزستان با همکاری خوب استاندار و سازمان‌های مربوطه موفق شده‌ایم تا ۲۰ درصد توان مصرفی را کاهش دهیم.

 

کنترل از راه دور سیستم‌های سرمایشی مصرف کنندگان بزرگ خارج از ساعت کاری

وزیر نیرو در تکمیل این بخش از سخنان خود گفت: مرکزی در ستاد برق کشور به همین منظور سازمان‌دهی شده است که در آن از تمامی فناوری‌های موجود استفاده می‌شود از جمله سیستم‌‌های هوشمندی که اگر چنانچه دستگاه‌های سرمایشی مصرف گنندگان بزرگ در خارج از ساعت کار اداری فعال باشد بتوانیم برق آن‌ها را از راه دور قطع کنیم.

اردکانیان یادآور شد: بر اساس تصمیم‌های جلسه روز گذشته ستاد اقتصاد مقاومتی مقرر شده است تا بلافاصله برای افزایش تعرفه‌های برق سازمان‌های پرمصرف دولتی که مصرف خود را کنترل نمی‌کنند اقدام کنیم.

وی با تاکید بر اینکه وضع چنین تعرفه‌های با هدف مدیریت مصرف صورت خواهد گرفت، بیان کرد: همگی با کمک هم سعی خواهیم کرد تا با کمک صنایع بزرگ و بهره‌برداران از چاه‌های کشاورزی، ارائه سیستم‌های تشویقی و... به نحوی حرکت کنیم که نیروگاه‌های موجود ما کفاف برق مورد نیاز کشور را بدهد و تلاش خواهیم کرد که این روند را تبدیل به یک عادت کنیم.

وزیر نیرو خاطرنشان کرد: این تغییر عادت نه تنها برای امسال بلکه بایستی پس از این به همان میزان که از افتتاح و آغاز فعالیت یک نیروگاه خوشحال می‌شویم باید به همان اندازه هم از کاهش پیک مصرف خرسند شویم. برای توفیق در این کار بر روی همکاری وسیع مردم حساب جدی کرده‌ایم و در زمان مناسب با همکاری وسایل ارتباط جمعی در این زمینه اطلاع رسانی مناسبی صورت خواهد گرفت.

 

پیک امسال به ۵۸ هزار مگاوات خواهد رسید

اردکانیان پیک بار سال گذشته را حدود ۵۵ هزار مگاوات دانست و افزود: تلاش خواهیم کرد با همکاری نزدیک مردم و مدیریتی که در این بخش صورت خواهد گرفت حداقل افزایش پیک را داشته باشیم. در حالی که ما برای سناریوی صفر درصد و تا مقداری بیشتر برای افزایش پیک آماده می‌شویم ولی پیش‌بینی ما این است که به حدود ۵۸ هزار مگاوات خواهیم رسد که اگر کمتر از این محقق شود مسلما این امر یک دستاورد بزرگ است که دست یابی به آن بدون همکاری مردم مسیر نخواهد شد.

 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۷۰۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران

یوسف رحیمی معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشوردر گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا در رابطه با مشکل کمبود پرستار اظهار کرد: اخیراً خبر‌هایی مبنی بر استخدام ۲۵ هزار نفر نیروی جدید در بدنه وزارت بهداشت منتشر شد که از این تعداد معمولاً ۴۰ تا ۵۰ درصد نیروی پرستارا است؛ یعنی چیزی حدود ۱۰ هزار نفر پرستار استخدام می‌شوند. با این حال استخدام نیرو نمی‌تواند مشکل کمبود پرستار را حل کند باید فکری اساسی برای بهبود شرایط و معیشت پرستاران شود.

وی ادامه داد: در مرحله اول باید وضعیت معیشت پرستاران را حل کرد که انگیزه کافی را برای ادامه کار در کشور داشته باشند؛ زیرا یکی از معضلات مهمی که اکنون با آن روبه روهستیم مهاجرت پرستاران است.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور افزود: اگر بخواهیم مشکل پرستاری را حل کنیم باید بتوانیم سالانه حداقل ۱۵ هزار پرستار طی ده سال آینده جذب کنیم تا شرایط بدتر نشود. با این وجود اگر بخواهیم در یک شرایط مطلوب قرارگیریم باید این عدد افزایش یابد.

رحیمی به مشکلات پرستاران اشاره کرد و گفت: بزرگ‌ترین مشکل و دلیل مهاجرت پرستاران معیشت و امنیت شغلی است. اگر پرستاران در ایران شغل، امنیت شغلی و درآمدی خوب که از پس هزینه‌های زندگی برآیند داتشه باشند، قطعاً مهاجرت نمی‌کنند. بیشتر پرستارانی که از کشور خارج شده‌اند نیرو‌هایی بودند که موفق به استخدام نشدند. سن آنها افزایش یافته و به دنبال یک ثبات شغلی بودند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: حقوق پرستاران بسیار متفاوت است. پرستاران وزارت بهداشت میانگین ۱۴ تا ۱۵ میلیون تومان دریافت می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تامین ۲.۵ تا ۳ درصد برق کشور در نیرو‌گاه شهید مفتح
  • بهره‌مندی از ظرفیت بسیج سازندگی در مدیریت مصرف انرژی
  • «کوری مطلق و مرگ» در انتظار مصرف کنندگان «الکل»
  • مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران
  • فشار خون بالا را این گونه کنترل کنید
  • برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید
  • اثرگذاری رسانه ملی در مصرف بهینه انرژی/ ثبت دستاورد‌های وزارت نیرو در قالب تولیدات نمایشی ضرورت دارد
  • آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود
  • نگران مصرف قلیان هستیم/ دکه‌های مطبوعاتی مجوز عرضه دخانیات ندارند
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!