Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، امروز(چهارشنبه) جلسه ای به منظور رفع موانع اجرای نوسازی ساختمان پلاسکو به ریاست استاندار و با حضور حناچی معاون فنی شهرداری تهران، محسنی شهردار منطقه ۱۲،اعطا ،حبیب زاده و سالاری اعضای شورای شهر تهران و نمایندگانی از بنیاد مستضعفان و شورای ساختمان پلاسکو برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار تهران در این جلسه با اشاره به علت تاخیر اجرای طرح بنیاد مستضعفان براساس تفاهم نامه با شهردار وقت گفت: شهرداری علت عدم دریافت مجوز برای بنیاد را میراث فرهنگی اعلام کرد براین اساس که باغ اکبر در محدوده آثار فرهنگی و تاریخی قرار دارد و امکان اخذ مجوز ساخت در این زمین وجود ندارد.
مقیمی افزود: میراث فرهنگی در خصوص باغ اکبر، حقوقی و قانونی نظر داده است و علاوه برآن شهرداری هم بدون هماهنگی و تایید میراث فرهنگی قادر به صدور پروانه نیست و بنیاد مستضعفان هم بدون پروانه امکان ساخت نداشت.
وی با بیان اینکه استدلال همه دستگاه ها در این بخش استناد قانونی بوده است تصریح کرد: در آخرین جلسه اسفندماه سال گذشته با معاون سازمان میراث فرهنگی و معاون شهرسازی شهرداری و شهردار منطقه ۱۲ جلسه ای برگزار شد و در شورایی فنی موافقت شد هرآنچه در حادثه پلاسکو تخریب شده است بازسازی شود و در خصوص ساختمان شمالی هم براساس نامه کسبه و اهالی ساختمان با مقاوم سازی به عهده کسبه موافقت شد تا با رای اکثریت مالکان و ثبت در دفترخانه کار مقاوم سازی با طرح نظام مهندسی و تایید شهرداری انجام شود.
استاندار تهران تصریح کرد: برای ساخت ساختمان پلاسکو نیز مقرر شد با مجوز شهرداری بدون پرداخت عوارض اقدام خاکبرداری از روز عید فطر امسال آغاز شود و پس از دو ماه با ارائه طرح از سوی بنیاد و موافقت شهرداری، ساختمان وارد فاز عملیاتی شده و تا عید فطر دو سال آینده به بهره برداری برسد.
مقیمی تاکید کرد: مسائل فنی ساخت ساختمان پلاسکو با شهرداری و نظام مهندسی است و ساختمان طبق ضوابط شهرداری ساخته می شود.
وی با بیان اینکه اموال و زندگی ۵۰۰ خانوار در حادثه پلاسکو دچار خسارت شده است ، گفت: کسبه ساختمان حداکثر همکاری را داشتند و ما نیز تکالیفی به عهده داریم و وقتی جلسات رسیدگی به موانع ساخت ساختمان پلاسکو با حضور استاندار برگزار می شود به این معنا است که مسئولیت به عهده داریم و همه دستگاه های حاضر در جلسه نسبت به انجام مصوبات تعهد دارند.
استاندار تهران افزود: بنیاد مستضعفان فرصت دارد طی دو ماه با رعایت مسائل فنی و ایمنی و با دستور شهرداری کار گودبرداری را آغاز و پروانه ساخت را اخذ کند و طرح خود را به تایید نظام مهندسی و شهرداری برساند.  

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: بنیاد مستضعفان نوسازی پروانه پلاسکو ساختمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۷۶۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حمیدرضا رستگار در یک گفت‌وگوی رادیویی اظهار کرد: یکی از سیاست‌های دولت، خدمات الکترونیک است و در این راستا برخی مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده است. همچنین تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارائه می‌دهد، باید کد یکتا داشته باشند.

وی افزود: کد یکتا به حساب بانکی افرادی که فعالیت اقتصادی دارند متصل می‌شود. پیش‌تر افراد باید از مجوز فیزیکی استفاده می‌کردند یا استعلامی از نهادهای زیربط انجام می‌گرفتند تا اعتبار پروانه کسب بررسی می‌شد، اما با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا دیگر نیازی به موارد یاد شده نیست. 

رستگار با بیان اینکه مهم‌ترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه‌ها دنبال می‌کنند، این است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند و این مجوزها مورد تایید درگاه ملی مجوزها باشد، تصریح کرد: با کد یکتایی که افراد دریافت می‌کنند، هم افرادی که مجوز دارند یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به‌روزرسانی خود را انجام می‌دهند.

وی افزود: تهران دارای ۱۳۵ اتحادیه و نزدیک به ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتما باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

به گفته رئیس اتاق اصناف تهران یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می‌توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه‌ها نیز این کد را ارایه می‌کنند.

۲۲۳۲۲۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902367

دیگر خبرها

  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • ابهام در قراردادهای زاکانی با چینی‌ها/ عضو شورای شهر: هنوز تردید داریم که آیا این قراردادها منعقد شده است یا خیر؟
  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • رد درخواست ۹۶ درصد متقاضیان نهضت ملی در شهرهای تهران
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • قصه سنگلج به کجا رسید؟
  • الزام دریافت شناسه یکتا برای دارندگان پروانه دفاتر پیشخوان
  • ۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند