Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،مراسم رونمایی از پروژه مجتمع مسکونی 144 واحدی نارون که با حضور مدیرعامل بانک مسکن، مدیرعامل شرکت تامین سرمایه بانک مسکن و جمعی از مدیران و مسئولان برگزار شد.

براساس این گزارش محمد رضاامینی با بیان اینکه برای اجرای پروژه صندوق سرمایه گذاری زمین و ساختمان نارون جلسات هیأت مدیره در یک روال مبتنی بر مسئولیت پذیری برگزار شد، گفت: این پروژه در زمان مورد پیش بینی و همچنین منطبق بر هزینه برآورد شده امروز به بهره برداری رسید تا نرخ بازدهی پیش بینی شده تحقق یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل گروه سرمایه گذاری بانک مسکن تاکید کرد: پروژه صندوق زمین و ساختمان نارون در زمان رکود تعریف شد که زمان مناسبی برای احداث پروژه بود.

وی ادامه داد: مشکلی که در بیشتر پروژه‌های ساختمانی وجود دارد، انحراف در زمان اجرا و هزینه پیش بینی شده است که می تواند بازدهی پروژه را کاهش دهد.

وی با بیان اینکه بانک مسکن در بزنگاه نیاز تامین مالی، از بازار پول برای اجرای این پروژه حمایت کرد، افزود: در فرایند اجرای این پروژه هم افزایی خوبی بین بازار سرمایه، مالک، سازنده و بانک در قالب مثلث گروه سرمایه گذاری، شرکت تامین سرمایه و صندوق سرمایه گذاری زمین و ساختمان شکل گرفت.

وی تاکید کرد: این پروژه یک هفته زودتر از موعد مقرر به بهره برداری برسد تا ثابت کنیم صندوق های زمین و ساختمان می توانند به توسعه صنعت و استفاده بیشتر از بازار سرمایه تاثیر گذار باشد.

امینی با اشاره به اینکه 91 واحد از مجموع پروژه 144 واحدی صندوق سرمایه گذاری زمین و ساختمان نارون به فروش رسیده است گفت: نرخ بازدهی این پروژه برای سرمایه گذاران را 17 درصد است.

وی گفت: همچنین 26 درصد نرخ بازدهی پروژه بر اساس ارقام دفتری است که پیش بینی می کنیم با فروش مابقی واحدها نرخ بازدهی پروزه به 18 درصد برسد.

مدیرعامل گروه سرمایه گذاری مسکن با بیان اینکه قیمت هر واحد این صندوق در زمان پذیره نویسی را 1000 تومان است افزود: اخرین نرخ هر یونیت صندوق به 1338 تومان رسید که رشد 38 درصدی داشته است.

وی با بیان اینکه تضمین کیفیت پروژه تا 5 سال بر عهده شرکت سرمایه گذاری مسکن خواهد بود گفت: توسعه استفاده از ظرفیت صندوق های زمین و ساختمان و از محل سرمایه های عمومی از اهداف کلان گروه سرمایه گذاری مسکن برای سایر پروژه های ساختمانی است که با توجه به تعاملات انجام شده و تجارب به دست آمده در صندوق نارون پیگیری می شود.

امینی تصریح کرد:از ظرفیت های بازار سرمایه در قالب پروژه های بزرگتر استفاده خواهیم کرد.

وی درباره پروژه صندوق سرمایه گذاری زمین و ساختمان شهر ری گفت: این پروژه در 234 واحد و با اعتبار اولیه 42 میلیارد تومان اجرا شد؛ همچنین پروژه نرگس رشدیه تبریز در 96 واحد در تبریز به سرعت در حال اجرا است که به زودی افتتاح می شود.

وی حجم سرمایه گذاری در این پروژه 35 میلیارد تومان عنوان کرد.

مدیرعامل گروه سرمایه گذاری مسکن ادامه داد: در گروه سرمایه گذاری مسکن برنامه ریزی کردیم اگر بتوانیم الزامات این صندوق ها را تامین کنیم حداقل سالیانه هزار واحد را از طریق مکانیزم صندوق های زمین و ساختمان تامین مالی می کنیم.

امینی گفت: با توجه به تمرکز دولت بر نوسازی بافت فرسوده، گروه سرمایه گذاری مسکن برنامه دارد تا بخشی از پروژه های قابل اجرا در بافت فرسوده را از طریق همین مکانیزم اجرا کند که در این راستا هدفگذاری کردیم 500 واحد از پروژه 1500 واحدی سپیدار تبریز را با استفاده از ظرفیت صندوق زمین و ساختمان اجرایی کنیم.

وی با بیان اینکه ما باید به سمت اجرای پروژه های بزرگتر با استفاده از مکانیزم صندوق های زمین و ساختمان حرکت کنیم.

وی به برخی موانع پیش روی صندوق های سرمایه گذاری زمین و ساختمان اشاره کرد و افزود: در این زمینه موانعی پیش روی سرمایه گذار، مالک و سازنده وجود دارد که در کنار مزیت ها انتظار داریم مورد توجه مسئولان ذی ربط باشد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه «زمان»، «هزینه» و «کیفیت» شاخصه های موفقیت اجرای پروژه های ساختمانی هستند گفت: این صندوق ها یک محرک و انگیزه برای تحقق این شاخص ها و همچنین تحقق نرخ بازدهی بالا برای سرمایه گذاران هستند.

امینی توضیح داد: در حوزه نرخ بازدهی سرمایه ها نیز برای اجرای چندین پروژه مذاکراتی با شرکت تامین سرمایه صورت گرفته اما با توجه به اینکه نرخ بازدهی این پروژه ها 20 تا 22 درصد پیش بینی شده، انتظار داریم تعدیل نرخ بازدهی در دستور کار قرار گیرد.

وی در باره چالش هاب پیش روی پروژه ها گفت: انتقال عمده ریسک اجرای پروژه ها به مالک پروانه، سازنده و سرمایه گذار را از دیگر چالش های پیش رو در اجرای پروژه ها از محل صندوق های زمین و ساختمان است وما خواستار تعدیل قیمت ساخت با بکارگیری مکانیزم های لازم شد.

مدیرعامل گروه سرمایه گذاری مسکن همچنین هزینه ارکان را از دیگر موانع برشمرد و افزود: هزینه ارکان بین 3.5 تا 5 درصد است که در برابر نرخ بازدهی 17 درصدی، هزینه بالایی است که انتظار داریم این هزینه متعادل‌تر شود.

امینی تاکید کرد: بروکراسی اداری در تاسیس و اخذ مجوز فعالیت صندوق های زمین و ساختمان هزینه های زیادی را به سازندگان تحمیل می کند که این بروکراسی را باید با تعامل با سازمان بورس رفع کنیم تا زمان اخذ مجوز و راه اندازی صندوق ها به حداقل برسد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازار مسکن قیمت مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۸۲۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف۸۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد آئینی در حاشیه سفر به تبریز و بازدید از پروژه‌های نوسازی و بازآفرینی شهری در گفتگو با شهریار اظهار کرد: تبریز در حوزه بازآفرینی شهری و نوسازی بافت فرسوده از شهرهای پیشتاز کشور بوده و آذربایجان شرقی نیز در رتبه چهارم کشور در نوسازی بافت فرسوده کشور قرار دارد.

وی با بیان اینکه روند نوسازی بافت فرسوده در کشور شتاب بیشتری گرفته است، افزود: بر اساس تسهیلات نهضت ملی مسکن، تسهیلات ارزان قیمت اشتغالزایی در این حوزه و اجرای بسته ۱۹ بندی که مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران را به همراه داشته، به شهرداری‌ها اجازه داده شد متناسب با شرایط اقلیمی و اجتماعی خود بسته خاص خود را تنظیم کنند که تبریز در این زمینه از شهرهای پیشرو بود.

آئینی ادامه داد: با تمهیدات اتخاذ شده به ویژه توسط معاونت معماری و شهرسازی شهرداری تبریز بسته تشویقی خاص شهر تبریز نیز تدوین و مصوب شد و در حال حاضر اجرایی می‌شود. از شهرداری تبریز جهت پیشتازی در این امر قدردان هستیم و خوشبختانه آمارها نشان می‌دهد روند نوسازی تسریع یافته و در مجموع در کشور نوسازی بیش از ۲۶۲ هزار واحد مسکونی از ابتدای دولت سیزدهم در بافت‌های فرسوده آغاز شده است.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به اینکه آذربایجان شرقی از لحاظ نوسازی بافت فرسوده و بازآفرینی شهری پس از استان‌های تهران، خراسان رضوی و اصفهان در رتبه چهارم کشوری قرار دارد، یادآور شد: همچنین کلانشهر تبریز از لحاظ نوسازی بافت فرسوده در رتبه سوم کشوری قرار دارد.

آئینی با قدردانی از عملکرد معاونت معماری و شهرسازی شهرداری تبریز به جهت تسریع در اجرای مسیرگشایی امتداد ۴۵ متری انقلاب تصریح کرد: کارسازی و اجرای عملیات محور ۴۵ متری که محلات حاشیه نشین و سکونتگاههای غیر رسمی تبریز همچون یوسف آباد، خلیل آباد و احمدآباد را تحت تأثیر خود قرار داده و مرغوبیت ایجاد می‌کند و ثروت مردم در این مناطق افزایش می‌یابد و همین امر باعث می‌شود در آینده نوسازی و مقاوم سازی در این محلات شتاب گرفته و شرایط سکونت بهتری برای مردم ایجاد کند.

وی همچنین با بیان اینکه شهرداری‌ها در مرحله صدور پروانه ساختمانی و مابقی هزینه‌ها مشوق‌های خوبی برای نوسازی بافت فرسوده در نظر گرفته‌اند، ادامه داد: بسته‌های تشویقی برای بافت فرسوده در شهرها حداقل ۵۰ درصد و در کلانشهرهای مشهد و تبریز تخفیف ۸۰ درصدی در صدور پروانه ساختمانی و هزینه‌ها اعمال می‌شود.

کد خبر 6088197

دیگر خبرها

  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت
  • پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف۸۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده
  • پروژه‌های آماده‌سازی اراضی ۱.۵ میلیون واحد مسکونی در کشور آغاز شد
  • اجرای بسته تشویقی نوسازی بافت فرسوده شش شهرستان سیستان وبلوچستان
  • نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور
  • تعیین تکلیف املاک فاقد سند در بافت فرسوده پایتخت
  • ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور نوسازی شد
  • تسهیل در فرآیندهای صدور سند مالکیت املاک فاقد سند
  • ساخت ۱۵۰ هزار مسکن استطاعت پذیر در تهران | ۵۵۰۰ خانه فرسوده و خطرناک نوسازی می شوند
  • توزیع بیش از ۴۴ هزار بسته نوسازی بافت‌های فرسوده در ۲۶۱ محله کشور