Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در طرح‌های توانمندسازی اقتصادی اجتماع‌محور خود از جمله «طرح آسمان»، ایجاد اشتغال پایدار در مناطق کم‌تر توسعه‌یافته‌ی کشور را به شکل جدی در دستور کار دارد. در طرح آسمان با هدف نهایی ایجاد اشتغال، گروه‌های 15 تا 20 نفره با رویکرد توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی در مناطق هدف تشکیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مبحث توانمندسازی اجتماعی، افراد متقاضی شغل از طریق آموزش، خودباوری و اعتماد به نفس، آمادگی پذیرش شغل را کسب می‌کنند که این مهم بر عهده‌ی تسهیل‌گران بنیاد برکت خواهد بود. عمده تسهیل‌گران موجود در کشور بیش‌تر بر مسایل اجتماعی تمرکز دارند و کم‌تر مباحث اقتصادی با رویکرد اشتغال‌زایی را مورد توجه قرار می‌دهند.

از این رو، بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تصمیم به برگزاری دوره‌ی آموزش تسهیل‌گری گرفته است تا افراد علاقه‌مند به فعالیت در این حوزه را با مفاهیم و مبانی کلی اقتصادی، مالی و جامعه‌شناسی آشنا نموده و توانایی همکاری در فرآیند ایجاد و تثبیت مشاغل خرد را در مناطق هدف کسب نمایند.

به گزارش دریافتی از معاونت توسعه‌ی کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت، آزمون ورودی دوره‌ی آموزش تسهیل‌گری با حضور صدها داوطلب روز جمعه اول تیر ماه از ساعت 10 تا 12 به‌طور هم‌زمان در 11 شهر در 7 استان کشور، با همکاری دستگاه‌های اجرایی برگزار می‌شود. آذربایجان غربی، لرستان، کردستان، سیستان و بلوچستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و ایلام استان‌هایی هستند که این آزمون در آن‌ها برگزار خواهد شد.

از بین داوطلبان این آزمون، 140 داوطلب پذیرفته‌شده‌ی نهایی پس از انجام مصاحبه به تهران اعزام می‌شوند و از سوی بنیاد برکت به‌طور رایگان در دوره‌های آموزشی شرکت خواهند کرد. پذیرفته‌شدگان در مجموع یک دوره‌ی آموزشی دو ماهه را پشت سر گذاشته و سپس در مناطق هدف در استان‌های مختلف مستقر می‌شوند.

وظیفه‌ی اصلی این تسهیل‌گران آماده‌سازی افراد جویای شغل برای کسب دانش و مهارت‌های لازم برای ورود به بازار کار است. پس از بهره‌مندی از این مهارت‌ها و توانمندی اجتماعی، تسهیلات لازم از سوی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در اختیار متقاضیان کار قرار می‌گیرد تا به لحاظ اقتصادی نیز شرایط کافی را برای فعالیت و اشتغال پیدا کنند.

این تسهیل‌گران که رابطه‌ی استخدامی با بنیاد برکت نخواهند داشت، به عنوان افراد توانمند محلی و آشنا با جنبه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی مناطق هدف، می‌توانند با رویکرد علمی و روز به فرآیند اشتغال، نقش مهمی در پایداری مشاغل ایجادشده داشته باشند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: بنیاد برکت تسهیل گری برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۷۵۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام غلامرضا دهقان صبح سه شنبه در حاشیه نشست اعضای شورای فرهنگ عمومی شهرستان خاش، با تأکید بر اهمیت دستگاه‌ها و ارگان‌های مختلف برای ازدواج آسان در جامعه افزود: مهریه‌های سبک علاوه بر تسهیل در امر ازدواج جوانان سبب کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود و اقدامات ارزشمند طوایف شهرستان مبنی بر حذف طلا و جواهرات باید در جامعه نهادینه شود.

وی ادامه داد: مباحث فرهنگ سازی تسهیل در ازدواج، تربیت خانواده‌ها، انجام کارهای عام المنفعه، بهره گیری از ظرفیت‌های خیران، برجسته سازی اقدامات بشردوستانه و اولویت قراردادن به مقوله‌های آموزش و بهداشت باید به عنوان شاخص و برنامه اولویت دار دیده شود.

وی اظهار کرد: کمک به تحقق شعار سال و بهره گرفتن از ظرفیت‌های منطقه برای رونق تولید و کاهش آسیب‌های اجتماعی نیاز مهم جامعه بوده که ضرورت دارد از سوی مسؤولان دستگاه‌های مختلف در دستور کار باشد.

شایان ذکر است سایر اعضای این جلسه در ادامه در خصوص مباحث مختلف جهش تولید با مشارکت مردم، ازدواج آسان و غیره به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

در این نشست مقرر شد تا با حضور علما، نخبگان و معتمدان شاخص شهرستان خاش برای رفع و یا کاهش مشکلات ازدواج و مقابله با آسیب‌های اجتماعی مانند طلاق و نیز جهش تولید با مشارکت مردم و چگونگی حمایت‌های دولتی از سرمایه‌گذاران بومی و جذب خیران برای انجام کارهای عام المنفعه و نیز مشارکت برای اجرای پروژه‌های آموزشی و بهداشتی بر حسب نیاز منطقه تدابیر لازم اتخاذ شود.

کد خبر 6098894

دیگر خبرها

  • اعلام زمان آموزش کمک داوران ویدئویی در ایران
  • قالیباف: هر چقدر می‌توانیم برای پیشرفت کار دولت تسهیل‌گری انجام دهیم
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • دوره تربیت مربی درجه ۳ در استان ایلام برگزار می‌شود
  • تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 10 و 11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • آزمون میان دوره پیش کارورزی ۱۷ خرداد ماه برگزار می شود
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • آزمون میان دوره پیش کارورزی پزشکی ۱۷ خردادماه برگزار می‌شود