Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقامات دولت ترامپ نوزادان و کودکانی که به اجبار در مرز با مکزیک از خانواده‌هایشان جدا شده‌اند را به سه پناهگاه محل نگهداری کودکان در جنوب تگزاس منتقل می‌کند.

خبرگزاری فارس: خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش کرد که مقامات دولت ترامپ در حال انتقال نوزادان و دیگر کودکانی که به اجبار در مرز آمریکا-مکزیک از خانواده‌هایشان جدا شده‌اند، به دستکم سه پناهگاه افراد کم سن و سال در جنوب تگزاس هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق این گزارش، حقوق دانان و پزشکانی که از پناهگاه‌های «ریو گراند والی» بازدید کرده‌اند، اتاق‌های بازی کودکان پیش‌دبستانی که در حال گریه هستند را بحرانی توصیف کرده‌اند.

طبق این گزارش، دولت ترامپ در صدد است که یک پناهگاه چهارمی را برای اسکان کودکان در «هوستون» افتتاح کند که البته این در حالی است که مقامات این شهر روز سه شنبه (دیروز)، این اقدام دولت آمریکا در جدا کردن کودکان مهاجر از خانواده‌هایشان را محکوم کرد.

 

از اوایل ماه می‌تاکنون که کاخ سفید سیاست‌های ضدمهاجرتی خود را اعلام کرد، بیش از دو هزار و ۳۰۰ کودک از خانواده‌هایشان در مرز آمریکا و مکزیک جدا شده‌اند و منجر شده است که سیل جدیدی از کودکان مهاجر نیاز به مراقبت‌های دولتی داشته باشند.

طبق این گزارش، دولت آمریکا به دنبال انتشار تصاویری از قراردادن برخی از کودکان مهاجران در قفس‌هایی مستقر در ایستگاه‌های گشت مرزی آمریکا، شدیدا مورد انتقاد قرار گرفته است.

 

دولت ترامپ در هفته‌های گذشته بزرگسالانی که قصد داشتند وارد آمریکا شوند را بازداشت کرده و آن‌ها را روانه بازداشت‌گاه‌های موقتی کرده است. از آنجا که در آمریکا بازداشت کودکان به همراه والدینشان ممنوع است، این سیاست به جدایی کودکان خردسال از والدینشان منجر شده است. سرپرستی کودکان همراه این مهاجران به وزارت سلامت و بهزیستی سپرده می‌شود.

طبق این گزارش، با گذشت چندین دهه بعد از آنکه نظام رفاه کودکان به استفاده از یتیم‌خانه به دلیل نگرانی از آسیب‌های روحی طولانی مدت کودکان پایان داد، دولت ترامپ نهاد‌های جدیدی را برای نگهداری از کودکانی که سیاست‌های ترامپ موجب جدایی آن‌ها از خانواده‌هایشان شده اند، راه‌اندازی کرده است.

 

طبق قانون، کودکان مهاجر که به تنهایی مسافرت می‌کنند باید ظرف سه روز از زمان بازداشت به مکان‌هایی منتقل شوند که به وسیله وزارت درمان و خدمات انسانی اداره می‌شوند و این سازمان سپس مسئول است تا زمانیکه این کودکان به یکی از خویشاوندانشان یا حامیانی در جامعه می‌پیوندند، آن‌ها را به پناهگاه یا پرورشگاه‌هایی منتقل کنند تا سپس جلسات دادگاهی برای تعیین وضعیت آن‌ها تشکیل شود.

با اینحال، «جف سشنز» دادستان کل آمریکا ماه گذشته اعلام کرد که دولت هرکس را که به صورت غیرقانونی از مرز آمریکا و مکزیک عبور کند را تحت پیگرد قانونی قرار می‌دهد و همین امر موجب جدایی خانواده مهاجران شد و منجر شد تا گروه جدیدی از صد‌ها کودک از خانواده‌هایشان جدا شوند.

 

سازمان ملل، برخی از نمایندگان دموکرات و جمهوری‌خواه و گروه‌های مذهبی به شدت از این سیاست ضدمهاجرتی ترامپ انتقاد کردند و آن را غیرانسانی توصیف کردند.

سه مرکز نامبرده در «کامبس»، «ریموندویل» و «برانزویل» است که کودکان مهاجر که برخی از آن‌ها زیر پنج سال هستند به این مکان‌ها منتقل شده اند.

طبق این گزارش، مقامات اجرایی و خدمات درمانی و انسانی در یک کنفرانس خبری گفتند که نمی‌دانند چه تعداد از این کودکان زیر پنج سال، زیر دو سال یا حتی نوزادان کوچکتری هستند که قادر به حرف زدن نیستند.

 

طبق این گزارش، روز سه‌شنبه، چندین نفر از سناتور‌های جمهور خواه در نامه‌ای به سشنز تصریح کردند که جداسازی خانواده‌ها با ارزش‌های آمریکا و عدالت انسانی سازگار نیست.

روز سه شنبه، یک مادر اهل گواتمالا که از یک ماه پیش پسر ۷ ساله خود را ندیده بود، از دولت ترامپ شکایت کرد. وی از بازداشت آزاد شده بود و فکر می‌کند که پسر در پناهگاهی در آریزونا باشد.

با اینحال، «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در شرایطی که سیاست‌های دولتش به جدا شدن هزاران کودک مهاجر از خانواده‌هایشان منجر شده روز دوشنبه گفت: «آمریکا به اردوگاه مهاجران و تأسیسات نگاه‌داری پناه‌جویان تبدیل نخواهد شد.»

لینک کوتاه خبر: farda.fr/003Ufa

منبع: فردا

کلیدواژه: آسوشیتدپرس کودکان پناهجویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۸۱۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟

اگرچه ایالات متحده کمک‌های تازه‌ای را برای اوکراین تصویب و بریتانیا اخیرا از بزرگترین کمک نظامی‌اش به کی‌یف رونمایی کرد، اما زمان خواهد برد تا اوکراین قدرتش را به واسطه این کمک‌های جدید احیا کند و البته در عین حال کمبود نیروهای اوکراینی نقطه ضعف دیگری برای این کشور در مقابل جنگ با روسیه تلقی می‌شود.

به گزارش ایسنا، به محض آنکه «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا لایحه کمک به اوکراین را امضا کرد، ارتش ایالات متحده شروع به ارسال تجهیزات مورد نیاز به خط مقدم کرد. با این حال، بعید است اوکراین بتواند پیشرفت چشمگیری را در مقابل برتری‌های روسیه کسب کند.

روزنامه فایننشال تایمز در گزارشی می‌نویسد: «رای مثبت کنگره جهت ارسال کمک به اوکراین موجب افزایش روحیه برای کی‌یف شده است اما کمبود نیرو دغدغه‌ای بزرگ و حیاتی برای این کشور قلمداد می‌شود. از طرفی شاید کمک‌های آمریکا انگیزه‌ای برای کشورهای اروپایی ایجاد کند تا کمک‌های خود را به اوکراین افزایش دهند؛ همانگونه که نخست‌وزیر بریتانیا در جریان سفرش به ورشو از یک بسته کمکی نظامی ۵۰۰ میلیون پوندی رونمایی کرد.»

این روزنامه انگلیسی در ادامه می‌نویسد: «اوکراین ابتدا امیدوار بود که کمک‌های واشنگتن در ابتدای سال جاری میلادی به دستش برسد اما ظاهرا انتظار می‌رود سال ۲۰۲۴ همچنان برای اوکراین به معنای حفظ خطوط باشد تا بازپس‌گیری قلمروهایش. هفته گذشته لایحه کمک‌ آمریکا به اوکراین تصویب شد و زمان خواهد برد تا اوکراین وضعیت دشوار خود را که از ماه‌های اول ۲۰۲۴ گریبان‌گیر آن شده، بهبود ببخشد. هم‌چنین یگان‌های جدید باید آموزش ببینند و زمان می‌برد تا اوکراین کاملا از کمک‌های آمریکا بهره‌مند شود.»

فایننشال تایمز با اشاره به انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ ایالات متحده می‌نویسد: «کی‌یف شاید برای به رخ کشیدن دستاوردهای نظامی پیش از انتخابات نوامبر ایالات متحده و توجیه این کمک‌ها، تحت فشار قرار بگیرد و آمریکا (دولت جو بایدن) از او دستاوردهای نظامی بخواهد. اما اوکراین همچنان به جذب منابع نیاز دارد و در عین حال با توجه به انتخابات آتی آمریکا و حضور چهره‌ای جمهوری‌خواه نظیر دونالد ترامپ، آینده روند این کمک‌ها به اوکراین مشخص نیست.»

این روزنامه هم‌چنین تاکید می‌کند: «در حال حاضر بهترین راه اوکراین برای تداوم مبارزه با روسیه، ادامه دادن انواع حملاتی است که اخیرا در حال افزایش هستند. طی این حملات از پهپادهای دوربرد علیه پالایشگاه‌های نفت و سایر اهداف با ارزش استراتژیک در روسیه استفاده شده است اما اوکراین نمی‌تواند از موشک‌های دوربرد اتکمز یا موشک‌های کروز سایه طوفان که سوناک در ورشو این هفته وعده داد، برای حمله به اهدافی در روسیه استفاده کند.»

دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین طی نشست سران گروه ۲۰ در اوساکا ژاپن - ژوئن ۲۰۱۹

فایننشال تایمز در پایان با اشاره به قدرت روسیه می‌نویسد: «در حالیکه هیچ راه آسانی برای به زانو درآوردن روسیه وجود ندارد، اما شاید در این مسیر نقاط آسیب‌پذیر این کشور فاش شود. از لحاظ انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا هم حتی اگر ترامپ پیروز شود، ضمانتی برای خرسندی پوتین ارائه نمی‌دهد زیرا ترامپ احتمالا بخواهد برنامه صلح خودش را در پیش بگیرد.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • روزهای سخت کارگران مهاجر در پایتخت/ برای کارگران روزمرد کاری کنید
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • یک میلیون مهاجر افغان از ترس اخراج پنهان شده اند
  • لزوم پیوند کودکان با طبیعت از بدو تولد
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند