Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، روزنامه «هاآرتص» در یادداشتی به بررسی ماجرای جاسوس اعلام شدن «گونن سِگِو» وزیر اسبق انرژی رژیم صهیونیستی پرداخته و نوشت جدای از اتهامات مطرح شده، شکار یک مقام پیشین اسرائیلی «پیروزی برای اطلاعات ایران» است.

در ابتدای این یادداشت با بیان اینکه استخدام یک عضو پیشین کابینه وزیران و نماینده کنست (پارلمان)، دستاوردی مهم برای ایران است، آمده است: «سوای از صحت اتهامات مطرح شده، او می‌توانست اطلاعاتی را به ایرانیان بدهد که نمی‌توانستند از طریق اینترنت به‌دست بیاورند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاآرتص با اشاره به شبکه پیچیده ارتباطات سیاسی-تجاری و همچنین نفوذ نقش دستگاه‌های امنیتی در کابینه، نوشت: «به عنوان یک وزیر سابق، او اطلاعات مهمی درباره صنعت انرژی اسرائیل داشته که می‌تواند برای دشمن استفاده شود».

این روزنامه با اشاره به اینکه سِگِو حتی تلاش کرد  افرادی را در حوزه‌های نظامی، امنیتی و دیپلماسی رژیم صهیونیستی برای ایران به کار بگیرد، نوشت: «ایران و حزب‌الله، با هم و جداگانه اقدامات پیچیده‌تری را در مقایسه با کشورهای عربی، علیه اسرائیل اجرا می‌کنند».

هاآرتص ادمه داد: «آسیبی که آنها (سگو و کسانی که با آنها در ارتباط بود) می‌توانستند (به اسرائیل) بزنند، از موارد قبلی که شهروندان غربی در اسرائیل به عنوان عوامل ایران یا حزب‌الله و به جرم عکاسی از تاسیسات نظامی مهم دستگیر می‌شدند، بیشتر بود».

این روزنامه در ادامه با انتقاد از اهمال دستگاه‌های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در نظارت بیشتر روی سِگِو، نوشت: «مشخص نیست او چگونه شش سال بدون لو رفتن، فعالیت می‌کرده و چه اطلاعاتی را در اختیار ایران قرار داده است. همچنین مشخص نیست که چگونه بازداشت شده و به اسرائیل آورده شد».

 

هاآرتص با درست فرض کردن اتهامات مطرح شده علیه او، تاکید کرد: «این مسئله نشان می‌دهد اطلاعات ایران چه مقدار روی اسرائیل متمرکز است. علاوه بر جمع‌آوری اطلاعات نظامی و اقدامات افزایش یافته در جاسوسی مجازی، ایران و حزب‌الله از روش‌های سنتی جمع‌آوری اطلاعاتی یعنی عوامل انسانی فروگذار نکرده‌اند».

این روزنامه در پایان این مسئله را با عملیات ادعایی موساد در به‌دست آوردن اسناد هسته‌ای از تهران، نوشت: «درپی این قضیه، شاباک به تحقیقات برای یافتن دیگر عوامل استخدام شده از سوی ایران مشغول خواهد شد».

روز دوشنبه (18 ژوئن) و پس از برداشته شدن حکم سکوت رسانه‌ای، اعلام شد که «گونن سِگِو» وزیر انرژی اسبق و نماینده پیشین پارلمان رژیم صهیونیستی به جرم جاسوسی بازداشت شده است.

سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی «شاباک» در بیانیه‌ای ادعا کرد که سِگِو ۶۲ ساله، به برقراری تماس‌های غیرقانونی با عوامل ایران، افشای اطلاعات محرمانه درباره زیرساخت‌های نظامی و غیرنظامی رژیم صهیونیستی و جاسوسی متهم است.

اعلام جرم و اتهامات علیه این مقام پیشین رژیم صهیونیستی با واکنش‌های متعددی در رسانه‌ها و نزد مقامات این رژیم همراه شد، اما نکته مشترک تمام آنها، انتقاد شدید و محکوم کردن این اقدام وی، بدون هیچگونه تلاش برای کاستن از ابعاد رسانه‌ای این موضوع بود.

جزئیات جدید منتشر شده توسط رسانه‌های صهیونیستی از پرونده «گونن سگو» نشان می‌دهد وی زمانی که به عنوان پزشک در ابوجا فعالیت می‌کرده با منابع دیپلماتیک مختلف نیجریه‌ای، ایرانی و صهیونیستی ارتباط داشته است.

مقامات وزارت دادگستری و چند وکیل معتبر می‌گویند که اگر گونن سِگِو در پرونده جاسوسی برای ایران گناهکار شناخته شود، احتمالا با مجازات اعدام یا حبس ابد مواجه خواهد شد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۸۰۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش لابی‌های صهیونیستی برای جلوگیر از صدور حکم ضدسران تل‌آویو

به گزارش خبرگزاری مهر، در بحبوحه افزایش ابهامات درباره دادگاه لاهه که می‌تواند حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و همچنین سایر مقامات این رژیم را به اتهام نقض قوانین بشردوستانه در نوار غزه مخفیانه صادر کند، کاخ سفید صلاحیت رسیدگی دادگاه لاهه در جنگ اسرائیل و حماس را رد کرد.

خبرگزاری المیادین شامگاه دوشنبه از تماس‌های بی‌وقفه نتانیاهو با جو بایدن رئیس جمهور آمریکا برای جلوگیری از صدور حکم بازداشتش خبر داد.

روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارنوت به نقل از یک مقام صهیونیستی گزارش داد که احتمال دارد حکم بازداشت مقامات این رژیم توسط دیوان بین‌المللی دادگستری در لاهه مخفیانه صادر شود و آنها تنها پس از سفر به خارج از اراضی اشغالی از آن مطلع شوند.

در همین ارتباط، رسانه آمریکایی «ان‌بی‌سی نیوز» امروز (دوشنبه) به نقل از یک مقام صهیونیستی گزارش داد: رژیم اسرائیل به شدت نگران است که دادگاه کیفری بین‌المللی (ICC) حکم بازداشت «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر، «یوآو گالانت» وزیر جنگ و مقام‌های ارشد نظامی رژیم صهیونیستی را این هفته صادر کند.

این مقام صهیونیستی که نام او در گزارش عنوان نشده است، امروز گفت که رژیم اسرائیل از طریق کانال‌های دیپلماتیک در تلاش است تا مانع صدور حکم‌ها شود.

رژیم صهیونیستی نگران است که دیوان کیفری بین‌المللی این حکم‌های بازداشت را «مخفیانه» صادر کند.

با وجود آنکه رژیم اسرائیل اتهام نسل‌کشی در غزه را رد می‌کند، اما دیوان بین‌المللی دادگستری با بررسی شکایت دولت آفریقای جنوبی مبنی بر نسل‌کشی این رژیم در غزه موافقت کرده که این موضوع یکی از بی‌سابقه‌ترین انزواهای صهیونیست‌ها در مجامع بین‌المللی تاکنون بوده است.

کد خبر 6092640

دیگر خبرها

  • دستاورد‌های اطلاعاتی گرانقیمت ایران پس از عملیات «وعده صادق»
  • تلاش لابی‌های صهیونیستی برای جلوگیری از صدور حکم ضدسران تل‌آویو
  • تلاش لابی‌های صهیونیستی برای جلوگیر از صدور حکم ضدسران تل‌آویو
  • سنوار در مدیریت جنگ برتر از همه سران اسرائیلی است
  • اظهارات جدید وزیر خارجه انگلیس علیه ایران | این راهکار بزرگ‌ترین ضربه به ایران و حماس خواهد بود
  • هاآرتص: سنوار در مدیریت جنگ برتر از همه سران اسرائیلی است
  • خط و نشان وزیر اسرائیلی برای نتانیاهو
  • عضو ارشد کابینه جنگ رژیم صهیونیستی: آزادی اسرای اسرائیلی مهم‌تر از حمله به رفح است
  • وزیر دارایی اسرائیل «نتانیاهو» را تهدید کرد
  • شوک به اسرائیل؛ خودروی وزیر امنیت داخلی اسرائیل واژگون شد+ فیلم