Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود اکرامی‌فر دبیر بیست و یکمین کنگره ملی شعر دفاع مقدس در گفت‌وگو با خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس درباره این دوره از جشنواره اظهار داشت: پس از اینکه شورای سیاستگذاری کنگره ملی شعر دفاع مقدس با حضور آقایان مودب، محقق، اسماعیلی، فروغی، میربابا، کریم‌پور، داوودی، محدثی خراسانی و... چند جلسه برگزار کرد، نهایتا بنده به عنوان دبیر علمی انتخاب شدم و حکم دبیری هم از سوی بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با بیان اینکه این دوره از کنگره احتمالا به میزبانی شیراز برگزار خواهد شد،‌ تصریح کرد: در جلسات برگزار شده پیشنهاداتی درباره محل برگزاری دوره بیست و یکم مطرح شد و احتمالا شیراز میزبان خواهد بود.

اکرامی‌فر همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص زمان برگزاری کنگره ملی شعر دفاع مقدس و انتشار فراخوان آن عنوان کرد: نیمه اول اسفند ماه زمان برگزاری دوره بیست و یکم خواهد بود، اما فراخوان ظرف 20 روز آینده منتشر خواهد شد.

دبیر بیست و یکمین کنگره ملی شعر دفاع مقدس خاطر نشان کرد: در مورد کم و کیف این دوره در شورای سیاستگذاری تصمیم‌گیری خواهد شد اما تلاش ما بر این است که همه استان‌ها روی اهداف متمرکز باشند تا دوباره جریان شعر دفاع مقدس را احیا کنیم و در این راستا استان‌ها را فعال کنیم.

وی در پایان سخنان خود با دعوت از همه طیف‌ها در همه حوزه‌ها برای شرکت در این دوره از کنگره اضافه کرد: حوزه دفاع مقدس حوزه ملی و دینی است، از این رو از همه جریان‌های شعر، طیف‌های مختلف و دیدگاه های گوناگون دعوت می‌کنیم تا در این کنگره شرکت کنند تا کنگره‌ای همه جانبه داشته باشیم.

گفتنی است، روز گذشته سردار سرتیپ بسیجی بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس طی حکمی محمود اکرامی‌فر را به عنوان دبیر بیست و یکمین کنگره ملی شعر دفاع مقدس منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است:

«جناب آقای محمود اکرامی‌فر

با اهدای سلام و درود بر محمد (ص) و آل محمد (ص)

با احترام؛ نظر به سوابق و تجارب مفید جنابعالی در حوزه شعر دفاع مقدس، به موجب این حکم به عنوان، «دبیر برگزاری بیست و یکمین کنگره ملی شعر دفاع مقدس» منصوب می‌شوید.

امید است با رعایت ضوابط و قوانین ابلاغی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس با به کارگیری ظرفیت‌های ادارات کل در استان‌های کشور و با عنایت حق تعالی و تحت توجهات حضرت ولی عصر (عج) و ارواح مطهر شهیدان سرافراز این مرز و بوم، همواره موفق و پیروز باشید.»

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۷۵۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مزایده بناهای تاریخی استان مرکزی در نیمه نخست سال جاری

به گزارش خبرنگار مهر، محمود مرادی نراقی صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نراقی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی گفت: با همکاری صندوق توسعه و احیا در حال طی مراحل قانونی و آماده‌سازی بسته مزایداتی بناهای استان مرکزی هستیم و امید است در نیمه اول سال جاری بناهای تاریخی استان را از طریق صندوق توسعه و احیا وارد مزایده کنیم.

وی افزود: کاروانسراهای مشهد میقان، ورده، کهک در دلیجان، خشکه رود در زرندیه، حمام تاریخی مامونیه، خانه تاریخی معتمدالایاله و آسیاب جفتی در آشتیان از بناهایی است که در حال آماده‌سازی و طی مراحل قانونی برای برگزاری مزایده و جذب مشارکت مردمی در مرمت و احیا است.

مرادی نراقی با بیان اینکه کاروانسرای دو دهک، موزه مفاخر، خانه حسن‌پور و عمارت امیر مفخم خمین به بخش خصوصی واگذار شده و هم اکنون در حال بهره‌برداری است، تصریح کرد: ۲ بنا هم که در سالیان گذشته به بخش خصوصی واگذار شده بود به علت عدم تحقق تعهدات از سوی سرمایه‌گذار به سرمایه‌گذار دیگری واگذار خواهیم کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی تصریح کرد: از گذشته بسیار دور، استان مرکزی در مسیر جاده ادویه و بعدها نیز در مسیر جاده ابریشم قرار داشته است و یکی از کریدورهای فعال تجارت در گذشته از غرب به شرق ایران از این استان عبور می‌کرد.

وی اضافه کرد: این امر باعث شده تا کاروانسراهای زیادی در این منطقه تأسیس شد.

حفاظت و احیای بناهای تاریخی، بزرگترین انتفاع دولت از واگذاری بناهاست

مرادی نراقی، حفاظت و احیای بنا را بزرگترین انتفاع دولت از واگذاری بناها به بخش خصوصی عنوان کرد و گفت: رویکرد صندوق توسعه و احیا در واگذاری بناها آگاهانه و کارشناسی شده است و این امر باعث تسهیل فرآیند جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی و مرمت و احیای بناهای تاریخی می‌شود.

وی تاکید کرد: در سالیان گذشته تنها به بناهایی توجه شد که ایده‌آل بوده و به بخش خصوصی واگذار شدند در حالی که اکنون توجه به بناهایی که به حال خود رها شده و شرایط مساعد ندارند، مورد توجه ویژه است.

مرادی نراقی گفت: باید دورنمایی از سرمایه‌گذاری روی بناهای تاریخی و مدت بازگشت سرمایه و همچنین سود حاصل از سرمایه‌گذاری در هر بنا به صورت منطقی و کارشناسی شده تخمین زده شود و برای سرمایه‌گذاران ترسیم شود چرا که این امر، رغبت بیشتری از سوی سرمایه‌گذاران برای مشارکت در مرمت و احیای بناها شاهد خواهیم بود.

کد خبر 6088358

دیگر خبرها

  • آمریکا گروهک‌های تکفیری منطقه را احیا می‌کند
  • ۷۵ هزار نفر از عوامل اجرایی در استان تهران انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ را برگزار کردند
  • ۷۵ هزار نفر از عوامل اجرایی در تهران انتخابات اسفند ۱۴۰۲ را برگزار کردند
  • ­کتاب تاریخ شفاهی دفاع مقدس منتشر شد
  • زوایای پنهان دفاع مقدس برای نسل جدید بیان شود
  • آغاز بیست و نهمین کنگره قرآن کریم در چهارمحال و بختیاری
  • آغاز بیست و نهمین کنگره قرآن کریم مدارس سمپاد چهارمحال و بختیاری
  • برگزاری مزایده بناهای تاریخی استان مرکزی در نیمه نخست سال جاری
  • رقابت قرآنی دانش آموزان شمال فارس در سرچهان
  • آغاز به کار بیستمین نمایشگاه کشاورزی در شیراز