Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان‌ها > مازندران - در جلسه مشترک نمایندگان وزارت راه و شهرسازی، سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، استانداری مازندران و مدیر کل راه و شهرسازی و با تلاش‌های وزارت راه و شهرسازی و موافقت استانداری مازندران، کارخانه حریربافی چالوس با رویکرد بازآفرینی شهری حفظ می‌شود و جزو میراث‌صنعتی چالوس، باقی خواهد ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین منطقه  استان مازندران در رابطه با حفظ و نگهداری کارخانه حریربافی چالوس به ریاست محمدسعید ایزدی معاون وزیر و دبیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران با حضور معاون وزیر و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، معاون میراث‌فرهنگی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، محمد اسلامی استاندار مازندران، معاون عمرانی استانداری مازندران و مدیر کل راه و شهرسازی مازندران و دیگر مسئولان استان و همچنین اعضای گروه دیده‌بان شهری چالوس عصر روز دوشنبه ۲۸ خردادماه در محل معاونت معماری و شهرسازی برگزار شد.
محمدسعید ایزدی معاون وزیر راه و شهرسازی ضمن تقدیر و تشکر به جهت حفظ کارخانه حریربافی چالوس اعلام کرد: کارخانه حریربافی چالوس مربوط به معماری معاصر ایران است و وزارت راه و شهرسازی تلاش می‌کند تا این کارخانه را به مانند کارخانه ریسباف اصفهان حفظ و نگهداری کند.
ایزدی تصریح کرد: تلاش می‌کنیم تا کارخانه حریربافی چالوس به عنوان مکانی فرهنگی برای آیندگان باقی بماند و تمامی شهروندان بتوانند از وجود چنین مکانی منفعت ببرند.
موانع موجود بر سر راه حفظ و نگهداری کارخانه حریربافی چالوس برداشته می‌شود
دبیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران در ادامه سخنان خود ضمن تشکر از همراهی استاندار مازندران به منظور حفاظت از کارخانه حریربافی چالوس بر پاسخگویی به مطالبات شهروندان تاکید دوباره کرد و پیشنهاد داد تا با همکاری وزارتخانه، استانداری و مسئولان استانی، موانع موجود بر سر راه حفظ و نگهداری کارخانه حریربافی چالوس در اسرع وقت برداشته شود.
ایزدی همچنین در ادامه به برگزاری پنجمین جلسه شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران در سال ۹۷ اشاره کرد و از تصویب تهیه طرح ویژه برای کل استان مازندران پیشنهادشده از سوی استانداری خبر داد و گفت: کارخانه حریربافی چالوس جزو ثروت‌های فرهنگی استان است و ما باید از این تهدید در جهت فرصت استفاده کنیم.
وی به تجربه مشابه وزارت راه و شهرسازی در رابطه با کارخانه ریسباف اصفهان که در معرض خطر تخریب قرار داشت و با تلاش های وزارت راه و شهرسازی خریداری و نگهداری شد، اشاره کرد و افزود: تجربه کارخانه ریسباف نمونه خوبی است که نشان می‌دهد چگونه می‌توان از این ثروت‌ها به بهترین شکل استفاده کرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: کارخانه حریربافی چالوس نیز آنقدر ظرفیت دارد که بتواند به یکی از نقاط ارزشمند شهر تبدیل شود. برای حفظ و نگهداری کارخانه حریربافی چالوس، مشترکا دستگاه هایی که حضور دارند، سرمایه گذاری می کنند و کمک خواهیم کرد تا با محوریت استانداری مازندران کارخانه حریربافی چالوس حفظ بماند.
در همین رابطه محمد اسلامی استاندار مازندران نیز به ارایه نکاتی پرداخت و تصریح کرد: در رابطه با اصل موضوع که همان حفظ و نگهداری کارخانه حریربافی چالوس است تردیدی وجود ندارد. اما در مورد چگونگی اقدام و اینکه چه دستگاه‌هایی باید متولی حفظ و نگهداری شوند و نحوه واگذاری و خریداری کارخانه اختلاف‌نظر وجود دارد که در این زمینه باید در جلسات مشترک به توافق برسیم.
استاندار مازندران ادامه داد: کارخانه حریربافی چالوس مالکی دارد و مالک به دلیل اهمیتی که حفظ این کارخانه برای آینده شهر دارد می‌خواهد ملک خود را بفروشد که در این رابطه می توانیم باید با رایزنی و گفتگو به توافق موردنظر دست یابیم.
اسلامی خاطرنشان کرد: سیستم، دیرهنگام متوجه اهمیت کارخانه حریربافی چالوس شد و البته با جلسات و گفتگوهایی که در این رابطه انجام شد، به اهمیت موضوع در استان واقف شدیم و تلاش داریم تا در جهت حفظ و نگهداری از آن گام‌های موثری برداریم.
وی یادآور شد: در رابطه با کارخانه حریربافی چالوس سه ساختمان برای تعریض خیابان با توافقات محلی و صورتجلسه تخریب شد. اما خوشبختانه ساختمان اصلی کارخانه حریربافی چالوس حفظ مانده است و تلاش داریم تا این کارخانه را حفظ کنیم.
همچنین عبداله بهادری مدیر کل راه و شهرسازی مازندران به تشریح موقعیت این کارخانه پرداخت و افزود: نگاه بازآفرینی به منظور حفظ کارخانه مذکور می تواند در راستای اجرایی شدن سیاست های ابلاغی دولت محترم تاثیر بسزایی داشته باشد وی در ادامه همکاری دستگاه های دخیل در این امر ( دستگاه های عضو ستاد بازآفرینی شهری پایدار) را بسیار مهم دانست و خاطر نشان ساخت این موضوع می تواند در درازمدت در راستای ارتقاء کیفیت محلات هدف چالوس مهم باشد.
مدیر کل راه و شهرسازی استان تصریح نمود : مقرر شد این موضوع در ستاد بازآفرینی استان با حضور معاون بازآفرینی وزیر راه و شهرسازی مطرح و جهت خرید ملک و بهسازی آن اقدام گردد.\

 

46

کلید واژه‌ها : استان مازندران - وزارت راه و شهرسازی - حقوق شهروندی -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان مازندران وزارت راه و شهرسازی حقوق شهروندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۷۹۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبارات مولدسازی باید به صورت بهینه استفاده شود

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: باید از طریق مولدسازی از اعتبارات پروژه‌هایی که در سطح استان تعریف شده است، استفاده کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، جعفر قزوینیان، امروز_ دوشنبه هفدهم اردیبهشت- در جلسه بازآفرینی شهری با بیان اینکه باید دست به دست هم بدهند و در خصوص بازآفرینی شهری انرژی بیشتری گذاشته شود، اظهار کرد: در جلسه پیشنهادات چند پروژه مطرح شد که معتقدیم این پیشنهادات می‌تواند در رفع معضلات شهری مؤثر باشد.

وی با تاکید بر اینکه دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر باید راه‌اندازی شود، اظهار کرد: انتظار داریم شهرداری ابهر همکاری لازم را در خصوص راه‌اندازی این دفتر داشته باشد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان اضافه کرد: با راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در این شهرستان، کارگزاری برای این دفتر انتخاب خواهد شد تا بتوانیم به صورت جدی وارد کار شویم و از ظرفیت مردم و مسئولان استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه تبلیغات گسترده در شناساندن و معرفی مشوق‌ها به مردم بسیار مؤثر است، اضافه کرد: باید در این خصوص جلسات متعددی با سازنده‌ها برگزار شود تا مسائل در جلسات بررسی و گزارش داده شود، چرا که این مهم در پیشرفت کار تأثیرگذار خواهد بود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان با اشاره به اینکه بازآفرینی شهری اعتبار خاصی از طریق سازمان مرکزی به صورت مستقیم ابلاغ نمی‌کند، ادامه داد: این در حالی است که اداره‌کل راه و شهرسازی استان ظرفیت‌های خوبی دارد و می‌تواند به شهرداری نیز کمک کند.

قزوینیان تصریح کرد: همچنین این مجموعه از طریق کمیسیون ماده ۵ ظرفیت بالقوه‌ای دارد، به همین خاطر شهرداری ابهر می‌تواند پیشنهادهای خوبی در این خصوص به ستاد ارائه دهد تا اقدامات و کارهای لازم انجام گیرد.

وی با بیان اینکه می‌توان از طریق مولدسازی از اعتبارات پروژه‌هایی که در سطح استان تعریف شده است، استفاده کرد، گفت: در این راستا شهرداری ابهر باید پروژه‌هایی را که برای مردم و شهرستان مفید و جذاب است، ارائه دهد.

کد خبر 751121

دیگر خبرها

  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • اعتبارات مولدسازی باید به صورت بهینه استفاده شود
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • ۱۷ درصد وسعت گناباد و شهرهای توابع آن مشمول بازآفرینی شهری قرار گرفت
  • ۱۹ شهر به بازآفرینی شهری استان همدان افزوده شد
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • سرنوشت «تلخ» کارخانه‌ای که «موزه» نشد/«ریسباف» فقط «دست به دست» می‌شود!
  • رشد ۴۰۰ درصدی طرح‌های بازآفرینی شهری در پایتخت
  • محدوده‌های بازآفرینی شهری ۲۰ شهر استان همدان مصوب شد
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان