Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»، جلال محمودزاده درباره احیا مجدد وزارت بازرگانی و تاثیرات آن، اظهارداشت: بحث تنظیم بازار که قبلا در اختیار وزارت بازرگانی بود که اکنون در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفته اقدامی مناسب بوده است.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متولی تولید و توزیع باید یک وزارتخانه باشد، گفت: سال‌های گذشته که وزارت بازرگانی مسئول تنظیم بازار و وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت تولید را در اختیار داشت اگر مشکلی در بازار در زمینه عرضه و تقاضا، میزان تولید و در زمینه سبد خانوار مشکلاتی  ایجاد می‌شد هرکدام از وزارتخانه‌ها توپ را در زمین دیگر می‌انداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه از زمانی که تنظیم بازار و تولید در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفته است از بعد نظارتی شرایط بهتری ایجاد شده تا نمایندگان و افرادی که مسئولیت نظارتی دارند نظارت بهتری داشته باشند، ادامه داد: از نظر بعد عملیاتی وزارت صنعت، معدن و تجارت وسعت بسیار زیادی دارد به همین دلیل بحث معدن در این وزارتخانه به حاشیه رانده شده و درحال حاضر در بیشتر مناطق نظارت بر عملکرد معادن ضعیف شده و نظارت خوبی صورت نمی‌گیرد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزارت صنعت، معدن و تجارت به سمت تنظیم بازار و ورود کالاهای مصرفی متمایل شده، تصریح کرد: اگر بتوان وزارت بازرگانی بدون وظیفه تنظیم بازار احیا و سایر وظایف به وزارت بازرگانی محول شود و وزارت صنعت با نیروهای فعلی مانند گذشته جدا شود موثر است، زیرا می‌توانند به معدن و صنعت رسیدگی کنند؛ اما با بازگشت تنظیم بازار از وزارت جهاد کشاورزی به  وزارت ماهیگیری مخالف هستم.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: از بعد نظارتی، کنترل، تنظیم بازر و میزان تولید در گذشته بین وزارت جهاد کشاورزی و وزارت بازرگانی اختلافات آماری زیادی وجود داشت.

منبع: نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۷۵۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، ذبیح‌الله اعظمی ساردوئی عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در خصوص فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی، گفت: یکی از قوانین خوبی که مجلس یازدهم به تصویب رساند قانون جهش تولید دانش‌بنیان بود. از سه سال گذشته یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان روی پروژه کاهش مصرف آب و کشاورزی هوشمند با استفاده از هوش مصنوعی، داده‌های هواشناسی، اطلاعات خاک مزرعه و نوع کشت فعالیت می‌کند.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امیدواریم طی سال‌های آینده در زمینه کشت گیاهان زراعی و درختان میوه توسط شرکت‌های دانش بنیان اتفاقات خوبی رخ دهد،  ادامه داد: بیش از یک دهه است که در دنیا موضوع پایش سلامت باغات و مزارع آغاز شده و با استفاده از هوش مصنوعی و تصویر برداری هوایی مزارع را پایش می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه در برنامه هفتم توسعه استفاده از بازچرخانی آب و پساب‌ در بخش صنعت و کشاورزی مصوب شده است و با توجه به قانون جهش تولید شرکت‌های دانش بنیان، این شرکت‌ها امیدوار شده و در این حوزه سرمایه گذاری کرده اند،عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی ریل‌ گذاری خوبی را انجام داده و اثرات آن را در فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در تمامی بخش‌ها خصوصا بخش کشاورزی شاهد هستیم و اکنون دولت باید از شرکت‌ها حمایت کند و با آنها قرارداد ببندد.

اعظمی با بیان اینکه یکی از مشکلات وزارت جهاد کشاورزی پهنه بندی‌ها بوده تا بر اساس آن مشخص شود چه میزان از اراضی هر منطقه زیرکشت چه محصولی رفته است، گفت: درحال حاضر پهنه‌بندی‌ها توسط کارشناسان انجام می‌شود که علی رغم زمان‌بری به صورت کامل دقیق نیست، در این حوزه نیز شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از تصویربرداری هوایی ورود کرده‌اند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: در بخش کشاورزی می‌توانیم طی سال‌های آینده خبرهای خوشی را از بومی سازی تکنولوژی و خلاقیت توسط شرکت‌های دانش‌بنیان را شاهد باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزارت جهاد تذکر گرفت؛ جلوگیری از صادرات جهت تنظیم بازار ممنوع است
  • جلوگیری از صادرات کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است
  • پیش‌بینی برداشت ۱۴۰ تن گل محمدی از باغات گناباد
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود