Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی گفت: انتقاد از مسئولان و دولتمردان به منزله مخالفت با آنان نیست، چون منافع مردم را در اولویت می دانم.

به گزارش ایسنا-منطقه گلستان، مهندس نبی اله هزار جریبی در جلسه شورای اداری سازمان تعاون روستایی استان گلستان با بیان اینکه مردم ولی نعمت ما هستند، اظهار کرد: من همراه دولت هستم و هرگز دولت را تضعیف نمی کنم، اما هرگاه منافع مردم ایجاب کند، از مدیران و مسئولان انتقاد خواهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به وضعیت کشاورزی در استان گلستان، تصریح کرد: کشت گیاهان دارویی و گلخانه ای می تواند در صنعت کشاورزی استان تحول ایجاد کند و باعث درآمد و اشتغال شود.

هزارجریبی از استان گلستان به عنوان قطب کشاورزی و سرزمین طلای سفید نام برد و افزود: هرچند در سال گذشته سطح زیر کشت پنبه خوب نبود، اما قیمت خرید آن مناسب بود و تمام آن به کشاورزان پرداخت شد.

نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی، به وضعیت کشت توتون در استان هم اشاره کرد و گفت: با تجار و بازرگانان رایزنی ها صورت گرفت و قرار است توتون تولید استان گلستان به روسیه و برخی کشورها صادر شود.

وی به وضعیت گندم کاران گلستانی هم اشاره کرد و افزود: ۹۰ هزارتن خرید تضمینی گندم در استان انجام شده است، که مازاد آن به سایر استان ها صادر می شود.

هزارجریبی با انتقاد از صادر شدن مازاد گندم به سایر استان ها، اظهار کرد: باید صنایع تبدیلی استان توسعه بیابد و با تقویت کارخانجات داخل استان، محصولات فراوری شده گندم را صادر کنیم.

وی در ادامه گریزی هم به مصوبات اخیر مجلس زد و گفت: با هدف بکارگیری جوانان و ایجاد اشتغال طرح عدم بکارگیری بازنشستگان را به تصویب رساندیم و موضوع منطقه آزاد نیز با نظر مثبت نمایندگان به زودی در صحن علنی طرح خواهد شد.

همچنین در این جلسه مدیر تعاون روستایی استان گلستان هم با ارائه گزارشی از روند خرید تضمینی محصولات کشاورزی در استان، اظهار کرد: با استقرار ۴۸ مرکز خرید بالغ بر ۱۰۰هزار تن گندم و ۱۰۰ هزارتن کلزا توسط تعاون روستایی استان از کشاورزان گلستانی خریداری شده است.

حکیم گلدی زاده با بیان اینکه ۲۵ هزارتن جو از کشاورزان گلستانی خریداری شده است، افزود: خرید تضمینی سیب زمینی آغاز شده و تاکنون ۶۰۰۰ تن سیب زمینی از کشاورزان خریداری شده است.

وی با بیان اینکه یکی از وظایف تعاون روستایی مدیریت و تنظیم بحران بازار محصولات کشاورزی است، تصریح کرد: وضعیت کشت جو در کشور به جهت بروز خشکسالی مطلوب نیست و به همین دلیل استان گلستان یک مرکز مهم تولید جو در کشور محسوب می شود.

مدیر تعاون روستایی استان گلستان با تاکید بر اینکه در زمینه تولید گیاهان دارویی اقدامات خوبی انجام شده است، افزود: در سال جاری حدود ۲۵ هکتار از اراضی استان به کشت گیاهان دارویی اختصاص یافت و تاسیس شهرک گیاهان دارویی در شهرستان مینودشت نیز در دست اقدام است.

گلدی زاده با بیان اینکه حمایت از صنعت کشاورزی استان نیازمند همکاری مدیران دستگاه ها و نمایندگان مجلس است، اظهار کرد: بیش از ۶۰ طرح با همکاری سازمان جهاد کشاورزی اجرا شده و ۸۴ طرح مرتبط با سازمان تعاون روستایی استان در دست اجراست که همکاری همه دستگاه‌ها را می طلبد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام منطقه گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۸۰۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی معاون مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان شمالی از اهلی سازی دو گیاه دارویی در این استان خبر داد.

دکتر مهدی باور در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر گیاه آویشن خراسان شمالی اهلی سازی شده است و اهلی سازی گیاه باریجه نیز در دستور کار قرار دارد و هنوز به مرحله کامل اهلی سازی نرسیده است.

وی افزود: اهلی سازی گیاه باریجه نیز در دست اقدام است و البته این گیاه در برخی از عرصه‌های منابع طبیعی در حال کشت است.

باور ادامه داد: اهلی سازی کاپاریس از دیگر گیاهان دارویی است که در دست اقدام است و در حال حاضر تلاش برای شکستن خواب بذر این گیاه دارویی در حال انجام است.

وی بیان کرد: خراسان شمالی با توجه به شرایط آب و هوایی‌اش، یکی از رویشگاه‌های خوب گیاهان دارویی است و ظرفیت خوبی برای تولید این گیاهان در استان وجود دارد. ۴۳۰ گونه گیاهی در این استان شناسایی شده‌اند، البته بسیاری از این گیاهان در رویشگاه‌های خود به‌صورت خودرو رشد می‌کنند و در مساحت کمی از کشتزارهای استان، گیاهان دارویی به مرحله کشت درآمده است.

این عضو هیات علمی تصریح کرد: خراسان شمالی رتبه سوم کشوری را در تولید زعفران، رتبه چهارم را در تولید زیره سبز دارد و جزو یکی دو استان‌ اول در تولید گیاه دارویی با ارزش باریجه است. از سوی دیگر، این استان ظرفیت بسیار خوبی در تولید گیاهان دارویی دیگر مانند گون، کتیرا، زرشک وحشی، کاکوتی کوهی و آویشن دارد. این گیاهان به‌صورت خودرو در رویشگاه‌ها می‌رویند.

وی گفت: با این میزان پتانسیل در این استان برای تولید گیاهان دارویی، اکنون فقط در ۸۰۰۰ هکتار گیاه دارویی کشت می‌شود که از این مساحت ۴۸۰۰ هکتار مربوط به زعفران، ۲۰۰۰ هکتار زیره سبز و ۲۰۰ هکتار گل محمدی است.

باور تاکید کرد: باید مراقب گیاهان دارویی در معرض خطر به علت بروز خشکسالی‌های پی در پی و برداشت‌های غیراصولی در طبیعت باشیم، اکنون گیاهانی مانند کاکوتی کوهی، آویشن خراسانی، گون و کتیرا و زرشک کوهی در خطرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فعال شدن مراکز خرید محصولات کشاورزی در استان گلستان از ۱۵ اردیبهشت
  • مراکز خرید محصولات کشاورزی در استان گلستان از ۱۵ اردیبهشت فعال می‌شود
  • خرید تضمینی ۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان فارس
  • خرید تضمینی گندم در فارس به ۶۰ هزار تن رسید
  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • خرید بیش از ۵۹۴ هزار تن گندم و کلزا در خوزستان
  • زیمبابوه به صنعت کشاورزی و دارویی ایران نیازمند است
  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود