Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که قیمت ورق فولاد در آمریکا نسبت به سال گذشته افزایش یافته و77 درصد فولاد مورد نیاز شرکت‌های تولید کننده خط لوله انتقال نفت در آمریکا وارد می‌شود این شرکت‌ها خواستار مستثنی شدن از قانون اعمال تعرفه 25 درصدی واردات فولاد هستند.

به گزارش رویترز، شرکت‌های بزرگ آمریکایی نظیر Plains All American Pipeline ، شرکت هس و شرکت کیندر مورگان از جمله شرکت‌هایی هستند که به دنبال مستثنی شدن از اجرای قانون اعمال تعرفه 25 درصدی واردات فولاد و آلومینیوم به آمریکا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، تاکنون حدود 21 درخواست به وزارت بازرگانی آمریکا برای مستثنی شدن شرکت‌ها از قانون اعمال تعرفه گمرکی فولاد و آلومینیوم ارسال شده است که حدود 500 درخواست مربوط به شرکت‌های تولید کننده لوله و صنایع مرتبط بوده است.

انتظار می‌رود تصمیمات اولیه در این زمینه طی ماه جاری از سوی کاخ سفید اتخاذ شده و سرنخ‌هایی درباره نحوه مدیریت شرایط جدید توسط دولت ترامپ برای شرکت‌ها نمایان شود. چرا که دولت آمریکا باید به گونه‌ای اجرای این تصمیم را عملی کند که شرکت‌های نفتی و گازی از اجرای آن متضرر نشوند.

در حال حاضر در حالی که اعمال تعرفه گمرکی به نفع صنایع فولاد و آلومینیوم در آمریکا است اما به ضرر شرکت‌های نفتی تمام شده است چرا که چین برای واردات نفت از آمریکا تعرفه گمرکی 25 درصدی اعمال کرده است و این در حالی است که شرکت‌های آمریکایی ماهانه یک میلیارد دلار به چین نفت صادر می‌کردند.

انتظار می‌رود اعمال تحریم‌ها اوضاع شرکت‌های تولید کننده خطوط لوله انتقال نفت را بیش از دیگر شرکت‌ها به هم بریزد چرا که 77 درصد فولاد مورد نیاز در تولید خطوط انتقال نفت در آمریکا وارد می‌شود.

بنا به گزارش مؤسسه S&P گلوبال پلتز قیمت ورق فولاد نورد گرم نسبت به سال گذشته 50 درصد افزایش یافته است.

قرار است با توجه به روند افزایشی تولید نفت در تگزاس آمریکا که پیش‌بینی می‌شود طی سال جاری 850 هزار بشکه در روز بالا رود خطوط لوله انتقال نفت از تگزاس به سواحل این ایالت کشیده شود.

گرگ آرمسترانگ مدیرعامل شرکت Plains All American Pipeline در سخنرانی برای سهامداران این شرکت گفت: به نظر ما اعمال تعرفه‌ها ناعادلانه است اما ما می‌توانیم آنها را تحمل کنیم.

وی معتقد است اعمال تعرفه‌های گمرکی می‌تواند به بخش تولید آمریکا آسیب برساند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: قانون واردات وزارت بازرگانی فولاد کاخ سفید دولت آمریکا چین دلار نفت فولاد آمریکا قیمت فولاد تعرفه بر واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۸۰۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه

امیدواری به برقراری آتش‌بس در خاورمیانه سبب تثبیت قیمت نفت در روز سه‌شنبه شد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، با وجود ادامه حمله‌ به کشتی‌های تجاری در دریای سرخ، مذاکرات خاورمیانه و امیدواری به برقراری آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی سبب شد قیمت‌های نفت روز سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت‌ماه) پس از کاهش در معامله‌های روز گذشته ثبیت شود. این در حالی است که سرمایه‌گذاران منتظر نشانه‌هایی از نتیجه نشست بانک فدرال رزرو آمریکا درباره نرخ بهره بانکی هم هستند.

قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز سه‌شنبه تا ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه به وقت گرینویچ با ۲۷ سنت یا ۰.۳درصد افزایش به ۸۸ دلار و ۶۷ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال نفت خام شاخص وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) روز سه‌شنبه با ۳۰ سنت یا ۰.۴ درصد کاهش با قیمت ۸۲ دلار و ۹۳ سنت برای هر بشکه معامله شد.

ییپ جون رانگ، تحلیلگر بازار در مؤسسه آی‌جی گفت: مذاکرات کنونی برای برقراری آتش‌بس احتمالی بین حماس و رژیم صهیونیستی، فعالان بازار را به سمت کاهش بیشتر صرف ریسک ژئوپلیتیک در قیمت‌های نفت سوق داده است، حال آنکه نشست آتی بانک مرکزی همچنین ابهام‌های کوتاه‌مدتی را ایجاد می‌کند.

وی افزود: حفظ نرخ بالای بهره بانکی برای مدت طولانی می‌تواند سبب افزایش بیشتر ارزش دلار آمریکا شود و در عین حال خطرهایی را برای چشم‌انداز تقاضای نفت ایجاد کند.

از سویی دیگر ادامه حمله‌ حوثی‌های یمن به کشتی‌ها در جنوب مسیر تجاری کانال سوئز از افت قیمت نفت جلوگیری کرده است و در صورت پیش‌بینی فعالان بازار مبنی بر ایجاد اختلال در عرضه نفت خام، ریسک افزایش می‌یابد.

در بخش اقتصادی هم سرمایه‌گذاران این هفته منتظر بررسی سیاست بانک مرکزی آمریکا هستند که قرار است روز یکم ماه مه (چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت‌ماه) اعلام شود. این در حالی است که تورم مقاوم آمریکا انتظار بازار را برای هرگونه کاهش نرخ بهره از بین می‌برد و می‌تواند ارزش دلار آمریکا را بالا ببرد و تقاضای نفت را مختل کند.

برخی سرمایه‌گذاران با احتیاط پیش‌بینی می‌کنند بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره بانکی را در سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ یک‌چهارم درصد افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه
  • تولید شمش در شرکت فولاد شادگان
  • عربستان قیمت نفت را برای آسیایی‌ها در ژوئن افزایش می‌دهد
  • قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت
  • علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • تعرفه تاکسی‌های اینترنتی را شرکت‌ها تعیین کنند یا شورای رقابت؟
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری