Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساری- مدیرکل بیمه سلامت مازندران از هزینه ۴۰ میلیاردی برای بیماران خاص در مازندران خبر داد.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، دکتر رسول ظفرمند صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی عضو شورای اطلاع رسانی بیمه سلامت از وجود  ۴ هزار و ۱۱۲ بیمار خاص تحت پوشش در استان اشاره و اظهار کرد: همه بیماران خاص از آموزش های خودمراقبتی بهره مند می شوند تا هزینه های نامتعارف کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با انجمن های مذکور نشست هایی را برگزار کردیم تا آموزش های لازم را در راستای تداوم آگاه سازی بیماران داشته باشیم.

مدیرکل بیمه سلامت مازندران از وجود  یک هزار و ۶۶  بیمار ام اس و ۹۵۲ بیمار دیالیزی در استان خبر داد و گفت: متاسفانه بیماری های ام اس و دیالیز روند رو به رشدی داشته و در این راستا باید تدبیری اندیشید.

دکتر ظفرمند افزود: با آموزش و سختگیری در زمینه آزمایش های قبل از ازدواج توانستیم اثرگذار باشیم و رشد تعداد  تالاسمی در استان را متوقف کنیم.

وی دیابت را عامل تاثیرگذاری در راستای افزایش بیماران دیالیزی دانست و خاطرنشان کرد: با آموزش می توان این روند را متوقف کرد.

مدیرکل بیمه سلامت با اشاره به اینکه اگر جامعه اطلاعات را دریافت کند، مطمئناً به کمک می آید، یادآور شد: با آموزش بیماران خاص می توان خط مشی درست را ترسیم و هزینه ها را کاهش داد.

دکتر ظفرمند با اعلام اینکه برخی بیماران نحوه برخورد با بیماری شان را نمی دانند، گفت: بعنوان نمونه اگر بیمار هموفیلی نحوه برخورد با این بیماری در گام های اولیه را یاد بگیرد، مصرف فاکتورهایش کاهش می یابد.

وی افزود: در راستای تامین داروهای بیماران خاص کوتاهی نکردیم تا به روند درمان اینگونه بیماران آسیب وارد نشود.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آموزش ام اس بیماران خاص بیماران کلیوی بیماری بیمه سلامت تالاسمی دارو دیابت هموفیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۷۸۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان فاطمه اسفندیاری گفت: در استان گلستان حدود ۱۷ هزار  بیمار صعب العلاج و خاص زندگی می‌کنند که سالانه ۳ هزار نفر به آنها افزوده می‌شود.

او گفت: بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی و سرطانی در گروه بیماران خاص هستند که طبق بسته خدمتی تعرفه بیمه‌های مختلف خدمات دریافت می‌کنند.  

او در مورد پرداخت تسهیلات بانکی به بیماران صعب العلاج و خاص نیز گفت: دانشگاه علوم پزشکی گلستان بر اساس پرونده پزشکی این بیماران و با توجه به ابلاغ بودجه از سوی وزارت بهداشت، بیماران را برای دریافت تسهیلات درمانی ۵۰ میلیونی به بانک معرفی می‌کنند..

اسفندیاری افزود: این تسهیلات سال گذشته با بهره ۴ درصد و بازپرداخت ۵ ساله ارائه شد و برای امسال نیز منتظر ابلاغ بودجه تسهیلات درمان هستیم تا بیماران را به بانک‌های عامل معرفی کنیم.

او گفت:خدمات به بیماران خاص و صعب العلاج در شهرستان گرگان در بیمارستان‌های ۵ آذر، مرکز آموزشی و درمانی صیاد شیرازی  با تجهیزات کامل ارائه می‌شود.

فاطمه اسفندیاری اضافه کرد: در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دزیانی گرگان و بیمارستان کودکان طالقانی گرگان هم به این بیماران خدمات ارائه می‌شود.

دیگر خبرها

  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • اختلال در سامانه بیمه سلامت بیماران را کلافه کرد
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • ۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • کدام مکمل‌ها روند پیری را کُند می‌کند؟
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد