Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج، واکسن مننژیت یکی از واکسن‌های ضروری برای حجاج است که با توجه به پتانسیل همه‌گیری بیماری مننژیت در شرایط تجمع و ازدحام چند میلیونی زائران در سرزمین وحی در ایام حج، تزریق واکسن مننژیت اهمیت ویژه‌ای دارد. 

بر اساس اعلام مرکز پزشکی سازمان حج و زیارت، حجاج برای تزریق واکسن مننژیت باید حداقل 10 تا 15 روز قبل از سفر به حج اقدام کنند و با توجه به اینکه اعزام زائران خانه خدا از 27 تیرماه آغاز می‌شود تمامی زائران بدون در نظر گرفتن سن و وضعیت باید تا 15 تیرماه واکسن مننژیت را تزریق کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته واکسن بیماری مننژیت، مصونیتی 2 تا 5 ساله (با توجه به نوع واکسن) برای فرد به همراه دارد، بر همین اساس حجاجی که در دو سال گذشته واکسینه شده‌اند، نیاز به تزریق مجدد واکسن ندارند.

بر همین اساس زائران خانه خدا که از تهران به حج تمتع مشرف می‌شوند می‌توانند با در دست داشتن مدارک خود به مراکز هلال‌احمر مراجعه کرده و اقدام به تزریق واکسن مننژیت کنند.

به گزارش فارس، برای کسب اطلاع از آدرس و شماره تماس مراکز هلال‌احمر تهران که در آنجا برای زائران خانه خدا واکسن مننژیت تزریق می‌شود، به اینجا مراجعه کنید.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۷۲۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیا کردن مراکز تحقیقاتی در راستای پایدار کردن منابع درآمدی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین افشاری، سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در مراسم تکریم و معارفه رؤسای قدیم و جدید این واحد دانشگاهی اظهار کرد: فلسفه اصلی دانشگاه امور آموزشی، پژوهشی و فرهنگی است، باید مدیران منابع لازم را برای این مهم مهیا کنند و برنامه‌ها بر اساس تمرکز بر نقاط ضعف و قدرت و ظرفیت‌های موجود هدفمند شود.

وی ادامه داد: بسیاری از واحد‌های دانشگاهی در سالیان اخیر دچار کمبود دانشجو و درآمد شده‌اند با توجه به منابع محدود شهریه‌ای باید تلاش شود از منابع غیرشهریه‌ای برنامه‌های دانشگاه را به پیش ببریم و مزایای همکاران را به موقع پرداخت کنیم.

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان تأکید کرد: برنامه‌های این واحد دانشگاهی را بر مبنای برنامه پنج ساله تحول و تعالی دانشگاه با جدیت بیشتری در راستای پایدار کردن منابع درآمدی پیش می‌بریم و با احیا کردن مراکز تحقیقاتی، تالار، هتل و کلینیک حقوقی شتاب لازم را در این راستا ایجاد می‌کنیم.

افشاری بیان کرد: انتظار داریم بتوانیم با بهره‌گیری از ظرفیت‌ها حداقل یک محصول را تولید کرده و با توجه به شعار سال و کمک همکاران با ورود به بخش تولید بخشی از منابع غیر شهریه‌ای را تأمین خواهیم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش نرخ کرایه تاکسی، مترو و اتوبوس از امروز
  • برخورد قاطع با مراکز غیرمجاز رمز ارز دیجیتال در استان مرکزی
  • تهران، رکورددار چندقلوزایی در کشور
  • «تهران» رکوردار چندقلوزایی در کشور
  • تهران بیشترین تعداد چند قلوزایی را در کشور دارد
  • تخصیص ارز مبادله‌ای به زائران حج تمتع
  • تهران رکوردار چندقلوزایی در کشور
  • اعزام ۸۷ هزار زائر حج تمتع امسال از ۲۴ اردیبهشت
  • احیای مراکز تحقیقاتی در راستای پایداری منابع درآمدی
  • احیا کردن مراکز تحقیقاتی در راستای پایدار کردن منابع درآمدی