Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر جمشید سلام زاده در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: این رشته از سال ۷۴ در کشور فعال شده و در ۲۰ سال گذشته متخصصان را تربیت کرده است.

وی افزود: تدریس رشته داروسازی بالینی ابتدا در دانشگاه تهران آغاز شد و سپس تدریس آن در دانشگاه‌های شهید بهشتی، ساری، شیراز و اصفهان نیز ادامه یافت.

سلام زاده با بیان اینکه تعداد داروسازان بالینی کشور در مقایسه با استاندارد‌های بین المللی کم است، گفت: براساس استاندارد‌های بین المللی یک داروساز بالینی برای ۱۰ تا ۱۵ تخت آی سی یو و همچنین یک متخصص بالینی به ازای ۵۰ تا ۶۰ تخت جراحی مورد نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: تحقیقات کشور‌های پیشرفته در زمینه داروسازی بالینی نشان داده است که حضور مشاور دارویی در تیم‌های درمانی موجب موفقیت بیشتر درمان و افزایش کیفیت زندگی بیماران شده است.

رئیس انجمن متخصصان داروسازی بالینی گفت: داروسازی بالینی حلقه ارتباط بخش علوم پایه داروسازی تا علوم پزشکی است.

وی افزود: متخصصان داروسازی بالینی علاوه بر تدریس در دانشگاه‌های کشور در زمینه‌های پژوهشی نیز فعال هستند.

دکتر سلام زاده گفت: تعامل با کشور‌های پیشرفته در زمینه داروسازی بالینی به منظور ارتقای فعالیت‌های این رشته جدید در کشور ادامه دارد و با موفقیت‌های دانشجویان ایرانی در عرصه بین المللی همراه بوده است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: متخصص داروسازی بالینی فعالیت دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۷۲۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشنواره ملی تدریس خلاق در دانشگاه کردستان

رئیس دانشگاه کردستان در آیین افتتاحیه جشنواره ملی تدریس خلاق در آموزش عالی گفت: توسعه فناوری نباید ما را از ارتباط رو در رو غافل کند بلکه باید از آن به عنوان ابزاری برای افزایش بهره وری بهره گرفت.

حامد قادرزاده ادامه داد: دانشگاه محل آموزش و انتقال یافته‌های آموزشی و مبانی نظری است و بدون آموزش فعال به هیچ عنوان نمی‌توان تابع زندگی را در حوزه علمی استمرار بخشید.

رئیس دانشگاه کردستان بیان کرد: دانشگاه‌ها امروزه برخلاف گذشته صرفا انتقال دهنده مطالب آموزشی نیستند و وظایف سنگین تری دارند و ما نیاز داریم به اینکه مسئله محور حرکت کنیم.

وی تمام تلاش این جشنواره را تدوین برنامه مناسب آموزشی برای دانشجویان دانست و تاکید کرد: همه امکانات در دسترس را باید برای ایجاد شناخت بهتر و استفاده بهینه از منابع کمیاب در مقابل نیاز‌های نامحدود بشر بکار گرفت.

 این جشنواره به مدت سه روز و با حضور سخنرانانی از دانشگاه‌های سراسر کشور به صورت حضوری و مجازی برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • زنی که کودکان بازمانده از تحصیل را نجات می‌دهد
  • برگزاری جشنواره ملی تدریس خلاق در دانشگاه کردستان
  • معلمی که آموزه‌های زندگی را تدریس کند، هویت دانشجوی خودش را تقویت می‌کند
  • معلم نمونه سیستان و بلوچستان از رمز موفقیت خود می‌گوید
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • داروسازی ایران، حرکت به سوی آینده یا اسیر روندهای تکراری
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر