Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، ۳۴  سازمان حقوقی بین المللی خواستار توقف محاکمه شیخ علی سلمان در بحرین و آزادی فوری و بی قید و شرط وی شدند.

این سازمان های حقوقی طی بیانیه ای اعلام کردند که «شیخ علی سلمان» دبیرکل جمعیت الوفاق بحرین در حالی که پیش از این به علت سخنرانی های سیاسی اش به تحمل ۴ سال حبس محکوم شده بوده است مجددا در حالیکه در زندان است در قضیه ای جدید در آوریل ۲۰۱۸ مورد محاکمه قرار گرفته و پنج شنبه پیش رو بر علیه وی حکم صادر خواهد شد که با توجه به اینکه دادستانی اشد مجازات را درخواست نموده ممکن است حکم اعدام علیه وی صادر گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بیانیه افزوده است این محاکمه حق آزادی و ضمانتهای محاکمه عادلانه و همچنین حق آزادی بیان و تشکیل جمعیت های سیاسی را نقض نموده است.

در ادامه این بیانیه آمده است: از زمان بازداشت شیخ علی سلمان در سال ۲۰۱۴ گروه های بین المللی بسیاری زندانی شدن شخ علی سلمان را محکوم نموده اند، کمیسر حقوق بشر سازمان ملل در دسامبر سال ۲۰۱۴ آزادی فوری و بی قید و شرط شیخ علی سلمان و تمامی زندانیان سیاسی بحرین را خواسته بود و همچنین اتحادیه اروپا نیز بشدت نسبت به حکم صادره علیه شیخ علی سلمان اعتراض و ابراز نگرانی کرده و نماینده آمریکا در سازمان ملل نیز آن حکم را ضربه ای به آزادی بیان خوانده بود.

این سازمانها آورده اند که با وجود اعتراضهای رو به افزایش بین المللی در خصوص اقدامات بحرین برای ساکت نمودن صدای شیخ علی سلمان بحرین به روش خود ادامه داده و پس از منحل نمودن و بستن جمعیت الوفاق در سال ۲۰۱۷ اقدام به تشکیل پرونده جدید علیه وی به اتهام تجسس برای قطر نموده است.

در پایان این بیانیه سازمانهای بین المللی خواستار آزادی فوری و بی قید و شرط شیخ علی سلمان، الغای تمامی حکم های صادره پیشین علیه وی و توقف محکامه جدیدش شدند.

اسامی سازمان های امضا کننده:

مرکز حقوق بشر بحرین

آدیل سوس - بنیاد بین المللی حمایت از آزادی بیان

مرکز آزادی اطلاعات آفریقا

آمریکایی های به دنبال دموکراسی و حقوق بشر در بحرین

شبکه عربی اطلاعات حقوق بشر

اطلاعات برای همه

شبکه بین المللی حقوقی کارتونیست ها

مرکز مطالعات رسانه ای و صلح

انجمن آزادی

مرکز خبرنگاری مستقل

فهرست سانسور

پیشقراولان آزادی بیان – ترکیه

بنیاد مهارات

موسسه مارس

موسسه رسانه ای جنوب آفریقا

دیدبان رسانه

اتحادیه ملی روزنامه نگاران سومالی

انجمن پن نروژی

بنیاد مطبوعات پاکستان

مرکز آمریکایی پن

انجمن پن کانادا

مرکز تبادلات شبکه های اجتماعی  

سازمان رسانه های جنوب شرقی اروپا

دیدبان دموکراسی و حقوق مدنی

انجمن جهانی پخش رادیوهای عمومی

بحرین مذهبی

انجمن پن دانمارک

انجمن جهانی حقوق بشر ژنو

گروه نظارت MENA

انجمن هیچ صلحی بدون عدالت نمی شود

سلام بر دموکراسی و حقوق بشر

انجمن Vivarta

کد خبر 4326314

منبع: مهر

کلیدواژه: آل خلیفه بحرین حقوق بشر شیخ علی سلمان ایالات متحده آمریکا دونالد ترامپ کره شمالی سوریه روسیه عراق رژیم صهیونیستی عربستان سعودی جنگ 2015 یمن افغانستان کیم جونگ اون ایران فلسطین الحدیده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۸۱۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادی بیان به سبک غرب / جایزه آمریکایی که با حمایت نویسندگان از مردم غزه لغو شد

پس از آنکه ده‌ها نویسنده نامزد جوایز قلم آمریکا (پن)‌ در اعتراض به جنگ غزه از شرکت در این مراسم انصراف دادند، این انجمن ادبی مراسم اهدای جوایز سالانه خود را لغو کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از گاردین، پس از آنکه ده‌ها نویسنده نامزد جوایز قلم آمریکا (پن) در اعتراض به جنگ غزه از شرکت در این مراسم انصراف دادند، این انجمن ادبی مراسم اهدای جوایز سالانه خود را لغو کرده است.

این گروه که بخش عمده‌ای از تلاشش را به آزادی بیان معطوف کرده است، روز گذشته اعلام کرد که مراسم هفته آینده را لغو می‌کند؛ بر اساس بیانیه این گروه، از ۶۱ نویسنده و مترجم نامزد دریافت جایزه، ۲۸ نفرشان در مرحله بررسی آثار انصراف دادند.

سوزان نوسل، عضو هیئت مدیره انجمن قلم آمریکا گفت: «این یک رویداد دوست‌داشتنی است و زحمت زیادی برای آن کشیده می‌شود، بنابراین همه ما از این نتیجه متاسفیم اما در نهایت به این نتیجه رسیدیم که برگزاری مراسم به روشی که امیدوار بودیم و برنامه‌ریزی کرده بودیم ممکن نیست.»

۹ نفر از ۱۰ نویسنده‌ای که برای جایزه کتاب انجمن قلم آمریکا نامزد شده بودند، به دلیل عدم حمایت این مجموعه از نویسندگان فلسطینی، از این رقابت انصراف دادند.

کلاریس روزاز شریف، مدیر برنامه‌های ادبی انجمن قلم آمریکا، هم گفت: «ما به اینکه نویسندگان از وجدان خود پیروی کرده‌اند بسیار احترام می‌گذاریم، چه در بخشی که کتابشان نامزد شده است باقی بمانند یا نه».

او اضافه کرد: «متاسفیم که این وضعیت بی‌سابقه به وجود آمد، به ویژه که توجه از آثار خارق‌العاده‌ای که داوران محترم، با بصیرت و سخت‌کوش انتخاب کرده بودند، برداشته شد.»

نامزدهای قلم در هفته‌های اخیر چندین نامه سرگشاده امضا کردند و به دلیل آنچه گرایش این نهاد علیه غزه خوانده‌اند انتقاد کردند؛ در نامه‌ای که ماه گذشته چندین نویسنده به نام از جمله میشل الکساندر، نائومی کلاین و زینا عرفات امضا کردند، آمده است: «ما معتقدیم در چارچوب جنگ مداوم اسرائیل علیه غزه، انجمن قلم آمریکا به تعهد خود این سازمان برای صلح و برابری برای همه، و آزادی و امنیت برای نویسندگان خیانت کرده است.»

کد خبر 747159

دیگر خبرها

  • سازمان ملل خواستار تحقیق بین المللی درباره گور‌های جمعی شد
  • آزادی بیان به سبک غرب / جایزه آمریکایی که با حمایت نویسندگان از مردم غزه لغو شد
  • لغو جایزه «انجمن قلم آمریکا» در پی تحریم نویسندگان
  • نظریه منسجم فقهی درباره آزادی نداریم
  • یونیسف خواستار توقف فوری کشتار کودکان در فلسطین شد
  • تقابل شدید آلمان با آزادی بیان برای حمایت یکجانبه از اسرائیل
  • شهردار لندن خواستار توقف کشتار در غزه شد
  • انجمن های هنری بازوان مشورتی،تخصصی و اجرایی وزارت ارشاد هستند
  • محاکمه استاد دانشگاه در اسراییل به جرم حمایت از حقوق فلسطینی ها
  • دیدنی های امروز؛ از محاکمه استاد حقوق اسراییلی تا اعتراضات جهانی ضداسراییل