Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهمن کیارستمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، با اشاره به اینکه آنچه امروز توسط علی فتاحی (معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی) اعلام شده است مطلب جدیدی نیست، گفت: حکم پیش از این صادر شده بود و حکم جدیدی قرار نیست ابلاغ شود.

متن حکم شعبه اول هیات عالی انتظامی سازمان نظام پزشکی به شرح زیر است:

حسب شکایت اولیای دم متوفی آقای عباس کیارستمی با وکالت آقایان عادل مقدس جرهی، و دکتر مانوش منوچهری علیه آقایان دکتر احمد میر (جراح عمومی)، دکتر پرویز معمارزاده (متخصص زنان و زایمان) به عنوان مسوول فنی بیمارستان جم، دکتر مازیار پارسا (متخصص عفونی)، دکتر محسن تدین‌فر (جراح عمومی)، مدیرعامل بیمارستان جم به دلیل تاخیر در انجام عمل جراحی مغایرت در شرح عمل با اظهارات شفاهی پزشک، نقص در پرونده بیمار و ترک بیمار و رفتن به مسافرت تحت تعقیب انتظامی قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دادسرای انتظامی نظام پزشکی تهران برای آقای دکتر احمد میر کیفرخواست و درخصوص سایرین قرار من تعقیب صادر می‌شود. با اعتراض به قرارهای من تعقیب صادر شده هیات بدوی انتظامی نظام پزشکی تهران به موجب رای تاریخ 14 آذرماه 95 اعتراض را موثر و وارد ندانسته، تخلف و قصوری از ناحیه متشکی عنهم را احراز نمی‌کند و اعتراض را رد می‌نماید. افزون بر آن هیات بدوی مذکور به موجب رای مورخ 18/6/95 آقای دکتر احمد میر فرزند محمدعلی را به دلیل یک تاخیر در اقدام به عمل جراحی مرحله دوم علی‌رغم وجود شواهد کلینیکی و پاراکلینیکی دال بر خونریزی بیمار که منجر به بروز عوارض بعدی شده 2- وجود مغایرت در شرح عمل و اظهارات شفاهی پزشک معالج 3- عدم درج نتیجه ویزیت بیمار و سیر بیماری به طور روزانه در پرونده بالینی 4- ترک بیمار با وجود عوارض ایجاد شده و رفتن به مسافرت که از مصادیق قصور پزشکی محسوب می‌شود با انطباق تخلفات با ماده 3 و بند «ث» ذیل ماده 37 آیین‌نامه انتظامی رسیدگی به تخلفات صنفی و حرفه‌ای شاغلین حرفه‌های پزشکی و وابسته و به استناد بند «د» ذیل تبصر 1 ماده 28 قانون تشکیل سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران مصوب 1388 به سه ماه محرومیت از مطب در محل ارتکاب تخلف محکوم می کند. با تجدیدنظر خواهی محکوم از انتظامی مزبور، هیات تجدید نظر انتظامی نظام پزشکی استان تهران به موجب رای تاریخ 20 خرداد 96 ضمن موثر ندانستن تجدیدنظرخواهی به عمل آمده و صحیح تشخیص دادن اساس رای بدوی با متناسب ندانستن مجازات انتظامی مورد حکم هیات بدوی (سه ماه محرومیت از مطب در شهرستان تهران) محکومیت نامبرده را به توبیخ کتبی با درج در پرونده نظام پزشکی و نشریه نظام پزشکی محل (شهرستان تهران) تقلیل داده و اصلاح می‌کند. اینک شاکی انتظامی به رای اعتراض داشته و تقاضای رسیدگی فوق‌العاده کرده است. پرونده در اجرای ماده 40 قانون سازمان نظام پزشکی به این هیات ارجاع شده است. با وصول پرونده عضو محقق تعیین و بررسی‌های کارشناسی لازم صورت گرفت و به تاریخ فوق پرونده در جلسه هیات مطرح است با عنایت به گزارش عضو محقق و محتوا و مستندات پرونده و با توجه به اینکه تخلفی افزون بر موارد قبلی احراز نشده است، تجدیدنظرخواه در این مرحله اعتراض موجه و موثری که نقص رای را ایجاب کند به عمل نیاورده است و رای تجدیدنظر خواسته صحیح صادر شده است و تجدیدنظرخواهی شاکی وارد به نظر نمی‌رسد بنابراین به استناد ماده مرقوم و مواد 95، 101 و 122 ایین رسیدگی دادسراها و هیات‌های انتظامی ضمن رد اعتراض شاکی رای تجدیدنظر خواسته تایید می‌شود همچنین اعتراض راجع به سایر پزشکان به دلیل خروج از رای تجدیدنظر از خواسته مفروغ عنه است. این رای به استناد مواد 104 و 111 قانون مزبور قطعی و لازم‌الاجراست.

این رای به امضای نماینده قوه قضائیه، نماینده پزشکی قانونی و چهار عضو شورای عالی انتظامی سازمان نظام پزشکی رسیده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: عباس کیارستمی احمد میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۷۶۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود

به گزارش خبرآنلاین، دکتر مرتضی صانعی طاهری در آستانه برپایی سی و نهمین کنگره انجمن رادیولوژی ایران که ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در محل هتل المپیک تهران برگزار می شود، سخن می گفت با اعلام این خبر افزود: با این که هوش مصنوعی توانسته در قسمت‌های مختلف حوزه سلامت وارد شود، اما به دلایل زیاد از جمله پیچیدگی های حوزه پزشکی باعث حذف پزشک نشده است و از اینکه هوش مصنوعی بتواند، تمام فعالیت های یک پزشک را انجام دهد، فاصله بسیار زیادی داریم.

به گزارش راوبط عمومی انجمنه رادیولوژ، وی با تاکید بر اینکه درآینده پزشکانی موفق تر خواهند بود که بتوانند با هوش مصنوعی کارکنند و از این مهارت بهره ببرند، تصریح کرد: میزان تاثیر پذیری رشته های مختلف پزشکی از هوش مصنوعی متفاوت است و برخی رشته ها مثل رادیولوژی بسیار تحت تاثیر هوش مصنوعی قرار گرفته اند. به همین منظور یکی از محورهای اساسی کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران نقش هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی است که مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت. در این کنگره چالش های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مباحث دیگر از جمله تصویربرداری سیستم عضلانی/اسکلتی، زنان و بارداری، سر وگردن و همچنین اخلاق پزشکی در رادیولوژی ارایه خواهد شد.

به گفته دکتر صانعی طاهری از هوش مصنوعی می توان در تسریع و افزایش دقت تصویربرداری، کاهش دوز اشعه دریافتی بیماران، پردازش سریعتر و دقیق تر تصاویر، ارتقای کیفیت تصویر برداری قلبی عروقی، تشخیص سریعتر سرطان ها، تصویربرداری سایر ارگان ها و تصویربرداری جنین می توان بهره گرفت .

وی ادامه داد: از دیگر کاربردهای هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی می توان به وقت دهی بیماران، کمک به انتخاب بهترین پروتکل درمانی به منظور تعیین میزان اشعه دریافتی و در روند تصویربرداری بازسازی ها، افزایش کیفیت تصاویر، اندازه گیری ها، مستند سازی، کمک به جمع آوری و استخراج اطلاعات بیماران نام برد.

رییس انجمن رادیولوژی ایران یادآور شد: یکی از نمونه های بارز مطالعات هوش مصنوعی در رادیولوژی در دوران پاندمی کووید بود که پزشکان سراسر دنیا با حجم بالای کار و کار طاقت فرسا و شرایط بحرانی تشخیصی روبرو بودند. انجمن رادیولوژی نیز تجربه مدیریت موفقی برای ارایه خدمات تله رادیولوژی و ارائه خدمت به هم میهنان سراسر کشور داشت.

وی گفت: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگ ترین کنگره های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست ها و سایر رشته های تخصصی است. این کنگره با حضور بیش از چهار هزار نفر از رادیولوژیست ها، دستیاران رادیولوژی و رشته های مرتبط و نیز با حضور بیش از چهار صد سخنران به ارایه جدیدترین دستاوردهای علم تصویربرداری می پردازد.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903141

دیگر خبرها

  • توبیخ پزشک متخلف در ارومیه
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود
  • هوش مصنوعی جایگزین پزشک نمی‌شود
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • هر کدملی یک مراقب سلامت دارد/پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده
  • محکومیت پزشک جراح برای دریافت اضافه بها
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی
  • استاد دانشگاه سمنان عضو هیات علمی نمونه کشوری شد
  • حمایت جایزه پولیتزر از دانشجویان پوشش دهنده اخبار اعتراض‌ها
  • شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!