Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@13:45:09 GMT

حل معضل شوری آب در آبادان

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۷۳۵۵۳

حل معضل شوری آب در آبادان

  به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ؛بیش از ۸۰۰ نفر از شهروندان آبادانی با حضور در مقابل شرکت آب و فاضلاب این شهرستان خواهان حل معضل شوری و سختی آب شرب این شهر شدند.

شهرندان آبادانی در حالی که پلاکاردهایی با عنوان ' آبادان آب ندارد '، آبادان - کربلا '، ' آب شیرین حق ماست'،  نسبت به سختی و شوری آب این شهر اعتراض کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی بچاری یکی از شرکت کنندگان در این تجمع گفت:چندین سال است که آب آبادان با مشکل روبه رو است ولی متاسفانه اقدامی در خصوص بهبود وضعیت آب انجام نشده است و مسئولین فقط مشغول تشکیل جلسه و بازدید طرح های نیمه تمام در این خصوص هستند.

وی افزود :در حالی که آب لوله کشی شور و غیر قابل مصرف است دیروز اخطاریه قطع آب به منزل ما داده اند، چرا باید برای دریافت آب شور دریا به جای آب بهداشتی   وشیرین قابل شرب ،بها پرداخت کنیم.

یکی دیگر از شرکت کنندگان نیز گفت:متاسفانه تاکنون اقدام مشهودی برای ارتقاء کیفیت آب آشامیدنی مردم نشده است و مسئولان فقط قول می دهند که وضعیت بهتر می شود.

وی افزود:از امروز آب شیرین کن های سطح شهر فقط 20 لیتر آب به مردم می فروشند که این امر باعث گله مندی مردم است.

علی رضا خلیلی نیا رئیس آبفا آبادان   میزان شوری و سختی آب بهمنشیر را 16 هزار میکروموس اعلام کرد و گفت:هم اکنون میزان شوری و سختی آب شهری هشت هزار میکروموس است.

وی افزود:تا تکمیل خط آبرسانی دوم طرح غدیر برداشت آب از رودخانه بهمنشیر متوقف و آب آشامیدنی مردم از خط غدیر با ای سی (هدایت الکتریکی) 2هزار میکروموس تامین می شود.

وی گفت: از امروز نیز آبرسانی با تانکر به برخی از مناطق محروم و حاشیه شهر آغاز شده است.

انتهای پیام / د

حل معضل شوری و سختی آب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تجمع آب وفاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۷۳۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با تبدیل پسماندهای پلاستیکی غیرقابل بازیافت به سوخت جامد، به کمک رفع معضل پلاستیک‌های غیرقابل بازیافت آمده است. در فرایند تبدیل این پسماندها به سوخت جامد، نه آب قابل توجهی مصرف شده و نه آلایندگی ایجاد می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، معضل همیشگی پلاستیک‌های غیرقابل بازیافت هم چهره طبیعت را زشت می‌کند و هم تهدیدی برای طبیعت و حیوانات است که البته به یک معضل جهانی تبدیل شده است.

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با تبدیل پسماندهای پلاستیکی غیرقابل بازیافت به سوخت جامد، به کمک رفع این معضل آمده است. در فرایند تبدیل این پسماندها به سوخت جامد، نه آب قابل توجهی مصرف شده و نه آلایندگی ایجاد می‌شود.

سوخت‌های جامدی که از این محصول دانش‌بنیان خارج می‌شود قابلیت اشتعال چندبرابری سوخت‌های سنگین را دارد.

سمیه شایسته‌پور؛ مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: ضایعات پلاستیکی بدون نیاز به تفکیک و سورت‌شدن، به صورت یکجا و همزمان به غیر از پلاستیک‌هایی که بازیافت می‌شوند را وارد این سیستم می‌کنیم و طی یک فرایند شیمیایی و دستگاهی، پیوندهای پلیمری تمامی پلاستیک‌های بازیافتی را شکسته و پلاستیک‌ها که به صورت یک ماده نفتی ناپایدار حرارتی است به یک ماده پایدار حرارتی تبدیل می‌کند.

بازیافت پلاستیک چگونه بر تقاضای جهانی نفت تاثیر می‌گذارد؟

شایسته پور تأکید کرد: در این سیستم، مصرف آب بسیار پایینی داریم و آب مصرفی مجدد به سمت سیستم بازمی‌گردد.

وی ادامه داد: در این سیستم هیچگونه آلایندگی زیست محیطی نداریم و پلاستیک‌های به صورت مستقیم به سوخت تبدیل می‌شوند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به مصارف این سوخت جامد تصریح کرد: مصارف خانگی برای کشورهای فاقد نفت و گاز، کوره‌های حرارتی و نیروگاه از جمله مصارف این سوخت جامد است.

وی با اشاره به قابلیت اشتعال بالای این سوخت جامد گفت: ارزش حرارتی این سوخت جامد 2 تا 3 برابر ذغال سنگ و مازوت است.

شایسته‌پور گفت: ایده اولیه این فناوری 17 سال پیش کلید خورد و محصول نهایی آن تأییدیه جهانی را به همراه دارد. در سال 2019 این تکنولوژی را در آمریکا به ثبت جهانی رساندم و امتیاز علمی آن را دریافت کردم.

علی سلاجقه؛ رئیس سازمان محیط زیست درباره این محصول دانش‌بنیان ایرانی گفت: ما از جنبه محیط زیستی به این محصول نگاه می‌کنیم و این دستاورد بزرگی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شش دانگ حواس حردانی به محمد نادری
  • کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد
  • ادامه حمایت‌های دانشجویان آبادانی از خیزش دانشجویان حامی مردم غزه
  • حماس: اگر ارتش اسرائیل وارد رفح شود شکست سختی می‌خورد
  • شش دانگ حواس حردانی به استقلالی سابق!
  • احمدعباسی: برای سختی‌هایی که کشیدم گریه کردم
  • خدمتی سخت اما دوست‌داشتنی
  • سختی دوست‌داشتنی
  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه