Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بسیج اساتید استان اصفهان از تشکیل شورای بسیج دانشگاه‌ها برای هم‌افزایی بیشتر اساتید، دانشجویان و کارمندان بسیجی و رسیدگی به دغدغه‌های نظام اسلامی در دانشگاه‌ها خبر داد. ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۸ استانها اصفهان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازاصفهان، محمد باقری ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به تأکید رهبر انقلاب اسلامی بر توسعه بسیج اساتید و نقش ویژه و حیاتی دانشگاه‌ها و اساتید در مسائل مهم کشور اظهار داشت: بسیج اساتید، مسائل کشور را مسائل خود دانسته و با استفاده از ظرفیت علمی، در مسیر تعالی نظام اسلامی گام بر می‌دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نقش اساتید دانشگاه‌‌ها به ویژه اساتید بسیجی در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی افزود: سازمان بسیج اساتید استان اصفهان در حوزه اندیشه‌ای و علمی و مسئله یابی فعالیت دارد و با راه‌اندازی اندیشکده‌های علمی و کارگروه‌های تخصصی معضلات و مسائل را شناسایی کرده و 5 مسئله مهم و اولویت‌دار استان را در دستور کار خود قرار داده است.

مسئول بسیج اساتید استان اصفهان با بیان اینکه در اندیشکده‌ها کار اندیشه ورزی انجام می‌شود و کار اندیشکده‌ها با فعالیت پژوهشکده‌ها تفاوت دارد، عنوان کرد: در حوزه اندیشه‌ای و اندیشه ورزی قرار است به مجموعه‌های اجرایی کمک کنیم و به ارائه راهکار، مطالعه و ارائه پیشنهاد بپردازیم، اگر نیاز به طرح پژوهشی باشد، اساتید بسیجی به صورت تخصصی و با بهره‌گیری از توان داخلی آن را انجام می‌دهند.

وی با بیان اینکه فعالیت‌های بسیج اساتید استان اصفهان با 2 رویکرد تحوّل و اثربخشی فعالیت‌ها اجرایی می‌شود، گفت: کارگروه‌ها و هیئت‌های اندیشه‌ورز در حوزه‌های اقتصاد، نوآوری علمی، تمدن پژوهی، آسیب‌های اجتماعی، آب و پیوست نگاری فرهنگی به صورت تخصصی تشکیل شده است.

باقری تصریح کرد: موضوع حمایت از کالای ایرانی توسط اساتید بسیجی در گروه‌های روان‌شناسی و جامعه‌شناسی، مطرح شده و ساختاری ذیل کانون‌های بسیج اساتید برای فرهنگ سازی کالای ایرانی طراحی شده است.

وی با اشاره به تشکیل کارگروه تخصصی با همکاری بسیج اساتید حوزه علمیه افزود: تحقق منویات رهبر انقلاب و امام راحل، بسط فرهنگ و تفکر بسیجی، جهاد علمی، ارتقاء معرفت و آگاهی و مشارکت در فعالیت‌های پژوهشی و مطالعاتی از جمله اهدافی است که سازمان بسیج اساتید در اجرای برنامه‌های خود دنبال می‌کند.

مسئول بسیج اساتید استان اصفهان با اشاره به افزایش 10 درصدی تعداد اساتید بسیجی نسبت به سال گذشته گفت: فعالیت دفتر و کانون بسیج اساتید در 93 مرکز دانشگاهی، اجرای 300 عنوان برنامه تخصصی و اثرگذار، برگزاری نشست‌های تخصصی، تشکیل کارگروه پیوست نگاری فرهنگی و کارگروه آب، تشکیل کارگاه‌های آموزشی در حوزه جنگ نرم اقتصادی، برپایی 3 کرسی‌ نقد و نظریه، برپایی هیئت مذهبی و اجرای برنامه فرهنگی برای خانواده اساتید، برگزاری جشنواره مسابقات ورزشی اساتید بسیجی در دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت روز بسیج اساتید از جمله برنامه‌های این سازمان به شمار می‌رود.  

وی با اشاره به برگزاری اردوهای راهیان نور دریایی ویژه اساتید دانشگاه‌ها بیان کرد: تلاش می‌شود به صورت تخصصی و علمی از اردوهای راهیان نور استفاده شود و رویکرد تخصصی و فرهنگی در اجرای آن رعایت ‌شود.

باقری یادآور شد: از ظرفیت اساتید بسیجی در اردوهای جهادی با همکاری بسیج سازندگی در حوزه علمی و اندیشه ورزی، بازدیدهای علمی و صنعتی و ارائه خدمات مشاوره‌ای به آحاد مردم استفاده می‌شود، همچنین شبکه فرماندهان جنگ نرم با حضور اساتید دوره دیده، تشکیل شده تا بتوان از این اساتید در شورای بسیج دانشگاه که متشکل از بسیج اساتید، دانشجویی و کارمندان در فضای دانشگاه‌ها استفاده شود.

وی با اشاره به ایجاد هم‌افزایی میان اساتید، دانشجویان و کارمندان بسیجی در فضای دانشگاهی گفت: شورای بسیج دانشگاه برای استفاده از ظرفیت بسیج در دانشگاه تشکیل شده و می‌تواند در توجه به مسائل فرهنگی و اجتماعی و دغدغه‌های نظام در دانشگاه‌ها کمک کند.   

انتهای پیام/ ز

R41346/P41362/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۷۶۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر، با هدف دستیابی این دانشگاه به مرجعیت علمی و فناورانه، توسعه فناوری و تجاری سازی محصولات فناورانه امضاء شد. 

با رویکرد حمایت از دست یافتن به مرجعیت علمی فناورانه و توسعه اقتصاد دانش بنیان، این توافق نامه با هدف همکاری در پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

محوری‌ترین موضوع این توافق نامه، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

از مهم‌ترین اهداف توافق‌نامه همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌توان به حمایت از تحقق مرجعیت علمی-پژوهشی مسئله محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری اشاره کرد.

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

در قالب این توافق‌نامه، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش  و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل ۲۵ نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد.

همچنین از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف ۷۰ میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند.

علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف ۲۰ میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از پروژه های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر پروژه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال، انجام خواهد شد.

حمایت از پروژه های پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکت‌های بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکت‌ها موضوع ماده ۱۱ قانون جهش تولید تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد ریال، حمایت از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاه‌های عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف ۵۰ میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده سازی ماده ۵ قانون جهش تولید دانش بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها توسط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری انجام  می‌شود.

همچنین حمایت از پروژه های تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری بوت کمپ‌های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این توافق‌نامه محقق خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم ترویج و بهره مندی از آثار استاد مطهری در مراکز علمی و فرهنگی
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • هم افزایی فعالیت‌های سپاه با دانشگاه برکت دارد
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر
  • تجمع دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در حمایت از دانشجویان آزادیخواه
  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان
  • تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین
  • نشست هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی دانشگاه پیام نور خوزستان