Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- شرکت توزيع نيروي برق تهران بزرگ با همکاري مروجين صرفه جويي، مديريت مصرف انرژي در ساختمان هاي اداري پايتخت را پايش و ارزيابي مي کند.

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار اقتصادي ايرنا، با توجه به افزايش دما و مديريت بهينه مصرف انرژي و اوج بار (پيک) تابستان 97 و نيز تعهد کارکنان شرکت توزيع برق تهران بزرگ در کاهش 10 درصدي پيک بار و همچنين در راستاي اجراي بخشنامه معاون وزير در امور برق و انرژي، شرکت توزيع نيروي برق تهران بزرگ در صدد است تا با همکاري معاونت هاي بهره برداري و ديسپاچينگ، خدمات مشترکين و همراهي حوزه مقاومت بسيج، با اعزام نيروهايي تحت عنوان مروجين صرفه جويي در مصرف انرژي در سطح شهر تهران، نسبت به ارزيابي و پايش مديريت مصرف مشترکان اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نشست توجيهي مروجين صرفه جويي صبح امروز (چهارشنبه) با حضور «حسين صبوري» مديرعامل شرکت توزيع نيروي برق تهران بزرگ، معاونان حوزه ستادي و 50 گروه از ارزيابان پايش انرژي، در راستاي نحوه ارزيابي و پايش ساختمان هاي اداري، سازمان ها و ارگانها در سطح شهر تهران برگزار شد.
صبوري در خصوص اين طرح گفت: در طرح ارزيابي و پايش مديريت مصرف انرژي، گروه ارزيابان در زمان پيک بار (اوج مصرف) از ساعت 13 تا 17 در تابستان سال جاري، با مراجعه به ساختمان هاي اداري مشترکان نسبت به ارزيابي شاخص هاي عملکردي مديريت پيک بار مصرفي ادارات در تابستان 97 تصويب نامه هيات وزيران که در نامه اي به آنها ابلاغ شده است، اقدام خواهند کرد و نتايج عملکرد به استانداري گزارش خواهد شد.
مديرعامل شرکت توزيع نيروي برق تهران بزرگ از مروجين صرفه جويي در مصرف انرژي به عنوان سفيران انرژي وزارت نيرو ياد کرد و گفت: سفيران انرژي مسئوليت خطيري بر عهده دارند؛ آنان به عنوان نمايندگان وزارت نيرو به سازمان ها و اداره ها مراجعه کرده و مشاوره، توصيه و راهکارهايي در خصوص مديريت بهينه برق ارائه مي دهند.
صبوري با اشاره به مسئوليت خطير توزيع برق تهران بزرگ در تامين برق پايدار مشترکان گفت: 13 درصد مشترکين کل کشور در شهر تهران هستند و با توجه به فرارسيدن فصل تابستان و افزايش دما و به طبع آن افزايش استفاده از سيستم هاي سرمايشي و نيز کمبود توليد نيروگاه هاي برق آبي، اين شرکت در راستاي عبور موفقيت آميز از پيک تابستان 97 به انعقاد سه هزار و 300 تفاهم نامه با مراکز تجاري، صنعتي، بيمارستان ها و دانشگاه ها اقدام کرده است.
وي هدف اين طرح را مديريت صحيح مصرف انرژي، آموزش و آگاه سازي در زمينه بهينه سازي مصرف، اطلاع رساني در خصوص نحوه صرفه جويي ذکر کرد و گفت: عمده مصرف کننده انرژي بار سيستم هاي سرمايشي سازمان ها و وزارتخانه ها هستند که هيات دولت به تازگي در مصوبه اي سازمان هاي دولتي را ملزم کرد امسال نسبت به سال گذشته پيک بار مصرفي را 10 درصد کاهش دهند.
به گزارش ايرنا، مصوبات بخشنامه هيات وزيران بر هماهنگي موثر، نظارت دقيق و مستمر شرکت هاي توزيع بر اجراي برنامه هاي تعيين شده، تشکيل کارگروه ها، هماهنگي لازم با مسئولين استان در راستاي حمايت هاي همه جانبه در جهت اجراي کامل مصوبه، تاکيد دارد.
از جمله موارد مورد ارزيابي، «خاموش بودن سيستم هاي سرمايشي و روشنايي غير ضروري دستگاه هاي اجرايي پس از پايان وقت اداري»، «تنظيم کردن دماي محيط کار ادارات در مدت زمان کار اداري حداقل روي 25 درجه سانتيگراد»، «اطمينان از بمدار آمدن ديزل ژنراتورها» است.
اقتصام**9189**2025
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۷۶۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی

حمیدرضا کریمی‌فرد اظهار کرد: از ابتدای راه‌اندازی نیروگاه‌های خانگی برق خورشیدی از سال ۹۵ در استان فارس تاکنون، بیش از۳۸ هزار مگاوات ساعت انرژی برق در استان تولید شده است.

او با بیان اینکه در سال گذشته یک مزرعه خورشیدی با مجموع ظرفیت ۵۰۰ کیلو وات در سطح استان با سرمایه‌گذاری ۱۲۵هزار میلیون ریال نیز مورد بهره‌برداری قرار گرفته است، افزود: علاوه‌ بر نیروگاه‌های خورشیدی خانگی (کوچک مقیاس)، تعداد ۵ نیروگاه بزرگ خورشیدی نیز به ظرفیت ۳.۲ مگاوات در حوزه تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق استان فارس هم اکنون فعال هستند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس، متوسط میزان تابش این استان را بین ۲۰۰۰ تا ۲۲۰۰ کیلووات ساعت بر متر مربع در سال عنوان کرد و افزود: این میزان تابش برای نیروگاه‌های خورشیدی مناسب است. 

کریمی‌فرد، درباره شرایط راه‌اندازی سامانه‌های خورشیدی در استان فارس نیز گفت: داشتن انشعاب برق به نام متقاضی در محل مورد تقاضا برای نصب نیروگاه خورشیدی، مراجعه به سایت شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برای ثبت‌نام و ارسال درخواست، امکان صدور مجوز برای تمام تعرفه‌های خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی و امکان اتصال نیروگاه متقاضی با کنتور مستقل به شبکه برق از جمله شرایط برای نصب سامانه خورشیدی در استان فارس است و متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی www.satba.gov.ir مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • هشدار مدیریت بحران درخصوص بازگشت آلودگی هوا به پایتخت
  • مشترکان کم‌مصرف برق، خودرو جایزه می‌گیرند
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • پویش «با انرژی» و اهداء جوایز نفیس به صرفه جویان در برق در مازندران
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمز ارز
  • ۲۰۷ مولد خود تامین در استان قزوین در مدار قرار می‌گیرد
  • ۲۰۷ مولد خود تامین در استان قزوین در مدار قرار می گیرد
  • کاهش تعداد ساختمان‌های فرسوده پایتخت
  • (تصاویر) معجزه معماری در اسلو؛ آپارتمان‌های سازگار با محیط زیست!