Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی از خمین؛ احمد طهرانی فرماندار خمین در جلسه شورای آموزش و پرورش با تاکید بر لزوم توجه مسئولان آموزش و پرورش به آموزش کیفی و عملیاتی گفت: در این راستا مهارت آموزی بهترین گزینه در جهت اشتغال است.

وی با اشاره به غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان افزود: رویکرد آموزش‌ها بایستی بیشتر کاربردی و فنی و حرفه‌ای باشد و  آموزش به سمت و سویی حرکت کند که زمینه ایجاد نشاط اجتماعی با رعایت مسائل اخلاقی، شرعی و اسلامی را فراهم سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار خمین با بیان اینکه در حال حاضر یک نهاد متولی فرهنگ به شکل جامع و کامل وجود ندارد و در اجرای کارهای فرهنگی موازی کاری می‌شود؛ تصریح کرد: به این منظور در اجرای برنامه‌های اوقات فراغت متولیان و دستگاه‌های تخصصی باید بر اجرای برنامه‌های سایر دستگاه ها نظارت داشته باشند و از  مربیان متخصص در هر زمینه آموزشی بکارگیری شود.

طهرانی گفت: نهادهای حمایتی همانند کمیته امداد امام(ره) و بهزیستی با کمک به تامین هزینه‌های دانش آموزان خانواده های نیازمند زمینه حضور این دانش آموزان را در برنامه های غنی سازی اوقات فراغت فراهم کنند.

وی افزود: در اجرای برنامه‌های غنی سازی اوقات فراغت به مناطق کمتر برخودار و حاشیه شهر توجه بیشتر شود و تمرکززدایی مد نظر مسئولین اجرایی باشد.

فرماندار خمین با اشاره به عدم استقبال دانش آموزان از ورود به رشته‌های هنرستانی، تبلیغات ناکافی و عدم آگاهی والدین و دانش آموزان از رشته های کاربردی و مفید این مراکز علمی و آموزشی برشمرد و گفت: با ایجاد رشته های جدید متناسب یا نیازها و  هدایت تحصیلی درست دانش آموزان می توان در این امر موفق شد و در رونق و ترویج رشته های هنرستان کمک کرد.

فرماندار خمین خاطرنشان کرد: با توجه به نیاز برگزاری دوره‌های کارورزی برای دانش آموزان در رشته های هنرستانی، واحدهای صنعتی، تولیدی و دستگاه‌های مرتبط زمینه حضور این دانش‌آموزان را در این واحدها فراهم کنند و دوره های کارورزی به شکل گزارش صوری نباشد تا با مهارت آموزی درست زمینه اشتغال برای این تحصیل کرده ها در شهرستان فراهم شود.

انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۷۹۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای

سلمان محمدی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، از تلاش برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان نام برد و گفت : پس از گلایه مقام معظم رهبری از اجرایی‌نشدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس، نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

 وی افزود: از مهر امسال ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان بر مبنای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت بخشی به مدارس دولتی یکی از مهمترین اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش در استان خواهد بود، گفت: در تلاشیم تا با کیفیت بخشی به مدارس برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تلاش کرده و در عین توجه به جنبه‌های تربیتی، در راستای بالا بردن معدل دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی سپس با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

محمدی با بیان اینکه باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که در عین داشتن امید و نشاط مجهز به خردورزی باشند، افزود: امسال اهتمام بیشتری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی داریم.

وی اشاره‌ای هم به استخدامی‌های آموزش و پرورش در استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته قریب ۱۵۰۰ نفر پ یرفته شدند و امسال ۱۶۰۰ معلم از طریق آزمون استخدامی پذیرش خواهند شد که البته بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در فرآیند گزینش افرادی جذب شوند که شانیت معلمی را داشته باشند.

وی با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش‌آموز دارد، گفت: ۲۶ هزار فرهنگی متولی امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان هستند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری